۲۰ مرداد ۱۴۰۳
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
گزارش تصویری از مراسم افتتاحيه نخستين دوره طرح حفظ يک ساله قرآن کريم در فارس
#پلیس_قرآنی
#حافظان_قرآن
#عقيدتی_سیاسی_فراجا
#خادمان_امین
#خادمان_امنیت
#پلیس_فارس
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
قرآن با انقلاب اسلامي ايران زنده و احيا شد / به دنبال جامعه قابل قبول قرآني در مجموعه انتظامي کشور هستيم
رئيس سازمان عقيدتي سياسي فراجا در شيراز گفت: قرآن با انقلاب اسلامي ايران زنده و احيا شد، هر چند تا نقطه مطلوب فاصله بسيار زيادي داريم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، حجت الاسلام و المسلمين "سید عليرضا ادياني" در مراسم افتتاحيه نخستين دوره طرح حفظ يک ساله قرآن کريم ويژه کارکنان انتظامي جمهوري اسلامي ايران که با حضور مسئولان کشوري و اُستاني و به صورت برخط و همزمان با سراسر کشور در شيراز سومين حرم اهل بيت (ع) برگزار شد، گفت: از ميزباني شايسته مجموعه انتظامي استان فارس و به ويژه سردار "حبيبي" تقدير و تشکر دارم.
وي افزود: وقتي مردم ببينند کارکنان خدوم انتظامي قاري و حافظ قرآن هستند، نگاه به اين مجموعه عوض خواهد شد و بسيار متدينانه خواهد بود.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي فراجا با بيان اينکه قرآن انسان را مي سازد و خداوند را به او معرفي مي کند، گفت: اگر قرآن نبود، باب معرفه الله بسته بود.
حجت الاسلام و المسلمين ادياني تصريح کرد: اگر مي خواهيم نيروهاي مسلح با معرفت و مکتبي داشته باشيم، اگر مي خواهيم مجموعه انتظامي
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
کارآمدي داشته باشيم و خطا در آن به صفر و يا نزديک به صفر برسد، بايد مجموعه انتظامي قرآني داشته باشيم.
وي با بيان اينکه دشمنان ما، قدرت ما را فهميدند و دانستند که قدرت ما به اتکاي قرآن کريم است، گفت: 8 سال در برابر دنيا ايستاديم و قدرتمندانه مي گوييم که روزگار "بزن در رو" تمام شده است.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي فراجا گفت: سردار "رادان" فرمانده کل انتظامي کشور، تمسک به قرآن کريم و نهج البلاغه را در صدر اولويت هاي انتظامي کشور قرار داده است و امروز مي بينيم که بعد از 18 سال مجموعه انتظامي کشور در مسابقات قرآن کريم نيروهاي مسلح مقام نخست را به دست آورده است.
حجت الاسلام و المسلمين ادياني افزود: مادامي که به قرآن و نهج البلاغه متوسل شويد، هيچگاه گمراه نخواهيد شد و امروز آغازگر اين اتفاق خوب،در مجموعه انتظامي کشور است.
وي با بيان اينکه اين موارد خواسته رهبر معظم انقلاب اسلامي (مدظله العالي) از مجموعه انتظامي کشور است، گفت: در يک برهه زماني چندين ساله، به دنبال آن هستيم که ان شاء الله جامعه قابل قبول قرآني در مجموعه انتظامي کشور داشته باشيم.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي فراجا با بيان اينکه فهم قرآن بسيار مهم و مورد تأکيد است، افزود: ان شاء الله با قدرت اين طرح را ادامه مي دهيم تا بتوانيم مجموعه انتظامي کشور در تراز انقلاب اسلامي ايران داشته باشيم.
در پايان اين مراسم، با اهدا لوح تقدير از خانواده هاي معظم شهدا و فرماندهان و مديران برتر قرآني تجليل و قدرداني و 80 تن از کارکنان انتظامي کشور جهت حفظ قرآن کريم به صورت شبانه روزي و طي يک سال، به مجموعه "دارالتحفيظ" شهرستان "استهبان" اعزام شدند
#پلیس_قرآنی
#حافظان_قرآن
#عقيدتی_سیاسی_فراجا
#خادمان_امین
#خادمان_امنیت
#پلیس_فارس
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
بصيرت افزايي با تمسک به قرآن و نهج البلاغه ؛ اولويت مجموعه انتظامي در سال جاري
جانشين معاون هماهنگ کننده فراجا در شيراز گفت: بر اساس تدابير فرمانده کل انتظامي جمهوري اسلامي ايران، بصيرت افزايي با تمسک به قرآن و نهج البلاغه در اولويت برنامه هاي انتظامي در سال جاري قرار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سردار "محمد شرفي" در مراسم افتتاحيه نخستين دوره طرح حفظ يک ساله قرآن کريم ويژه کارکنان انتظامي جمهوري اسلامي ايران که با حضور مسئولان کشوري و اُستاني و به صورت برخط و همزمان با سراسر کشور در شيراز سومين حرم اهل بيت (ع) برگزار شد، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي گرانقدر ايران اسلامي و آرزوي طول عمر با عزت براي مقام معظم رهبري (مدظله العالي)، گفت: از سردار "حبيبي" فرمانده انتظامي استان فارس و رزمنده دوران دفاع مقدس به دليل برگزاري اين مراسم باشکوه، تقدير و تشکر دارم.
وي با بيان اينکه کارکنان مجموعه انتظامي بنا به رسالت و مأموريت شبانه روزي و طاقت فرساي خود در معرض آسيب هاي مختلف قرار دارند، افزود: تمسک به قرآن کريم مي تواند کارکنان انتظامي را در برابر جاذبه هاي دنيايي و آسيب هاي مختلف، حفظ کند.
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
سردار شرفي با اشاره به اينکه به همين دليل مجموعه عقيدتي سياسي در کنار مجموعه انتظامي قرار گرفته است، گفت: اصلي ترين فلسفه وجودي سازمان عقيدتي سياسي اين است که جهت گيري راه درست را به کارکنان انتظامي نشان دهد تا راه را اشتباه نروند.
جانشين معاون هماهنگ کننده فراجا گفت: خوشبختانه در حال حاضر اُنس با قرآن کريم و همنشيني با آن در مجموعه انتظامي کشور بسيار چشمگير است، تصريح کرد: از زمان حضور حاج آقا "ادياني" در رأس مجموعه سازمان عقيدتي سياسي کشور، تحولي همه جانبه در اين زمينه صورت گرفته است.
وي با بيان اينکه تنها نسخه شفابخش و تعالي آفرين در سازمان انتظامي کشور، توسل به قرآن کريم است، گفت: بر اساس تدابير فرمانده کل انتظامي جمهوري اسلامي ايران، بصيرت افزايي با تمسک به قرآن و نهج البلاغه در اولويت برنامه هاي انتظامي در سال جاري قرار دارد.
سردار شرفي افزود: تمسک به قرآن کريم به عنوان يک تکليف سازماني و در اولويت اقدامات مجموعه انتظامي کشور است که با همت والاي سازمان عقيدتي سياسي مجموعه انتظامي بر آنيم تا اهداف مورد نظر در اين زمينه را تحقق بخشيم.
#پلیس_قرآنی
#حافظان_قرآن
#عقيدتی_سیاسی_فراجا
#خادمان_امین
#خادمان_امنیت
#پلیس_فارس
۲۰ مرداد ۱۴۰۳
قرآن؛ هديه خداوند به انسان
در ابتداي اين مراسم، سردار "رهام بخش حبيبي" فرمانده انتظامي استان فارس طي سخناني، گفت: قرآن کلامي است که خداوند از ابتداي خلقت، آن را به انسان هديه داد .
وي افزود: امروز مي بينيم که رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) با توکل بر خدا و تمسک به قرآن کريم، معادلات دشمنان تا دندان مسلح انقلاب اسلامي ايران را بر هم مي زنند.
سردار حبيبي با بيان اينکه اگر يک "حاج قاسم" بر زمين اُفتاد، هزاران "حاج قاسم" بلند مي شوند، گفت: امام حسين (ع) و ياران باوفايش الگوي ما هستند و ما با قدرت راه اين امام شهيد را ادامه خواهيم داد.
#پلیس_قرآنی
#حافظان_قرآن
#عقيدتی_سیاسی_فراجا
#خادمان_امین
#خادمان_امنیت
#پلیس_فارس
۲۰ مرداد ۱۴۰۳