♦️پست جدید رسول خادم
🔹جناب آقای خادم عزیز! تحلیلگر بزرگ بین المللی ،بی زحمت وسط این تحلیل های پر مغز و پخته ی خودتون گاهی اوقات یه سرچی در تاریخ بزنید!
مثلا در این پُست فرمایش کردید قضیه آب هیرمند باید بیست سال پیش حل میشد و این از بی عرضگی مسئولین بوده،میشه بفرمایید بیست سال پیش که زمان حمله آمریکا به افغانستان بوده و هیچ حکومتی در افغانستان وجود نداشته چطور قضیه آب هیرمند باید حل میشد!؟قبل از حمله آمریکا به افغانستان هم حکومت در دست طالبان بود که از الان صد درجه وحشی تر بودن.
🔹عزیز برادر! قبل از نوشتن تحلیلای علمی تخیلی که فقط سلبریتی ها و ضد انقلاب به خاطرش برات لایک میفرستن یه کم تاریخ مطالعه کن.
@akhbarsiasirooz
به بعضیا خبر بدید که سپیده بابایی ملی پوش آلیش، مدال نقره آسیاییش رو به شهید تهرانی مقدم تقدیم کرده شاید بفهمن که فرزند شهید بودن فقط به شناسنامه نیست.
@akhbarsiasirooz
داغ این خواهر ، صبر حضرت زینب میخواد
بمیرم که کسی معروفتون نکرد
بمیرم که کسی واسه تون هشتگ نزد :)
و اینگونه برای خواهرش، خواهرت، خواهرامون ، مردان غیور ما جانفدایی میکنند.
@akhbarsiasirooz
🔸فیلمی که با عنوان لحظه شهادت سرباز مرزبانی ایران توسط نیروهای طالبان در فضای مجازی منتشر میشود حقیقت ندارد.
🔹این فیلم مربوط به درگیری میان گروهک تروریستی جیش العدل و ارتش پاکستان است. اگر دقت کرده باشید در کلیپ سلاح های ژ۳ و البته استتار کرمی و جلیقه و کلاهخود هایی مشاهده میشود که هیچگاه مورد استفاده مرزبانی نیروی انتظامی ایران نبوده است.
@akhbarsiasirooz
2.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سردار حاجیزاده: دشمنان میخواهند تنش مرزی با افغانستان را به جنگ تبدیل کنند؛ موضوع مدیریت میشود جای نگرانی نیست.
@akhbarsiasirooz
💬پاسخ نویسنده نزدیک به طالبان به روزنامهنگار اسرائیلی: پیمانکار این بازی اسرائیل است
🔹ایدی کوهن، روزنامهنگار اسرائیلی که به دشمنی با مردم ایران شناخته میشود، در واکنش به تنش اخیر مرزی ایران و افغانستان در توئیتی دعا کرده که خدایا ظالمین را با ظالمین مشغول کن.
🔹مصطفی حامد به او پاسخ داده: پیمانکار این غائله اسرائیل است.
🔹مصطفی حامد نویسنده کتاب «غوغایی بر بام جهان» و از نزدیک ترین افراد به امارت اسلامی است.
@akhbarsiasirooz
💢با طالبان چه کنیم؟
✍🏻یعقوب ربیعی
🔹رفتار گستاخانه روز گذشته چند مرزبان طالبان، جامعه را با این سؤال مواجه کرده است که با طالبان چه باید بکنیم؟ و آیا رفتار چند ماه اخیر ما با آنها اشتباه نبوده است؟ شهید مدرس جمله معروفی دارد: «مقتضای وضعیت ما و دیانت ما صلح و همزیستی با دول دیگر است. پایبندی به اسلام در هیچ شرایط مکانی و زمانی اجازه تعرض به ما نمیدهد. مگر اینکه قصد دخالت و نفوذ داشته باشد در این صورت... اگر کسی متعرض شد باید قدر مقدور و میسور عقلاً، دیانتاً و سیاستاً در صدد رفع و دفع آن برآمد.»
🔸براساس این منطق؛ سیاست جمهوری اسلامی در عرصه دیپلماسی و روابط بینالملل سیاست صفر و صدی و یا خطی نیست بلکه مبتنی بر منافع ملی و اصل احترام متقابل قرار گرفته است. نحوه مواجهه ما با عراق قبل و بعد از جنگ تحمیلی، فراز و فرود رفتار ما با آلسعود، نحوه مواجهه ما با قطر قبل و بعد از پرونده سوریه و حتی تحریمش توسط عربستان و... را اگر بشکافیم دال محوریاش همین رویکردیست که امروز و دیروز از جمهوری اسلامی شاهد بوده و هستیم. در نحوه برخورد با طالبان هم در بر همان پاشنه سابق میچرخد.
🔹در موضوع افغانستان ما با یک وضعیت پیچیده و کلاف درهم تنیده مواجهیم. از یکسو طالبان همه مردم افغان نیست و سیاست ما باید به نحوی تنظیم شود که در مواجهه یا مفاهمه به اکثریت مردم افغانستانـ که همیشه ذیل ستم استکبار بودهـ تعدی نشود.
🔸بر همین اساس ما همیشه معتقد بوده و هستیم که حل معضلات افغانستان از درون افغانستان و تشکیل یک دولت فراگیر ملی و متکثر بیرون میآید. البته حکومت طالب اگر اندک عقلی داشته باشد در مواجهه با همسایگان خویش و در شرایطی که بر اساس مصوبه شورای امنیت سازمان ملل، سران و برخی از مقامات طالبان در لیست سیاه قرار دارند که یکی از پیامدهای آن ممنوعیت سفر این مقامات به کشورهای عضو سازمان ملل است باید از در مفاهمه با همسایگان برآید نه با زبان تعدی. آن هم تعدی به دولتی که اول اینکه همیشه خیر افغانستان را خواسته و دوم اینکه اجازه قلدری و گردنکشی به هیچ نیروی منطقهای و فرامنطقهای را نداده است.
🔹دیروز خون مرزبان ما به ناحق ریخته شد و این برای ما دردناک است، اما این یک اصل بوده و خواهد بود که جمهوری اسلامی در مواجهه با امنیتش با هیچ کسی مماشات نخواهد کرد، چه ابرقدرتی مانند آمریکا و چه اقلیت کوچکی مانند طالب.
@akhbarsiasirooz
این عکس محشر است. استودیو سعودی اینترنشنال همزمانی که در حال تحریک افغانستانیها علیه ایران بوده، به تحریک ایرانیها علیه آنها میپرداخته است...
عجب وطنفروشهای بیپدر و مادری داریم به وسعت حوزهی تمدنی ما برنامه ریختهاند که هم ایران ، بزرگتر و متحدتر نشود و هم تجزیهتر شود...
من اگر جای جمهوری اسلامی بودم همین یک نمونه را به گوش تمام ایرانیها و افغانستانیها میرساندم تا همه بفهمند تروریستهای رسانهای با کمک تروریستهایِ در میدان به دنبال تفرقه بینِ تمام اعضایِ این پیکرند...
@akhbarsiasirooz
⭕️ واکنش یک فعال رسانهای به توئیت احمد مسعود: «نگفتمت که چو مرغان به سوی دام نرو»
🔹تصویر احمد مسعود در کنار فرانسوی یهودیتبار «برنارد لوی»، طراح تجزیه و جنگهای داخلی در غرب آسیا
@akhbarsiasirooz
شهید بروجردی، چندین بار به «حزبِ ضدِ انقلاب» در کردستان فرمود نمیخوام با شما وارد جنگ بشم.حتی بعد از شهادت چندین بی گناه باز این رو فرمود.اما وقتی اصرار آنها بر جنگ را دید تمام آنها را از کردستان بیرون کرد.
آقایان #طالبان جمهوری اسلامی در این شرایط نمیخواد وارد جنگ بشه بفهم...
و اگر وارد جنگ بشود، قطعا شما متضرر میشوید.
@akhbarsiasirooz
✅چشم انداز ما با طالبان
🔺 آن روزی که طالبان بر افغانستان مسلط شد ، اصلاحطلبان فشار آوردند که ایران باید با طالبان وارد جنگ شود. داستان ماجراجویی های جوان پنجشیر که یادتان هست؟ آنها ایران را به بی عملی در دفاع از احمد مسعود که اراده و حمایت آمریکایی ها را پشت سر خود داشت متهم کردند.
اما آن ایام ایران مگر می توانست در مسأله افغانستان وارد جنگ شود؟ افغانستان یک کشور مستقل است. ورود نظامی به یک کشور باید با درخواست مستقیم آن کشور باشد.گذشته از آن، جنگ طالبان با پنجشیریان یک جنگ بین الافغان بود. ورود ایران به چنین جنگی یک باخت مطلق بود. نه پنجشیریان و نه طالبان هیچ یک نماینده رسمی و قانونی ملت افغانستان نبودند.
اما مختصات طالبان چیست؟ اولا این جریان، جوشیده از اراده کل مردم نیست. بروز استبداد دینی است. این ویژگی خطرناک با اصل و نسب و ریشه های شکل گیری این اسلام که به تعبیر امام، اسلام آمریکایی است قرابت دارد.
جنگ طالبان با پنجشیریان، تیغ به تیغ شدن استبداد آمریکایی با استعمار آمریکایی بود.
ما در درگیری استبداد و استعمار هر موضعی گرفته ایم، خروجی نهایی اش قطع شدن دست شیطان اصلی بوده.
در ماجرای شیخ فضل الله، در این دعوا، شیخ با استبدادی که ریشه استعمار هم نداشت مماشات کرد که استعمار به هدفش نرسد او می دانست خروجی این دعوا استبداد رضاخانی است که به مراتب خطرناکتر است.
در دعوای صدام و آمریکا ایران بی طرف ماند. محاسبه دشمن در این مبارزه برای ایران مشخص بود.
ایران می دانست که ماجرا بنا است به حضور جدی آمریکا در منطقه ختم شود و هر بهانه ای به این حرکت کمک خواهد کرد. بعلاوه صدام نیز منفور کل عراق بود و کنار رفتن او برای عراق آرزو بود.
در داستان بشار اسد، اراده آمریکا این بود که با داعش گام به گام به هدف روشنش یعنی ایران برسد.
بشار اسد نیز با بقیه حاکمان عرب فرق میکرد. مقاومت بشار اسد مقابل داعش و النصره منفور آنقدر جذاب بود که نتیجه اش را در انتخابات های بعدی سوریه دیدیم او از همان ابتدا طرف مردم خودش ایستاد.
داستان طالبان هم همین قاعده را داشت. ایران این جریان را تایید نمی کرد و اکنون هم نمی کند. اما به نحوی تعامل کرد که در نهایت بازی به ضرر آمریکا تمام شود. رهایی از حاکمان مستبد وظیفه مردم یک کشور است. تلاش آمریکا ماندن بود و ایران آن اراده را خراب کرد به نحوی که از جانب طالبان نیز ضرری نرسد.
اما حالا جمهوری اسلامی برای به رسمیت شناختن طالبان خطوط قرمزی را مشخص کرده که نسبتشان را با ما مشخص می کند.
طالبان باید یک دولت فراگیر تشکیل بدهد که در آن حق حاکمیت همه مردمش را که از ۴ قوم اصلی تشکیل شده اند به رسمیت بشناسد و از اقدامات جاهلی مثل جلوگیری از تحصیل زنان دست بردارد.
طالبان باید رویکرد ضد آمریکایی خود را تقویت کرده تا دوباره افغانستان حیات خلوت آمریکایی ها نشود.
طالبان باید بر سر منافع مشترک ایران و افغانستان متعهد باشد.
مواردی چون مبارزه با گروههای تکفیری و حفظ امنیت مرزها و مبارزه با ترانزیت مواد مخدر و تعیین تکلیف حق آبه ایران و ...
طالبان بخواهد سر و گوشش بجنبد جمهوری اسلامی او را سرجایش می نشاند. درگیری مرزی این دو روزه هم که با تلفات سنگین طالبان مواجه شده تنها با مدیریت نیروی انتظامی در بخش مرزی و تنها یک تیپ از ارتش جمهوری اسلامی انجام گرفته است.
ایران نخواسته است با طالبان وارد جنگ شود. طالبان هم بهتر است یاد بگیرد پا توی کفش بزرگان نکند.
اصلاح طلبان مدعی هم بهتر است برای حضور در خط مقدم مبارزه با طالبان خودشان را آماده کنند. برای جنگی که خیلی دوستدارش بودند محقق شود که البته خدا نکند اتفاق افتد... هرچند رسم آنها اینگونه است که جمهوری اسلامی هر مسیری را که برود آنها سر خرشان را سمت دیگری کج می کنند.
#صفرمرزی
@akhbarsiasirooz
🔺استاد رائفی پور: چارهای جز مدیریتکردن این همسایه نابالغ نداریم. جنگ با اینها باتلاق است. پیش از ما روسیه و آمریکا در آنجا غرق شدهاند.
⁉️ فکر میکنید الان درگیر جنگ در افغانستان شویم و روزانه با سیل انتحاریها مواجه باشیم درست است؟
⁉️ اصلاحطلبها به کنار، صورتیهای انقلابی تایملاین قرار است دفاع کنند؟
⁉️ اساسا ایران قرار است کجا را بزند؟ آمریکا مگر زیرساختی برای این کشور باقی گذاشته؟
@akhbarsiasirooz