هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢روزنامههای شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢روزنامههای شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 از مجلس شورای اسلامی انتظار نبود !
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸یادداشت پیش روی فقط یک هشدار است و البته هشداری جدی و تعیینکننده و اگر از افرادی نام برده میشود برای اشاره به مستندات است و ـ خدای نخواسته ـ در پی ایراد اتهام به آنان نیست، اگرچه غفلت و بیتوجهی آن عزیزان را نفی نمیکند.
🔸روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشتماه، مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی خود کلیات لایحهای را تصویب کرد که بر اساس آن ـ در صورت تصویب شورای نگهبان ـ علاوه بر جمعه، روزهای شنبه نیز به تعطیلات رسمی کشور اضافه میشود! قرار بود نمایندگان محترم مجلس از میان دو روز پنجشنبه و شنبه، یکی را برای افزودن به تعطیلی جمعه برگزینند و نهایتاً روز شنبه را برگزیدند!
🔸نگارنده بعد از ظهر همان روز چهاشنبه در مصاحبه با خبرگزاری فارس، درباره خطای فاحش نمایندگان در گزینش «شنبه» به جای پنجشنبه و بیپایه بودن استدلال و دلایلی که برای این اقدام خود مطرح میکردند، توضیحات مستندی داشتم که نیازی به طرح مجدد آن نیست. این مصاحبه با عنوان «چرا درباره تعطیلی شنبه به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف میدهید»؟!
🔸اکنون سؤال این است که چرا برخی از نمایندگان موافق مصوبه تعطیلی شنبهها در اقدامی که تاکنون سابقه نداشته و چه بدانند و چه نخواسته باشند و ندانند، مصداق روشنی از
«دور زدن قانون» است، نمایندگان یادشده قبل از اعلام نظر شورای نگهبان درباره مصوبه مورد اشاره، به دفتر رهبر معظم انقلاب و شماری از مراجع محترم تقلید مراجعه کرده و از آن بزرگواران درباره مصوبه تعطیلی شنبهها نظر خواستهاند؟! که البته معلوم شد ادعای موافقت دفتر رهبر معظم انقلاب خلاف واقع است و آنچه از قول مراجع محترم نقل کردهاند نیز سندیت ندارد!
🔸صرفنظر از غیر واقعی بودن نسبتهای یادشده به بیت رهبر معظم انقلاب و برخی از مراجع محترم، این پرسش در میان است که آیا اقدامات مورد اشاره حکایت از آن ندارد که دستاندرکاران اصلی مصوبه یادشده نیز از مغایرت آن با احکام اسلامی و قانون اساسی باخبرند! و اکنون از شورای محترم نگهبان این انتظار در میان است که مانند همیشه درباره مصوبه مورد اشاره نیز بیرون از برخی نظرات غیرکارشناسانه اعلام نظر فرمایند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001D20
@kayhan_online
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
مدیرکل موزههای کشور:
امروز به مناسبت روز جهانی موزه، بازدید از همه موزههای کشور رایگان است
🔹همچنین امروز از الواح هخامنشی استردادی از آمریکا، در موزه ملی رونمایی خواهد شد و بازدید برای عموم مردم آزاد است.
@iribnews
هدایت شده از قم آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥وقتی حیوانات وپرندگان هم به قانون احترام میگذارند
نکته داره... این کلیپ!!
@Qomonline
قمآنلاین، کانون اخبار مهم🔝
هدایت شده از افق حوزه
✍️ #یادداشت | گفتم، گفت(4) / دروس اصلی و جنبی
🔻استاد جواد محدثی
تقسیم درسهای حوزه به «اصلی» و «فرعی» برایم مشکلساز شده بود.
در برخورد با مردم و سؤالاتشان میدیدم، بسیاری از آنچه در حوزه خواندهایم، به درد مردم نمیخورد و بسیاری از آنچه میپرسند و توقع دارند، پاسخ بدهیم، آمادگی نداریم.
مشکل را با استاد در میان گذاشتم.
استاد گفت: کار اصلی ما طلبهها، تبلیغ دین است که کاری پیامبرانه است. آموختههایی که در این راه به ما کمک کند و ما را مجهّز سازد، «اصلی» است؛ هرچند در حوزه به آن اصلی نگویند.
گفتم: مثلاً فقه و اصول را دروس اصلی حساب میکنند؛ ولی تفسیر و حدیث و اخلاق و تاریخ و سیره را نه؛ یا مثلاً مهارتآموزی قلمی یا تجربهاندوزی تبلیغی و زبان خارجی را دروس جنبی میشمارند.
استاد گفت: فقه و اصول عمیق و اجتهادی، از آنجا که زیر بنای صاحبنظر شدن در احکام شرع است، جنبه اصلی دارد؛ ولی اگر کسی فقیه جامع هم بشود؛ ولی نتواند تبلیغ دین کند یا در مسائل تاریخی و قرآنی و حدیثی تبحّر نداشته باشد، نمیتواند رسالت اصلی خود را انجام دهد.
گفتم: منطق و فلسفه و معانی و بیان و صرف و نحو را که نمیشود به توده مردم گفت.
استاد گفت: درست است؛ اینها پایههای نیرومند شدن در فهم متون قرآن و حدیث و فقه و معارف است؛ ولی طلبه در کنار این دروس، حتماً باید فرصتی جدی هم برای مطالعات تاریخی و اعتقادی و تفسیری و حدیثی اختصاص دهد. اینهاست که دستمایه تبلیغ دین است. فقه اجتهادی درسی اصلی است؛ ولی دانستن احکام و مسائل شرعی هم که مردم میپرسند، اصلی است. طلبهای «فافهم»ها و «فتأمّل»های مکاسب و کفایه را خوب بداند؛ ولی وقتی جوانی از او مسئله شرعی بپرسد، نتواند جواب دهد، به چه درد میخورد؟
گفتم: پس شما این اصلی و جنبی بودن دروس را قبول ندارید؟
استاد گفت: چرا قبول دارم؛ ولی باید دید با چه معیاری درسی اصلی حساب میشود یا فرعی و جنبی؟
به نظر من هر درسی و مطالعه و آموزشی که طلبه را در مسیر تبلیغ و پاسخگویی به نیازهای دینی جامعه تجهیز و قوی کند، «اصلی» است؛ دیگران هرچه میخواهند بگویند.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 تائید دو مرحلهای پیام رسانها
@iribnews
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 مسلمان، بیطرف نیست
🔹 چگونه یک نفر خود را مسلمان مینامد و میتواند زندگی کند، خوشحال و راحت باشد، فستیوال موسیقی برگزار کند و خوش بگذراند، طوری که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده و جهان در خیر و خوشی است؟
@Fars_plus
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
❇️ توجه و عنایت مقام معظم رهبری به مجموعه کتاب های "پرسش و پاسخ دانش آموزی" در بازدید از غرفه بوستان کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
💢 حضرت آیت الله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز دوشنبه با حضور در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از غرفه مؤسسه بوستان کتاب بازدید کردند.
🔷 در جریان این بازدید، کتب مربوط به پاسخ به سؤالات و شبهات مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نیز توجه ایشان را جلب کرد.
🔸 از جمله کتاب هایی که مورد عنایت معظم له قرار گرفت مجموعه 5 جلدی "پرسش و پاسخ دانش آموزی" است که به تازگی آیین رونمایی آن در مرکز ملی پاسخگویی برگزار گردیده است.
#بازدید_رهبر_معظم_انقلاب
#نمایشگاه_کتاب
#خبر
🍀 پرسش کلید دانایی 🍀
🔻 #تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔺 @tablighnews
هدایت شده از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
باید برای ارتقا و رشد علمی جامعه اهل سنت تلاش شود
🔹حجت الاسلام لطفیان دبیر شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت: مساله اهل سنت در حوزه مسجد و مدرسه از جنس فرهنگی است و نگاه انقلاب اسلامی به مسجد و مدرسه صددرصد فرهنگی بوده و امنیتی نیست. لازم به تاکید است که اهل سنت در جمهوری اسلامی ایران فرصتی برای رشد و بالندگی این کشور هستند از این رو نگاه تهدید محور در منظومه فکری مقام معظم رهبری و در مدیریت شورا وجود ندارد بلکه نگاه فرصت محور است. همچنین نگاه سرمایه محور به جامعه علمای اهل سنت و حفاظت از این سرمایه ارزشمند از دیگر تاکیداتی است که در منظومه فکری ایشان مورد توجه قرار میگیرد. ما باید برای ارتقا و رشد علمی جامعه اهل سنت تلاش کنیم و هیچ محدودیت و مانعی نباید در مسیر رشد علمی این جامعه فاخر ایجاد شود؛
@taqrib_fa