eitaa logo
اخبار میدانی ما
91 دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
5.5هزار ویدیو
25 فایل
اخبار مهم منطقه
مشاهده در ایتا
دانلود
ائتلاف سعودی ۲ کشتی سوخت یمن را توقیف کرد 🔹️ سخنگوی شرکت نفت یمن از اقدام ائتلاف متجاوز سعودی در توقیف دو کشتی سوخت این کشور خبر داد. 🔹️ ائتلاف سعودی در ادامه دزدی دریایی خود علیه یمن، روز پنج شنبه دو کشتی سوخت این کشور را توقیف کرد. 🔹️ عصام المتوکل سخنگوی شرکت نفت یمن گفت که ائتلاف متجاوز سعودی دو کشتی سوخت این کشور با نام های «فوس انرژی» و «پرنسس حلیمه» را در حالی که مورد بازرسی های تحت نظارت سازمان ملل در جیبوتی قرار گرفته بودند، توقیف کرد. (@anti_137575)
موافقت ریاض با پیشنهاد اعزام نیروی سرکوب به بحرین 🔹️ فعالان فضای مجازی در بحرین سندی را افشا کرده اند که حاکی ازموافقت ریاض با اعزام نیروی سرکوب از عربستان به بحرین برای مقابله با اعتراضات مردمی احتمالی پس از انتخابات پارلمانی منامه است. 🔹️ بنابر گزارش العالم، درنامه دربار سلطنتی عربستان خطاب به وزیر کشور بحرین آمده است: ریاض با درخواست پادشاهی بحرین برای اعزام ۱۵۰۰ نفر از نیروهای گارد ویژه موقعیتهای اضطراری سعودی برای برقراری امنیت درصورت بروز هرگونه واکنش در طول برگزاری انتخابات پارلمانی و پس از اعلام نتایج موافقت کرده است. (@anti_137575)
قطعنامه‌ سازمان ملل درباره افغانستان: «طالبان» به عنوان «دولت» در افغانستان رسمیت ندارد 🔹مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی قطعنامه ای درباره وضعیت افغانستان را با ۱۱۶ رای مثبت به تصویب رساند. 🔹این قطعنامه که توسط آلمان به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه شد، با رای مثبت ۱۱۶ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسید. 🔹۱۰ کشور روسیه، چین، پاکستان، نیکاراگوئه، بروندی، بلاروس، گینه، اتیوپی، زیمباوه و کره شمالی به قطعنامه یاد شده رای ممتنع دادند. 🔹این قطعنامه که برای نخستین بار پس از تسلط طالبان بر افغانستان به مجمع عمومی ارائه شده است، با تشریح وضعیت جاری بشردوستانه در این کشور، حوزه های سیاسی مرتبط با حقوق بشر، امنیت، تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، پناهندگان و وضعیت اجتماعی-اقتصادی این کشور را مورد توجه قرار می دهد. (@anti_137575)
طبق گفته های سردار حاجی زاده ، موشک جدید سپاه پاسداران ۵ تا ۱۰ ماخ سرعتشه هر ماخ 1225 کیلومتر بر ساعته ینی 6125 تا 12,250کیلومتر بر ساعت از نفت شهر ، صفر ترین نقطه مرز در غرب ، تا تل آویو 1249 کیلومتر فاصله‌است ینی نزدیک به تا ۶ تا ۱۲ دقیقه طول میکشه برسیم به تل اویو البته اکثر موشک های ما بیش از ۱۰ ماخ سرعت دارند ، نکته کلیدی این فناوری ، داشتن سر جداشونده مانور پذیر هست و سر جداشونده سرعتش به ۱۰ ماخ میرسد و قدرت مانور پذیری بسیار بالایی دارد کلاهک علاوه بر سرعت بالا ، تو راه همه رو هم فحش کش میکنه و ناسزا گویان میره به سمت تل اویو 😂 (@anti_137575)
۸ نفر از جاسوسان اسرائیلی در قطر بازداشت شدند. این افراد افسران سابق نیرو دریایی ارتش هند بوده‌اند (@anti_137575)
پسکوف: منطقه خرسون بخشی از خاک فدراسیون روسیه است، هیچ تغییری در این موضع ایجاد نمی شود 🔹 گفتنی است، در گزارش روز سه شنبه که توسط پاتروشف فرمانده نیروهای روسیه در عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین‌ منتشر شد، اعلام شد که نیروهای روسیه به سمت چپ ساحل دنیپر می روند. 🔹 لئونید اسلوتسکی نماینده پارلمان روسیه نیز گفت که روسیه قطعا به خرسون بازخواهد گشت. (@anti_137575)
🔻 سید عباس موسوی سفیر ایران در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری باکو احضار شد.😐 (@anti_137575)
سید حسن نصرالله: در انتخابات «اسرائیل» برای ما فرقی نمی‌کند که چه کسی برنده شود، زیرا همه دولت‌های صهیونیستی اشغالگر، ظالم و جنایتکار هستند. (@anti_137575)
سید حسن نصرالله: با توجه به موضوع مرزهای دریایی، استخراج نفت و گاز و کار شرکت‌های دریایی، ما معتقد نیستیم که این قرارداد عقب‌نشینی یا لغو شود، اما برای ما برخی ضمانت‌نامه آن را می‌دانند. تعهد آمریکا، اما تضمین واقعی ما عناصر قدرتی است که لبنان در اختیار دارد. (@anti_137575)
بوقلمونی دیگر محل سقط: شمال عراق @anti_137575
بانک های مواد غذایی در بریتانیا با کمبود منابع مواجه شده اند زیرا در شش ماه گذشته 320000 نفر برای کمک به آنها مراجعه کرده اند. بانک‌های مواد غذایی گفتند که امسال "سخت‌ترین زمستان" تا کنون خواهد بود و هشدار دادند که سطح موجودی انبار رو به پایین است (@anti_137575)
خدایا ساقی هایی که به این پیر درمانده جنس می‌دهند رو مورد عذاب خودت قرار بده😁 (@anti_137575)