🔸 برداشت دکتر گنجی از فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب ...
@akhbarsiasirooz
⭕️ یک پیشنهاد امنیتی
🔹منتخب مردم قم در انتخابات ۱۱ اسفند( قاسم روانبخش) طی مصاحبه ای بخشی از مطالبات موکلینش را ( که از قضا مطالبه میلیونها ایرانی مسلمان و رهبر انقلاب نیز هست) به عنوان نمونه ای از اولویتهای کاری مجلس آینده بیان کرده است.( کاری که هر وکیل امین باید انجام بدهد)
🔹یک نماینده فعلیِ مجلس در واکنش به سخنان روانبخش ، مطلبی تحریک آمیز را در فضای ولنگار مجازی منتشر کرده که تاثیرات مخرب آن بر ذهن و روان مردم، بیش از چند ساعت فعالیت BBC فارسی و ایران اینترنشنال است!!(خوشبختانه این نماینده با هوشیاری و دقت شورای نگهبان در انتخابات سال جاری ردصلاحیت شد)
▪️بررسی سوابق این فرد( قبل از نمایندگی مجلس) و عملکرد او در مجلس یازدهم ، باید مورد توجه نهادهای حفاظتی وامنیتی خاص قرار گیرد چرا که دشمن معمولا طرح «نفوذ» را در مواردی اجرا می کند که انتظارش را نداریم !
@akhbarsiasirooz
🔹دیشب نشست مشترک منتخبین قم در هیئت فاطمیون قم و با دعوت عمومی و حضور اقشار مختلف مردم برگزار شده که مجتبی ذوالنور، قاسم روانبخش و منان رییسی در این جلسه حاضر شدند. محور جلسه هم همدلی و محورهای فعالیت منتخبین در مجلس جدید بوده است.
▪️با اینکه جلسه بسیار آرام و خوب بود ولی در اواخر جلسه ذوالنور با قاسم روانبخش بابت شهردار قم مجادله لفظی پیدا می کند.
▪️ روانبخش میگوید طبق فرموده رهبرانقلاب، نماینده نباید در ابقا یا حذف شهردار دخالت کند و این وظیفه قانونی شورای شهر است که ذوالنور می گوید از بابت وظیفه ی نظارتی نماینده باید ورود کند و باعث جدال بین این دونفر مقابل چشمان صدها نفر از مردم قم می شود!
▪️گفته میشود رییس شورای شهر قم که از مریدان شهردار اصفهانیِ قم است در نامه ای به وزیر کشور بحث تمدید حکم شهردار قم را خواستار شده که طبق گفته ذوالنور بدون اطلاع اعضای شورای شهر قم بوده است و این اقدام غیر قانونی و تخلف فاحش رییس شورای شهر قم است.
▪️همچنین شنیده شده "ا ا ف" شخصاً با هیئت امناء دانشگاه اصفهان که سقاییان نژاد، شهردار قم از آنجا مامور به قم است گفتگو کرده که راضی به ماندن شهردار اصفهانی در قم شوند که مورد قبولشان واقع نمی شود.
#علی_قلهکی
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰هجمه به رهبری و مشارکت مردم با روایت سازی دروغین
🎥اخیرا کلیپی منتشر شده که با استناد به سخنان رهبری با موضوع مشارکت ۳۵تا۴۰درصدیِ در یک نظام سیاسی، در حال روایت سازی دروغین از مشارکت مردم در انتخابات است. در پاسخ به آن تحریف:
🔹 فرمایشات رهبری در آن کلیپ ناظر به انتخابات ریاست جمهوری است و میانگین مشارکت انتخابات ریاست جمهوری ۶۷ درصد، کمترین آن ۴۸ و بیشترین آن ۸۵ می باشد. میانگین انتخابات ریاستجمهوری در امریکا۵۸ و بیشترین دوره ۶۶ درصد و در کشورهای غربی غالبا زیر ۶۰درصد است. ضمن اینکه نحوه انتخابات در بسیاری از این کشورها از جمله امریکا، الکترونيکي و پستی است و شرایط برای حضور مردم در رای گیری راحتتر می باشد و ضمنا عدم مشارکت جرائم مستقیم و غیر مستقیمی دارد.
#ادامه👇
@akhbarsiasirooz
اخبار سیاسی روز
🔰هجمه به رهبری و مشارکت مردم با روایت سازی دروغین 🎥اخیرا کلیپی منتشر شده که با استناد به سخنان رهبری
🔹 تعارفی نداریم؛ اگر در هر نظام سیاسی مردم در سرنوشت خود شرکت نکنند، برای حکمرانان مستقر ننگ است. بدیهی است که انقلاب اسلامی در نظریه مردم سالاری دینی کارآمدی خود را به اثبات رسانده است(۴۲ انتخابات در چهار و نیم دهه و گاها با نتایج خلاف انتظار خواص). اگر مسئله ای وجود دارد، به عملکرد مسئولین بر می گردد نه اصل نظریه مردم سالاریِ دینی نظام. سخن این است که لیبرال دموکراسی غرب جدای از عملکرد دولت های مستقر آن، از حیث بنیان های فکری دچار تزلزل و نقص است.
🔸دموکراسی در غرب، فارغ از ماهیت نمایشی یا واقعی، قدمتی به اندازه دو قرن دارد. در این کشورها با سابقه طولانی در همین شکل از جمهوریت و ادعای حقوق بشر، نباید انتخاباتی با میانگین مشارکت پایین شکل گیرد، که البته شکل می گیرد.
🔸غرب در تمام این دو قرن، با رقیب و نیروی دشمنی مواجه نبود که مردمش را به ضد جمهوریت دعوت کند.
🔸ایران در شرایطی دموکراسی را شروع کرد که از زمان مشروطیت، آن ریشه های جمهوریت خواهی را در آسمان سیاسی_اجتماعی خود به کلی از دست داد و آنچه در دوران پهلوی برگزار می شد نیز، صرفا نمایشی و مدیریت شده از بیرون بود.
🔸کشور ما بعد از انقلاب اسلامی جمهوریت واقعی را در قالب مردم سالاری دینی در حالی شروع کرد، که تمدن غرب و پادوهای غرب پرست آنها، مانع از مشارکت مردمی و تشکیل مردم سالاری دینی در این کشور می شدند و این رویه دشمن نیز برای الگو نشدن نسخه جمهوریت در ایران ، همچنان ادامه دارد.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گوش فرا میدهیم به مصاحبه ی مهم شاه، عه دوستان کنسله ببخشید اینقد بی وجود بود که مثل بچه ها قهر کرد
@akhbarsiasirooz
#قضاوت_با_شما
✴️ارز مسافرتی؛ توزیع رانت یا کنترل تقاضا
🔸اخیرا دولت میزان تخصیص ارز مسافرتی را دو برابر( از ۵۰۰ به ۱۰۰۰یورو) نمود. برخی تحلیل میکنند که دو برابر شدن سهمیه ارز مسافرتی به منزله توزیع رانت ارز برای مسافرت به خارج از کشور است و دولت از روی بی تدبیری در حال گسترش فساد می باشد.
🔸کلیات این تحلیل را در شرایط عادی رد نمی کنم اما معتقدم باید آنرا در چارچوب هزینه_فایده نگریست.
🔺توضیح بیشتر اینکه در شرایط عادی تخصیص ارز برای سه دسته باید انجام شود: تاجر، بیمار و دانشجو. اما در اقتصاد ایران شرایط عادی نیست و این کشور با هجمه اقتصادی دشمن از طریق ابزار ارز روبرو می باشد.
🔺 قبلا توضیح دادم که دولت برای کنترل نرخ ارز، تا جای ممکن باید تقاضای خارج از بازار مبادله را پاسخگو باشد و کنترل خود را بر جریان ارز تقویت نماید.
🔸 اکنون موضوع این است که اگر دولت تقاضای مسافر را تامین نکند در این صورت این تقاضا به سمت بازار آزاد حرکت خواهد کرد و در نتیجه با فشار تقاضا، نرخ بازار آزاد افزایش می یابد.
🔹اقدام فعلی بازارگردان ممکن است منجر به شکل گیری تقاضای کاذب مسافرتی نیز بشود. یعنی افرادی به صورت صوری ادعای مسافرت کنند و ارز دریافتی با نرخ مبادله را در بازار آزاد بفروشند و کسب سود نمایند و در این سیر و روند ایجادی، هزینه ای بر دولت و اقتصاد تحمیل کنند؛ اما این هزینه کمتر از زمانی است که با عدم تامین تقاضای مسافر؛ بر بازار آزاد فشار وارد شود و نرخ ارز افزایش یابد. دقت شود.
🔸راه حل این است که دولت جریان ارز مسافرتی را کنترل نماید و از طریق نظارت و رصد، صرفا به مسافران واقعی تخصیص ارز نماید. احتمالا و در صورت آماده بودن زیرساختها، یکی از این روشها اینگونه باشد که بخش بیشتری از ارز مربوطه را در نمایندگی های ایران در مقصد مسافر تحویل نماید.
🔹به هر حال موضوعات این چنینی را باید با در نظر گرفتن همه جوانب و زوایا و در چارچوب هزینه_فایده تحلیل کرد.
@akhbarsiasirooz
💢بازداشت گروههای تروریستی قبل از اقدام خرابکارانه
🔹🔸رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
♦️تعدادی از اعضای گروههای تروریستی برای اقدامات خرابکارانه وارد کشور شده بودند که قبل از هر اقدامی به همراه تجهیزات، بازداشت شدند.
♦️در همه روزهای هفته برای برقرای امنیت تلاش میشود و از جمله ماموریتهای اخیر را (مراسم نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران، ۲۲ بهمن و انتخابات) با موفقیت پشت سر گذاشت.
@akhbarsiasirooz
🔴گزینۀ «عجله دارم» حذف شد
🔹در پی اعتراض کاربران اسنپ از گزینۀ «عجله دارم» که منجر به افزایش کرایۀ مسیرهای درخواستی میشد و در پی ورود تعزیرات، این گزینه از اپلیکیشن این تاکسی اینترنتی حذف شده است.
@akhbarsiasirooz