eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.4هزار عکس
23.4هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
جزئیات طرح الزام دولت به کاهش سطح روابط با انگلیس «ابطحی» نماینده مجلس: 🔹طرح کاهش سطح روابط ایران با انگلیس تهیه و تدوین شده و قرار است در دستور کار مجلس قرار گیرد. 🔹پس از تصویب این قانون دولت مکلف است سطح مناسبات سیاسی خود را با انگلستان تا سرحد کنسولی کاهش دهد و ارتقای سطح مناسبات و روابط فقط با تصویب مجلس امکانپذیر است.
چرا عذرخواهی نمی کند؟ نقش روحانی در سقوط هواپیما ✍️ آقای روحانی امروز درباره نقش دیگران در خطای سرنگونی هواپیمای مسافربری مفصل سخن گفت و خواستار ادامه گزارش ها شد. کاش ایشان به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی، چند جمله هم درباره مسئولیت خودشان برای توقف پروازها می گفتند که انجام ندادند. 🔹اگر در آن چند ساعت فوق العاده و آمیخته با تهدید، پروازها لغو می شد، مقدمه اصلی آن فاجعه بزرگ هم فراهم نمی شد. جالب این که تاخیر پروازها، امری طبیعی در روزهای عادی است و گاه تا 10- 12 ساعت تاخیر هم اتفاق می افتد. ♦️کاش آقای روحانی از لاک "همیشه مدعی العمومی" بیرون بیاید و یک بار هم مسئولیت پذیر و پاسخگو و احیانا عذرخواه باشد. یادمان نرفته رئیس دفتر ایشان هنگامی که سوء مدیریت دولت کاملا آشکار شده بود، با این پرسش مواجه شد: "چرا آقای روحانی از مردم عذرخواهی نکرد؟". 🔹جواب آقای واعظی چه بود؟ "دولت عذرخواهی از مردم را هیچ بد نمی‌داند بلکه افتخار هم می‌کند... اگر هر زمانی یک دلیلی وجود داشته باشد و‌ اشتباهی در کار دولت رخ دهد، حتما از مردم عذرخواهی می‌کنند». حاکی از این که روحانی و دولتمردان، دلیلی برای عذرخواهی نمی بینند. ♦️به یاد بیاوریم اتفاق آذر 95 را که بی مبالاتی و حادثه تصادف دو قطار، موجب کشته شدن 45 زائر حرم امام رضا (ع) شد. آیا وزیر راه و شهرسازی عذرخواهی کرد؟ نه. با خونسردی گفت "چه آنهایی که کشته شده‌اند و چه آنهایی که مجروح هستند، زیرپوشش بیمه قرار دارند و از این جهت نگرانی خاصی وجود ندارد"! 🔹همین فرد در مراسم تودیع خود، در حالی که با کم کاری و سوء مدیریت فاحش، موجب تورم افسار گسیخته مسکن و اجاره بها شده بود، گفت : "این افتخار دولت است که حتی یک واحد مسکونی نساخت. افتخار می‌کنم حتی یک مسکن مهر افتتاح نکردم"! ♦️کاش از سپاه پاسداران - ولو اندکی- ادب و صداقت و شهامت شرمندگی و عذرخواهی می آموختند.
🔴چند سوال از رییس جمهور درباره هواپیمای اوکراینی ✍️سخنان امروز آقای روحانی درباره هواپیمای اوکراینی برای من غیرمنتظره نبود. مثل همیشه می دانستم که به زودی سمت طرف خارجی خواهد ایستاد و با همان ادبیاتی سخن خواهد گفت که آنها در این روزها سخن گفته اند. اکنون که اقای روحانی گفته خطا، فردی نبوده و دیگران هم مقصرند و خواستار شفاف سازی بیشتر شده، چند سوال از ایشان می پرسم: 1️⃣اینکه پذیرش مسئولیت از سوی سپاه گام اول بوده و باید با گام های دیگر تکمیل شود، تقریبا کلمه به کلمه همان چیزی است که جاستین ترودو و بوریس جانسون گفته اند. آیا آقای روحانی جایی مواضع خود را با انگلیسی ها و کانادایی ها هماهنگ می کند؟ منظور ایشان از گام های بعدی چیست و چقدر با منظور طرف خارجی منطبق است؟ 2️⃣شنیده ایم آقای روحانی قبل از پذیرش رسمی مسئولیت از سوی سپاه، که در هر حال رخ می داد، اصرار داشته دست امریکا پر است و به زودی اسناد مهمی علیه ایران رو خواهد کرد. آیا ممکن است آقای رییس جمهوری بگویند دقیقا چه چیزی دست امریکا بود، ایشان از کجا اطلاع داشت آنها چه در دست دارند و چرا امریکا نهایتا هیچ چیز منتشرنکرد؟! 3️⃣یکی از ابهام های اصلی درباره هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی این است که چرا نهاد مربوطه آسمان تهران را در وضعیت جنگی کلیر نکرده بود. یک گمانه خیلی جدی می گوید علت، نامه ای بوده که آقای ظریف تقریبا همزمان با حمله عین الاسد به طرف امریکایی نوشته و در آن اطمینان خاطر داده که این حمله پایان عملیات ایران است و حمله دیگری در کار نخواهد بود. ظاهرا همین نامه نهاد مسئول را متقاعد کرده کار تمام شده و نیازی به حفظ وضعیت قرمز در آسمان تهران نیست. آیا مقدور است آقای رییس جمهور درباره نقش وزیر خارجه خود در این باره توضیح بدهند؟ 4️⃣جمعه شب و در حالی که جلسه شورای عالی امنیت ملی تازه پایان یافته بود، سحام نیوز که ارگان اصلی جریان فتنه است و از خارج از ایران مدیریت می شود، در توئیتی محتوای جلسه را فاش کرد. توئیت لحنی کاملا جانبدارانه و حمایتگرانه نسبت به آقای روحانی داشت. آیا امکانپذیر است آقای روحانی دستور پیگیری سریع منشا این درز اطلاعاتی را داده و نتیجه را با شفافیت به مردم گزارش کنند؟ سوال های دیگری هم البته هست.
🔸 به این می گویند کار تمیز اطلاعاتی: روباه در دام خیابان سمیّه 🔹سپاه «آمد نیوز» را منهدم کرد، «روباه پیر»، این بار خودش از «لانه» بیرون آمد و در خیابان سمیّه، آفتابی شد؛ ماشاء الله به ضد جاسوسی سپاه؛ هم آمد نیوز را زد و هم برای روباه در خیابان سمیّه تله گذاشت! خیلی زود منافقین و سفیر کودتا چی در خیابان سمیّه به هم دست دادند و با شبکهٔ خود علیه جمهوری اسلامی به میدان آمدند؛ این مهارت سپاه است؛ یک کار تمیز اطلاعاتی و سزارین توطئه های مکتوم انگلیسی در افکار عمومی. 🔹امّا چرا روباه فرارکرد!؟ روباه مکّاری که نگذاشتند بیشتر از ۱۵ دقیقه اسیر ایرانی ها باشد!؟ ✅مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
🔴 نتایج تایید و رد صلاحیت نامزدهای مجلس به تفکیک استان‌ها نتایج بررسی صلاحیت ها در 31 استان به ترتیب ذیل است: 1- استان آذربایجان شرقی؛ 364 نفر تایید، 223 نفر رد، در مجموع 58 درصد تایید صلاحیت 2- استان آذربایجان غربی؛ 180 نفر تایید ،‌ 241 نفر رد، در مجموع 41 درصد تایید صلاحیت 3- استان اردبیل؛ 125 نفر تایید، 60 نفر رد، در مجموع 62 درصد تایید صلاحیت 4- استان اصفهان؛ 450 نفر تایید، 482 نفر رد، در مجموع 44 درصد تایید صلاحیت 5- استان البرز؛ 81 نفر تایید، 193 نفر، در مجموع 29 درصد تایید صلاحیت 6- استان ایلام؛ 46 نفر تایید، 55 نفر رد، در مجموع 43 درصد تایید صلاحیت 7- استان بوشهر؛ 53 نفر تایید، 52 نفر رد، در مجموع 48 درصد تایید صلاحیت 8- استان تهران؛ 1296ر تایید، 1377 نفر رد، در مجموع 47 درصد تایید صلاحیت 9- استان خراسان جنوبی؛ 53 نفر تایید، 43 نفر رد، در مجموع 52 درصد تایید صلاحیت 10- استان خراسان رضوی؛ 561 نفر تایید، 266 نفر رد، در مجموع 66 درصد تایید صلاحیت 11- استان خراسان شمالی؛ 61 نفر تایید، 31 نفر رد، در مجموع 64 درصد تایید صلاحیت 12- استان خوزستان؛ 361 نفر تایید، 239 نفر رد، در مجموع 58 درصد تایید صلاحیت 13- استان زنجان؛ 105 نفر تایید، 78 نفر رد، در مجموع 56 درصد تایید صلاحیت 14- استان سمنان؛ 62 نفر تایید، 39 نفر رد، در مجموع 57 درصد تایید صلاحیت 15- استان سیستان و بلوچستان؛ 126 نفر تایید، 154 نفر رد، در مجموع 42 درصد تایید صلاحیت 16- استان فارس؛ 390 نفر تایید،‌ 279 نفر رد، در مجموع 54 درصد تایید صلاحیت 17- استان قزوین؛ 83 نفر تایید، 63 نفر رد، در مجموع 54 درصد تایید صلاحیت 18- استان قم؛ 94 نفر تایید، 53 نفر رد، در مجموع 58 درصد تایید صلاحیت 19- استان کردستان؛ 101 نفر تایید، 106 نفر رد، در مجموع 47 درصد تایید صلاحیت 20- استان کرمان؛ 144 نفر تایید، 105 نفر رد، در مجموع 54 درصد تایید صلاحیت 21- استان کرمانشاه؛ 92 نفر تایید، 189 نفر رد، در مجموع 31 درصد تایید صلاحیت 22- استان کهکیلویه و بویر احمد؛ 71نفر تایید، 32 نفر رد، در مجموع 66 درصد تایید صلاحیت 23- استان لرستان؛ 172 نفر تایید، 124 نفر رد، در مجموع 56 درصد تایید صلاحیت 24- استان مازندران؛ 169 نفر تایید، 123 نفر رد، در مجموع 55 درصد تایید صلاحیت 25- استان مرکزی؛ 183 نفر تایید، 147 نفر رد، در مجموع 53 درصد تایید صلاحیت 26- استان هرمزگان؛ 41 نفر تایید، 36 نفر رد، در مجموع 41 درصد تایید صلاحیت 27- استان همدان؛ 203 نفر تایید، 83 نفر رد، در مجموع 69 درصد تایید صلاحیت 28- استان یزد؛ 99 نفر تایید، 68 نفر رد، در مجموع 58 درصد تایید صلاحیت 29- استان چهار محال و بختیاری؛ 74 نفر تایید، 46 نفر رد، در مجموع 51 درصد تایید صلاحیت 30- استان گلستان؛ 149 نفر تایید، 135 نفر رد، در مجموع 49 درصد تایید صلاحیت 31- استان گیلان؛ 196 نفر تایید،‌ 145 نفر رد، در مجموع 53 درصد تایید صلاحیت 🔸استان های همدان با 69 درصد، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان رضوی 66 درصد و خراسان شمالی با 64 درصد به ترتیب بیشترین آمار تایید صلاحیت ها را هستند. 🔸همچنین استان البرز با 29 درصد، کرمانشاه 31 درصد و استان های آذربایجان غربی و هرمزگان با 41 درصد به ترتیب کمترین میزان تایید صلاحیت در میان استانها را به خود اختصاص دادند.
🔴 فائزه هاشمی در گوه خوری زیادی اش گفته : آیت الله خامنه ای کناره گیری کند!
واکنش هاشمی به سخنان فائزه رئیس شورای شهر تهران: 🔹تضعیف رهبری به صلاح کشور نیست و مرحوم آیت الله هاشمی هم سعی‌شان این بود که باید در داخل کشور با حضور مقام معظم رهبری و رهبری ایشان موضوعات و مشکلات کشور را حل و فصل کنیم. 🔹خواهرم با هیچ رسانه خارجی مصاحبه نکرده و صحبت‌هایی که از فائزه منتشر شد یک مصاحبه نیست بلکه در یک مهمانی، خواهرم صحبت خصوصی کرده و به نظر می‌رسد کسی صدای او را ضبط کرده باشد.
🔻مکانیسم ماشه چیست؟ 📍خیلی ساده عرض کنم در برجام دوتا بند وجود داره که موضوعش نقض عهد طرفینه و اختلافات میان اعضا؛ هر کدام از اعضا طی ۷۵ روز میتونند تحریم‌های ایران رو برگردونند... اما چجوری؟ 🤔 فرض کنید انگلیس میگه ایران رفته سمت ساخت سلاح هسته‌ای... دلیل هم لازم نیست داشته باشه! یک کمیته درست می‌کنند که اختلاف رو حل کنند با سلام و صلوات؛ ولی اگر انگلیس قانع نشد چی میشه؟ هیچی، ۱۵ روز وقت میدن یه جلسه تشکیل بشه میان وزرای خارجه ایران و ۴+۱ که حل کنند مسئله رو با سلام و صلوات... ولی اگر کشور شاکی باز قانع نشد چی؟ 🧐 اینجا مسئله رو ارجاع میدن به یک شورای سه نفره شامل نماینده کشور شکایت کننده، ایران و یک عضو سوم... اینا یه بیانیه میدن بیرون که الزام آور نیست البته... ولی در واقع این همان لحظه‌ای است که چکانده میشه... یعنی از زمانی که بیانیه اون سه کشور صادر میشه تا یک ماه اگر قطعنامه‌ای مبنی بر تعلیق یا لغو تحریم‌ها صادر نشه، تمامی تحریم‌های قبل از برجام برمیگرده سر جاش... به همین راحتی 😱 توجه کنید تو این داستان ماشه هیچ صحبتی از حق وتوی اعضای دائم شورای امنیت مثل روسیه و چین هم نیست... یعنی بزرگواران همین امتیاز نصفه و نیمه رو ازمون دریغ کردند! حالا شما هی داد بزن، خودکار پرت کن، هیچ فایده‌ای نداره حالا اینا که گفتم سر شیرین خیار بود... یعنی این وسط یه عبارتی آوردند به نام برجام و هر کدام از اعضا مرتکب این نقض بشه خودبخود تمامی تحریم‌ها علیه ایران برمیگرده و اجرایی میشه و نکته جالب اینه که فرقی نمیکنه مثلا فرانسه نقض کنه یا ایران! 😶 📌 باورتون میشه؟!!
🔴 یکی از پیام‌هایی که ترامپ ریتوئیت کرده، توئیت «نریمان غریب» است که به‌عنوان کارشناس IT در شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان حاضر می‌شود. وی همان فردی است که برای اولین بار ویدئویی از لحظه اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی منتشر کرد. (هنوز این ابهام باقی است که فیلمبردار با چه انگیزه‌ای در آن موقعیت، آماده و منتظر ضبط صحنه شلیک و برخورد موشک با هواپیما بوده است؟!) نریمان غریب نقش فعالی در پرونده‌سازی برای وضع تحریم‌های #سایبری علیه ایران دارد.
فیلم‌بردار صحنه اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی برای تحقیقات دستگیر شد 🔹در پی انتشار تصاویر اصابت موشک به هواپیمای مسافربری تهران -کی‌اف در فضای مجازی، قرارگاه ثار‌ا... تهران جهت بررسی و مشخص شدن علل و عوامل دخیل در این حادثه مذکور اقدام به شناسایی و در اختیار گرفتن فرد منتشر کننده فیلم مذکور نموده که نتایج بررسی‌های صورت گرفته متعاقباً در اختیار ملت شریف ایران قرار می‌گیرد.
بسمه تعالی جناب آقای روحانی ریاست محترم جمهور سلام علیکم کارشناسان معتبری از جمله سخنگوی سامانه Flightradar24 در گفت وگو با روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، با تحلیل اطلاعات مسیر پرواز ۷۵۲ و ویدئوهای مرتبط، اعلام کرده‌اند که دستگاه Transponder این هواپیما از کار افتاده و "۲۰ تا ۳۰ ثانیه پیش از اینکه مورد اصابت موشک قرار گیرد، ارسال سیگنال شناسایی به عنوان هواپیمای مسافربری متوقف شده است". این دست اطلاعات فنی و تخصصی به این معنی است که رئیس جمهور ایران اسلامی حداقل کاری که باید بکند، طرح احتمال خرابکاری در سیستم transponder بوئینگ ساقط شده و نشان رفتن انگشت اتهام به‌سوی کسانی است که بلافاصله ادعای ساقط شدن بوئینگ اوکراینی توسط پدافند ایران را مطرح کردند و سابقه جنایات مشابه علیه بشریت را نیز دارند. اولا پاسخ این سوال بسیار مهم است که چرا آقای روحانی به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی، نه تنها این اطلاعات مهم را در موضع‌گیری سیاسی خود نادیده می‌گیرد و هیچ مسئولیتی در رابطه با پیگیری این موضوع متوجه خود نمی‌داند، بلکه بدون اینکه تحقیقاتی انجام گرفته باشد، انگشت اتهام را به سوی نیروهای مسلح خودی نشانه می‌رود و با تبرئه رسمی خرابکاران احتمالی خارجی، حکم "اشتباه نابخشودنی" برای نیروهای مسلح ایرانی صادر می‌کند؟ ثانیا از جنابعالی که در دوره فرماندهی‌تان بر سیستم پدافند هوایی کشور، هواپیمای شهید عباس بابایی توسط نیروهای خودی ساقط شد و شما آن را به خطای یک اپراتور "بسیجی" نسبت دادید، چگونه این سخن امروز را بپذیریم که می‌گویید "به دلیل آشنایی کمی که با پدافند دارم در این داستان فقط یک فرد نمی‌تواند مقصر باشد فقط کسی که شاسی را فشار داده مقصر نیست"؟ آیا این تجاهل از واقعیات، این ادبیات و این تناقضات، نباید ما را درباره نیت خیر گوینده دچار تردید نماید؟ علی‌القاعده جنابعالی امروز بیش از هر روز دیگری باید دریافته باشید که دنیای آینده دنیای موشک‌هاست و ملتی اگر موشک نداشته باشد، زیر آتش موشک‌های وحوش عالم، قتل عام خواهد شد. این است که انتظار داریم در اسرع وقت "اشتباه نابخشودنی" خود را جبران کرده و من‌بعد درباره مسائل مرتبط با امنیت ملی، مدبرانه سخن بگویید. سید یاسر جبرائیلی ۲۴ دیماه ۹۸
🌀 بی رودربایستی با مرجعیت عراق 📝 به پاس خون شهیدان ابومهدی و حاج قاسم سلیمانی 1️⃣ تضعیف مرجعیت به عنوان بالاترین نهاد دینی در جامعه تشیع قطعا قابل قبول نیست و اگر انتقادی بخواهد از جایگاه آن نهاد بکاهد، باید لب دوخت و سخن نگفت؛ اما بپذیریم که ما نیز عادت کرده‌ایم محافظه‌کارانه در برابر اشکالاتی که وارد است -و یا می‌پنداریم که وارد است- چشم بپوشیم، تا مرجعیت کمتر طعم تلخ انتقاد را بچشد و طبعاً فرصت کمتری نیز برای اصلاح و رشد رویکردهای خود بیابد و بارها و بارها رویه گذشته را تکرار نماید. 2️⃣ شخصیت آیت‌الله سیستانی بدون شک شخصیتی ممتاز و تأثیرگذار نه تنها در عراق بلکه در سراسر پهنه جغرافیای تشیع است، و اقدامات مثبت ایشان در مقابله با نیروهای اشغالگر و نیز حفظ کیان عراق بی‌شک قابل انکار نیست، اما شهادت سردار شهید قاسم سلیمان و شهید ابومهدی المهندس این سؤال را در پیشاپیش چشمان قرار داد که آیا به راستی مرجعیت نجف توانسته است به خوبی از سرمایه گران‌قدر خویش در راستای دفاع از تشیع بهره برداری کند و طرحی نو برای آینده‌ی عراق دربیندازد؟ 3️⃣ حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی چند سال قبل با انتقاد از کسانی که مرجعیت نجف را مرجعیت صامت نامیده بودند، گفت: می‌‌گویند مرجعیت نجف، ساکت است، ولی با همین سکوتمان آمریکا را از عراق خارج کردیم. اما سوگمندانه باید پذیرفت که اتفاقات اخیر عراق نشان داد که این سخنان چندان با واقعیت موجود منطبق نیست. چگونه می‌توان پذیرفت که آمریکا از عراق خارج شده است در حالی که یک سوم از نفت عراق را به یغما می‌برد و پهپادها و هواپیماهای آن آزادانه بر فراز عراق مانور می‌دهند و مردم مظلوم را به بهانه مبارزه با داعش نشانه می‌گیرند؟ به راستی مرجعیت نجف چه برنامه‌ای برای مقابله با این معضل خطیر و نفی سبیل از کفار بر مقدرات عراق تدارک دیده است؟ 4️⃣ متأسفانه موضع مرجعیت در آشوب‌های عراق و نیز ماجرای شهادت شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و نیز اتفاقات قبل از آن شاهد بودیم، موضعی متناسب با جایگاه مرجعیت نبود و در واقع در پازلی که آمریکایی‌ها چیده بودند بازی شد. چگونه می‌توان پذیرفت که فرمانده حشد الشعبی –یعنی همان نهادی که به فرمان مرجعیت عراق تأسیس شده است- به دست نیروهای اشغالگر کشته شود، و مرجعیت عراق به عنوان پدر معنوی این کشور و مؤسس این نهاد جهادی به جای خونخواهی از این شهید مظلوم و اعتراض تند و علنی در برابر سیاست‌های خصمانه آمریکا، تنها اطراف اختلاف را به ضبط نفس فرابخواند؟ چگونه ممکن است که مرجعیت، انتقام از خون محوری‌ترین فرمانده جنگ علیه تکفیریان داعشی جان خود –همو که اگر نبود اثری از عتبات مقدسه و حوزه نجف باقی نمانده بود- را در یک کفه گذاشته و ترور آمریکای جنایت‌کار را در کفه دیگر و هر دو را با هم محکوم کند؟ و چگونه می‌توان توجیه کرد که نزاعی میان کشور پرچمدار تشیع و مصداق اتم دار الکفر شکل بگیرد، و مرجعیت در موضع بی‌طرفی ایستاده و هر دو طرف را محکوم نماید، آن هم در شرایطی که جمهوری اسلامی همه تمهیدات لازم برای آسیب‌ندیدن شهروندان عراقی را فراهم دیده است؟ 5️⃣ به فضل الهی و به برکت انقلاب اسلامی، جامعه شیعی امروز در نقطه اوج اقتدار آن ایستاده است. امروز جمهوری اسلامی، نام نظامی محصور در مرزهای یک سرزمین نیست، بلکه عنوانی است که مرزهای جغرافیایی را -که کفار به وسیله آن کشورهای شیعی و اسلامی را پاره پاره کرده‌اند- در نوردیده و همه را زیر بیرق اسلام گرد آورده است. اگر حمله به پایگاه آمریکایی در عراق –که ریشه همه مشکلات امروز عراق است- در نظر مرجعیت عراق نقض حاکمیت و زیرپاگذاشتن مرزهای تصنعی میان دو کشور شیعی است؛ اما جمهوری اسلامی با صدای رسا اعلام کرده که همه شیعیان فرزندان او هستند و آماده است حتی حاج قاسم خود را برای دفاع از شیعیان در هر نقطه از عالم و خنثی‌سازی توطئه بیگانگان فدا سازد. آمریکا ریشه مشکلات عراق است و اگر مرجعیت عراق به این حقیقت باور دارد و ایران اسلامی را نه هم‌چون اشغالگران آمریکایی بیگانه، بلکه برادر خود می‌داند، پس آیا بهتر نیست که به اقتدار ایران تکیه کند و هم‌صدا با آن اخراج آمریکا از عراق را فریاد بزند؟!