هدایت شده از کانال مشرق
📸دیدار وزیر علوم با دانشآموز معلولی که رتبۀ ۲۵ کنکور شد
🔸سید اسماعیل نصراللهی دانشآموز معلول که در آزمون سراسری امسال رتبۀ ۲۵ گروه علوم انسانی را کسب کرده در دیدار با وزیر علوم از علاقۀ خود به رشتۀ فلسفه گفت.
🔹او که دانشگاههای تهران و شهید بهشتی را اولویت خود انتخاب کرده از زلفیگل تقاضا کرده که امکان ادامه تحصیل مجازی و آنلاین را با توجه به شرایطش فراهم کند.
وزیر علوم گفته:
🔸با رئیس هر دانشگاهی که نصراللهی دانشجوی آنجا شود صحبت میکنم تا امکان تحصیل آنلاین فراهم شود. براساس توافق اخیر وزارت علوم و بنیاد نخبگان این دانشجو بورسیه محسوب شده و حقوق نیز دریافت خواهد کرد.
@mashreghnews_channel
هدایت شده از خبرگزاری فارس
توصیۀ رهبر انقلاب به خویینیها و خاتمی دربارۀ ایجاد جریان اصلاحات
🔹مهدی فضائلی: رهبر انقلاب در دوران ریاست جمهوری بهدلیل پایهگذاری حزب جمهوری و حضور در جامعه روحانیت مبارز بهطور طبیعی در دستهبندی دهۀ ۶۰ جزو جریان راست محسوب میشدند و به جهات مختلف این را ابراز کردهاند و جریان مقابل در دوران ریاست جمهوری تعامل خوبی با ایشان نداشتند اما آقا در یک جلسهای به صراحت فرمودند که همۀ آن چیزایی که بین ما بوده تمام شده و از این به بعد پا به یک دورۀ جدیدی میگذاریم.
🔹در انتصاباتی که رهبر انقلاب در سالهای اول در دفتر داشتند، از طیفهای مختلف دیدیم. سال ۶۹ آقا به ناطق نوری حکم مسئولیت دفتر بازرسی را میدهند، همان روز حکم موسوی خویینیها را بهعنوان مشاور سیاسی میزنند.
🔹دربارۀ استفاده از میرحسین موسوی نیز این موضوع صدق میکند. با اینکه آقا در دوران ریاست جمهوری اختلافات زیادی در ادارۀ کشور با او داشتند؛ در حدی که در دورۀ دوم ریاست جمهوری میخواستند موسوی نخستوزیر نباشند، اما باز هم در شوراها و برخی مجامع مهم کشور از او استفاده میکردند.
🔹بعدها وقتی که آقا رهبر میشوند از موسوی در شوراهای مهم مشورتی استفاده میکنند و تا سال ۸۸ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و حتی بعد از فتنه نیز که او مشغول فتنه بود ولی در عین حال عضو مجمع، دعوت میشدند و کسی هم او را برکنار نکرد. حتی به او پیشنهاد ریاست بنیاد مستضعفان را هم کرده بودند که نپذیرفته.
🔹در دوران ریاست جمهوری هاشمی، رهبر انقلاب به خوئینیها و خاتمی گفته بودند که اگر جریان شما (اصلاحات) نبود، امروز چنین جریانی را ایجاد میکردم تا بین نگاه هاشمی و شما تعادل برقرار شود.
بخش دوم گفتوگوی فضائلی و رضایی با فارس را اینجا بخوانید
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
امیرحسین ثابتی استاد دانشگاه شریف شد
🔹امیرحسین ثابتی، مجری برنامه جهانآرا که دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران دارد، قرار است از مهرماه امسال در دانشگاه شریف درس «انقلاب اسلامی» را تدریس کند.
🔹او در توییتی به انتقاد اصلاح طلبان از این موضوع واکنش نشان داد و نوشت: چرا نباید در دانشگاه تدریس کنم؟ مگر قرار است با ۱۵ سال تحصیل در رشته علوم سیاسی از مقطع لیسانس تا فوق لیسانس و دکترا، بروم فیزیک کوانتوم درس بدهم؟
🔹ارتباط این مسئله را با اخراج فلان استاد از این دانشگاه متوجه نمیشوم. چون نه قرار است رشته او را درس بدهم و نه قرار است در دانشگاه شریف هیئت علمی شوم.
برخی رسانه های مدعی آزادی با هجمه به ثابتی و دانشگاه شریف به این تصمیم اعتراض کرده بودند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️یادداشت رسیده:
⭕️ جریان احمدالحسن؛ خطر آفرینترین فرقه تاریخ!
◻️هوشیار رئیس میز تخصصی مقابله با فرقههای انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی:
فرقه احمدالحسن؛ بروزآوری شدهی تمامی فرقههایی است که در فضای امامت و مهدویت به وجود آمده است و از تمامی شیوههای جذب فرقهای بهره میبرد.
با این حساب، هیچگاه نمی توان این فرقه را با بهائیت و وهابیت و سایر فرقهها مقایسه کرده و نسخه مقابله با آنها را برای این فرقه پیچید.
◻️ الحمدلله شاهد توقف جذب این فرقه از میان طلاب هستیم و افراد زیادی از این فرقه جدا شده و امروزه علیه آنان تبلیغ میکنند، اما تبلیغ و جذب این فرقه از میان سایر اقشار شدت یافته است.
◻️ تذکر جدی ما به مسئولین ذی ربط در این خصوص این است که اگر دیر بجنبید؛ شاهد اتفاقاتی بدتر از ماجرای حرم رضوی و شاهچراغ خواهید شد. متأسفانه مسئولین در ایام اربعین به یاد این خطر میافتند، آنهم با برگزاری چند نشست مجازی.
◻️ تنها راه حل و برون رفت از این خطر بزرگ، ایجاد فضای گفتوگو با آسیب دیدگان بدور از حاشیه بوده است.
دفتر تبلیغات اسلامی در خصوص مسئله گفتوگو با فرق انحرافی طرح جامعی دارد که در صورت تمایل سایر نهادهای فرهنگی میتواند در اختیار آنان قرار دهد.
📎 متن کامل
@HawzahNews| حوزهنیوز
🖌#یادداشت_روز
🔹به قلهها نزدیک شدهایم؛ یک تصویر چند بعدی
#محمد_ایمانی
«به قلّهها نزدیک شدهایم، نباید خسته بشویم». فهم هر کدام ما از این بیان رهبر انقلاب چیست؟ چه دریافتی از «قلهها» و میزان دوری و نزدیکی به آنها داریم؟ و برای پویش ملی در این مسیر، کدام نقش را ایفا میکنیم؟
۱) شاید کسانی در نگاه اول، انبوه مشکلات و چالشها را ببینند و بنابراین، نزدیک شدن به قلهها را دور از تصور بشمارند. در مسیر صعود به قلهها (آرمانها/ مطلوبها) نباید توقع حرکت در یک بزرگراهِ هموار و خلوت را داشت. به تعبیر رهبر انقلاب در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۵: «هیچ جادّه آسفالتهای در مقابل هیچ ملّتی نیست؛ باید راه را با همّت خودشان هموار کنند. ملّتهایی که به اوج معنویّت و مدنیّت و رفاه و سعادت رسیدند، این جوری حرکت کردند». ایشان همچنین،
۲۵ فروردین ۱۳۷۸ در دیدار فرماندهان ارتش، با انتقاد از سهلاندیشی فرموده بودند: «هر حقیقتی دشمنانی دارد. آن کسی که انتظار دارد در جاده آسفالته زندگی، بدون هیچ دستانداز و بدون هیچ معارض و خطر حرکت کند، انسان سادهلوحی است که بالاخره هم با سر خواهد غلتید و از پا درخواهد آمد. جاده زندگی، جاده پُر پیچ و خمی است. با هر قدم نزدیکتر شدن به اهداف والا، مشکلات و خطرهای تازه؛ بعضی بزرگتر از مشکلات قبل وجود دارد. لذا راه زندگی، راه بیدرد سری نیست؛ توقّع بیدرد سری نباید داشت... کسی که در میدان جنگ دچار هزیمت میشود، قبلا در درون خود دچار هزیمت شده است. اگر در درون خود دچار هزیمت نشویم، در بیرون هیچ دشمنی نمیتواند ما را منهزم کند».
۲) هیچ ملتی از مسیر بزرگراهیِ بیزحمت، به پیشرفت نائل نشده است. ملتهایی که به برخی از ابعاد پیشرفت رسیدهاند، دههها سختی و زحمت کشیدهاند تا مسیر را هموار کنند؛ هر چند که در کشورهای مصطلح پیشرفته هم، چالش و بعضا بحرانهای بزرگ، کم نیست. حتی کشورهایی که با جنگ و اشغالگری و غارت دیگران سعی کردند به قلههای ثروت و سرمایه در دنیا برسند، دهها سال گرفتار چالشها و تبعات آن بودهاند. مانند آمریکا و شوروی و آلمان و ژاپن. در تعریف «قلهها/ آرمانها» ممکن است تفاوت فهم و نگاههای «حداقلی/ حداکثری» وجود داشته باشد. به عنوان مثال، آیا پیشرفت، صرفا با «توسعه (Development)» معنا میشود، یا معانی فراتری دارد؟ زمانی تئوریسینهای ناتوی فرهنگی مثل والت ویتمن روستو، مراحل رشد و توسعه را چنان ترسیم میکردند که نهایتا در قله، به مدل «کاپیتالیستی/ لیبرالیستی/ دموکراتیک» برسد. اما آیا واقعا قله، جایی است که اکنون آمریکا ایستاده است؟ آمریکا همین حالا به عنوان تنها ابرقدرت مصطلح، با بالاترین میزان بدهی در دنیا (۳۲ هزار میلیارد دلار)، گرسنگی...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/272006
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیههای کاربردی ابنسینا و زکریای رازی برای زائران اربعین
@Fars_plus
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حالوهوای کابین خلبان در لحظۀ فرود هواپیما در فرودگاه مهرآباد
فیلم: پیمان ناصرترابی
@Farsna
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢چند گام تا قله
🔹از روزی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با فرماندهان سپاه از نزدیک شدن به قلهها سخن گفتند، برخیها در رسانهها و فضای مجازی تردیدهایی را در این زمینه مطرح میکنند. اینها بیتوجه به نشانگان این واقعیت، آن را نوعی گفتاردرمانی و امید واهی دادن تحلیل میکنند. این در حالی است که اگر کسی با سیاق رهبر معظم انقلاب آشنایی داشته باشد و نشانگان نزدیکی به قله را دریابد، این سخن را اعتراف به واقعیت امروز ایران خواهد یافت.
🔸رهبر فرزانه انقلاب حدود 11 سال پیش در سال 1391 فرمودند: «ما داریم در دامنه حرکت میکنیم. ما هنوز به قله نرسیدهایم؛ با آن فاصله داریم. آن روزی که ملت ایران به قله برسد، دشمنیها تمام خواهد شد.»
🔹اکنون با فهم منطق تحولات دهه گذشته و ارائه نشانگان این نزدیکی، میتوان اهمیت و درستی جمله آغازین را بازتأکید کرد؛ اما پیش از ارائه چند نشانه حیف است این نکته را که عمق بیشتری به دید ما خواهد داد، متذکر نشویم و آن، این است که بدانیم چه راه سختی را آمدهایم و در رویارویی مستمر و عمیقی که میان ایران و دشمنانش در جریان بوده است، آنها ایران را چگونه میخواستند و تلاش میکردند از رسیدن به چه چیزها و به کجاها و چه مؤلفههای قدرتی بازدارند؛ ولی ما امروز در چه وضعیتی هستیم؟
🔸آنها میخواستند از هستهای شدن کشور ممانعت کنند، اما ایران اسلامی بدون توقف از مسیری متفاوت از مسیر معمولی به این دانش تعیینکننده دست یافت. اکنون ایران یک قدرت هستهای نوآور است که جهان نیز با این حقیقت کنار آمده است.
🔹دومین گام رسیدن ایران به قله را زمانی میتوان درک کرد که به برنامه منطقهای ایران نگاه کنیم. شهادت سردار سپهبد سلیمانی از دید غربیها باید کمر این برنامه را میشکست، اما اکنون خود معترفند که کلید تحولات و توازن قدرت در منطقه مهم غرب آسیا که میخواستند نقشه آن را تغییر بدهند و خاورمیانه جدیدی را به وجود آورند، اکنون در دستان ایران است.
🔸برنامه دفاعی ایران، به ویژه برنامه موشکی و پهپادی میزانی از بازدارندگی برای کشور ایجاد کرده که کسی جسارت نگاه چپ به آن را ندارد. قدرت ایستادگی ملت ایران گام دیگری برای رسیدن به قله است که آنها میخواستند با تحریمهای گسترده علیه ایران آن را بشکنند و نتوانستند. البته باید مهمترین گام به سوی قله را هم برداشت و آن، آوردن آثار و دستاوردهای این نزدیک شدن به قله به صورت محسوس سر سفره همه مردم است، انشاءالله.
✍🏻فتحالله پریشان
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢پاسخ استاد رجبی دوانی به یک خباثت
🗣استاد محمدحسین رجبی دوانی در واکنش به سخنان برخی تریبونداران شرق کشور که در آتش دعواهای مذهبی میدمند، درباره راهپیمایی اربعین گفت:
🔸نخستین قیام در خوانخواهی از شهادت امام حسین(ع)، حتی پیش از قیام مختار و توابین در ایران به وقوع میپیوندد و مردم سیستان بلافاصله پس از شنیدن خبر شهادت امام حسین(ع) دست به قیام میزنند. وسعت قیام آنها به گونهای بوده که برادر عبیداللهبنزیاد که حاکم سیستان بوده، از این شهر فرار میکند. حتی زمانی که بیشتر ایران مذهب غیرشیعه را داشت، برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، مراسم عزاداری برگزار میکردند و بدین وسیله ارادت خود را نشان میدادند.
🔹امروز خناسان، خبیثان و خائنانی در پوشش دروغین مذهب و به دروغ به نام برادران اهل تسنن در کشور فتنهانگیزی میکنند و اخیرا هم فرد خبیثی راهپیمایی اربعین را زیرسؤال برد. کسی که از بهائیت حمایت میکند و با استفاده از سعه صدر نظام جمهوری اسلامی، لگدپراکنی میکند، امروز در اثر تبلیغ وهابیت و خباثت خودش، برادران اهل تسنن را از خوردن نذریهایی که برای امام حسین(ع) داده میشود و شرکت در عزاداریها منع میکند.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کانال مشرق
📣خدمات پایگاه های سرکنسولگری ایران در کربلا به زوار ایرانی در ایام اربعین
🔸(درصورت گم شدن گذرنامه) صدور برگه عبور موقت برای بازگشت به ایران
🔹پیگیری حقوقی امور بازداشت شدگان در زمینه های حمل مواد مخدر، ورود غیرمجاز به عراق، سرقت و....
🔸پیگیری و کسب اطلاعات گمشدگان ایرانی
🔹اعلام گم شدن وسایل همراه زائر از جمله مدارک، تلفن همراه، کوله پشتی و...
🔸پیگیری امور متوفیان شامل صدور ترجمه گواهی فوت و صدور نامه گمرگ جهت انتقال فرد متوفی
🔹رسیدگی به امور درراه ماندگان
🔺آدرس و شماره تماس پایگاه های شبانه روزی:
🔸دفتر اصلی: کربلا- سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران واقع در خیابان الاسکان
009647846193862
009647846193863
009647846193864
009647846193865
🔹کربلا- شارع قبله امام حسین، میدان المرکزیه، کتابخانه المرکزیه
009647846193867
009647846193868
009647846193869
009647846193870
🔸دفتر شماره دو: حله خیابان60، مجسر (پل) نادر، مرکز حشد الشعبی
009647856669374
009647846193866
🔹علاوه بر شماره تماس پایگاه های سه گانه، هم میهنان می توانند برای دریافت هرگونه راهنمایی، با سیم کارت ایرانی خود با شماره 0098280 و درصورت داشتن سیمکارت عراقی با 00964280 تماس بگیرند.
@mashreghnews_channel
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر ارتباطات: زائرین اربعین حتما بسته رومینگ را از داخل کشور تهیه کنند/ هزینه هر گیگ اینترنت همراه در ایران ۴-۳ هزار تومان اما در عراق حدود ۱۰۰ هزار تومان است
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
⭕️ بیش از دو سوم جامعه ایرانی مشتاق زیارت اربعین هستند
🔸مرکز رصد فرهنگی کشور: حدود ۷۲ درصد از افراد بالای ۱۸ سال شیعه ایرانی برای زیارت اربعین ابراز تمایل کردهاند.
🔹تعداد زنان زیارتاولی که قصد زیارت اربعین دارند، افزایش قابل توجهی داشته است.
🔹بیش از سهچهارم از مردم در عزاداریها و مراسمات دهه شرکت داشتهاند.
👉 yjc.ir/00Znyn
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از مسلمنا muslimnair
📚 [سفرنامه اربعینی] به صحرا شدم، عشق باریده بود، غلامعلی حداد عادل، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، ۱۴۰۱
➣ https://eitaa.com/muslimnair مُسْلِمْنا
📚 عنوان کتاب «به صحرا شدم، عشق باریده بود» از کتاب تذکره الاولیای عطار نیشابوری (متوفی ۶۱۸ قمری) وام گرفته شده است.
📚 این سفرنوشت، محصول پیاده روی حداد عادل در اربعین ۱۳۹۶ به اتفاق یک اردوی نوجوانان است.
📚 این کتاب شامل یک پیشگفتار و پنج فصل با عناوین «شبی خوش، سفری خوش»، «همه مهمانهای امام حسین ع»، «به صحرا شدم، عشق باریده بود»، «آتش بدون خاکستر» و «در حدیث دیگران» است.
📚 در فصل «شبی خوش، سفری خوش» مصنف در صدد بیان احساسی متفاوت از پدیده اربعین است که در هفت دهه از زندگی خود با آن زیست نکرده است. وی می نویسد: در اربعین شهودی پیدا کردم و حال عجیبی به من دست داد. تجربه مشابه ای که حدودا شانزده سال پیش در سفر حج داشتم و کتابی درباره حج شبیه به همین کتاب با عنوان «حج؛ نماز بزرگ» نوشتم. شاید آن کتاب، تمرینی برای نگارش «به صحرا شدم عشق باریده بود» بود.
📚 غلامعلی حداد عادل در فصل سوم با مقایسهای از تفاوت عزاداری سیدالشهدا (ع) در دوران قبل و پس از انقلاب اسلامی می نویسد: در زمان انقلاب سی و سه سال داشتم و کاملا دوران قبل از انقلاب را تجربه کردهام. از زمان تولد، در روضه و هیأت و عزاداری بزرگ شده بودم و از این بابت نیز یک تاریخ ۸۰ ساله در ذهن من نقش بسته است. میتوانم معنای اتفاق و تحولی که در عزاداری امام حسین (ع) به برکت انقلاب اسلامی رخ را بهتر درک کنم. در واقع یک تحول مثبت در عزاداریها رخ داده است.
📚 وی می نویسد: در گذشته گفتمان ذلت، غم و غمپروری، گفتمان مسلط بر عزاداری سیدالشهدا (ع) بود. انقلاب اسلامی این گفتمان را به گفتمان حماسی تبدیل کرد. گفتمان ذلت به گفتمان عزت تبدیل شد. محتوای عزاداری تصحیح شد، چون حماسی شدن و عزتمند شدن در عاشورا چیزی نیست که امام خمینی (ره) از بیرون به محرم وصل کرده باشد. امام (ره) از درون خود عاشورا این مفهوم را بیرون کشید. آنقدر خاکستر روی آن آتش را پوشانده بود که گرمای مختصری از آن آتش حماسه و عزت خارج میشد. امام خمینی (ره) خیلی حکیمانه این خاکستر را فوت کرده و اجازه داد این آتش جان بگیرد و شعلهور شود.
📚 نویسنده کتاب «به صحرا شدم عشق باریده بود» می نویسد: راهپیمایی اربعین یک بُعد و یک ضلع از اضلاع انقلاب است. جوهر، روح و جان این راهپیمایی، نتیجه تحولی است که نه تنها در ایران، بلکه در همهجا به برکت انقلاب اسلامی اتفاق افتاده و این تحول، زنده شدن مذهب و فعال شدن دین در عرصه سیاست با الهام از نهضت حسینی است.
📚 حداد عادل در فصل آخر هدفش نشان دادن نگاه دیگرانی است که از بیرون به این پدیده بزرگ نگاه میکنند. وی می نویسد: در این راستا، سه منبع پیدا کردم. یک کتاب، ترجمه گزارشی از بخش علوم سیاسی دانشگاه «M.I.T» بود که در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و در آن با حدود چهار هزارنفر مصاحبه صورت گرفته و پرسشنامه تهیه شده است. آنها گفته بودند که چنین جمعیت خالصی را در هیچ کجای دیگر از کره زمین نمیبینیم. این جمعیت گدازههای آتشفشان انقلاب اسلامی است. منبع دوم، گزارشی از مرحوم علی سلیمانی و سومین منبع نیز گزارشی از مصاحبه مرحوم نادر طالبزاده با الکساندر دوگین بود.
🌐 آدرس کانالهای علمی - تخصصی مسائل جهان اسلام(مُسْلِمْنا)
➣ تلگرام:
➣ https://t.me/Muslimnair
➣ ایتا:
➣ https://eitaa.com/muslimnair
➣ بله:
➣ https://ble.ir/muslimnair
➣ واتس اَپ(۱):
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الحسين يجمعنا
يک کلیپ زیبا و راهبردی
⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️
هدایت شده از خوشخبر
📱نسخه جدید بازی موبایلی «کودکان اربعین» منتشر شد
نسخه جدید بازی موبایلی «کودکان اربعین» منتشر شد. این بازی موبایلی به یاد شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده و ویژه کودکان ۴ تا ۹ سال هست.
👌بچهها با موکبداری، عبور از مرز، زیارت اماکن مقدس کربلا و ... با خاطرات و حال و هوای این سفر آشنا میشن.
📥 دریافت | حجم ۶۵ مگابایت 👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.mehadgamesstudio.arbaeen_kids3&ref=share
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۶/۵
#هنری
#فرهنگی
#کودکونوجوان
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
هدایت شده از خوشخبر
🏝 سامانه راهپیمایی مجازی اربعین رونمایی شد
شاملو (مسئول طرح راهپیمایی مجازی اربعین) میگه: سال گذشته دو گروه تصویربردار، تصویرهای ۳۶۰ درجه رو عمود به عمود و موکب به موکب تهیه کردند و در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ تصویر ۳۶۰ درجه گردآوری شده.
خدا توفیق راهپیمایی حضوری به همه بده، همچنین اگه علاقمند به حرکت در راهپیمایی مجازی اربعین هم هستید، بسم الله 👇
https://heyatonline.ir/arbaeen/
📆 ۱۴۰۲
#فرهنگی
#هنری
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 اگر توفیق حضور در سفر اربعین دارید؛ میتونید سوژه ها و روایت های خودتون رو در قالب توییت، ویراست، عکس یا فیلم برای آیدی زیر ارسال کنید که ما هم در کانال #فارس_پلاس منتشر کنیم...
➡️ @Farsplus_ad
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
⚠️ شور و شوق اربعینی را حفظ کنید!
📄 مروری بر گفتار های اربعینی رهبرانقلاب
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 کاربر آمریکایی:
ایران اولین کشوری است که ایالات متحده را مجبور میکند تمام پول های مسدود شده خود را آزاد کند.
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 سید حسن نصرالله: ما از مردم عراق، مقامات این کشور و همه احزاب عراقی به خاطر سخاوتمندی، مهمان نوازی، فروتنی و تواضع و لطف و محبت آنها تشکر میکنیم.
@Fars_plus