☢️گمانه های امنیتی-سیاسی از اهداف یک جابه جایی نظامی
✍️علی محمدی
🔰ناو هواپیمابر نیمیتز CVN68 امریکا که در اوایل مهر ماه برای اهداف سیاسی (تاثیر گذاری بر تحولات سیاسی و امنیتی عراق و حمایت از اعراب برای عادی سازی روابط با اسراییل) وارد خلیج فارس شده بود، همزمان با خبر برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا، از خلیج فارس خارج شده و اکنون روبروی راس الحد عمان قرار دارد.
اگرچه نمی توان همزمانی این دو خبر با گزارش نیویورک تایمز مبنی بر احتمال تحرکات نظامی علیه ایران را نادیده گرفت، اما ارائه تحلیل قطعی از این تحرکات، نیازمندِ در نظر گرفت موارد زیر است:
1️⃣_حرکت ناوهای امریکایی میان خلیج فارس و دریای عمان امری معمول است و باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسیر و مقصد این ناو به کدام سمت خواهد بود.
2️⃣_مرحله دوم رزمایش چندجانبه مالابار۲۰۲۰ در محدوده اقیانوس هند که از مورخه ۲۷آبان شروع می شود را باید در نظر داشت. چه بسا که این ناو قصد شرکت در این رزمایش را دارد.
3️⃣_می دانیم که اختلاف نظرهای اساسی مارک اسپر با ترامپ موجب شده بود تا چند بار آقای اسپر تا مرز استعفا پیش برود. این روزها که ترامپ در عصبانیت بوده ممکن است، اختلافات موجود منجر به کنار گذاشتن وزیر دفاع شده باشد.
3️⃣_اوضاع امنیتی داخلی آمریکا چندان مناسب نیست و احتمال وقوع درگیری های خیابانی در این کشور وجود دارد. ممکن است این گمانه در پنتاگون باشد؛ که در صورت وقوع این ناامنی ها، ایران از فرصت مشغول شدن واشنگتن به اوضاع داخلی استفاده کند و انتقام سخت را بگیرد. مخصوصا که جمهوری اسلامی بارها بر گرفتن انتقام تاکید کرده و نشان داده به آنچه می گوید عمل می کند. این نکته ممکن است پنتاگون را به این جمع بندی رسانده باشد که فعلا ناوگان خود را برای امنیت بیشتر از خلیج فارس خارج کند.
🔶این تحلیل که ترامپ ممکن است با اقداماتی نظامی علیه ایران، برای دولت دمکرات بعدی هزینه سازی کند را نمی تواند به قاطع رد کرد ولکن با ابهامات جدی نیز مواجه است. علاوه بر موارد فوق که نگاشته شد، باید به این نکته نیز توجه کرد که نیروهای نظامی ایران امتحان خود را در مواجه با نظامیان امریکایی پس داده اند که آخرین آن عین الاسد بود. بنابراین ترس در پنتاگون مانع از عملی شدن طرح های نظامیِ ترامپی می شود که امیدها برای بقای او در چهار سال دیگر بسیار کم رنگ است.
⭕️ناباروری، سرطان و کاهش رشد کودکان از اثرات «وایفای»/ قوانین محدودکننده کشورهای غربی برای استفاده از وایفای
🔹سید علیرضا آلداود :
🔴از جمله مواردی که دانشمندان به آن دست یافتند این است که امواج وایفای از جنس امواج الکترومغناطیسی هستند که این امواج با میزان مختلفی بر روی بدن تأثیر میگذارند؛ این امواج تأثیرات منفی بر روی مغز به خصوص برای کودکان میگذارد؛ سردرد، خستگی، مشکلات گوارشی، اختلالات خواب، ضعف و اختلال در عملکرد مغز و موارد دیگر از جمله تأثیراتی است که امواج الکترومغناطیسی بر روی بدن میگذارد.
🔴سازمان سلامت جهانی مدتی پیش، آزمایشی بر روی گیاهان انجام داد که آثار مخرب امواج وایفای بر روی آنها را نشان داد؛ در این آزمایش سازمان سلامت جهانی ، دو گیاه یکسان را در دو اتاق متفاوت قرار داد که یکی از اتاقها دارای امواج وایفای و دیگری خالی از هرگونه امواج بود؛ بعد از دو هفته، گیاهی که در اتاق خالی از امواج وایفای بود، رشد کرده بود اما گیاهی که در اتاق همراه با این امواج بود، رشدی نداشت.
🔴آلداود با اشاره به امواجی که تلفنهای همراه تولید میکند، گفت: در کشورهای غربی یک میزان سنجشی بهنام SAR وجود دارد که میزان سنجش دریافت تشعشعات تلفن همراه توسط بدن را نشان میدهد، البته لازم به ذکر است که سازمانهای انرژی اتمی کشورهای غربی متولی این سنجش هستند که متأسفانه ما این سنجش را در کشور نداریم.
🔴بسیار مشهود است که در سختترین شرایط تحریم کشورمان توسط آمریکا و کشورهای غربی، اینترنت نسل چهارم و وایفای برای ایران تحریم نشد و حتی مورد آزمایش هم قرار نمیگیرند؛ پس صددرصد دلیلی دارد که کشورهای غربی با وجود تحریمهای سخت در حوزههای مختلف، جدیدترین تکنولوژیها را در اختیار ما قرار میدهند.
‼️اگر سلامتی خودتان، خانواده تان و جامعه برایتان مهم است در نشر حداکثری این مطلب کمک کنید‼️
روایت ایرانیان از آمریکا
🔴کثیفی محض در سنفرانسیسکو!
وفور بیخانمانها و خیابانگردها در سنفرانسیسکوی پس از کرونا بیداد میکند. وضعیت بیخانمانها و فقرا با بحران بیکاری به حد فجیعی رسیده است. هیچوقت محیط شهر را اینقدر چندش و کثیف ندیده بودم.
ساعتی در خیابانها حرکت کردیم تا به یک ساندویچی حلال برسیم، وقتی پارک کردم و از خودرو پیاده شدم، آنقدر در پیادهروها بیخانمان بود که نگران شدم و به خانمم گفتم اگر اتفاقی افتاد زنگ بزن. چند قدم بیشتر نرفته بودم که این صحنه را دیدم.
چند جای خیابان و پیادهرو، مدفوع گندیده به چشم میخورد. بیخیال شدم و به خودرو برگشتم. گفتم بهتر است به شهر خودمان برگردیم و از اینجا غذا نگیریم. حقیقتاً بدون هیچگونه اغراق و مبالغه، کثافت محض بود. نتوانستیم تحمل کنیم و سریع از شهر بیرون زدیم…
کیوان ابراهیمی / دانشجوی دکتری برق در دانشگاه ایالتی آیوا
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
بخش_اول #ادامه_دارد
#ولایت_فقیه
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #قسمت_دوم| جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد‼️
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
پایان بخش_دوم #ادامه_دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خط نفوذ در جمهوری اسلامی
⏪مسئله اینست که این خاندان ۴۰ سال است مدیریت کشور را در جمهوری اسلامی در دست دارند.
#خاندان_هاشمی
⭕️ فرق لشگری که آب را بر روی امام حسین میبندد با دولتی که معیشت یک ملت را گروگان میگیرد چیست؟!
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید...
#گروگانگیران_معیشت
🔴 شروع پروژهی تبدیلِ آمریکا از یک "موجود مزاحم" به "کدخدا"...
از الان تا بهمن ماه که زمان استقرار بایدن و نشست فصلی FATF است، جریان رسانهای عشق بایدن، تلاش میکنند تا تصویب دو کنوانسیون دیکته شده توسط FATF را به عنوان تنها مانع بهره بردن مردم از آمدن بایدنِ معرفی کنند....
چهرههای تکراری و رسانههای تکراری!!
➕ البته از جماعتی که حتی ساخت واکسن و سیاست منطقهای کشورمان را نیز به رفتنِ ترامپ ربط میدهند نباید بیش از این هم انتظار داشت!!
#جریان_تحریف
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_تباه
✍️جانورانی که به مردم خود رحم نمی کنند
🔹جامعه آمریکا، هنوز از نزاع درباره تقلب انتخاباتی خارج نشده، درگیر یک منازعه دیگر شده. منازعه ای که اتفاقا نشان می دهد جان شهروندان آمریکایی هم برای سیاستمداران این کشور پشیزی ارزش ندارد.
♦️شرکت «فایرز» که گویا به دموکرات ها گرایش دارد، دیروز در حالی از واکسن کرونا رونمایی کرد که منتقدان می گویند این واکسن، از چند هفته ها قبل آماده بوده است. گفته می شود این شرکت، رونمایی را عمدا به تاخیر انداخته، و در واقع در خدمت ستاد انتخاباتی دموکرات ها و علیه ستاد جمهوری خواهان و ترامپ عمل کرده است.
🔹ترامپ می گوید«خیلی وقت پیش گفتم، فایزر و بقیه شرکت ها، ساخت واکسن را پس از انتخابات اعلام می کنند، چون شجاعتش را نداشتند که پیش از آن اعلام کنند. سازمان غذا و داروی آمریکا و دموکرات ها نمی خواستند با خبر تولید واکسن، پیش از انتخابات به من به پیروزی بدهند، به همین خاطر پنج روز بعد اعلام کردند».
♦️گروکشی و گستراندن سایه جنگ های سیاسی گلادیاتوری بر سر همه عرصه های زندگی مردم، در حالی است که روزانه حدود هزار نفر (برخی ایام دو هزار نفر) در آمریکا بر اثر کرونا می میرند.
🔹آیا سیاستمدارانی که به مردم گرفتار خود رحم نمی کنند -و حال آن که با رای آنها سر کار می آیند- به دیگر ملت ها رحم می کنند؟!
♦️زمانی، از مادلین آلبرایت وزیر خارجه دموکرات ها در دولت بیل کلینتون پرسیدند در اثر تحریم های شما، چند صد هزار کودک عراقی جان خود را از دست دادند، آیا ارزشش را داشت؟ و او پاسخ داد "سوال سختی است اما.... بله ارزشش را داشت"!
🔹این زنِ دموکراتِ دیپلمات، در خود آمریکا به #جانور_سیاسی معروف است؛ جانوری از جنس درندگان و همنوع اوباما، بایدن، جان کری، وندی شرمن و کامالا هریس.