eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.9هزار عکس
23.8هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ترس صهیونیست ها از قدرت موشکی ایران 🔻جروزالم پست نوشت: 🔹موشک‌های جدید کره شمالی می‌تواند به ایران هم در تهدید رژیم صهیونیستی کمک کند 🔹رژه نظامی کره شمالی همراه با پیشرفت ایران در زمینه فناوری موشکی نشان می‌دهد که چگونه این کشورها طی یک دهه گذشته به موفقیت رسیده‌اند 🔹تهران با پیونگ یانگ کار می‌کند و این می‌تواند بدین معنی باشد که تهران این قدرت را دارد که صهیونیست ها را با موشک‌های مشابه یا فناوری مشترک، همانند گذشته تهدید کند 🔹 ایران در سال‌های اخیر زرداخانه موشک‌های بالستیک خود را از نظر برد و دقت موشک‌ها را تقویت کرده و نسبت به گذشته از واحد پهپادی، موشک‌های کروز و رادارهای بسیار بهتری برخوردار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بی حرمتی بی شرمانه طرفداران شجریان به مقدسات اسلامی!
♦️تعرض به متهم ولو اوباش، مجاز نیست 🔹قوه قضاییه: در ماجرای اوباش گردانی اخیر، آیت الله رییسی ازهمان لحظات اولیه اطلاع، به دادستان تهران دستور داده است در خصوص مصادیق تعدی از قانون و نقض حقوق شهروندی، با متخلفین اعم از بازپرس و یا مامورین برخورد شود. 🔹آیت‎الله رئیسی: حکم به تشهیر صرفا در صلاحیت دادگاه و آنهم در چارچوب قوانین و مقرارت است و تعرض به متهم ولو اوباش قطعا مجاز نیست. 🔸اخیرا تصاویر گرداندن اوباش در خیابان جمهوری و برخورد نامناسب با آن‎ها در فضای مجازی حاشیه‎ساز شده بود.
💢دست نوشته همسر شهید بلباسی روی تابوت همسرش
ونزوئلا نه برنامه هسته‌ای دارد، نه برنامه موشکی و نه نفوذ منطقه‌ای. فقط حکومتی دارد که به تاراج کشورش توسط آمریکا رضایت نمی‌دهد. هم صادرات نفتش تحریم شده است، هم بانک مرکزی و مبادلات مالی‌اش؛ دقیقا مانند ایران. کرنش مقابل این وحوش، پناه به آغوش مهاجم برای مصون ماندن از هجوم است! ✍️ سید یاسر جبرائیلی
‏رهبر معظم انقلاب : همه بدانند که علاج همه مشکلات در داخل کشورست بسیاری از مشکلات ما مربوط به خارج از کشور است اما علاجش در داخل است هیچکس علاج مشکلات را در خارج از کشور جستجو نکند! - حضرت آقا با یه سخنرانی موضع تمام تئوریسین های اصلاحات و ستادهای انتخاباتی بایدن تو ایران رو با خاک یکسان کردند!
📸 ترس رسانه ضدانقلاب از محبوبیت حاج قاسم 🔹 یکی از رسانه‌های ضدانقلاب با قصد ساخت دوگانه‌ای غیرمنطقی بین مرحوم شجریان و شهید سلیمانی نظرسنجی عجیب منتشر کرد که البته پس از این که نتیجه دلخواهش را نگرفت در اقدامی غیرحرفه‌ای و بدون هیچ گونه توضیحی نظرسنجی مذکور را از کانال خود حذف کرد!
فکر نمی‌کنید تجربه مذاکره با آمریکا خواندنی‌تر است تا اشک‌های پوپولیستی رئیس‌شان؟! ضمنا رهبر انقلاب گفته بود به جهادی‌ها رأی بدهید.... و خیلی بیجا کردید شما و دوستان‌تان که یک گزینه غیر جهادی را در دامن رأی مردم گذاشتید تا مشکلات و گرانی‌های فعلی پدید بیاید آقای ! ➕ البته این خاصیت اصلاح طلبان است که با رقیب هراسی و فریبِ مردم، رای جمع کنند اما دقیقا در زمان پاسخگویی، دست پیش بگیرند و حرف از نداشتن اختیار و... بزنند!!
رهبری : امریکا خرش از پل بگذره برمیگرده به ریشتون میخنده، ما باید قوی باشیم ‎اصلاحات: ما عمامه داریم کلاه سرمون نمیره بععع بعععع نتیجه: شیر هم باشی مشتی گوسفند دورت رو احاطه کردن و به اونا رای میدن چیکار باید کرد؟
🔴 تحریف کنندگان شاخ و دم ندارند.... تحریف در روز روشن یعنی آنکه امروز مقام معظم رهبری صراحتا (راجع به افرادی که قصد دارند ، انفعال و فرارشان از مقابل دشمن را به اسم عقلانیت قالب کنند) بفرمایند که "ترسوها حق ندارند اسم را بیاورند" اما هنوز ساعتی نگذشته، برخی توییت بزنند که "کلید واژه‌ی اینروزهای رهبری، عقلانیت بدون ترس است"؛ اگر نخبگان جامعه این‌بار نیز بجای تبیین مواضع رهبری، صرفا به تکرار حرف رهبری بپردازند و یا سکوت پیشه کنند، باید منتظر بود که بازهم این جماعت به اسم و عقلانیت، یک وادادگی دیگر از جنس برجام‌شان را به کشور قالب کنند!!
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اصلا راضی نبودم شهیدم برگرده 🔺 درس اخلاق در محضر مادر بزرگوار شهید مدافع حرم، محمود رادمهر 🔺 تا انتهای این کلیپ را ببینید تا متوجه بشید یک مادر با این روح بزرگ، حتما لایق تقدیم یک شهید به امام حسین و حضرت زینب هست