هدایت شده از بصیرت
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/348668/
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از بصیرت
💢چرا حال دلمان خوش نیست؟
🔹مهمونی ده کیلومتری در تهران و سراسر کشور، احداث کلان بیمارستان غدیر، رفع مشکلات عمده مردم در سفرهای استانی رئیس جمهور همچون مشکل آب در سفر به کرمان، وضعیت تجاری کشور و ده ها خبر خوب دیگر میتوانند کانون های امید بخشی در جامعه باشند. اما این خبرهای خوب در سایه هیاهوی رسانه ای و جوسازی های منفی پنهان می ماند و آنچه بر پیگیری جامعه وارد میشود، تازیانه هایی است که از بازخورد چند موضوع حاشیه ای گرفته شده است.کار دشمن، دشمنی است، اما آنچه مهم است اینکه چرا دولت زبان گویا و پیوست رسانه ای در مواجهه با کنش های اجتماعی و عملکردهایش ندارد.اگر می خواهیم آسیب شناسی دقیق تری در این زمینه داشته باشیم، کارآمدی دولت هنگامی بستر ساز امید می شود که بتواند در دو حوزه امنیت روانی و اعتماد عمومی موفق عمل کند.
🔸در باب مولفه اول، جامعه ای که امنیت روانی در آن برقرار نباشد، نمی تواند به آینده امید داشته باشد. در واقع در بستر امنیت روانی جامعه است که زمینه های رشد و پیشرفت و توسعه در ابعاد عمومی و خصوصی فراهم می شود. این موضوع چنان اهمیت دارد که رهبری، چندین بار در بین کارکنان قوه قضائیه و حتی دولتی ها و مجلس، آنرا مطرح نموده اند. اینکه در فضای مجازی هیچ کسی حق ندارد با اطلاعات و موضع گیری های نادرست، روان جامعه را به مخاطره بندازد.
🔹درباره مولفه دوم می توان گفت امید بدون برخورداری جامعه از اعتماداجتماعی اصولا امکان تحقق نمی یابد. اعتماد به اجزای حاکمیت و به قانون گذاران، در بستر اعتماد اجتماعی است که شکل می گیرد و جامعه با حکمرانان همسو می شود و می پذیرد و اجرا می کند. لذا توجه به اعتماد اجتماعی از مسیر ارتقای سرمایه های اجتماعی در عرصه حکمرانی یکی از مولفه های اجتناب ناپذیر امیدآفرینی است که در سایه شفافیت و اعتماد به مردم و مردم محوری و گفتگو با آنان و پذیرش اشتباهات و داشتن پیوست های فرهنگی و رسانه ای میسر است.
🔸امید در جامعه یک نقطه کانونی است که در ساحت عمل و احساس تحقق می یابد و حال جامعه را خوب می کند. عمل را حکمران شکل می دهد و احساس را رسانه. بی توجهی به ساحت احساس می تواند هر دستاوردهای را از بین ببرد و همه ظرفیت های دولت را به حاشیه ببرد و سرمایه اجتماعی نظام را نابود سازد. از این جهت است که به فرمایش رهبری شکست جریان تحریف می تواند زمینه ساز شکست تحریمها باشد.
✍🏻علی محمدی
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از تحولات اورآسیا
40.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #عاملی | سخنرانی به زبان عربی در لبنان
▫️آیتالله سیدحسن عاملی در کنگره عظیم علمی فقیه عظیم الشأن حضرت آیت الله العظمی محقق کرکی که در کشور لبنان برگزار شد، به زبان عربی سخنرانی خود را اجرا کرد.
↷♡●➼┅═❧═┅┅───┄
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از دولت ظهور
25.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقدام عجیب کانال تلویزیونی عربستان تشریح حادثه غدیرخم و انتصاب حضرت علی (ع) به خلافت مسلمین
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
💬 #تحلیل_و_تبیین | بنای مجلس، حرکت به سمت مسائل اصلی و کلیدی کشور به دور از حاشیههاست
🎤 گفتوگویی با آقای سیدنظامالدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درباره جایگاه مجلس در نظام جمهوری اسلامی از نگاه حضرت آیتالله خامنهای
🔹 استقلال قوا به معنی دشمنی و خصومت قوا نیست. استقلال قوا یعنی اینکه هر قوهای کار خودش را در مجموعهی حاکمیت درست انجام بدهد. کارویژههای هر قوه هم در قانون اساسی مشخص شده. مجلس وظیفهاش مشخص است، دولت وظیفهاش مشخص است، قوهی قضائیه وظیفهاش مشخص است، نیروهای مسلح وظایفشان مشخص است. شوراهای عالی کشور وظایفشان مشخص است. اینها باید بهعنوان یک منظومه کار کنند. اینکه گفتند مستقل باشند برای اینکه خدایناکرده این درهمتنیدگی آنها یک موقع کارکرد نظام و حاکمیت را دچار خدشه نکند.
🔹 نباید کسی تصور کند که اگر با قوهی دیگری در نگاه تخریبی بر بیاید یا رقابت بکند او سرمایهی اجتماعی بیشتری برایش تولید میشود. نه این غلط است. اتفاقاً آن چیزی که مردم را نگران میکند رقابت و رویارویی و درگیری قوا با همدیگر است؛ که موجب فشل شدن چارچوب حاکمیت میشود. هماهنگی و همراهی قوا قطعاً یک فضیلت است. اما درعینحال دستگاهها روی انجام کارویژههای خودشان باید دقت داشته باشند. یعنی مجلس در عین حالی که تلاش میکند با دولت تعامل داشته باشد طبق آن اصول قانونیای که در اختیارش قرار گذاشته شده باید نظارتش را هم انجام بدهد.
🔹 رهبر انقلاب اشاره فرمودند بسیاری از مصوباتی که در این مجلس به تصویب رسیده، مصوبات راهبردی بوده. راهبردی یعنی ناظر به مسائل اصلی کشور بوده است. حتی نمونههایش را ایشان بیان کردند. مثلاً "مسئلهی قانون اقدام راهبردی برای مقابله با تحریمها". خب در شرایطی که باز به تعبیر درست ایشان کشور در حوزهی سیاست خارجی دچار سردرگمی و سرگردانی بود و معلوم نبود که کشور در قبال تحریمهای یکپارچه و صف ظالمانهی تحریمگران چه باید بکند؟ اینجا یک وجوه مشخصی در قانون مشخص شد که ما در حوزهی سیاست خارجی و در رابطه با تحریمها و مسئلهی هستهای این کارهای قانونی را باید انجام دهیم. تکلیف ما مشخص شد و کار خیلی بزرگی بود. یعنی از آن به بعد خود مسئولان دولت قبلی هم بهرغم مخالفتهای اولیهای که داشتند، بعداً حرفشان این بود که تکلیف ما روشن شد و میدانیم بر اساس چه چارچوب و اسلوبی جلو برویم.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53037
هدایت شده از روزنه
مطالبات بیست ساله رهبر از حوزه و روحانیت
نگاهی اجمالی به 70 مطالبه مقام معظم رهبری از حوزه و روحانیت در بیست سال گذشته
[صفحه 1 از 13]
#اختصاصی_روزنه|| پرونده ویژه به مناسبت دیدار حوزویان با آیتالله العظمی خامنهای (۲۱تیرماه۱۴۰۲)
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مقدمه
روز 21تیر1402 روزی تاریخی و ماندگار برای حوزویان است؛ روز دیدار با رهبر معظم انقلاباسلامی.
اصل این دیدار در شرایط فرهنگی و اجتماعی فعلی، بهویژه انتخاب روز 21تیر-روز حجاب و عفاف، برای همه تحلیلگران و کنشگران سیاسی داخلی خارجی معنای خاصی دارد.
جامعه انقلابی حوزه علمیه و عموم متدینین و دغدغهمندان منتظر بیانات تاریخی مقام معظم رهبری هستند و طبعا انتظار آن است اشتیاق وصف ناپذیر حوزویان برای دیدار با رهبر، همچنان تا تحقق کامل مطالبات و رهنمودها و فرامین ایشان، پایدار بماند و روزافزون باشد.
در کنار تمرکز ویژه جامعه متدینان و پیروان جبهه حق به بیانات تاریخی مقام معظم رهبری در این دیدار، اتاق فکرهای دشمن نیز طبیعتا آماده عملیات روانی و انتشار تحلیلهای مغرضانه و حاشیهساز هست و از این رو، قوه عاقله حوزه باید از هماکنون خود را برای دو امر آماده کند؛
۱. تحلیلهای جامع و عمیق از بیانات و ارائه راهبردهای عملیاتی و طراحی نقشه اقدام برای تحقق فرامین و مطالبات ایشان از حوزویان.
۲. فهم نقشه دشمن در خنثیسازی تأثیر بیانات و مبارزه با هر نوع تلاش خصمانه رسانهای برای به حاشیه کشاندن دیدار و ارائه تحلیلهای مغرضانه.
برای نقشآفرینی فعال پیرامون بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، #بازخوانی_حافظه_تاریخی، امری ضروری و راهگشاست.
از این رو بر آن شدیم در آستانه دیدار حوزویان با رهبر عزیزتر از جان، مطالبات بیست ساله ایشان از حوزه و روحانیت را مرور کنیم.
از رهگذر این مطالعه سریع و نسبتا جامع، کارنامه سطوح مختلف حوزویان در مواجهه با بیانات راهگشای این ولی خدا، مشخص خواهد شد؛ هم نقاط غفلت و ضعف و احیانا کمکاریها عیان میگردد و هم پیشرفتها و توفیقات و نقاط قوت شناخته میشود.
پیش از این دیدار در طول سالیان رهبری آیتالله العظمی خامنهای مجموعهای از مطالبات از جانب ایشان خطاب به جامعه حوزوی اعم از مدیران، فضلا و عموم طلاب مطرح شده است که بازخوانی اجمالی آن پیش از گوش فرادادن به بیانات ارزشمند آن رهبر سیاسی-الهی از جهات متعدد مفید خواهد بود و زمینهای است برای سنجیدن کارنامه حوزه و روحانیت و شناخت قرابتها و فاصلهها با افق نگاه رهبری.
در این یادداشت تفصیلی، عناوین مطالبات مقام معظم رهبری را بهصورت گذرا و بدون شرح و بسط میخوانیم:
1. تضمین جهتگیری معنوی جامعه
«اگر شما که برای روشن نگهداشتن فروغ معنویت و فضیلت و دین کمر بسته اید، غایب باشید، همه ی این پیشرفتها[ی مادی] بی ارزش خواهد شد؛ بلکه به ضد ارزش تبدیل خواهد شد. اهمیت حوزههای علمیه، این جا معلوم می شود. با این نگاه، کار شما از همه ی کارهایی که انجام می گیرد، مهمتر است. وجود یک مجموعه ی روحانىِ عالم، روشن بین، روشنفکر، شجاع، پارسا، پاکدامن، دارای آگاهی وسیع و برخوردار از خشیت الهی، در جامعه یی که در حال پیشرفت است، نویدبخش این است که این پیشرفتها در جهت گمراهی و ضلالتِ هر چه بیشتر، و در فرآیند تاریخی در جهت سقوط به کار نخواهد رفت؛ این نقش شما جوانهای طالب علم و محصل علوم دینی است؛ این را قدر بدانید؛ خیلی مهم است. »(1383.3.22)
«اگر این کشور توانست در میدانهای تحرک و پیشرفت مادی به موفقیتهایی دست پیدا کند؛ اگر توانست علم و فناوری و صنعت پیدا کند؛ اگر توانست یک سیاست بین المللی و یک دیپلماسی قوی پیدا کند؛ اگر توانست اقتصاد جامعه را سر و سامان دهد؛ اگر توانست از منابع عظیم ثروت در زیر زمین و روی زمین، اعم از معدن و کشاورزی و امثال اینها استفاده کند؛ اگر توانست از سرزمین وسیع و متنوع ایران و موقعیت مهم سوق الجیشی آن استفاده کند؛ و خلاصه، اگر توانست با معیارهای پیشرفت جهانی و مدنی خودش را همراه کند، این اولین کشور و دولتی خواهد بود که توانسته است پیشرفت مادی را در زیر روشنىِ چراغ برافروخته ی فضیلت و معنویت به دست آورد؛ این می شود یک تمدن جدید؛ این در تاریخ کم سابقه است و در مقابل تمدن غربی یک پدیده ی بشدت هشداردهنده است. اگر در این مجموعه، شما نقش روحانیت را برجسته کردید، ببینید چقدر به این مدنیت خدمت کردهاید.»(1383.3.22)
ادامه مطالب:
صفحه دوم
صفحه سوم
صفحه چهارم
صفحه پنجم
صفحه ششم
صفحه هفتم
صفحه هشتم
صفحه نهم
صفحه دهم
صفحه یازدهم
صفحه دوازدهم
صفحه سیزدهم
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از خوشخبر
⚖⛓ فشار دستگاه عدلیه بر گلوی مفسدان اقتصادی
قوه قضائیه در سال گذشته، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از منابع به سرقت رفته کشور رو از حلقوم مفسدان اقتصادی بیرون کشیده ... 👌
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۴/۱۸
#قوهقضائیه
#اقتصادی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
هدایت شده از فارس پلاس
📸 به مناسبت ایام سالگرد جنگ ۳۳ روزه لبنان از دیوارنگاره جدید مکتب حاج قاسم در جاده فرودگاه بیروت با عنوان «حبيبالمقاومة» رونمایی شد!
@Fars_plus
🖌#یادداشت_روز
🔹ردپای مواجببگیران «سیا» در ایران
#مسعود_اکبری
«آمریکا تقریباً در همه کشورهای جهان بودجه روزنامهنگاری را تأمین میکند. صاحب روزنامه است. هزاران روزنامهنگار را در لیست حقوق و دستمزد خود دارد. آنها قرار نیست این کار را در ایالات متحده انجام دهند.»
این بخشی از اظهارات «رابرت اف کندی جونیور» وکیل، نویسنده و برادرزاده رئیسجمهور پیشین آمریکا است. هر چند وی به دلیل خوی سلطهگری و استکباری که مقامات و تحلیلگران آمریکایی بدان مبتلا هستند، در بهکارگیری واژهها مبالغه کرده است، اما اظهارات فوق، قابل تأمل و بررسی است.
سال گذشته و پس از شکست مفتضحانه دشمن در جنگ ترکیبی علیه ملت ایران، وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه بیانیه مشترکی را منتشر کردند. در بخشی از این بیانیه تاکید شده بود: «آمریکاییها به منظور جذب افراد مورد نظر خود، شبکهسازی از آنها و انتقال ایدههای مبتنی بر ایجاد تغییرات اجتماعی در چارچوب اهداف پیشگفته، دورههای آموزشی متعددی را در کشورهای ثالث و بعضاً به صورت برخط برگزار نمودهاند... متولی دورههای مذکور وزارت خارجه آمریکا میباشد که از حمایت کامل سرویس جاسوسی C.I.A و تعداد معتنابهی از مؤسسات، بنیادها، دانشگاهها و اندیشکدههای بهاصطلاح غیردولتی استفاده مینماید. اطلاعات موثق حاکی است که رژیم غاصب صهیونیستی و تعدادی از کشورهای اروپایی، جملگی ذیل هدایت سیا با این پروژه همکاری مینمایند.»
در بخش دیگری از این بیانیه تصریح شده بود: «مفاد دورهها در فشردهترین تعبیر در چارچوب مؤلفههای «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» تعریف میشود... محل برگزاری دورهها غالباً کشورهایی بوده است که برای سفر اتباع ایرانی نیازمند ویزا نباشند و در مواردی که ویزا لازم باشد، با حمایت نمایندگیهای آمریکا و تحت پوشش ویزاهای توریستی یا علمی اقدام میشود... با توجه به حضور منابع اطلاعاتی ما در تعدادی از دورههای فوقالاشاره لذا مفاد آموزشی دورههای مذکور و عناصر شرکتکننده در آنها در اختیار است.»
نکته قابل تأمل اینجاست که در میان افراد شرکتکننده در دورههای آموزشی سازمان سیا، حداقل 2 خبرنگار نیز حضور داشتهاند که در سال گذشته بازداشت شده و بازداشت این دو، هیاهویی در رسانههای معاند و رسانههای منتسب به جریان غربگرا در داخل ایران بهراه انداخت. هیاهویی با ترکیب «غافلگیری- مظلومنمایی و فرافکنی»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/268844/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🌐 ویکی پاسخ با بیش از ۲ هزار مقاله به بیش از ده زبان در دسترس علاقهمندان
◻️ دانشنامه مجازی پاسخ به سؤالات و شبهات، وابسته به مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه) تحت عنوان ویکی پاسخ با ۲٬۰۶۸ مقاله به زبان فارسی. با زبانهای عربی، انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، پشتو، اردو، روسی، مالایی، بنگالی، و هندی به نشانی https://wikipasokh.com از هم اکنون در دسترس علاقه مندان قرار دارد.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔰 در اجلاس سراسری مدیران و نمایندگیهای جامعةالمصطفی مطرح شد؛
➖➖➖
🔻عباسی، رئیس جامعةالمصطفی تاکید کرد:
ضرورت بازخوانی تجربیات گذشته و ترسیم برنامههای نو/ خود را برای تغییر و تحولات سریع جهانی آماده کنیم
https://hawzahnews.com/xcm4b
🔻اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
جامعةالمصطفی در دیپلماسی علمی و فرهنگی کشور نقش ارزشمندی دارد
https://hawzahnews.com/xcm3Z
🔻قمی، معاون بینالملل دفترمقام معظم رهبری:
نظام فرهنگی و تربیتی جامعةالمصطفی باید در خدمت رویه حوزوی طلاب و دانشپژوهان قرار گیرد
https://hawzahnews.com/xcm42
🔻میانجی، رئیس مؤسسه آموزشهای کوتاه مدت المصطفی:
وحدت اسلامی نباید مانع از حقیقتهای نهفته تاریخی باشد/پیام غدیر گفته شد اما محقق نشد
https://hawzahnews.com/xcm47
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه