هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پلیس: تا گذرنامههایتان مُهر نشده از مرز خارج نشوید
🔹رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه: زائران اربعین حتی اگر مشاهده کردند گیت خروجی خالی است و میتوانند بدون مهر شدن گذرنامه از آن گیت خارج شوند به هیچ عنوان چنین کاری نکنند چراکه این کار به منزله ورود غیرقانونی به عراق تلقی میشود.
#اربعین۱۴۰۲
tn.ai/2947742
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پیگیری گذرنامه با استفاده از کدملی
🔹شرکت ملی پست دسترسی به بارکدپستی گذرنامه از طریق کدملی را مهیا کرد.
🔹متقاضیان دریافت گذرنامه میتوانند با مراجعه به najatracking.post.ir گذرنامه خود را پیگیری نمایند.
#اربعین۱۴۰۲
tn.ai/2947821
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
کشف ۵ میلیون دینار عراقی جعلی در چذابه
رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان:
🔹کارآگاهان پلیس آگاهی در پایانه مرزی چذابه حین گشتزنی به یک نفر مشکوک و بررسی هویت آن را در دستور کار قرار دادند.
🔹مضنون که ابتدا خود را با هویت جعلی معرفی کرده بود در تحقیقات پلیس هویت آن محرز شد.
🔹 مبلغ ۵ میلیون دینار عراقی تقلبی از متهم کشف شد؛ متهم دارای ۱۰ فقره سوابق کیفری سرقت مسلحانه و عادی می باشد.
tn.ai/2948009
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری رسا
دوره مجازی صراط برگزار میشود
دوره مجازی سیر مطالعاتی صراط (منظومه فکری رهبر معظم انقلاب) به همت خانه طلاب جوان و همکاری مدیریت اخلاق و تربیت معاونت تهذیب حوزههای علمیه برگزار می شود.
ثبت نام در این سیر مطالعاتی تا ۷ شهریور ۱۴۰۲ ادامه دارد. علاقه مندان برای ثبت نام باید از طریق سایت اقدام کنند.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0036e1
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از کانال مشرق
📸دیدار وزیر علوم با دانشآموز معلولی که رتبۀ ۲۵ کنکور شد
🔸سید اسماعیل نصراللهی دانشآموز معلول که در آزمون سراسری امسال رتبۀ ۲۵ گروه علوم انسانی را کسب کرده در دیدار با وزیر علوم از علاقۀ خود به رشتۀ فلسفه گفت.
🔹او که دانشگاههای تهران و شهید بهشتی را اولویت خود انتخاب کرده از زلفیگل تقاضا کرده که امکان ادامه تحصیل مجازی و آنلاین را با توجه به شرایطش فراهم کند.
وزیر علوم گفته:
🔸با رئیس هر دانشگاهی که نصراللهی دانشجوی آنجا شود صحبت میکنم تا امکان تحصیل آنلاین فراهم شود. براساس توافق اخیر وزارت علوم و بنیاد نخبگان این دانشجو بورسیه محسوب شده و حقوق نیز دریافت خواهد کرد.
@mashreghnews_channel
هدایت شده از خبرگزاری فارس
توصیۀ رهبر انقلاب به خویینیها و خاتمی دربارۀ ایجاد جریان اصلاحات
🔹مهدی فضائلی: رهبر انقلاب در دوران ریاست جمهوری بهدلیل پایهگذاری حزب جمهوری و حضور در جامعه روحانیت مبارز بهطور طبیعی در دستهبندی دهۀ ۶۰ جزو جریان راست محسوب میشدند و به جهات مختلف این را ابراز کردهاند و جریان مقابل در دوران ریاست جمهوری تعامل خوبی با ایشان نداشتند اما آقا در یک جلسهای به صراحت فرمودند که همۀ آن چیزایی که بین ما بوده تمام شده و از این به بعد پا به یک دورۀ جدیدی میگذاریم.
🔹در انتصاباتی که رهبر انقلاب در سالهای اول در دفتر داشتند، از طیفهای مختلف دیدیم. سال ۶۹ آقا به ناطق نوری حکم مسئولیت دفتر بازرسی را میدهند، همان روز حکم موسوی خویینیها را بهعنوان مشاور سیاسی میزنند.
🔹دربارۀ استفاده از میرحسین موسوی نیز این موضوع صدق میکند. با اینکه آقا در دوران ریاست جمهوری اختلافات زیادی در ادارۀ کشور با او داشتند؛ در حدی که در دورۀ دوم ریاست جمهوری میخواستند موسوی نخستوزیر نباشند، اما باز هم در شوراها و برخی مجامع مهم کشور از او استفاده میکردند.
🔹بعدها وقتی که آقا رهبر میشوند از موسوی در شوراهای مهم مشورتی استفاده میکنند و تا سال ۸۸ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و حتی بعد از فتنه نیز که او مشغول فتنه بود ولی در عین حال عضو مجمع، دعوت میشدند و کسی هم او را برکنار نکرد. حتی به او پیشنهاد ریاست بنیاد مستضعفان را هم کرده بودند که نپذیرفته.
🔹در دوران ریاست جمهوری هاشمی، رهبر انقلاب به خوئینیها و خاتمی گفته بودند که اگر جریان شما (اصلاحات) نبود، امروز چنین جریانی را ایجاد میکردم تا بین نگاه هاشمی و شما تعادل برقرار شود.
بخش دوم گفتوگوی فضائلی و رضایی با فارس را اینجا بخوانید
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
امیرحسین ثابتی استاد دانشگاه شریف شد
🔹امیرحسین ثابتی، مجری برنامه جهانآرا که دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران دارد، قرار است از مهرماه امسال در دانشگاه شریف درس «انقلاب اسلامی» را تدریس کند.
🔹او در توییتی به انتقاد اصلاح طلبان از این موضوع واکنش نشان داد و نوشت: چرا نباید در دانشگاه تدریس کنم؟ مگر قرار است با ۱۵ سال تحصیل در رشته علوم سیاسی از مقطع لیسانس تا فوق لیسانس و دکترا، بروم فیزیک کوانتوم درس بدهم؟
🔹ارتباط این مسئله را با اخراج فلان استاد از این دانشگاه متوجه نمیشوم. چون نه قرار است رشته او را درس بدهم و نه قرار است در دانشگاه شریف هیئت علمی شوم.
برخی رسانه های مدعی آزادی با هجمه به ثابتی و دانشگاه شریف به این تصمیم اعتراض کرده بودند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️یادداشت رسیده:
⭕️ جریان احمدالحسن؛ خطر آفرینترین فرقه تاریخ!
◻️هوشیار رئیس میز تخصصی مقابله با فرقههای انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی:
فرقه احمدالحسن؛ بروزآوری شدهی تمامی فرقههایی است که در فضای امامت و مهدویت به وجود آمده است و از تمامی شیوههای جذب فرقهای بهره میبرد.
با این حساب، هیچگاه نمی توان این فرقه را با بهائیت و وهابیت و سایر فرقهها مقایسه کرده و نسخه مقابله با آنها را برای این فرقه پیچید.
◻️ الحمدلله شاهد توقف جذب این فرقه از میان طلاب هستیم و افراد زیادی از این فرقه جدا شده و امروزه علیه آنان تبلیغ میکنند، اما تبلیغ و جذب این فرقه از میان سایر اقشار شدت یافته است.
◻️ تذکر جدی ما به مسئولین ذی ربط در این خصوص این است که اگر دیر بجنبید؛ شاهد اتفاقاتی بدتر از ماجرای حرم رضوی و شاهچراغ خواهید شد. متأسفانه مسئولین در ایام اربعین به یاد این خطر میافتند، آنهم با برگزاری چند نشست مجازی.
◻️ تنها راه حل و برون رفت از این خطر بزرگ، ایجاد فضای گفتوگو با آسیب دیدگان بدور از حاشیه بوده است.
دفتر تبلیغات اسلامی در خصوص مسئله گفتوگو با فرق انحرافی طرح جامعی دارد که در صورت تمایل سایر نهادهای فرهنگی میتواند در اختیار آنان قرار دهد.
📎 متن کامل
@HawzahNews| حوزهنیوز
🖌#یادداشت_روز
🔹به قلهها نزدیک شدهایم؛ یک تصویر چند بعدی
#محمد_ایمانی
«به قلّهها نزدیک شدهایم، نباید خسته بشویم». فهم هر کدام ما از این بیان رهبر انقلاب چیست؟ چه دریافتی از «قلهها» و میزان دوری و نزدیکی به آنها داریم؟ و برای پویش ملی در این مسیر، کدام نقش را ایفا میکنیم؟
۱) شاید کسانی در نگاه اول، انبوه مشکلات و چالشها را ببینند و بنابراین، نزدیک شدن به قلهها را دور از تصور بشمارند. در مسیر صعود به قلهها (آرمانها/ مطلوبها) نباید توقع حرکت در یک بزرگراهِ هموار و خلوت را داشت. به تعبیر رهبر انقلاب در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۵: «هیچ جادّه آسفالتهای در مقابل هیچ ملّتی نیست؛ باید راه را با همّت خودشان هموار کنند. ملّتهایی که به اوج معنویّت و مدنیّت و رفاه و سعادت رسیدند، این جوری حرکت کردند». ایشان همچنین،
۲۵ فروردین ۱۳۷۸ در دیدار فرماندهان ارتش، با انتقاد از سهلاندیشی فرموده بودند: «هر حقیقتی دشمنانی دارد. آن کسی که انتظار دارد در جاده آسفالته زندگی، بدون هیچ دستانداز و بدون هیچ معارض و خطر حرکت کند، انسان سادهلوحی است که بالاخره هم با سر خواهد غلتید و از پا درخواهد آمد. جاده زندگی، جاده پُر پیچ و خمی است. با هر قدم نزدیکتر شدن به اهداف والا، مشکلات و خطرهای تازه؛ بعضی بزرگتر از مشکلات قبل وجود دارد. لذا راه زندگی، راه بیدرد سری نیست؛ توقّع بیدرد سری نباید داشت... کسی که در میدان جنگ دچار هزیمت میشود، قبلا در درون خود دچار هزیمت شده است. اگر در درون خود دچار هزیمت نشویم، در بیرون هیچ دشمنی نمیتواند ما را منهزم کند».
۲) هیچ ملتی از مسیر بزرگراهیِ بیزحمت، به پیشرفت نائل نشده است. ملتهایی که به برخی از ابعاد پیشرفت رسیدهاند، دههها سختی و زحمت کشیدهاند تا مسیر را هموار کنند؛ هر چند که در کشورهای مصطلح پیشرفته هم، چالش و بعضا بحرانهای بزرگ، کم نیست. حتی کشورهایی که با جنگ و اشغالگری و غارت دیگران سعی کردند به قلههای ثروت و سرمایه در دنیا برسند، دهها سال گرفتار چالشها و تبعات آن بودهاند. مانند آمریکا و شوروی و آلمان و ژاپن. در تعریف «قلهها/ آرمانها» ممکن است تفاوت فهم و نگاههای «حداقلی/ حداکثری» وجود داشته باشد. به عنوان مثال، آیا پیشرفت، صرفا با «توسعه (Development)» معنا میشود، یا معانی فراتری دارد؟ زمانی تئوریسینهای ناتوی فرهنگی مثل والت ویتمن روستو، مراحل رشد و توسعه را چنان ترسیم میکردند که نهایتا در قله، به مدل «کاپیتالیستی/ لیبرالیستی/ دموکراتیک» برسد. اما آیا واقعا قله، جایی است که اکنون آمریکا ایستاده است؟ آمریکا همین حالا به عنوان تنها ابرقدرت مصطلح، با بالاترین میزان بدهی در دنیا (۳۲ هزار میلیارد دلار)، گرسنگی...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272006
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از فارس پلاس
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیههای کاربردی ابنسینا و زکریای رازی برای زائران اربعین
@Fars_plus
هدایت شده از خبرگزاری فارس