6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مصدومان حادثه اشترانکوه
سبحان نیک آبادی
مهدی فولادوند
همایون موحد
داریوش دوراندیش
رئیس ستاد بحران شهرستان ازنا اظهار داشت : حال عمومی چهار مصدوم مساعد است
@akhbarmardom_azna
✔️شرحی بر یکحادثه
▪️نه جمعه سیاه است؛ نه اشترانکوه نامهربان ، ما بی احتیاطیم !
در یکی دو روز اخیر فضای افکار عمومی متاثر از حادثه تلخ درگذشت ۵ کوهنورد هم تبار و هماستانی آکنده شده از کلید واژه های "جمعه سیاه"و "اشترانکوه نامهربان" اگر چه این واژه ها محصول قلیان احساسات و نتیجه شرایط عاطفی اکنون ما است؛ اما به راستی اگر اشترانکوه قدرت تکلم داشت در پاسخ به این گلایه ها چه می گفت...؟!!!
یک بار، دوبار ، چند بار یک اتفاق دردناک باید تکرار بشود که ما یک خطر آشکار را جدی بگیریم؟
کجای این عرصه پهناور و در چه ابعادی باید تابلو ورود ممنوع گذاشت که بتواند مانع ماجراجویی ها بشود...؟!!!
یکماجراجویی تلخ به قیمت داغدار شدن مادرانی رنجور و قد خمیده...!!!
واقعیت این است که پاره ای اوقات ممکن است همه ما در تعریف شجاعت ، تعریف هیجان و دنبال نمودن صحیح علایق خویش دچار اشتباه بشویم و نتیجه این می شود که همگی دیدیم و دیدید...!!!
در چنین هنگامه ای به جز افسوس و اظهار تاسف از یک رخداد تلخ ،هیچ موضوع دیگری قابل بیان نیست به جز یک نکته و آن درس عبرت البته اگر بگیریم....!!!
✍با احترام
محسن دهقان نژاد
#ازنا #فولا
💢 امام جمعه شهرستان ازنا: کارخانه فولاد ازنا سالهاست که درحال خاک خوردن است.
🛑 حجت الاسلام والمسلمین سپهوند امام جمعه شهرستان ازنا :
🔶 رئیس محترم قوه قضائیه باید در خصوص فولاد ازنا وارد عمل شوند و نیروهایی به شهرستان ازنا اعزام کرده و سرمایهگذاری این مجتمع بزرگ صنعتی را تعیین تکلیف کنند، بارها گفته ایم که این کارخانه اگر راه اندازی بشود؛ جوانان زیادی اشتغال بکار می شوند و به طبع آن تشکیل خانواده بیشتر ، کانون خانوادهها گرم تر، فرزند آوری بیشتر و معضلات اجتماعی کمتر می گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خبرخوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی
👤وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
📌 سال آینده مستمری بازنشستگان، بیش از حقوق سایر کارکنان افزایش مییابد
🍅قیمت گوجه فرنگی سربه فلک کشید!
🔹گوجه فرنگی مرزهای جدیدی از افزایش قیمت را درنوردیده و در مناطق مختلف تهران بین کیلویی ۴٠ تا ٧٠ هزار تومان فروخته میشود.به گفته مغازهداران دلیل اصلی آن، صادرات این محصول به عراق است.
🔹داستان افزایش ناگهانی قیمت گوجه فرنگی هر سال در پاییز تکرار میشود و به صدر اخبار گرانیها بازمیگردد و دلایلی همچون افزایش هزینه حمل و نقل و صادرات در خارج از فصل را پشت پرده اصلی این گرانی بی سابقه عنوان میکنند.
«یارانه» مادران شیرده دهک اول تا سقف ۴ میلیون تومان تعیین شد
🔹 ؛ وزیر کار خبر داد:طرح یسنا بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان برای بالغ بر ۲۷ هزار مادر شیرده در دهکهای اول حمایتی در ۸ استان محروم کشور آغاز میشود.
🔹در بازه زمانی ۶ ماهه و برای هر کدام از مادران شیرده تا سقف ۴ میلیون تومان پرداخت میشود، البته این مبلغ به صورت نقدی به کارت کالابرگ واریز میشود اما صرفا مجاز به خرید کالاهای تعریف شده هستند.«منبع خبرگزاری ایسنا»
💢رئیس سازمان سنجش: سهم سوابق تحصیلی و کنکور برابر شد.
🔶پورعباس : سوابق تحصیلی برای همه گروهها اعلام میشود و ۵۰ درصد سوابق تحصیلی در آزمون تخصصی کنکور است و ۵۰ درصدها اعمال میشود که مبتنی بر نظام ۶-۳-۳ است.
🔶تفاوت ما این است ۵۰ درصد سوابق تحصیلی و آزمون اختصاصی است و ۵۰ درصد نمرات مصاحبه و آزمایشات عملی است که از داوطلبان گرفته میشود.
🔶در آزمون اختصاصی فرهنگیان علاوه بر دروس اختصاصی شاخههای ریاضی فیزیک و تجربی و انسانی یک دفترچه فرهنگیان هم داده خواهد شد.
دوستی:
#تحلیلی
💢ضعف ستاد مدیریت بحران در حادثه اخیر اشترانکوه
سرور بارش های برف و باران با سکوتی مرگ بار گره خورد، سکوتی که باز هم انگشت غفلت را به سوی عدم آمادگی شهر، شهروندان و نهادهای اجرایی در پیشگیری و کاهش خسارات مالی و جانی ناشی از حوادث غیر مترقبه را نشانه گرفت.
متاسفانه درست در زمانی که پس از سال ها رصد آمارهای دلخراش اشترانکوه در آذرماه ، بار دگر بهمن ، کوهنوردان جوان هم وطن را در کام مرگ خود کشاند.
حوادث مشابه اشترانکوه درست در آذرماه (یککشته سال ۱۳۸۴ ، یک کشته سال ۱۳۹۳ ، یک کشته سال ۱۳۹۵ ،
۸ کشته سال ۱۳۹۶ ، ۵ کشته سال۱۴۰۲ ) که طبق سوابق قبلی اولین برف پاییزی اشترانکوه سترگ را فرا میگیرد و پس از آن با کمی گرم شدن هوا احتمال ریزش بهمن در دره های اشترانکوه بالا می رود، ستاد مدیریت بحران شهرستان ازنا نتوانست در بحث پیشگیری از حوادث احتمالی که الفبای مدیریت بحران است به درستی عمل نماید.
مدیریت بحران از چهار بخش اصلی تشکیل شده است:
۱-پیشگیری ۲- آمادگی مقابله در شرایط اضطراری ۳- واکنش در شرایط اضطراری ۴-بازسازی
گرچه این ستاد در بخش های ۲ و۳ توانست به خوبی عمل کند ،اما متاسفانه در بخش اول که پیشگیری است نمره خوبی دریافت نکرد.
از آنجایی که همه ما میدانیم برای صعود به قله سنبران که مرتفع ترین قله اشترانکوه است و قله هدف اکثر کوهنوردان براصعود می باشد از دو مسیر امکانپذیر است ،یکی مسیر روستای طیان و دیگری روستای کمندان...
باور کنید با یک اقدام ساده توسط ستاد مدیریت بحران شهرستان ازنا می توان جلوی چنین فاجعه ای را گرفت.
با تماس تلفنی با دهیاران روستاهای فوق و جلوگیری از صعود گردشگران و یا حداقل در صورت صعود، اجبار به حضور یکی از کوهنوردان محلی که از آشنایی خوبی از محل برخوردار هستند، می توانستیم جلوی این حادثه را بگیریم .
آری! می توانستیم با اعلام سازمان هواشناسی، اطلاع رسانی گسترده توسط هیات های کوهنوردی و برنامه ریزی به موقع، مانع تردد کوهنوردان از مسیر های پر خطر و یا مانع صعود آنها شویم و همین اقدام ساده به صورت چشمگیری از سهم سنگین تلفات و خسارت های مالی آن جلوگیری می نمود.
در اینمیان همه ما قصور داریم ،من رسانه نیز شاید به خوبی کار اطلاع رسانی را انجام نداده ام ، و هر کدام سهمی از این حادثه داریم ....
چطور با وجود تشخیص احتمال ریزش بهمن و وجود حوادث مشابه در این فصل، هیچ گونه زنگ هشداری برای اعلام آمادگی در برابر بحران های احتمالی در شهرستان و یا استان به صدا در نمی آید؟؟؟؟؟
پاسخ این سوال از دو حالت خارج نیست: یا با نقص در پیش بینی و اطلاع رسانی به موقع مواجه هستیم و یا آنکه فاقد قدرت نظام دهی به سیستمی یکپارچه به منظور ایجاد آمادگی در برابر ایجاد بحران احتمالی پس از دریافت اطلاعیه های ارسالی از سوی سازمان های هواشناسی هستیم که می بایست بدون فوت وقت نواقص در هر دو سطح شناسایی و اصلاح شود، چرا که هر لحظه تاخیر در سازماندهی نظام هماهنگ پیشگیری و توانمند سازی فرماندهی یکپارچه مدیریت بحران، خسارت و تلفات جانی را به صورت تصاعدی افزایش خواهد داد.
در مسیرهای و قلل کوهستانی همچون اشترانکوه که وضعیت آن چنان ناپایدار است که پس از بارش برف امکان ریزش بهمن های عظیم وجود دارد، چگونه ستاد مدیریت بحران پیش از بروز خطر، نسبت به مسدود کردن راه های دسترسی به ارتفاعات و هدایت گردشگران و کوهنوردان به سمت مسیرهای جایگزین اقدامی نکردند؟
آیا مناطق نا ایمن و مخاطرات صعود پاییزی به اشترانکوه به طور گسترده توسط مسئولین اطلاع رسانی شده بود؟
آیا آموزش همگانی برای مقابله با حوادث احتمالی همچون بهمن صورت گرفته است؟
که تمامی اینها از سیاست های ابتدایی در پیشگیری از خسارات و مدیریت بحران است.
با توجه به اینکه منشا چنین حوادثی که بی شک از پیامدهای تغییرات اقلیمی است، یقینا با ادامه پیدا کردن روند گرمایش جهانی در سال های آینده رویدادهای غیر معمول آب و هوایی مانند خشکسالی، وقوع طوفان های شدید یا کولاک در سطح زمین نیز شدت بیشتری پیدا خواهد کرد.
بنابراین لازم است تا با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا، دقت نظر بالاتر و وجدانی بیدار تر نسبت به مسائلی که مستقیما با جان مردم سرو کار دارد تلاش کنیم تا مصداقی از مطففین در ارایه خدمات به شهروندان نباشیم.
✍مسعود دوستی، مدیرمسئول سنبران_نیوز
🔸 توزیع شیر به دانشآموزان مدارس ابتدایی لرستان
🔹پرویز عبدی معاون پژوهش و برنامه ریزی توسعه منابع آموزش و پرورش لرستان گفت:
🔹برای ۱۸۰ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی استان لرستان دو روز در هفته شیر توزیع می شود.
با پیگیر یهای انجام شده تا دو روز آینده قرارداد نهایی سامانه توزیع شیر در مدارس انجام میشود.
@akhbarmardom_azna