eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.2هزار عکس
23.2هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 توقف روند صعودی بستری بیماران کرونا در تهران معاون درمان ستاد کرونا در استان تهران: 💢 خوشبختانه روند بستری بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها طی چند روز اخیر افزایشی نداشته، ولی تا زمانی که این روند آماری به سطح معنی داری نرسد نمی‌توانیم در مورد آن قضاوت و نتیجه‌گیری قطعی داشته باشیم 💢 درصد مرگ و میر بیماران کرونایی در تهران نزدیک به دو درصد تعیین شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب سردار حسین دهقان! لطفا قبل از فعالیت‌های انتخاباتی، صد سکه‌ای را که برای برجام نافرجام گرفتید، بدهید سعید قاسمی تا در مناطق زلزله زده توالت و طویله درست کند، شاید دامنتان از ننگ برجام پاک شد
ارتکاب 336هزار مورد اذیت و آزار علیه زنان و دختران در جامعه صهیونیستی 🔻روزنامه عبری زبان معاریو با استناد به گزارش دفتر مرکزی آمار اسراییل اعلام کرد که 336 هزار زن و دختر در اسرائیل در خلال سال گذشته میلادی مورد اذیت و آزار قرار گرفته اند که از این تعداد 140 هزار مورد مربوط به تجاوز جنسی به زنان و دختران و مابقی اذیت و آزار خانوادگی به این قشر از جامعه صهیونیستی بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️کنایه دلاوری به اظهارنظرها درباره گرانی بلیط مترو 🔹گرانی‌ها به اندازه کافی زیاد هست خواهشا بیشتر از این مردم را نگران نکنید.
🔴 وقتی ضد انقلاب مجبور میشوند گودرز را به شقایق ربط بدهند! 🔹 کانال ضد انقلابی مملکته که تعدادی از ادمین هایش در داخل کشور هستند و آزادانه علیه نظام و مملکت مطلب می نویسند، در اقدامی بسیار مضحک از طریق چهره فهمیده اند این زن جاسوس نیست! 🔹 اوج بیسوادی ضدانقلاب را ببینید که جاسوس را از روی چهره تشخیص میدهند! 🔹 واقعا اگر مملکت دست این‌ ابلهان بود هر سال یک تکه از کشور را مثل بحرین تقدیم دشمنان ایران می‌کردند!
الان آرژانتینیا جمع شدن جلوی بیمارستان ، پسر مارادونا اومده جلوی در داره میگه میخواییم پدرم رو کنار اسکوبار خاک کنیم ، مردم میگن بیخود کردی چرا بوینس آیرس خاک نمیکنی
🏴 سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها تسلیت باد 🏴 🔹 از حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره سؤال شد: اینکه درباره ی زیارت حضرت معصومه علیهاالسلام آمده است: 🔹 منْ‏ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّة؛ هر کس با شناخت حق او حضرتش را زیارت کند بهشت بر او واجب می گردد. 🔹 جمله «عارِفاً بِحَقِّها» به چه معناست؟ ✅ فرمودند: «مقام ایشان را از مقام معصومین علیهم‌السلام پایین‌تر، و از دیگران بالاتر بداند». 📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١۴٨
@AkhbareFori.mp3
3.35M
ویژه وفات حضرت معصومه(س) 🎙محمودکریمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
♨️بایدن کدام پروژه را علیه ایران تدارک دیده است♨️ 🔸یک غلط مصطلح است که می‌پندارند آمریکا می‌تواند بدون تشریفات و اذن ایران به برجام باز گردد. اگر این بازگشت به این مقدار ساده بود که ترامپ این همه تلاش نمی‌کرد تا خارج از برجام اسنپ‌بک را فعال کند، به برجام بر می‌گشت و بدون زحمت آنرا فعال می‌کرد. اما آنچه بایدن از بازگشت به برجام تعریف می‌کند، مقدمه یک پروژه است. 🔹بایدن اگر بخواهد به برجام بازگردد به اجماع نیاز دارد، اجماع میان اعضای کنونی برجام. بعبارتی موافقت ۴+۱ و ایران به طور خاص را می‌خواهد. این گریزناپذیر است، اما مهم این است که بازگشت آمریکا به برجام قرار است چه هدفی را دنبال کند و در مقابل ایران چگونه به موضوع نگاه می‌کند. بی‌شک اکنون نگاه طرفین به برجام متفاوت است، شاید این مهم‌ترین بخش موضوع باشد. ایران برجام را از اساس توافقی غیرقابل توسعه اما در حال حاضر یک طرفه قلمداد می‌کند و در پی تعهدپذیر کردن طرف مقابل و همزمان رفع خلل و فرج آن است و به همین منظور برای بازگشت آمریکا شروطی دارد. 🔸از طرفی آمریکا نیز به برجام به عنوان یک توافق ناقص نگاه می‌کند که تکمیل آن به مذاکرات مجدد نیاز دارد و برای آن پروژه‌ای را تعریف نموده که مقدمه‌اش با شروطی آغاز می‌شود. تحمیل این شروط توسط هر طرف به دیگری مسیر پیش‌رو را مشخص خواهد کرد. اگر قرار است مذاکراتی در آتی رخ دهد که هر کدام از طرفین بخواهند اهداف خود را در بستر آن دنبال کنند، این مقطع تعیین کننده است؛ چراکه هر کدام ایران یا آمریکا تعریف متفاوتی از موضوع مذاکره دارند و اکنون هر طرف می‌خواهد طرف مقابل را برای غلبه در مذاکرات خلع سلاح کند.
♨️بایدن کدام پروژه را علیه ایران تدارک دیده است♨️ 🔹 تقریبا روشن است که آمریکا می‌خواهد با همین وضع وارد برجام شود، قبول هزینه نکند، به تعهد ناپذیری گذشته استمرار دهد، فشار را در سقف کماکان نگه دارد، و اسنپ‌بک را ابزاری برای فشار حفظ کند، تا در یک پروسه زمانی برجام را از حیث قلمرویی توسعه داده و به سایر حوزه‌های امنیت ملی ایران تعمیم دهد. نکته حائز اهمیت اینست که بایدن برای اینکه در مقدمه پروژه به ایران امتیاز ندهد به همان شیوه اوباما متوسل خواهد شد. سعی خواهد کرد با همدستی اروپا و آژانس اجماع سیاسی حقوقی ایجاد کرده و یک جماعتی را در داخل بلندگوی خود کند تا منافع آنها را در داخل جار بزنند. اینکار برای ساخت مجدد دوگانه مذاکره/مقاومت طراحی شده است. نباید فراموش کرد که فشار بعنوان نقطه ثقل این پروژه تعریف شده است تا ایران بدون پیش‌شرط پذیرای آمریکا در برجام شده، به میز مذاکره برگردد و در مسیری قرار گیرد که متر به متر آن تله‌گذاری شده است. 🔚 یقینا نگرانی‌ها در خصوص آینده برطرف می‌شود وقتی به این داشته‌ها توجه ‌کنیم. اولاً تجربه اندوخته شده از بدعهدی‌های غرب که اکنون پیش‌روی ملت ایران قرار دارد، دوماً جریان واداده‌ای که برجام سیمای آنان را حقیقی ساخته و دیگر به آسانی نمی‌توانند کلاه مردم را بردارند و سوماً حضور آن عارف‌ سالک که از ابتدا برای تجربه امروز فرسنگ‌ها دورتر این مسیر را دید و عواقب آن را به همه گوشزد کرد. بی‌شک همه این‌ها سرمایه ما هستند برای آینده بدون واهمه.
⭕️گوگل از ما چه می‌داند و با آن چه می‌کند؟ 🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت نعمت بزرگیست! یک دنیای رایگان که معدود خدمات پولی آن هم در مقایسه با مخارج دنیای واقعی هیچ است؛ گوگل هیچ پولی بابت خدمات گرانقدری که می‌دهد نمی‌گیرد. فیسبوک و توییتر به رایگان بستری برای ارتباط و تبادل نظر میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم کرده اند. تلگرام، واتساپ، بله، ایتا و …؛ همگی رایگان‌اند! 🔺 اما چرا؟! ۱) جاسوسی محترمانه: آیا تا به حال این احساس را داشته‌اید که زیر نظر هستید؟ حسی مثل اینکه کسی دنبالتان می‌کند. همان وقت‌هایی که مشغول کار روزمره‌ی خودتان هستید اما ناگهان می‌ایستید و نگاهی دزدکی به پشت سرتان می‌اندازید! یا قدم‌هایتان را تند کرده و با عجله به خانه می‌روید…! آیا واقعاً کسی شما را دنبال می‌کرد؟ احتمالا نه! در دنیای واقعی کمتر چنین تجربیاتی رخ میدهند و شاید خیلی از ما تحت تاثیر سریال های دزد و پلیسی چنین تصوراتی می‌کنیم، اما این موضوع در فضای مجازی فرق می‌کند! 💢تقریبا همه ما با مشکلات حریم خصوصی در اینترنت آشنا هستیم و هر از چندی اخبار هک، حمله سایبری یا جاسوسی حکومت‌ها از مردم را شنیده‌ایم. اما خوب است بدانید که علاوه بر حکومت‌ها، صمیمی‌ترین دوست شما در اینترنت نیز لحظه به لحظه شما را رصد می‌کند و درست در همان حالی که مشغول انجام کارهای روزمره‌ی خود در اینترنت هستید، او شما را زیر نظر دارد و در گوشه دنجی مشغول ثبت اطلاعات شخصی شماست.
اخبار سیاسی روز
⭕️گوگل از ما چه می‌داند و با آن چه می‌کند؟ #بخش_اول 🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت
❓این دوست عزیز کیست؟! گوگلِ دوست‌داشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ و جیمیل و عکس و مپ بگیرید تا یوتیوب و اندروید و محصولات سخت افزاری آن!) ما را در دام خود گیر انداخته است! به‌طوریکه زندگی در دنیای اینترنت، یعنی ورود اجباری به حصار محصولات گوگل! 🔺البته این موضوع به تنهایی ایراد خاصی ندارد؛ گوگل خلّاق است، نیازها را خوب شناسایی و خوب‌تر پاسخ می‌دهد! لذا هر کسی، هر قدر هم مقاومت کند، آخر سر، کم یا زیاد، به محصولات آن تن می‌دهد؛ اما این‌را هم بپذیرید که گوگل از کنار اطلاعات کاربران بی‌شمار خود ساده عبور نمی کند! (فقط پلتفرم اندروید گوگل در سال ۲۰۱۷، دو میلیارد کاربر فعال داشته است!) در واقع هر بار که از محصولات و خدمات این غول دنیای تکنولوژی استفاده می‌کنید، بایگانی اطلاعات شخصی شما بزرگتر می‌شود؛ -گوگل به عکس‌ها و فیلم‌های شما دسترسی دارد (Google Photos)، -ایمیل‌های شما را می‌داند (Gmail)، -از تماس‌ها و ارتباطات شما با خبر است (Google Contacts)، -از فایل‌ها و اسناد شما حفاظت می‌کند (Google Drive)، -دقیقاً می‌داند که کجا از GPS استفاده کردید و کِی کجا بودید (Google Maps) و غیره… لذا داشتن این حجم از اطلاعات یقیناً وسوسه کننده است!
اخبار سیاسی روز
#بخش_دوم ❓این دوست عزیز کیست؟! گوگلِ دوست‌داشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ
۲) کاسبی محترمانه: اما قسمت ترسناک این است که چرا گوگلِ مهربانِ ما، رایگان است…؟؟ آیا گوگل یک پروژه فی سبیل الله است که تقریبا برای هیچ یک از محصولات خود پولی از کاربران نمی‌گیرد؟! پس چرخه مالی این شرکت چطور میگردد؟! پاسخ روشن است. گوگل یک شرکت دنیای دیجیتال است؛ لذا چرخه مالی آن نیز بر پایه اطلاعات می‌چرخد و البته چه اطلاعاتی سهل الوصول تر از اطلاعات کاربران خودش! در واقع چه برایتان مهم باشد چه نباشد، او از سیستم شما استفاده می‌کند تا همه‌ی اطلاعاتی که می‌تواند دانستنش درباره شما جالب باشد جمع‌آوری می‌کند: چه کسی هستید؟ کجا هستید؟ چه می‌کنید؟ با چه کسانی هستید؟ و … 💢جمع‌بندی؛ گوگل دارد شما را تماشا می‌کند! خدمات رایگان در دنیای اینترنت، هیچ معنایی ندارد! در واقع تعامل شما با ارائه دهنگان سرویس در سطح وب از دو حالت خارج نیست: شما به عنوان کاربر اینترنت محصولی را می‌خرید خودتان محصول هستید و دیگران (اطلاعات) شما را می‌خَرند. لذا مشخص می‌شود گوگل، اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و دیگران از کجا پول در‌می‌آورند؟ این سرویس‌ها «برادر بزرگ»هایی در حال تماشای رفتار شما هستند و از طریق اطلاعات کاربران امرار معاش می‌کنند! و تلخی ماجرا اینجاست که مهم‌ترین اطلاعات هویتی هر کدام از ما با قیمتی ناچیز به فروش می‌رسد…! پس حریم خصوصی خود را حفظ کنید تا حداقل دست هر کسی به اطلاعات شما نرسد!
✨یا بازصادرات کنید، یا آتش بزنید! 🔹سال ۱۳۹۹ را می‌توان سال غلبه تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی بر تحریم‌ها دانست. چه، در شش ماهه نخست امسال تولید لوازم خانگی نسبت به سال گذشته که با شوک تحریم مواجه شدیم، ۵۲.۸ درصد رشد داشت. به نحوی که در نیمه نخست ۹۹ یک میلیون و ۹۶۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع لوازم خانگی تولید شد؛ و این یعنی همان "خنثی‌سازی و بی‌اثرسازی تحریم" که حضرت آقا فرمودند. 🔹در چنین شرایطی، خبر می‌رسد که ۴۲۰ کانتینر لوازم خانگی "بوش" در مسیر قاچاق به کشور توقیف شده است. با این محموله و دیگر کالاهای توقیفی به سه شکل می‌توان برخورد کرد: ۱- بازصادرات(Reexport) آنها ۲- آتش زدن آنها در صورت ناتوانی در بازصادرات یا مرجوع کردن ۳- جریمه قاچاقچی و عرضه در بازار داخلی. بدترین رویکرد، رویکرد سوم است که یک جنایت تمام عیار در حق تولید کننده و کارگر ایرانی و ضربه به ارزش پول ملی است. چرا که اولا ارز این کالاها از آسمان نباریده و برای وارداتشان از بازار کشور ارز جمع‌آوری شده است؛ و این یعنی فشار به منابع ارزی و افزایش قیمت ارز. ثانیا بازار یک ظرفیت محدود دارد و اگر کالای مشابه خارجی در آن عرضه شود، عرصه بر تولید داخلی تنگ می‌شود و زیان تولیدکننده یعنی کاهش تولید و کاهش اشتغال کارگر ایرانی. 🔹رهبر حکیم انقلاب به صراحت فرموده‌اند که واردات کالای مشابه داخلی باید حرام شرعی و قانونی اعلام شود و کالای قاچاق، یا باید بازصادرات شود یا در مقابل دیدگان قاچاقچی آتش زده شود. اگر به همین یک تدبیر عمل شود، بار سنگینی از روی دوش تولیدکننده ایرانی برداشته خواهد شد. قاچاق، نه یک امر ضداخلاقی، که یک جنایت علیه تولید ایرانی است؛ این جنایت، با جریمه قاچاقچی و عرضه کالای قاچاق توسط خود دولت در بازار برطرف نمی‌شود، بلکه تشدید می‌شود!
🔹‏رهبرانقلاب گفتند اگر دولتِ روحانی همین مدت باقی مانده از عُمرش را کار کند، پایانِ خوبی خواهد داشت. ولی با این پالس‌های ضعفی که رئیسِ دولت به آمریکایی‌ها می‌فرستد، نه تنها توافقی حاصل نمی‌شود بلکه پایانِ خوبی هم در انتظار دولت نخواهد بود. !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰انتشار نخستین‌بار 📹 ببینید | آخرین حضور سردار سلیمانی در حرم حضرت معصومه(س)؛ سه روز قبل از شهادت
⭕️ افتتاح پایگاه نظامی سپاه در 20 کیلومتری خاک آمریکا ✍️ نخستین ناو پشتیبانی و اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه به نام «شهید رودکی» توانایی حمل و نقل پهبپاد، بالگرد، موشک، سامانه مخابراتی و دفاعی سه خرداد و قایق های تندرو را دارد. 👈 اما این شناور فراساحلی افق‌های جدیدی برای ایران ونیروی دریایی سپاه گشوده است که قابل توجه است: 🔻افق اول: تاکنون ایران به علت داشتن موشک‌های دوربرد قدرتمند و دقیق و گروه های بزرگ همسو نظامی همانند حزب الله لبنان، حماس، الحشد شعبی عراق، انصارالله یمن و... به عنوان کشور صاحب دو دست بلند نظامی محسوب می‌شد. با ورود یک شناور فراساحلی با قابلیت حمل تجهیزات مختلف جنگی پیشرفته به نیروهای دریایی سپاه، عملا دست بلند سوم نظامی ایران نیز در حال شکل گیری است و می توان آن را یک اتفاق راهبردی بزرگ نظامی برای ایران دانست.