هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 ایران به عنوان یک ابرقدرت در مقابل آمریکا و اسرائیل ظهور کرده است
🔸 اتفاقات چند ماه اخیر در منطقه، نشاندهنده یک رویداد بسیار مهمتر است: ظهور ایران به عنوان یک ابرقدرت خاورمیانه.
🔸روزنامه سنگاپوری استریتس تایمز که مواضع ضدایرانی هم دارد، در تحلیل تحولات منطقه غرب آسیا نوشت: حملات موشکی ایران به سوریه، عراق و پاکستان در هفتههای گذشته، به جاهطلبی تهران به عنوان یک هژمون منطقهای اشاره دارد.
🔸ابتدا سوریه، پس از آن عراق و سپس پاکستان. در اواخر سال ۲۰۲۳، پنتاگون، ایران را به حمله پهپادی به یک نفتکش در اقیانوس هند متهم کرد. هر یک از این حملات، توجیهات فوری خود را داشت.
🔸اما همه این عملیاتها که در یک دوره کوتاه و در شعاع جغرافیایی گستردهای رخ دادهاند، نشاندهنده یک رویداد بسیار مهمتر است: ظهور ایران به عنوان یک ابرقدرت خاورمیانه، که دیگر تنها به استفاده از شبهنظامیان نیابتی بسنده نمیکند. برای دستیابی به اهداف استراتژیک خود، آماده به کارگیری نیروهای مسلح خود است.
🔸ایران دههها را صرف تاسیس یا پرورش حزبالله در لبنان، حماس در غزه و حوثی ها در یمن و همچنین مجموعهای از شبهنظامیان عمدتا شیعه در سوریه و عراق کرده است.
🔸ایرانیها متقاعد شدهاند که همه روندهای فعلی به نفع آنها حرکت میکند. آنها که شاهد تقریبا یک سال آشفتگی داخلی گسترده در اسرائیل بودند و آن را رو به زوال میبینند. دولت بایدن هم هر روز میگوید که مایل است دستهای خود را از کل خاورمیانه بیرون بکشد.
#خبر_ویژه
ادامه مطلب
@kayhan_online
kayhan.ir
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 نامه امیرعبداللهیان به گوترش درباره جنایات صهیونیستها در غزه
🔸وزیر خارجه کشورمان در نامهای به دبیرکل سازمان ملل نوشت: رژیم اشغالگر با محروم کردن عامدانه مردم غزه از غذا، آب، کمکهای بشردوستانه و دیگر منابع ضروری و غیرقابل زندگی نمودن غزه جهت بیرون راندن فلسطینیها از غزه، عملیات نظامی کورکورانه خود را با کارزار قحطی بیرحمانه ترکیب کرده است. بهسختی میتوان این عمل را چیزی جز «نسلکشی» توصیف نمود.
@kayhan_online
هدایت شده از کانال رسمی جمعیت دفاع از ملت فلسطین
💥 *"طوفان الاقصی ثانی" در دو فرضیه و دو احتمال*
( علل نگرانی غرب از یورش نظامی اسرائیل به رفح )
● آیا خبر آمادگی لشکر سرّی خالداسلامبولی ها صحت دارد؟
حمله رژیم صهیونیستی به منطقه رفح باهمه جنایاتی که درحدود چهارماه گذشته انجام داده، تفاوت دارد،چراکه بحث کشتار غیرنظامیان در این منطقه بهطور جدی مطرح است وصهیونیستها نمیتوانند ازتوجیهاتی که درسایر مناطق استفاده میکردند در اینجا استفاده کنند؛ زیرا عمده جمعیت غزه در این منطقه مستقر شده وتراکم جمعیتی درآنجا بسیار است و درصورت حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به رفح، آمار شهدا بسیار بالاتر از رقمی خواهدبود که تاکنون وجود داشته است.
بر همین اساس متحدان رژیم صهیونیستی بهویژه آمریکا و کشورهای اروپایی نگران هستند که به محض گسترش دامنه عملیات زمینی رژیم صهیونیستی به رفح با واکنشهای شدید جهانی و افکار عمومی مواجه شوند، بنابراین شاهدیم که در روزهای اخیر سعی کردهاند برای حفظ ظاهر هم که شده، لحن خود را تغییر دهند. کشورهای غربی که همواره مدعی دفاع از حقوقبشر در عرصه بینالمللی بودند، بعد از جنگ غزه و جنایات رژیم غاصب تاحد زیادی، ماهیت واقعی خود را افشا کردند و اکنون این نگرانی را دارند که با حمله زمینی رژیم اشغالگر به رفح و گسترش جنایات این رژیم، اهرم حقوقبشری را که درگذشته در پیشبرد سیاستهایشان بسیار کارآمد بود بهکلی از دست بدهند.علاوه بر این کشورهای غربی نگران جمعیتهای خشمگینی هستند که در این چند ماه این آمادگی را پیدا کردهاند تا حرکاتی غیرقابل پیشبینی انجام دهند که این حرکات میتواند در حد اقداماتی چون تسخیر پارلمانها یا محاصره کاخهای سلطنتی باشد. چنین تهدیداتی جدی است و نشانههای روشنی درباره وقوع احتمالی آنها وجود دارد و ممکن است با گسترش آدمکشی رژیم صهیونیستی در غزه رخ دهد. نگرانی بعدی کشورهای غربی از حمله رژیم صهیونیستی به رفح، واکنشهای منطقهای است. سران کشورهای اسلامی پیوسته از آمریکا، انگلیس، آلمان و دیگر متحدان غربی رژیم صهیونیستی میخواهند که از جنایات این رژیم در غزه جلوگیری کنند، زیرا قادر به کنترل خشم مردم خود نیستند. مشخصا پادشاه اردن و رئیسجمهور مصر بارها از دنیای غرب خواستهاند که در این زمینه اقدامی انجام دهند، زیرا نمیتوانند جمعیت خشمگین چندمیلیونی راکه ممکن است به سمت مرزها بروند بیش از این کنترل کنند.نگرانی دیگر در کشورهای اسلامی، عدم توانایی در جلوگیری از تحرکات نظامی است که ممکن است از درون ارتشهای کشورهای اسلامی در همسایگی سرزمینهای اشغالی شکل بگیرد و نیروهای نظامی بهصورت خودجوش و خارج از سیاستهای دولتی علیه رژیم صهیونیستی دست به اقدام بزنند که اگر چنین تحرکاتی اتفاق بیفتد به معنی انقلابی جدی در این کشورها خواهد بود و این چیزی است که سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی کشورها درباره آن هشدار دادهاند و واشنگتن را از وجود چنین تهدیداتی مطلع کردهاند. وقوع چنین رویدادهایی میتواند به شکلگیری یک عملیات طوفانالاقصی ثانی منجر شود. البته درباره عملیات طوفانالاقصی ثانی، دو فرضیه مطرح است که یکی از آنها به نیروهای مقاومت مرتبط است و رژیم صهیونیستی نگران است نیروهای فلسطینی در کرانه باختری و غزه، با سازماندهی جدید دست به یک عملیات دیگر مشابه عملیات ۱۵مهر بزنند. درفرضیه دوم نیز این احتمال هست که کشورهای محور مقاومت با یک طراحی جدید، عملیات طوفانالاقصی ثانی را انجام دهند، بهخصوص اینکه پس از این چهار ماه جنایات که از سوی رژیم صهیونیستی صورت گرفته و خشم افکار عمومی از این رژیم، شرایط ذهنی برای محو اسرائیل، بیش از هر زمان دیگری فراهم شدهاست. با توجه به نظرسنجیهایی که در عرصه بینالمللی انجام شده و همچنین نشانههای روشن بسیاری که وجود دارد، بسیاری از ملتها خواستارمحورژیم صهیونیستی هستند واین یعنی بهترین شرایط برای اینکه شاهد حرکت جمعی کشورهای اسلامی علیه رژیم صهیونیستی باشیم.
جعفر قنادباشی
هدایت شده از کاوش پلاس
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سیاستمدار یونانی:
📍اروپا بخشی از نسل کشی جاری در غزه بوده و در آن همدست است...
☑️ @Kavoshplus
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢صفحه اول روزنامههای سهشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa