⛔️نباید نگاه مجلس به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد
🔻رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹امام فرمودند «مجلس عصارهی همهی فضائل ملت است». دقت کنید، نگفتند عصارهی همهی خصلتهای ملت.
🔹این ملت در تاریخ، نماد ایمان، علم، اعتمادبهنفس، افتخار به داشتههای خود و نماد پایداری بوده است.
🔹 البته متأسفم که مطالعهی تاریخ در میان جوانان ما کم است.
🔹سلجوقیها که به ایران تهاجم کردند نهفقط در تمدن ایرانی هضم شدند، بلکه ناچار، به مروجان و مبلغان فرهنگ ایرانی تبدیل شدند. مغولها هم نتوانستند فرهنگ و تمدن و نیاز خود را به ما تحمیل کنند.
🔹در دورهی ما هم ۴۰ سال است که سختترین دشمنیها با ملت ایران میشود، هر کاری توانستهاند کردهاند: از جنگ، #تحریم و توطئهی امنیتی.
🔹حالا این ملت را با قبل از انقلاب مقایسه کنید؛ #اقتدار و عظمت این ملت، #پیشرفت و علم این ملت، حضور این ملت در عرصههای بینالمللی را ببینید.
🔹شما عصارهی فضائل این ملتید. پس بدانید که چهکار باید بکنید.
🔺مجلس نباید نماد «تردید»، «خودکمبینی»، «یأس»، «ناامیدی» و «عدم توجه به مسائل کشور» باشد. مجلس نباید نگاهش به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد. ۹۷/۳/۳۰
⛔️ لزومی ندارد معاهداتی که میدانیم مشکل دارد بهخاطر جهات مثبت تصویب کنیم
👈 مجلس خودش قانون مبارزه با تروریسم و پولشویی را تصویب کند
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹موارد پیشنهادی برای تصویب بهعنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند.البته در مجلس که عمداً این صورت نمیگیرد.
🔹این معاهدات بینالمللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته میشود، در اصل در یک نقطهای پختوپز میشود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تأثیری در ایجاد اینها ندارند.
🔹قدرتهای بزرگ بر اساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده میکنند، دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیونها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا ۱۵۰ کشور این معاهده را قبول کردهاند، شما چطور قبول نمیکنید؟
🔹بعضی از این معاهدات مواد مفیدی دارند؛ عیبی ندارد.
🔹راهحل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلاً قانون مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی.
🔺هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد، بهخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم. ۹۷/۳/۳۰
📣 قانون باید درصدد رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد
⚠️اشاره مجدد رهبر انقلاب به جلسه اقتصادی نظام برای حل مشکلات اقتصادی
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹قانون باید در پی حل مشکلات مردم باشد؛ در درجهی اول درصدد رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد. البته قانون برای همه است اما اولویت با اینها است. قانون نباید آلت دست صاحبان زر و زور باشد.
🔹قانون باید در پی حل مشکلات واقعی مردم باشد. انسان احساس میکند برخی قوانین مربوط به خانواده که در مجلس مطرح است، تحت تأثیر رسوم غربی است. از این اجتناب کنید.
🔹غربیها نسبت به خانواده هیچ اهتمامی ندارند، سبک زندگی غربی معارض با خانواده به معنای واقعی کلمه است؛ این را خودشان هم میگویند و دنبال علاجش هستند. حالا ما بیاییم به چیزهایی که اینها راجع به زن و جوان و مادر و پدر در عرفشان دارند، نگاه کنیم؟!
🔹ما باید قوانینی را وضع کنیم که حلکنندهی مشکلات خانواده باشد.
🔹قانون باید معضلات اقتصادی را حل کند.
🔹بحمدالله یک جلسهای تشکیل میشود با حضور رؤسای قوا و مدیران سه قوه برای اینکه مسائل اقتصادی را حل کنند.
🔹مجلس در همین جهت باید حرکت جدی انجام دهد.
🔺امروز معضلات اقتصادی کشور در اولویت قرار دارد. ۹۷/۳/۳۰
⚠️ خباثت دشمنان را ببینید
❔ چطور حاضرند برای یک سیاستی چندهزار بچه را از مادرهایشان جدا کنند؟
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس:
🔹امروز کشور احتیاج دارد به استحکام ساخت درونی ملت و ارکان نظام اسلامی.
🔹ببینید دشمنان شما چه کسانی هستند و با چه خباثتی نهفقط در مقابل ملت ایران [که در مقابل بشریت ایستادهاند.]
🔹این مسئلهی جدا کردن چند هزار بچه از مادرهایشان [در آمریکا]، مسئلهی خیلی بزرگی است. گریهی این بچهها را انسان از تلویزیون هم طاقت نمیآورد که ببیند. چطور اینها حاضرند بهخاطر یک سیاستی، چنین کار جنایتباری را انجام دهند که بچهها را از مادرهایشان جدا کنند؟ اینها اینطور هستند.
🔹اینها همان کسانی هستند که چند دولت بزرگ میآیند در دریا مقابل مردم یمن میایستند برای اینکه یک بندر را که محل تنفس مردم مظلوم یمن است از دستشان خارج کنند، آدم میکُشند، بدون تردید. اینها اینگونه هستند.
🔺اینجور هم نیست که فقط با جمهوری اسلامی بد باشند، اینها ذاتاً موجودات ظالمی هستند. با جمهوری اسلامی هم چون عدالتطلب است و داعیهی اسلام و دفاع از مظلوم را دارد، آن کارشکنیها را [در کارش] انجام میدهند. ۹۷/۳/۳۰
💠نظر رهبر انقلاب دربارهی انتقادات شهید مطهری به مرحوم دکتر شریعتی:
🔻چند روز پس از چهلمین روز درگذشت دکتر شریعتی، آیت الله مطهری نامه ای محرمانه به امام خمینی در نجف نوشت:
goo.gl/wD5stg
"اخیرا میبینم گروهی که عقیده و علاقهی درستی به اسلام ندارند و گرایشهای انحرافی دارند، با دستهبندیهای وسیعی در صدد این هستند که از او بتی بسازند که هیچ مقام روحانی جرأت اظهار نظر در گفتههای او را نداشته باشد.»
مطهری در نامه قسم میخورد که ریشه های نوشته های شریعتی «برضداصول اسلام» است و «کوچکترین گناه این مرد بدنام کردن روحانیت است». و «خدا میداند که اگر خداوند از باب مکرالله و ... در کمین او نبود، او در ماموریت خارجش چه به سر روحانیت و اسلام می آورد.»
مطهری تاکید میکند که شریعتی از مناظره با او امتناع می ورزد اما قول داده که آثارش را برای اصلاح نزد استاد محمدرضا حکیمی و علامه محمدتقی جعفری بفرستد اما فقط برای حکیمی ارسال کرده!
شهید مطهری در ادامه از شایعات و تهمت های طرفداران شریعتی به خود مینالد و از امام در باب مواجه با آثار شریعتی کسب تکلیف می کند.
آن روزها که این نامه نوشته شد آقای خامنه ای از جمله طرفداران سرسخت دکتر شریعتی بودند. بعد از درگذشت دکتر و پیروزی انقلاب این حمایت در برابر مخالفان دکتر همچون مطهری و مصباح یزدی و بسیاری از روحانیون سنتی بیشتر هم شد. آقای خامنه ای معتقد بود:
.«شریعتی نه فقط ضدروحانی نبود، بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود، او میگفت روحانیت یک ضرورت است و اگر کسی با او مخالفت کند، یقینا از یک آبشخور استعماری تغذیه میشود. اما میگفت روحانیت به رسالتش به طور کامل عمل نمیکند."
.
30 سال بعد وقتی آقای خامنه ای ردای رهبری را به تن کردند، برخی فکر میکردند این نظرات در باب شریعتی برای دوران جوانی او بود و حتما دیگر تغییر کرده! اما وقتی رسول جعفریان در سال 87 کتاب جدید خود، "جریان ها و سازمانهای سیاسی مذهبی در ایران" را نزد ایشان برد تا تورق کند، ایشان در حاشیه متن نامه محرمانه مطهری به امام نوشت:
«نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی چه در آغاز آشنایی شان که تا 2-3 سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش میکرد و چه در سالهای بعد که از او به نحوه شگفت آوری مذمت می فرمود، غالبا مبالغه آمیز بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته نشان های بزرگ نمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را درباره اظهارات شهید مطهری داشتند"
#جواد_موگویی
حالا که بحث پس گرفتن اموال دولتی از مسئولین سابق گرمه بهتره #ميرحسين_موسوى هم خونهای رو که از نهاد ریاست جمهوری گرفته پس بده
#ميرحسين_موسوى سال ١٣٧١ ملكى را شامل ۴ قطعه زمين مجموعا به مساحت بيش از ١٠٠٠متر و به قیمت ١میلیون و ٢٧٦ هزارتومان (معادل يك هفتادم قيمت آن زمين) از نهاد رياست جمهورى دریافت كرد.
اين ملك سال ١٣٦٣ توسط نخست وزيرى از چند مالك حقيقى براى دولت خريدارى شده بود.
دستور واگذارى خانه اى با ٩٨٪ تخفيف به #ميرحسين_موسوى در سال ١٣٧١.
نهاد رياست جمهورى در دوره هاشمى رفسنجانى، اين ملك را به نام نخست وزير سابق زد و هنوز از وى پس گرفته نشده است.
بازیکن مراکش اقدام به پاره کردن پرچم رژیم صهیونیستی کرد
🔹 پس از حذف مراکش از #جام_جهانی، یکی از بازیکنان این تیم با دیدن پرچم رژیم صهیونیستی برای پاره کردن آن اقدام کرد که نیروهای حاضر در ورزشگاه با هجوم به سمت وی مانع این کار شدند
سفیر آمریکا در آلمان از دولت این کشور خواست از ورود هواپیماهای مسافربری متعلق به شرکت «ماهان» به حریم هوایی این کشور جلوگیری کند
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13970330_23924_64k.mp3
20.31M
🎙 بشنوید| سخنرانی صبح امروز رهبرانقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی. ۹۷/۳/۳۰
@khamenei_ir