eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.1هزار عکس
23.1هزار ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️ پاسخ ۱۰ نماينده مجلس به این پرسش ، چرا مجلس هنگام بحران سيل در تعطيلات نوروز جلسه فوري تشكيل نداد؟/ فرج الله رجبي نماينده شيراز (پاسخ روشني نداد)/ نادر قاضي پور نماينده اروميه: وظيفه كميسيون عمران بود/ علي‌اكبري نماينده شيراز: ضرورتي نداشت/ اصغر مسعودي نماينده ني‌رير: بهتر بود جلسه تشكيل شود/ اسد الله قره خاني نماينده علي‌آبادكتول: لزومي نداشت/ عبدالرضامصري نماينده كرمانشاه: لزومي نداشت/ رحيم زارع نماينده آباده: هيات رئيسه بايد تصميم مي‌گرفت/ سلام اميني نماينده ايلام: نياز بود جلسه تشكيل شود/ علي گلمرادي: شرايط تشكيل جلسه مهيا نبود/ محمد خدابخشي نماينده اليگودرز: از رئيس مجلس سوال شود.
اخبار سیاسی روز
🔸درکنار موج‌سواری سلفی‌های وهابی، پلیدهای بی‌همه‌چیز منافقین هم از آب‌گل‌آلود #سیل_خوزستان مشغول ماه
💢 ماموریت وهابی‌های بازداشت شده در خوزستان چه بود؟! 1⃣ - پخش ریال عربستان در میان سیل‌زدگان و تحریک آنها بر علیه حاکمیت 2⃣ - پخش بسته‌های غذایی آلوده در کمپ‌ها (به عنوان مثال این افراد، 30 نفر را در کمپ شعیبیه با کیک مسموم، راهی بیمارستان کردند) 3⃣ - شکستن شبانه سیل‌بندهای ایجاد شده
💢 توهين فائزه هاشمي به امام خمينی(ره) 🔹🔸فائزه هاشمي در گفتگو با يك ماهنامه حامي جريان فتنه ضمن تكرار برخي ادعاهاي خود پيرامون نقض حقوق زنان دركشور، به بنيانگذار جمهوري اسلامي توهين و مدعي تاثيرپذيري امام راحل از اطرافيان شد! ♦️او در اين مصاحبه گفته است: در پاريس افراد وخبرنگاران متعددي به منزل آيت‌الله خميني رفت و آمد داشتند. اما پس از اينكه به ايران آمدند افرادي با افكار بسته‌تر ايشان را دوره كردند، شايداگر مقداري ديگر درفرانسه مانده بودند و حكومت را از آنجا اداره ميكردند، اينجا از لحاظ مسئله زنان، بهشت بود!
⛔️آنچه راجع به باید بدانیم ... 🔸سودان کشوری در شمال آفریقا با پایتختیِ خارطوم است که بیش از ۹۷ درصد از مردم این کشور مسلمان‌اند؛ این کشور بزرگ‌ترین کشور آفریقا و بزرگ‌ترین کشور جهان عرب بود تا اینکه در سال ۲۰۱۱ در پی برگزاری یک همه‌پرسی از این کشور جدا شد... 🔹 هرچند رییس جمهور سودان طی چند سال گذشته با تغییر در مبانی سیاست خارجی خود وارد مذاکره با شد و نگاهش به حکام عربی تبدیل به خوش بینی مفرط شد اما باید جدایی سودان جنوبی را سرآغاز مشکلات امروز عمر البشیر دانست... 🔸 سودان جنوبی که اکنون به عنوان یک کشور در سازمان ملل پذیرفته شده، اساساً براساس طرح اسراییلی‌ها شکل گرفت؛ مناطق جنوبی سودان سرشار از منابع انرژی و بالاخص است و یکی از دلایلی که عمرالبشیر نیز نتوانست به وعده های خود در تحقق شعارهای اقتصادی جامه عمل بپوشاند، فقدان همین منابع انرژی و فروش آنها به عنوان منابع پولی بود.... 🔹 یکی دیگر از طرح های و آمریکا در جهت جدایی جنوب از سودان، دسترسی این منطقه به و مناطق شمال آفریقا است که این کریدور به عنوان منطقه ای برای تامین انرژی سرزمین های اشغالی میتواند نقش حیاتی داشته باشد.... 🔸 بنظر میرسد باید سقوط عمرالبشیر را براساس یک طرح بلند مدت امریکایی-اسراییلی برای تصرف سواحل دریای استراتژیک سرخ دانست؛ همانطور که یکی از دلایلِ راه اندازیِ جنگ سعودی در برابر را (بعنوان استراتژیک ترین کشور موثر بر دریای سرخ) باید همین دانست...
⛔️دور جديد هجمه ها عليه مجمع تشخيص در شرايطي كه مجمع تشخيص مصلحت نظام قرار است طي هفته هاي آتي نظر نهايي خود پيرامون لوايح مرتبط با اف.اي.تي.اف را اعلام كند، دور جديدي از هجمه ها عليه اين نهاد شروع شده است، در اين راستا محمود صادقي، عضو فراكسيون اميد مجلس در گفتگو با "اعتماد" گفت: مجمع با تجديدنظر در قوانين عملا اقدام به تاسيس يك نهاد قانون‌گذاري جديد كرده‌ است/ اگر اقدامات مجمع تشخيص خود، به عامل برهم‌زننده نظم عمومي بدل شود، مشكل‌ساز خواهدبود/ رويه جديد درمجمع، عملا قوه مقننه را تضعيف مي‌كند/ تابش، ديگر عضو فراكسيون اميد نيز در گفتگو با اين روزنامه مدعي دخالت مجمع در قانونگذاري شد.
🔴سرنوشت جمهوري اسلامي عبرتي براي ديگران 🔻آیت الله سیستانی در دیدار با برخی از علمای قم حجت الاسلام مجتبی لطفی در یادداشتی تلگرامی با عنوان «سه نکته آیت الله سیستانی در دیدار با برخی از علمای قم» نوشت: برخی از علمای قم در سفری به نجف به دیدار آیت الله سیستانی رفتند که در این دیدار، آیت الله سیستانی به سه نکته اشاره داشت: ۱. از روحانیون عراق خواسته ام به هیچ وجه وارد مناصب دولتی نشوند و در صورت تمایل یا نیاز به ورود، لباس روحانیت را کنار گذاشته و از حوزوی بودن استعفا دهند. ۲. از نیروهای حشدالشعبی ( بسیج مردمی عراق) اکیدا درخواست کردم به هیچ عنوان وارد فعالیت اقتصادی نشوند. ۳. در هیاهوهای سیاسی داخل ایران نگرانم که وضعیت معیشتی مردم به فراموشی سپرده شود.
📸 مفاهیم نشان‌های آرم سپاه
این ارقام "میلیارد دلاری" آشنا ✍ برخی کانال های تلگرامی می گویند دولت، از صندوق بین المللی پول و بانک جهانی تقاضای وام ۱۸ میلیارد دلاری کرده است. صحت و سقم این خبر لابد از سوی مدیران ذی ربط معلوم خواهد شد. 🔹اما رقم ۱۸ میلیارد دلار از یک طرف ما را به یاد ۱۸ میلیارد دلار ذخیره ارزی می اندازد که دقیقا یک سال قبل، با بی تدبیری مفرط دولت به قیمت ۴۲۰۰ تومان ظرف دو ماه بر باد رفت و رانت ۱۳۰ هزار میلیاردی را برای یک گروه فرصت طلب فراهم کرد. و البته فراتر از حراج بیت المال، موجب تشدید سیلاب نقدینگی، ایجاد تورم انتظاری و سرریز گرانی به حوزه های مختلف اقتصادی شد. http://fi9.ir/9bf25c ♦️از سوی دیگر باید یادآور شد چندسال قبل به خاطر برخی پیش بینی های موهوم و عوام فریبی، چنین ادعا می شد که به واسطه برجام، ۱۵۰ میلیارد اموال بلوکه شده و ۲۰۰ میلیارد سرمایه گذاری خارجی به علاوه روزانه ۱۰۰ تا ۱۷۰ میلیون دلار (ماهانه پنج و سالانه ۶۰ میلیارد دلار) درآمد به کشور سرریز خواهد شد. 🔹... اما همه اینها یک رویا بود؛ یا به قول مدیر مسئول روزنامه شرق؛ "بزک کردن توافق برای قبولاندن آن به مردم و نظام".
استاد پناهیان: رمز پیروزی ایران در جنگ : ولایت فقیه ‌ #ولایت_مطلقه_فقیه ☀️
برخورد قاطع پلیس با زنان هنجار شکن متروی تهران زنانی که همزمان با هشتم مارس (روز جهانی زن) با هدایت معاندین و دشمنان نظام اسلامی در متروی تهران اقدام به کشف حجاب و هنجار شکنی کرده بودند توسط پلیس تهران دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند ، برخی از این زنان دارای سوابق کیفری و محکومیت قضایی می باشند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢جلسه استماع دفاعیات پمپئو، وزیر امورخارجه آمریکا در مقابل یکی از سناتورهای امریکا ♦️محتوای این ویدئو بسیار بسیار جالب و قابل تأمل است!
گام دوم انقلاب
🔻با موافقت رهبر انقلاب؛ 🔰نیروهای جهادی جانباخته در حادثه واژگونی قایق گمیشان «شهید خدمت» محسوب می‌شوند 👈 با موافقت رهبر انقلاب، نیروهای جهادی مردمی جانباخته در حادثه واژگونی قایق در شهر گمیشان «شهید خدمت» محسوب می‌شوند. جانباختگان این حادثه شامل تعدادی از امدادگران اهل سنت نیز بوده‌اند. 🔸 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست نماینده ولی فقیه در استان گلستان برای «شهید خدمت» اعلام شدن امدادرسانان جهادگر مردمی جانباخته در حادثه واژگونی قایق در سیل گمیشان موافقت کردند. 👈 شامگاه ششم فروردین ماه ۹۸ قایق حامل نیروهای مردمی که برای جلوگیری از نفوذ سیلاب به شهر گمیشان تلاش می‌کردند، واژگون شد که در این حادثه شش نفر از جهادگران جان باختند.
📛تلاش‌های آمریکا در جنگ ارزی علیه ایران ⭕️ بخش عمده ماجرا به بر می‌گردد که آمریکا در روز‌های ابتدایی امسال نیز مشابه سال قبل، آن را به راه انداخته و چند روز قبل هم رئیس کل بانک مرکزی از خبر‌های محرمانه در این خصوص گفته بود. ⭕️ افزایش نرخ ارز روز‌های اخیر ریشه در تحولات نرخ خرید و فروش درهم به ریال در بازار دارد. در دور قبلی ها، این کانال‌های مالی در حوزه بانکی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ کاملاً مسدود شد و کانال انتقال ارز نیز در سال‌های ۹۶ و ۹۷ با اعمال قانون مالیات بر ارزش افزوده و مشخص شدن تراکنش‌های مالی و صرافی غیر رسمی در این شهر، تا حد زیادی از کار افتاد. ⭕️ به همین دلیل بانک مرکزی به دنبال جایگزین کردن کانال‌های مالی رفت و با توجه به شرایط و ویژگی‌ها و وضعیت اقتصادی، مالی و ارزی عراق، تلاش کرد کانال‌های مالی و ارزی خود را به این کشور منتقل کند. اما به رغم این که عراق در حال تبدیل شدن به هاب ارزی ایران است و سطح مبادلات مالی و ارزی با دبی به‌شدت کاهش یافته و به حداقل رسیده است، امارات همچنان یک مبنا برای قیمت‌گذاری ارز در بازار داخلی است و آثار تغییر در نسبت برابری ریال به درهم به سرعت در بازار ارز ایران نمایان می‌شود. ⭕️ از چهار روز گذشته تقاضا‌های عمده با نرخ‌های پیشنهادی بالایی برای خرید درهم با ریال ایران در دبی شکل گرفته است و شکل گیری این تقاضا‌های بزرگ برای خرید درهم با ریال ایران در دبی منجر به افزایش نرخ درهم در بازار فوق شده و همین موضوع، نرخ ارز در بازار داخل را در مسیر افزایش قرار داده است. در حالی که در عمل، معامله‌ای انجام نشده و درهمی وارد کشور نشده است؛ بنابراین به نظر می‌رسد هم اکنون که شکل گیری کانال‌های مالی ایران با عراق در حال پیشرفت است و بازار متشکل ارزی نیز طبق اظهارات رئیس کل بانک مرکزی تا اواخر فروردین راه اندازی می‌شود، این فشار دبی بر بازار ارز ایران، آخرین تلاش‌های بازوی تحریمی از مسیر دبی برای ایجاد تلاطم ارزی در کشور است چرا که ازاین پس تاثیر دبی بر بازار ارز ایران بسیار کاهش خواهد یافت. ⭕️ از سوی دیگر با توجه به روابط استراتژیک ایران و عراق، ضریب نفوذ ۱۰ درصدی شبکه بانکی در این کشور و سهم بالای اسکناس دلار در مبادلات داخلی این کشور، به نظر می‌رسد آمریکا به این آسانی‌ها و همچنین به این زودی‌ها امکان اعمال فشار بر کانال‌های مالی ایران از طریق عراق را نخواهد داشت و تلاطم این روز‌های بازار ارز در روز‌های آتی شکل متفاوت و آرام تری به خود خواهد گرفت
🌸اگر گرفتاری دارید و غمگین هستید؛ 🍃🌸《ذکر یونسیه》 را زیاد بخوانید: لا الهَ الا أنتْ سُبْحانَکَ انّی کُنتُ مِنَ الظّالِمین 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 آیا ۹۸ سال شکست تاریخی دشمن است؟ ✍ دقت در روندها، پدیده‌ها و تحولات موجود در ایران و جهان نشان می‌دهد که سال ۹۸ می‌تواند سال شکست تاریخی امریکا در مقابل ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی باشد که مقام معظم رهبری نیز با محاسبات دقیق نوید آن را دادند. البته این شکست را باید با توجه به عینیات موجود و به دور از آرزوپردازی فهمید تا باورپذیر گردد. قبل از ورود به چرایی و استدلالات این شکست، ذکر این نکته ضروری است که شکست دشمن و پیروزی ما به معنی عدم فشار سنگین اقتصادی- روانی بر ملت و نظام نیست بلکه پیروزی ما زمانی فهمیده می‌شود که دشمن در رسیدن به هدف ناکام بماند. ضربه وارد کردن دشمن به معنی پیروزی نیست بلکه رسیدن او به هدف به منزله پیروزی است. در جنگ تحمیلی نیز ما خسارات سنگین انسانی و اقتصادی متحمل شدیم، اما چون دشمن به هیچ یک از اهداف اعلام شده نرسید، ایران پیروز آن جنگ شناخته شد. در تحریم نیز تاکنون دشمن به هدف مدنظر نرسیده است، اما خسارت وارد کرده و تا به هدف نرسد پیروزی در دسترس او نیست. اما چرا باید سال ۹۸ را سال شکست تاریخی امریکا از ایران دانست؟ شواهد و مدارک آن چیست؟ ۱- بارندگی‌های امسال - به جز تلخی سیل در برخی مناطق کشور – برخی از بحران‌های امنیتی و زیست‌محیطی را حل نمود و رشد تولید و اشتغال را با خود به ارمغان آورد و به تبع آن صادرات غیرنفتی رشد خواهد نمود و درآمد‌های ارزی کشور بیشتر خواهد شد. ۲- گرایش جدی مردم به مصرف کالای ایرانی که در سایه عرق ملی و تحریم دشمنان محقق شده تولید را رونق می‌دهد و مصرف کالای ایرانی باعث اشتغال و رشد چرخه تولید خواهد شد. ۳- وحدت مثال‌زدنی که با خروج امریکا از برجام، تروریست نامیدن سپاه و وقوع سیل به وجود آمد نعمت بزرگی است که در هنگامه ایستادگی مقابل دشمن محقق شد. حلقه تکمیلی آن اثبات بی‌خاصیت بودن و نفاق اروپا خواهد بود. بی‌خاصیتی اروپا در اجرای برجام آخرین اتمام حجت وحدت‌ساز نظام در مقابل چشمان ملت است که از منطق قوی برخوردار است. ۴- اقدامات احمقانه ترامپ در خصوص پایتختی بیت‌المقدس برای صهیونیست‌ها، جولان اشغالی، قتل خاشقچی، خروج از معاهدات بین‌المللی و مواجهه غیرمنطقی با برجام و سپاه، اپوزیسیون شناسنامه‌دار را نیز منفعل و بی‌خاصیت کرده است و اکنون زمینه اجتماعی را برای همراهی با امریکا نامناسب نمی‌بیند و اینچنین مجریان تلویزیون‌های دشمن نیز در همبستگی با ایران در ماجرای تروریستی اعلام کردن سپاه لباس سبز می‌پوشند و دفاع از ایران در رسانه‌های غرب پررنگ شده است. از سوی دیگر منطق ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی درباره فلسطین و نیات امریکا برای مردم منطقه برجسته‌تر شده است. ۵- بی‌نتیجه بودن مذاکرات امریکا- کره و مهلت یکساله کره به امریکا خود تابلوی بزرگی از بی‌منطقی است که در مقابل چشم ملت ما رخ داده است و درک این همانی آن موجب استنباط بی‌فایده بودن هرگونه مذاکره با امریکا است. ۶- بحران لیبی و ونزوئلا از سقوط قیمت نفت پیشگیری کرد و تلاش امریکا برای تولید بیشتر سعودی‌ها نیز منجر به کاهش قیمت نشد. از سوی دیگر اعلام شد که فروش نفت ایران در ماه مارس به قبل از تحریم بازگشت و این خود نوید پیروزی برای کشوری است که تک‌محصولی است و دشمن بر این پاشنه آشیل متمرکز شده است. ۷- هموار شدن مسیر شرق بعد از سفر لاریجانی به چین و ژاپن و تمام قد ایستادن دولت همسو در عراق و ترکیه منفذ‌هایی است که نیاز‌های اضطراری را برطرف می‌کند و افزایش فروش گاز می‌تواند درآمد‌های ارزی را در هنگام کاهش احتمالی فروش نفت افزایش دهد. ۸- خفت و خواری امریکایی‌ها در مذاکره با طالبان و ناامنی منطقه برای آنان احتمالاً به خروج امریکا از افغانستان منجر خواهد شد که خود شکستی مضاعف برای امریکا بعد از سال‌ها هزینه مالی و انسانی در افغانستان است. ۹- اخلال در ناتوی عربی با خروج بزرگ‌ترین کشور عربی یعنی مصر، بی‌نتیجه بودن جنگ یمن برای پدید‌آورندگان و افتضاح قتل خاشقچی نیز موفقیت همپیمانان امریکا را در منطقه تضعیف کرده است که خود آورده مضاعفی برای نظام جمهوری اسلامی است. ۱۰- چفت و بست منافقین با امریکا- با توجه به پایگاه اجتماعی آنان در ایران- نه تنها تهدید نیست که خود فرصتی برای چهره‌نمایی از امریکاست. دادن اطلاعات غلط و تبدیل شدن آرزو‌های منافقین به محاسبات امریکایی‌ها خود از زمینه‌های پیروزی است. بازی خوردن مسئولان امریکایی با برآورد‌های منافقین را در این شکست دست کم نگیریم. ۱۱- انتخابات ۱۳۹۸ خود آخرین برگ زرین شکست دشمن و پیروزی ملی است که ان‌شاءالله در سایه وحدت موجود و مشارکت بالای مردم- مانند ۲۲ بهمن- بسان سیلی بزرگ ملت ایران به‌صورت امریکا خواهدبود
ادامه ی مطلب👆 اما آنچه نباید از نظر دور داشت اینکه ما در جنگ روانی آسیب‌پذیرتر از جنگ واقعی هستیم و باید برای این مهم تدبیری جدی اندیشید. امریکا در ۱۵ مرداد ۹۷ اولین مرحله تحریم‌ها را اعمال کرد، اما از بهمن ۹۶ تا مرداد ۹۷ دلار به ۱۸ هزار تومان رسیده بود. بعد از اعمال تحریم‌ها در مرداد و آبان ارز از مرز ۱۸ هزار تومان به ۱۱-۱۰ هزار تومان بازگشت. این کاهش در حالی بود که جنگ واقعی تازه شروع شده بود. این نشان می‌دهد که دولت ما به دلیل خاطر جمع بودن از استحکام برجام منتظر خروج امریکا و این عملیات روانی نبود. ممکن است با هر تهدیدی قیمت‌ها بالا و پایین شود، اما اتفاق عملی رخ ندهد. مقابله با جنگ روانی مهم‌تر از مقابله در جنگ واقعی است که امید است بدان توجه مضاعف شود.
🔴 اگر #گوش_شنوا بود..... 🔻حکومت عمرالبشیر در سودان از همان اوایل جنگ یمن، با دلارهای نفتی و امتیازهای وسوسه‌کننده اقتصادی سعودی ها، در جنایت و کشتار مردم مظلوم یمن مشارکت داشت اما عمر البشیر از داخل کشور با مخالف های شدیدی برای پایان دادن به مشارکت در عملیات نظامی علیه یمن مواجه بود و به همین علت حدود ۴ ماه پیش از عربستان درخواست کرد که اجازه دهد سودان نیروهایش را از جنگ علیه یمن خارج کند. اما نتیجه چه شد؟ عربستان با همان پول‌ها، این بار خود عمرالبشیر را از طریق کودتا، سرنگون و زندانی کرد. چند سال پیش که عمرالبشیر برای شرکت در اجلاس عدم تعهد به تهران آمده بود، به دیدار آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب رفت. 🔻رهبرانقلاب در آن دیدار به وی هشدار داده بودند که: " در قبال طراحی‌های بدخواهان ملت‌های اسلامی هوشیار باشید. مراقب باشید در شناخت و تحلیل اوضاع دچار اشتباه نشوید" اگر عمرالبشیر به هشدار آیت الله خامنه ای توجه داشت شاید......
از غربی‌ها چه انتظار داریم!! 🔻 رهبر انقلاب اسلامی در بیانات نوروزی در حرم مطهر رضوی (۹۸/۱/۱)، در بیان نحوه مواجهه‌ با دولت های غربی، با توجه به تجربیات تاریخی، مواردی از انتظارات غلط یا درست از قدرت‌های غربی را متذکر شدند. #چه_انتظار_داریم #چه_انتظار_نداریم