🔴دیدگاه یک تحلیلگر
✍🏻 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔺همین تیتر روزنامه ایران درباره "پیوستن به FATF" کافی است که بدانیم یا این بزرگواران دانش کافی درباره FATF ندارند و ملتفت نیستند چه بلایی میخواهند سر کشور بیاورند، یا اینکه همچون برجام قصد بزککاری و فریب افکار عمومی را دارند.
🔺پیوستن به FATF یعنی ایران به مجموعه ۳۶ کشور(بعلاوه رژیم صهیونیستی) بپیوندد که اعضای اصلی FATF هستند و درباره مسائل آن تصمیمگیری میکنند. بقیه کشورهای عالم هم سیاهلشکری هستند که نقشی در تصمیمگیریها ندارند و صرفا مجری توصیههای FATF هستند.
🔺باید برای چندمین بار تاکید کنیم که FATF هیچ جایگاه حقوقی و الزامآوری در نظام بینالمللی ندارد و صرفا یک مجموعه بینالدولی، نه بینالمللی، است. رفتن زیر بار این نهاد، فراتر از خسارات آن، مشروعیت بخشی به نهادی است که جامعه بینالمللی نه نقشی در راهبردهای و جهتگیریهای آن دارد و نه سهمی در تصمیمگیریهایش. یک شورای امنیت جدید است بدون اینکه حتی یک مجمع عمومی کمخاصیت چون سازمان ملل داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️خیلی ها بخاطر اتفاقات اخیر ، دچار سردرگمی ذهنی شدن.
جا داره اول این ویدیو رو کامل ببینید
🔴 مبارزه ادامه دارد!
فردا سالگشت 13 آبان روز ملی «مبارزه با استکبار جهانی» است؛ یکی دیگر از روزهای خاص متعلق به انقلاب اسلامی و هویت انقلابی مردم مبارز ایران اسلامی که باید آن را بزرگ داشت و از درسها و آموزههایش برای امروز استفاده کرد. 13 آبان تلاقی سه مناسبت بزرگ ملی و انقلابی است؛ سالروز تبعید حضرت امام(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، سالروز کشتار دانشآموزان و دانشجویان در اعتراض به رژیم ستمشاهی در 13 آبان 1357 و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به عنوان مرکز طراحی دشمنی علیه انقلاب نوپای اسلامی ملت ایران که از سوی دانشجویان پیرو خط امام(ره) در 13 آبان 1358 به وقوع پیوست و ترغیب امام راحل تحت عنوان «انقلابی بزرگتر از انقلاب اول» را به دنبال داشت.
چرا این روز را باید گرامی داشت؟ و آیا با توجه به شرایطی که امروز داریم این موضوع دشمنیها با ایران و انقلاب را زیاد نمیکند؟ بخش اول این پرسش از منظری درباره تمام مناسبات ملی و رویدادهای تاریخی ملل گوناگون عمومیت دارد؛ اما فلسفه مهم و مستحکم نیز دارد؛ بزرگداشت مناسبات ملی هر ملتی از شعائر و بنمایههای هویتی و گفتمانی آنها بوده و لازم است برای تبیین و ترویج عظمت ارزشی که این رخدادها یادآور آنها هستند، بزرگ داشته شوند و از حیث جامعهپذیری و پیوست فرهنگی به نسل فعلی و آینده منتقل و در آنها نهادینه شود. قرآن از این روزها به شعائر و ایامالله یاد میکند و به پیامبر گرامی(ص) دستور بزرگداشت آنها را میدهد؛ اما درباره زیاد شدن دشمنیها، باید گفت اتفاقاً این قبیل مراسمها تنها ناظر به نفس آن رخداد و سبقه صرف تاریخی آن، که البته در جای خود مهم است، نیست؛ بلکه بخشی از زندگی و اولویت امروز ما هم هست. مبارزه با استکبار امروز نیز به قوت خود باقی و ضروری است؛ چرا که دولتهای مستکبری مانند آمریکا و دنباله منحوس آن رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای اروپایی و مرتجع عربی هنوز هم در زندگی ایرانیها و مسلمانان مظلوم منطقه تهدید، تحریم، ناامنی و ناآرامی ایجاد میکنند؛ به تعبیر امام تا ظلم و استکبار هست مبارزه هم هست! پس انشاءالله یادمان باشد که همپای میلیونها ایرانی مبارزهجو با ظلم و استکبار که نماد دیروز و امروزش آمریکاست، در بیش از 1000 شهر و شهرستان در این راهپیمایی و تظاهرات بزرگ شرکت کرده و از این بستر دو پیام مهم همبستگی و اتحاد جهانی و منطقهای علیه آمریکای جنایتکار و انزجار از روح استکباری و ظلم را به ملل مبارز جهان مخابره کنیم.
🔴 راهبرد بدون برد!
«محسن امینزاده» از مقامات وزارت خارجه دولت اصلاحات در شماره اخیر نشریه «مشق فردا» بزرگترین اشتباه دولت و وزارت خارجه را عدم توجه بنیادین به سیاست خارجی منطقهای و عدم خلع ید نظامیان از دخالت همهجانبه در دیپلماسی منطقهای دانسته و نوشته است: «شیوه عمل نظامیان کشور در بر هم زدن مناسبات متعارف دیپلماتیک در سفر مقامات عالی روسیه و سوریه و... فعالیتهای دیپلماتیک مرتبط با روسیه، سوریه، لبنان، یمن و ... تنها تحقیر مسئولان دیپلماسی کشور نیست، بلکه نوعی نمایش نابسامانی در نظام و تحقیر ملی است.» «ابراهیم اصغرزاده» از چهرههای جریان اصلاحات به خبرگزاری «مهر» گفته است: «روزی که عدهای موشک پرتاب کردند و روی آن به عبری نابودی اسرائیل را نوید دادند، یا بشار اسد را بدون اطلاع دولت به ایران آوردند، به نظر من دولت باید تکلیف میزان اختیار و دامنه مسئولیتش را روشن میکرد؛ اما این کار را نکرد و معلوم شد مثل سایر حوزهها کارهای نیست.» «علی مطهری» نیز در گفتوگو با روزنامه «ایران» مدعی شده است: «محدود شدن قدرت و اختیارات نهادهای انتخابی منحصر به مجلس نیست. دولت هم همین طور است. مثلاً دولت دوازدهم برای معرفی کابینه در اول کار خودش دستش باز نبود و برایش تعیین تکلیف میشد. وقتی دولت هنوز نمیتواند وزیر مورد قبولش را بگذارد و از چند جا به او فشار میآورند یا موازیکاری وجود دارد و اینها خودشان میروند جای دولت را میگیرند، معلوم است که دست دولت بسته میشود. اصلاً ورود اینها به سیاست و اقتصاد اشتباه است.» این عبارات تنها در کمتر از یک هفته گذشته از سوی چهرههای اصلاحطلب و رسانههای آنها برای توجیه ناکارآمدیشان مطرح شده است. توجیههای ناصوابی که البته به نتیجه نخواهد رسید؛ چرا که آنقدر عمل دولت و فراکسیون امید واضح و روشن است که فردی، مانند غلامحسین کرباسچی به صراحت اعلام میکند: «مشکل دولت، بیش از آنکه به عوامل خارجی یا کارشکنیهای مخالفان داخلی نسبتی داشته باشد، به خود این دولت و عملکردش برمیگردد.» و رئیس دولت اصلاحات نیز چارهای جز پذیرش واقعیت نیافته و میگوید: «ما مقصریم و باید از مردم عذرخواهی کنیم.»
نیازی نیست کسی برای رهبری راه باز کند
تولیت آستان قدس رضوی گفت: اینکه گفته شود «رهبری یکسری محذوراتی دارند و نمیتوانند بگویند؛ یا رهبری تحت فشار قرار گرفتهاند؛ ما باید راه را برای رهبری باز کنیم» این سخنان جفا به رهبری است. بنده افتخارم این است که ۳۰ سال از نزدیک در خدمت رهبری بودم و میگویم، رهبری نه میترسند، نه تحت فشار افکار عمومی و نه تحت نفوذ قرار میگیرند، بلکه کاملاً حساب شده عمل میکنند. «حجتالاسلام والمسلمین مروی» افزود: «رهبری خود به خوبی میدانند چگونه راه را باز کنند، ما اگر میخواهیم عاقبت به خیر شویم، باید پشت سر رهبری بدون فاصله حرکت کنیم.»
💢امام خامنه ای: اینکه برخی خیال میکنند مذاکره با آمریکا مشکلات کشور را حل میکند، صددرصد اشتباه است
🔹🔸رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
♦️آمریکا از آبان ۴۳ که رژیم دستنشاندهاش در ایران، امام عزیز ما را تبعید کرد تا آبان سال ۹۸ هیچ تغییری نکرده؛ آمریکا همان آمریکا است؛ همان گرگصفتی و دیکتاتوریِ جهانی و بینالمللی، همان شرارت و حدنشناسی، امروز هم [در] آمریکا هست.
♦️بله، امروز آمریکا از سال ۴۳ ضعیفتر شده لکن درعینحال وحشیتر و وقیحتر شده است.
♦️آمریکا همیشه با ملت ایران دشمنی کرده؛ حتی در رژیم طاغوت قبل از انقلاب هم که یک دولت ملی را در سال ۱۳۳۲ ساقط کرد. البته آن دولت هم تقصیر داشت که به آمریکا اعتماد کرده بود.
♦️بعد از انقلاب هم که تا امروز همهاش #تحریم و تهدید و بدگویی و مشکلتراشی و #نفوذ بوده.
♦️بعضیها تاریخ را تحریف میکنند که "شروع اختلافات از تسخیر #لانه_جاسوسی بوده"؛ این تحریف تاریخ است. اختلاف بین ملت ایران با دولت آمریکا از #۲۸مرداد و قبل آن بود که آنها ملت ایران را دچار یک رژیم فاسد وابسته کردند.
♦️یکی از راههای بستن راه #نفوذ آمریکا، #منع_مذاکره است. این البته برای آمریکا خیلی سخت است. آمریکای مستکبر که منت میگذارد تا با سران بقیهی کشورها بنشیند و حرف بزند، سالها است که اصرار میکند با سران جمهوری اسلامی مذاکره کند و جمهوری اسلامی امتناع میکند. این معنایش این است که ملت و حکومتی در دنیا هست که زیر بار قدرت طاغوتی و دیکتاتوری آمریکا نمیرود.
♦️این منع مذاکره، یک منطق محکمی دارد؛ راه نفوذ دشمن را میبندد، ابهت جمهوری اسلامی را به دنیا نشان میدهد و ابهت پوشالی آمریکا را در چشم جهانیان میشکند.
♦️بعضی خیال میکنند که #مذاکره مشکلات کشور را حل میکند. این اشتباه بزرگی است؛ صددرصد اشتباه است.
♦️طرف مقابل، قبول مذاکره از سوی ایران را به معنای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی میداند و میخواهد بگوید "توانستیم ایران را به زانو دربیاوریم" و میخواهد اثبات کند که سیاست #فشار_حداکثری درست بوده و بعد هم هیچ امتیازی نخواهد داد.
♦️انقلاب اسلامی اساساً علیه آمریکا بود و شعارهای مردم، ضدآمریکایی بود.
♦️آمریکا هم از سال ۵۷ تا امروز که ۴۱ سال گذشته، هر کاری که در دشمنی بلد بوده علیه ملت ایران انجام داده؛ کودتا و تحریکات و تجزیهطلبیها و محاصره و ... .
♦️البته ما هم بیکار نبودهایم و در موارد زیادی طرف مقابل را به گوشهی رینگ بردهایم؛ ولی مهمترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئههای آمریکا داده این بوده که راه ورود و #نفوذ مجدد سیاسی آمریکا به کشور را بسته است.
♦️اگر مسئولان جمهوری اسلامی سادهلوحی میکردند و میرفتند #مذاکره میکردند، هیچ چیز گیرشان نمیآمد؛ نه تحریم و نه فشارها کم نمیشد و به محض اینکه مشغول مذاکره میشدند، توقعات جدیدی مطرح میشد که موشک نداشته باشید و ... .
♦️امروز جوانان ما موشکهایی میسازند که دو هزار کیلومتر برد دارد و با خطای یک متر به هر کجا میخواهند میخورد. طرف مقابل میگوید باید این موشکها را از بین ببرید و نابود کنید و موشکتان ۱۵۰ کیلومتر برد داشته باشد. اگر قبول کنید که پدرتان درآمده و اگر قبول نکنید، همان آش [است] و همان کاسه.
♦️تجربهی کوبا و کرهی شمالی مقابل چشم شما است. مسئولان آمریکا و کرهی شمالی با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند، قربان صدقهی همدیگر هم رفتند اما نتیجه اینکه [آمریکاییها] یک ذره تحریمها را کم نکردند.
♦️اینها [در مذاکره] اینجوریاند؛ میگویند ما شما را به زانو درآوردیم و آخرش هم ذرهای امتیاز نمیدهند.
♦️حالا یک دولتی مثل دولت #فرانسه هم واسطه میشود و پیام میفرستد و تماس میگیرد و رئیسجمهور آن میگوید اگر یک ملاقات کنید، همهی مشکلات حل میشود! باید بگوییم یکی از این دو حالت است: یا او خیلی ساده است و یا همدست آمریکا است.
📢 هشدار رهبر انقلاب به مسئولان:
❔ چرا از واردات بیرویه و زائد جلوگیری نمیکنید؟
⚠️ ثروت بادآوردهی برخی افراد در اولویت است یا جوان بیکار کشور؟
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹 یکی از راههای #رونق_تولید، جلوگیری از #واردات زائد و بیرویه است. چرا مسئولان جلوگیری نمیکنند از این مسئله؟ یک کسانی با واردات تنفّس میکنند؛ ثروت بادآوردهشان وابسته به واردات است و نمیگذارند جلوی واردات زائد که #تولید_داخلی را به شکست میکشاند، گرفته شود. اینها در اولویتاند یا آن جوان بیکار کشور؟ ۹۸/۸/۱۲
#دیدار_۱۳_آبان
❌ رفع مشکلات کشور را معطل رییس جمهور فرانسه نگه ندارید
👈 این انتظار، کشور را به رکود میکشاند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹 کلید حل مسائل اقتصادی کشور، مسئلهی #تولید است؛ این حرف اقتصاددانها است. راه دیگری نیست.
نمیشود برای رفع مشکلات کشور به انتظار خارجیها ماند؛ این انتظار به پیشرفت کشور ضربه میزند.
🔹 اینکه یک مدتی منتظر بمانیم به خاطر #برجام، یک مدت منتظر بمانیم که آیا رئیسجمهور آمریکا مهلتهایی را که در برجام گذاشتهاند، تمدید میکند یا خیر، یک مدت معطل برنامهی رئیسجمهور #فرانسه بمانیم ... همهاش شد #انتظار ... .
🔺 این انتظار، کشور را به #رکود و عقبماندگی میکشاند؛ رها کنید، نمیگویم ارتباط را قطع کنید، منتها دل نبندید. دل به داخل و ظرفیتهای داخلی ببندید. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
✊ اراده حاکم بر جمهوری اسلامی به اذن خدا پولادین است
⛔️ اجازه نخواهیم داد آمریکا برگردد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹 #مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد؛ ما برای اینکه این را امتحان کنیم -البته من یقین داشتم ولی برای اینکه برای همه روشن شود- گفتیم اینها از خطایی که کردند [بازگردند]، تحریمها را بردارند و به #برجام برگردند و بعد در مجموعهی برجام مذاکره کنند. نخیر، نپذیرفتند.
🔹 خواستههای جدیدی را مطرح میکنند و ایران این خواستهها را نخواهد پذیرفت. میگویند در منطقه فعال نباشید، به #مقاومت کمک نکنید، #موشک نداشته باشید؛ کمکم هم خواهند گفت روی #حجاب تکیه نکنید و قوانین دیگر را مطرح خواهند کرد. خواستههای اینها حد یقف ندارد.
🔺 آمریکا دنبال حالتی است که قبل انقلاب بود اما انقلاب و جمهوری اسلامی محکمتر از این حرفها است و ارادهی حاکم بر جمهوری اسلامی به اذن خدا راسخ و پولادین است و اجازه نخواهد داد آمریکا به کشور بازگردد. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
⚠️ تجربه کوبا و کره شمالی درباره مذاکره با آمریکا پیش چشم مسئولان ماست
👈 رئیس جمهور فرانسه یا خیلی ساده است یا همدست آمریکا
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹 تجربهی کوبا و کرهی شمالی مقابل چشم شما است. مسئولان آمریکا و کرهی شمالی با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند، قربان صدقهی همدیگر هم رفتند اما نتیجه اینکه [آمریکاییها] یک ذره تحریمها را کم نکردند.
🔹 اینها [در مذاکره] اینجوریاند؛ میگویند ما شما را به زانو درآوردیم و آخرش هم ذرهای امتیاز نمیدهند.
🔺 حالا یک دولتی مثل دولت #فرانسه هم واسطه میشود و پیام میفرستد و تماس میگیرد و رئیسجمهور آن میگوید اگر یک ملاقات کنید، همهی مشکلات حل میشود! باید بگوییم یکی از این دو حالت است: یا او خیلی ساده است و یا همدست آمریکا است. ۹۸/۸/۱۲
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
13980812_34303_128k.mp3
10.85M
🎙 بشنوید | صوت بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان و دانشجویان. ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
🔴در آستانه انتخابات مجلس پنجم و نیز انتخابات ۲خرداد، جماعتی به اسم حزب الله بطور گسترده شروع به تجمع جلوی سینماها، حمله به بدحجابها، برهم زدن جلسات سیاسی و... میکردند که بعدها یکی از همانها به نام امیرفرشاد ابراهیمی اعلام کرد برای این کارها از حزب کارگزاران(اصلاحطلبان) پول میگرفتیم!
#تکرار
"فرید ابراهیمی"
🔴 تاریخچه #مذاکره چه میگوید....
🔹آمریکا به #مصدق قول داد در قبال اخراج توده ای ها، بین او و انگلیس مصالحه ایجاد میکند اما همزمان نقشه های #کودتای ۲۸ مرداد میکشید
🔸حمله نظامی آمریکا به #طبس در همان زمانی اجرا شد که آمریکا مدعی راه حل #دیپلماتیک برای آزادی جاسوسان خود بود!
🔹طبق توافق #الجزایر آمریکا میبایست در صورت آزادی گروگان های آمریکایی باید #تحریم_های ایران لغو میشد اما این اتفاق هیچ گاه رخ نداد!
🔸مذاکرات ایران و آمریکا بر سر مسائل امنیتی #عراق، علیرغم وعده آمریکا منجر به خروج این کشور از عراق نشد
🔹 ایران در دولت اصلاحات در توافق هسته ای #سعدآباد همه فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد اما آمریکا وعده توقف پرونده ایران در شورای حکام را نقض کرد!
🔸در #برجام ایران ۱۱ تعهد خود را در ۴ ماه انجام داد اما آمریکا نه تنها تحریم های جدید وضع کرد بلکه در نهایت از برجام خارج شد!
❇️ #پینوشت:
🔻رهبرمعظم انقلاب در دیدار با آبه: #صداقت در بین آمریکاییها کمیاب است؛ کدام فرد #عاقلی است که کشوری که زیر تمام توافق ها زده، دوباره مذاکره کند؟
🔴 مشهور است که........
🔻اندکی پس از کودتای سال ۲۰۰۴ آمریکا در هائیتی، «آیرا کورزبان» وکیل «ژان برتراند آریستاید» رئیسجمهور این کشور در میامی آمریکا طی سخنرانی خود یک سؤال و جواب جالب را مطرح کرد:
چرا تا کنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفته است؟ چون در واشنگتن «سفارت آمریکا» وجود ندارد!!
↶【 منع مذاکره با آمریکا منطق محکمی دارد】↷
💢یک روایت دقیق از شب تولد دلار ۴۲۰۰ تومانی/ نقش اصلی بر عهده چه کسی بود؟
🔹🔸در روز 21 فروردین ماه بدون برنامه قبلی به یکباره اعلام شد که آقای روحانی میخواهد جلسه بگذارد و همه وزرا و معاونان و مشاوران رئیس جمهور بر اساس ساعت تعیین شده در جلسه حاضر شدند.
در ابتدای جلسه روحانی با صدای بلند و حالتی نزدیک به فریاد انتقادات زیادی به بانک مرکزی و شخص رئیس کل کرد و بعد از آن گفت: «ما خودمان (یعنی دولت) باید کاری بکنیم.»
♦️بعد از صحبت روحانی، اسحاق جهانگیری گزارشی از جلسات خود با مسئولان اقتصادی و بانک مرکزی را ارائه کرده و میگوید نظر بانک مرکزی این است که دو راه بیشتر وجود ندارد: یا باید واقعیت نرخهای جدید ارز را بپذیریم و سیاستگذاری براساس نرخهای بازار باشد یا اینکه سیاست کنترل نرخ ارز را اجرا کنیم و نرخ ارز کنترلی را در نظر بگیریم.
بعد از ارائه این گزارش، روحانی گفت: نرخ ارز کنترلی بازگشت به دهه 70 است. اما حالا که همه موافق هستید، باشد، سیستم کنترلی را اجرا میکنیم.
♦️نکته جالب این است که علیرغم آنکه پس از گفتههای جهانگیری کسی با تصمیم ارز کنترلی ابراز موافقت نکرده است، روحانی این تصمیم را به موافقت همه حاضران نسبت داده است. چنانکه بعد از این صحبت روحانی، یکی از مشاوران اصلی اقتصادی رئیس جمهور با این نظر مخالفت کرده و در بین بحثها، دو، سه بار وقت گرفته و در نقد سیستم کنترلی برای نرخ ارز صحبت کرد.
روحانی در واکنش به این مخالفت چند باره به شوخی یا جدی گفت: «حالا نمیخواهد بیش از این به کُفرت اذعان کنی.»
♦️در این نشست به غیر از مشاور اقتصادی، ولیالله سیف رئیس کل وقت بانک مرکزی و نماینده وزارت اطلاعات نیز با این نظر و تصمیم اعلام مخالفت کردند اما سایر اعضای حاضر در جلسه هیچ نظری را در مخالفت یا موافقت مطرح نکردند. به عبارت دقیقتر رئیس دولت دوازدهم سکوت بقیه اعضای جلسه را به معنای موافقت آنها تعبیر کرده است.
♦️بعد از اینکه جلسه از این مرحله عبور کرد نوبت به نرخ پیشنهادی برای ارز کنترلی رسید که روحانی نرخ 3800 تومان را برای دلار پیشنهاد کرد. با طرح این پیشنهاد زمزمههایی درباره این نرخ در جلسه بالا رفت. روحانی در واکنش به این زمزمهها گفت: وقتی من رئیس جمهور شدم نرخ ارز در جایی قرار داشت و در حال کاهش بود اما آقای سیف نگذاشت نرخ پایین بیاید.
♦️برخی افراد حاضر در جلسه به تکاپو افتادند و ارقام و پشنهادات متفاوتی مطرح شد. در ادامه یکی از حاضران مطرح کرد که پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم نرخ 4200 تومان را پیشنهاد کرده است. معدودی دیگر نیز این مطلب را تایید میکنند. در واکنش به این اظهارات، علیرغم آنکه اجماعی شکل نگرفته بود، روحانی گفت: خیلی خوب، همان 4200 تومانی که همه موافق هستند.
♦️در ادامه جلسه مقرر میشود سیف، رئیس کل وقت بانک مرکزی این تصمیم را اعلام کند اما سیف مخالفت کرده و میگوید من با این تصمیم مخالفم و آن را اعلام نمیکنم. وقتی روحانی با مخالفت سیف مواجه شد، گفت: اهمیت موضوع در حدی است که معاون اول رئیس جمهور باید آن را اعلام کند.
♦️جهانگیری که از نرخ نهایی برای ارز اطمینان نداشت و به دلیل سرعت بالای تصمیمگیری رئیس دولت در جلسه مطمئن نبود روی چه عددی تصمیمگیری شده است از روحانی پرسید: آقای دکتر 4300 تومان؟ روحانی پاسخ داد: دیگر برو 4200 را اعلام کن. در واقع تا لحظهای که جهانگیری برای مصاحبه با صداوسیما و اعلام رسمی نرخ از روی صندلی خود برمیخاست، از نرخ نهایی اطمینان نداشت.
♦️بعد از تعیین نرخ 4200 تومان برای ارز و با توجه به اینکه قرار بود همه نیازهای ارزی کشور براساس نرخ 4200 تومان تعیین شود، روحانی به رئیس کل بانک مرکزی گفت:« از فردا باید پیش فروش سکه بر مبنای نرخ 4200 تومان باشد و با ابزار پیش فروش سکه قیمت ارز را بشکنید. بدون هیچ محدودیتی به هر کس که میخواهد سکه بفروشید.»
سیف با پیشنهاد روحانی مخالفت میکند اما با توجه به اینکه این پیشنهادات به تصویب هیات دولت میرسد، بانک مرکزی هم آن را اجرا میکند.
🔴 حشدالشعبی سدی در برابر کودتا
🔺تاریخ معاصر عراق در بُرهه های مختلف ، چندین بار شاهد کودتای نظامی و حکومت نظامیان بوده است.
🔺این روزها کشور عراق با وجود اعتراضات گسترده و ضعیف شدن حکومت ، به شدت مستعد کودتای دیگری است.
🔺تنها مانع کودتا در عراق وجودِ نیروی مسلح و آماده ای به نام حشدالشعبی است که تمام قد در برابر طمعِ دشمنان ایستاده و گوش بفرمان مرجعیت از کیانِ عراق دفاع می کند ...
🔺بدون شک یکی از علل حجمِ بالای حملات و تخریب ها علیه حشدالشعبی همین موضوع است...
🔴چرا برجام را آتش نزدیم؟
✍🏻 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔺پس از فرمایشات دیشب رهبر انقلاب درباره رعایت نشدن شروط ایشان در برجام، کسانی دور افتادهاند که چرا ایشان که گفته بودند اگر آمریکا برجام را پاره کند، ما آن را آتش خواهیم زد، این کار را نکردند؟
🔹پاسخ این مسئله کاملا روشن است. به قول حضرت آقا، اگر چشم و گوش باز کنیم خواهیم دید که با وجود خروج آمریکا، رئیس جمهور ما همچنان برجام را سخت در آغوش کشیده، همه هستیاش را به برجام گره زده و اداره کشور را بدون برجام ناممکن توصیف میکند.
🔺 در چنین شرایطی، اگر برجام آتش زده میشد، باید نظام فکر سوختن رئیس جمهور را هم میکرد و این، به هیچ وجه به صلاح کشور نبوده و نیست. به عبارت دیگر، وقتی خروج ایران از برجام با تداوم دولت آقای روحانی جمع شدنی نیست، چارهای جز تحمل این هر دو وجود ندارد.