☑️ منت افزایش ۲۰ درصدی حقوق زیر فشار ۴۰ درصدی تورم
🔻روزنامه #اصلاحطلب قانون:
🔘 مسئولان دولتی برای بودجه سال آینده تنها ۲۰ درصد تصمیم دارند که به حقوقها اضافه کنند در حالی که در برخی عرصهها، تورم تا چندین برابر افزایش یافته است... حسنروحانی روز گذشته در سفری که به شاهرود سمنان داشت در سخنرانی خود با افتخار! این میزان را اعلام کرد و متاسفانه برخی از مردم حاضر در صحنه نیز برای وی سوت و کف کشیدند...
🔘 اکنون نیز با توجه به تورم کشور و بر اساس رقمی که مرکز آمار یا بانک مرکزی اعلام کرده است، میزان تورم در کشور حدود ۴۰ درصد است...با توجه به این تورم به نظر میرسد که افزایش ۲۰ درصدی حقوق و دستمزد کافی نخواهد بود. زیرا این میزان افزایش جوابگوی تورم کمر شکن نیست.
🔻پ ن:
🔸متاسفانه دولت در حوزه اقتصادی همچنان بدون برنامه پیش میرود. این بی برنامگی موجب شده است تا مردم با مشکلات عدیده اقتصادی مواجه شوند... اصلاحطلبان هم سعی دارند با اتخاذ چنین مواضعی، خود را در پیش آمدن مشکلات اقتصادی حاصل از انتخابات ریاست جمهوری بی تقصیر جلوه دهند.
فلان بازیگر خانم به قول وزارت بهداشت باید حوزه درمان را به اهلش بسپارد. درست است؛ اما بهمن ۹۳ که وزارت بهداشت همایش مبارزه با سرطان را با حضور همین خانم و بازیگران دیگر در تالار وحدت برگزار کرد و شوی سلبریتی راه انداخت، باید فکر تبعات ورود بیسوادها به حوزهی سلامت را میکرد.
*کبری آسوپار*
⭕️آمریکا تحریمها را بازگرداند و صادرات به ایران را ۷ برابر کرد
🔻صادرات آمریکا به ایران در پی بازگشت تحریم ها ۷ برابر رشد کرد و به ۱۰۹.۲ میلیون دلار در ماه اکتبر ۲۰۱۸ رسید
👤روحانی آذر ۹۷ در دانشگاه سمنان:
🔻 آیا کسی در کشور بوده است که بگوید من به آمریکا #اعتماد دارم؟
👈دختری از میان جمعیت: مگر شما نبودید که گفتید امضای کری تضمین است؟
🔻عباس عراقچی رییس ستاد پیگیری اجرای برجام دولت روحانی | ۳۰ آذر ۹۴ در گفتگو با بخش خبری صدا و سیما:
🔻 این یک نامه معمولی نیست. این نامه به امضای وزیر خارجه آمریکا رسیده است. امضای کری تضمین است.
خطیب نماز جمعه تهران:
🔹مسئله یمن مسئله آزمون جامعه بشری است که سالهای متمادی دم از دفاع حقوق بشر میزند. امروز مردم یمن مردانه ایستاده است و از مطالبات به حق خود دفاع میکند. این در حالی است که آمریکاییهای ایران را به ارسال موشک به یمن متهم میکنند ولی باید به آنها گفت شما طوری یمن را محاصره کردید که نمیتوان کمکهای ابتدایی به آنها رساند، چگونه میشود که به مردم یمن موشک داد؟ دستگاه دیپلماسی ما باید نقش فعالتری در موضوع یمن بازی کند و صدا و سیما هم باید صدای مردم یمن را به جامعه بشری برساند.
🔹افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در سال ۹۸ باید بر محور عدل و انصاف اجرا شود و کارمندان و کارگران در اولویت این مضوع قرار گیرند. اینطور نباشد که عدهای با چند میلیون اضافه حقوق روبرو شوند و عدهای تنها چندصد هزار تومان اضافه حقوق داشته باشند.
🔹تمامی دستگاههای کشور باید نسبت به کاهش هزینههای جاری اقدام کنند و ریخت و پاشها و ماموریتهای غیرضرور خارج از کشور را کنار بگذارند.
🔹نمایندگان میبایست در تصویب بودجه نگاه ملی و رضایت مردم را وجه همت خود قرار دهند.
🔹زمانی که قیمت ارز رو به افزایش بود همه چیز گران شد اما امروز که قیمت ارز کاهش یافته چرا اجناس ارزان نمیشوند؟ امروز طبقه مستضعف از اداره زندگی خود ناتوان است؛ لذا دولت باید بازار آشفته قیمت کالاها را هم مدیریت کند.
🔴درخواست امام جمعه بندرلنگه از مقام معظم رهبری: قانون بازنشستگی شامل ائمه جمعه هم بشود
حجت الاسلام رکنی، امام جمعه بندرلنگه گفت:
🔸استدعای ما از مقام معظم رهبری هم همین است که این قانون در مورد ائمه جمعه نیز اجرا شود و بنده حاضرم اولین کسی باشم که از همین تریبون نماز جمعه با مردم خداحافظی کنم.
🔸 حتی اگر این قانون شامل همه هم نشود برخی باید داوطلب باشند تا جوانان با نشاط و پرتلاش در این جایگاه ها قرار بگیرند.
🔸 امثال ما کارخودشان را کردند و الان هم بهترین از این نمیتوانند کار کنند واین نیز طبیعی است و ما باید خودمان پیشقدم شویم.
انتخابات آینده مجلس و مهم تر از آن -1
✍انتخابات مجلس یازدهم، سال آینده برگزار می شود. اهمیت مجلس (حتی فراتر از دولت) را می توان در روند اتفاقات همین یکی دو سال گذشته فهمید.
🔹رهبر انقلاب ۱۳۹۵/۰۳/۱۶ در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس فرمودند:
🔻"اوّل انقلاب، آنوقتی که صحبت انتخاب رئیسجمهور بود و مدام نامزدهای مختلف مطرح میشدند، بنده و یک نفر دیگر از دوستانمان، از تهران رفتیم قم خدمت امام -آنوقت ایشان قم بودند- در یک وقت تنگِ سختی هم بود، ایشان هم داخل بودند، بالاخره هرجور بود گفتیم باید ببینیم امام را.
🔻چون امام فرموده بودند که معمّمین مطرح نشوند، نامزد نشوند برای ریاست جمهوری؛ ما رفته بودیم با امام بحث کنیم، محاجّه کنیم که بگوییم نه، این منع را شما بردارید تا آقای بهشتی را ما مطرح کنیم؛ به نظر ما بهتر از همه، شهید بهشتی (رضواناللهتعالیعلیه) بود؛ رفته بودیم با ایشان بحث کنیم سر این قضیّه.
🔻یک قدری گفتیم و شنفتیم و ایشان یک چیزهایی گفت، ما یک چیزهایی گفتیم؛ بعد ایشان به ما گفتند شما بروید مجلس را نگه دارید؛ بروید دنبال مجلس؛ آنوقت هنوز انتخابات مجلس [برگزار] نشده بود؛ گفتند بروید سراغ مجلس، مجلس مهم است. توصیهشان به ما -به من و آن دوستمان- این [بود]؛ یعنی روی مسئلهی دولت اصرار نکنید؛ مجلس از نظر ایشان مهمتر از دولت و قوّهی مجریّه بود".
🔸همان هم شد؛ مجلس انقلابی، بنی صدر را به زیر کشید و دست بزن نظام در برایر تحرکات سازمان یافته منافقین و لیبرال ها شد. این را مقایسه کنید با میزان جدیت و تدبیر طیف نیروهای انقلابی یا غلت آنها در انتخابات مجلس قبلی در سال 94.
♦️فاصله رای آقای حداد عادل با آقای عارف (نفر اول لیست امید) در تهران، حدود 500 هزار رای بود؛ یعنی انتخابات تهران صرفابه خاطر 250 هزار رای واگذار شد؛ به خاطر همه کم کاری ها و دلخوری ها و تعصب های ناروا و عدم تمهید لوازم و عدم استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها و .... انواعی از عوامل و موانع ریشه دار در جاهلیت.
🔹اکنون یک سال مانده به انتخابات، یک دغدغه مهم وجود دارد. و آن اینکه فراتر از به روز رسانی تشکیلات، تشکل های وفادار به انقلاب (جمنا، جبهه پایداری، حزب موتلفه، جمعیت رهپویان، حزب پیشرفت و عدالت، و ...) در این ماه ها و سال پر تلاطم کجای افکار عمومی بوده اند، و چه قدر به میدان آمده و موضع تبیینی دقیق و صریح گرفته اند تا در انتخابات سال بعد، بخش اعظم راه را طی کرده باشند؟
انتخابات آینده مجلس و مهم تر از آن -2
🔹فراتر از مسئله انتخابات، هزار و یکی دغدغه و چالش یا فرصت و ظرفیت وجود دارد که حلقه های سیاسی ما کمتر میل یا توجه به ضرورت ورود و موضع گیری درباره آنها را دارند. یعنی اگر انتخابات نباشد، آیا نباید خبری از تشکل های سیاسی منسوب به جبهه انقلاب بشنویم؟!
♦️اگر درباره مسائل مهم مردم و نظام حرف نداشته باشیم و صراحت و مطالبه به خرج ندهیم، اصلا به چه کار می آییم و چرا باید انتظار داشته باشیم مردم و نیروهای انقلابی در انتخابات متوجه ما شوند؟
🔹تشکیلات سیاسی موثر، چادر عشایری نیست که بشود فی الفور پهن کرد و نتیجه گرفت. چند نفر در مجموعه جبهه انقلاب درباره مشکلات عامه مردم از یک سو و دغدغه ها و فرصت های امروز نظام به میدان می آید و حرف می زنند؟ و آنها هم که موضع می گیرند، چه قدر در یک شبکه رسانه ای به هم پیوسته و مکمل، در گستره عمومی پژواک پیدا می کند؟
♦️فراتر از ضرورت تشکیل و تقویت جبهه جبهه نیروهای وفادار انقلاب، بسیاری ازتشکل ها، منفردا هم کم تحرک هستند؛ حتی با همان فهم خود که مثلا باید انقلابی تر موضع بگیرند یا مصلحت اندیشانه تر؛ سراغ حزب اللهی ها بروند یا طبقه متوسط. اصلا در عرصه افکار عمومی نیستند؛ ولو فرادا. و اگر بهانه اختلاف و گلاویز شدن در شب انتخابات نباشد، لابد ضرورت نمی دانند فرصت دیگری ابراز وجود کنند.
🔹در گذشته، کوتاهی در مقابل هجوم سازمان یافته و مغول وار جبهه ضد انقلاب، موجب ریزش برخی جوان ها در آغوش شبه مارکسیست ها و چپ های آمریکایی متظاهر به عدالت خواهی، حلقه انحرافی،شبه اصلاح طلبان رادیکال و ... هر تابلوی مطالبه گر دیگر شدو آن گاه مجبور شدیم به جای تهاجم مستدل و قدرتمندانه به هریک از آن اضلاع یا قلب دشمن، منفعلانه از انقلاب و نظام و رهبری دفاع کنیم.
♦️خداوند می فرماید ان تقوموا لله مثنی و فرادای. جبهه سازی بسیار مهم است. اما اولویت دار تر از آن این است که هر فرد یا هر حلقه و تشکلی پای دفاع از ارزش های انقلاب و رهبری بیاید که با موفقیت به قلب راهبرد خاورمیانه جدید دشمن زده، پیش رفته و جنگ مهیب دشمن را مغلوبه کرده است.
🔹اگر اکنون در زمانه رو شدن دست لیبرال های بی کفایت نتوان - یا حال نداشت- با مردم حرف زد، دیگر باید قید سیاست ورزی را زد. آنها که خود را در این جنگ تبیین و صراحت و موضع گیری ناتوان می بینند یا مصلحت نمی دانند به میدان بیایند، باید فاتحه سیاست و خودشان را بخوانند و زمان انتخابات، عرصه را بر جریان انقلابی و حزب اللهی تنگ نکنند.
♦️آنها حتی اگر در انتخابات موفق هم بشوند، منفعل عمل خواهند کرد. البته تدبیر و مصلحت اندیشی و برنامه ریزی و حسن ظن و تعاون و تنازل و اتحاد، عین حزب اللهی گری است و بدون آنها، کمیت انقلابی و حزب اللهی بودن می لنگد.
⭕️ آیتالله علمالهدی امامجمعه مشهد در خطبههای نماز جمعه: 7 ماه است آمریکا از برجام خارج شده و اینکه فقط روی اروپا حساب کردهاید آیا 7 ماه تجربه کافی نیست؟ اگر نسخه رهبری عملی میشد امروز مشکل ارز و معیشت نداشتیم. روز به روز معیشت تنگتر شده و گرانی بیشتر شده؛ یخچال 2 میلیونی، 15 میلیون شده و مردم مشکلات اولیه زندگی را نمیتوانند حل کنند و شما به اروپا چسبیدهاید.