eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.3هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
23.9هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
#در_محضر_خوبان 🕊 هر قدر ڪه نمازهایت منظم و اول وقت باشد ، امور زندگیت هم تنظیم خواهد شد . مگر نمےدانی ڪه رستگاری و سعادت با نماز قرین شده است ?! آیت الله بهجت (ره)
°•﷽•° • | شهید علے چیتــ سازیان ؛ راهکار شهادتـــ ، "اشکـــ " استـــ | •... #شهادتم‌آرزوستـــ 🍃 #التماس_دعای_شهادت💔 صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢تحلیل از روی بی‌اطلاعی نظامی! ♦️سعید حجاریان گفت: «زمانی که آمریکا می‌گوید همه‌ گزینه‌ها روی میز است، باید به این نکته توجه کرد که یکی از گزینه‌های او و به‌ خصوص هم‌پیمان‌های منطقه‌ای‌اش تجزیه‌ ایران است. چندی پیش، جان بولتون از لفظ مجعول «خلیج عربی» استفاده کرد و بعید نیست، دست‌اندرکاران دولت فعلی آمریکا در هم‌آوایی با کشور‌های خلیج فارس ادعا‌هایی درباره‌ جزایر سه‌گانه مطرح کنند و احیاناً در یک درگیری محدود این جزایر را تصرف کنند.» ♦️او همچنین در کنایه‌ای دیگر به عناصر اپوزیسیون می‌گوید: «من معتقدم بسیاری از نیروهای اپوزیسیون وطن‌خواه هستند، اما در نیت بعضی از آنها شک دارم. آنان به ‌دنبال تحریم و جنگ هستند تا صرفاً تکه‌ای از وطن را که هرگز بویی از آن نبرده‌اند، به‌ دست آورند؛ اینها دو دسته‌اند یا بی‌وطن‌ هستند یا وطن‌فروش. من توصیه می‌کنم آنها در همان خارج کشور با یکدیگر معامله کنند و بی‌وطن‌ها از وطن‌فروشان وطن بخرند! اما آن دسته از اپوزیسیون که به‌دنبال وحدت سرزمینی هستند، در گام اول باید به ‌دنبال رفع سایه‌ جنگ و تحریم از سر ایران باشند تا نشان دهند در مدعای خود صادقند. بعد از آن می‌توان به کمپین‌های مشترک فکر کرد.» حجاریان گویا شناخت درستی از توانمندی‌های نظامی و البته بازدارنده کشورمان ندارد که معتقد است در صورت اشغال بخشی از خاک ایران از سوی آمریکا، باز پس‌گیری آن دشوار خواهد بود! همچنین او به این حقیقت ساده هم واقف نیست که اگر آمریکا و متحدان او توانمندی چنین غلط‌هایی را داشتند، حتی برای یک لحظه هم درنگ نمی‌کردند.
💢 ماجرای اختلاف ظریف و زنگنه از زبان یک نماینده مجلس 🔹🔸ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد : ♦️به تازگی مطلع شده‌ایم که آقای زنگنه علاوه بر اختلاف با آقای روحانی، با آقای ظریف وزیر امور خارجه نیز اختلافاتی پیدا کرده است. ♦️یکی از دلایل استعفای آقای ظریف که چندی پیش نیز مطرح شد، این بود که وی در جلسات مکرر هیئت دولت و در حضور آقای روحانی رئیس‌جمهور عنوان کرده که وزارت خارجه و دستگاه دیپلماسی مسیر را پس از برجام برای بهره‌مندی از منابع نفتی و نیز حضور شرکت‌های خارجی فراهم کرده، اما شخص زنگنه و وزارت نفت اقدامی در این راستا برای استفاده از منافع برجام انجام نمی‌دهد. ♦️یکی دیگر از موارد اختلافی میان آقایان ظریف و زنگنه، وزرای امور خارجه و نفت این است که آقای ظریف معتقد است که زنگنه و بدنه وزارت نفت تمایلی برای حضور شرکت‌های نفتی آسیایی و شرقی برای حضور در بازار پتروشیمی و نفت ایران را ندارد. ♦️آقای ظریف نیز یکی از راه‌های به بن‌بست رسیدن برجام را سستی وزارت نفت در این حوزه می‌داند. ♦️آقای ظریف یکی از دلایل استعفایش را این عنوان کرده که زنگنه نتوانسته و یا نخواسته از فرصت برجام برای سرمایه‌گذاری کشورهای آسیایی استفاده کند و تمایل بیشتری به شرکت‌های غربی و اروپایی دارد. ♦️اختلافات در بین اعضای کابینه دولت بالا گرفته که باید بدنه دولت در شرایط موجود انسجام بیشتری داشته باشد و اگر اختلاف‌نظری هم وجود دارد، با جابه‌جایی‌هایی اختلافات به حداقل برسد.
💢 توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره خانمی که با مسولان نفتی ارتباط داشت 🔹🔸اسماعیلی در نشست خبری : ♦️پرونده‌ای در این ارتباط در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب تشکیل شده و موضوع نمایندگی از شرکت‌های خارجی است که با برخی پرسنل وزارت نفت در ارتباط بوده و اسناد و مدارک نفتی و فروش نفت توسط این خانم از پرسنل وزارت نفت اخذ شده و اسنادی هم از بازرسی منزل وی کشف شده است. ♦️دو جلسه دادگاه هم برگزار شده و از نکات جالب این است که مادرش وکیل دادگستری و وکالت او را هم بر عهده دارد. اخیرا دادگاه به خاطر روشن شدن وضعیت این اسناد و مدارک از وزارت نفت استعلام کرده است. در این پرونده جمعا چهار نفر متهم هستند. ♦️بنابراین پرونده‌ای در بحث 16 نفر و موضوعات غیراخلاقی نداریم.
✅انتصاب جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس سازمان بسیج مستضعفین ✍️فرمانده معظم کل قوا در احکام جداگانه‌ای "امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی" را به عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و "سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی" را به سمت رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند
اخبار سیاسی روز
💢 توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره خانمی که با مسولان نفتی ارتباط داشت 🔹🔸اسماعیلی در نشست خبری :
متهمان حاشیه نشین شبکه نفوذ ✍️ سخنگوی قوه قضائیه درباره دستگیری جاسوس نفتی گفت "پرونده‌ای در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب تشکیل شده و موضوع نمایندگی از شرکت‌های خارجی است که با برخی پرسنل وزارت نفت در ارتباط بوده و اسناد و مدارک نفتی و فروش نفت توسط این خانم از پرسنل وزارت نفت اخذ شده و اسنادی هم از بازرسی منزل وی کشف شده است". 🔹گفته می شود این زن (النا- الف) که اطلاعات و اسناد مهمی را در حوزه صادرات نفت و فراورده ای نفتی و احتمالا برخی ابعاد محرمانه دور زدن تحریم ها جمع آوری کرده، در پوشش نماینده شرکت ویتول فعالیت می کرده است. ♦️سخنگوی قوه قضاییه همچنین خبر داده که سال گذشته، شبکه‌ای از عناصر نفوذی و جاسوس در برخی مراکز بازداشت شده اند و زندان و اعدام در انتظار آنهاست. 🔹همین شب ها، سریال مستند از شبکه سوم سیما پخش می شود که برخی ابعاد شبکه نفوذ آمریکا در میان نزدیکان دو دولتمرد ارشد را به تصویر می کشد. شبکه ای که با دستگیری جیسون رضائیان خبرنگار ۳۸ ساله واشنگتن پست لو رفت. او و تیمش به کمک خواهر زاده دولتمرد ارشد، به اخبار سرّی و مهم برخی جلسات دست پیدا کرده بودند. ♦️یک پرسش مهم: چرا آن قدر که جاسوسان اهمیت پیدا می کنند و مورد توجه قرار می گیرند، مدیران قاصر و مقصر در این پرونده ها، مورد مواخذه و بازخواست قرار نمی گیرند؟ 🔹اگر شبکه های جاسوسی نفوذ می کنند و به جمع آوری اطلاعات سرّی، دادن مشورت های غلط و دستکاری در محاسبات یا اخلال در تصمیم گیری ها می پردازند، مجرای نفوذ آن، مدیریت های کرم زده و آلوده ای است که امکان نفوذ شبکه ای و جریانی را فراهم می کند. ♦️این مدیریت، مهم تر از آن شبکه نفوذ و به مراتب خطرناک تر است. این شبیه ماجرای حیف و میل 18 میلیارد دلار ارز است که رانتی 150 هزار میلیاردی را به حلقوم مفسدان و رانت خواران ریخت و در آن، مدیران مقصر به اندازه رانت خواران بلکه بیش از آنها مستوجب بازخواست هستند. 🔹رهبر انقلاب مرداد 97 گفتند "در همین قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز کشور آن‌هم درحالی‌که برای تهیه‌ی ارز مشکل داریم، بر اثر بی‌تدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوءاستفاده کردند... این قضیه دو طرف دارد: یک طرف آن فردی که دریافت می‌کند و طرف دیگر، آن کسی است که عرضه می‌کند." ♦️ایشان تصریح کردند "همه بیشتر به‌دنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است، درحالی‌که تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بی‌تدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوه‌ی قضائیه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ، زمینه‌ساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شده‌اند". 🔹در موضوع نفوذ و جاسوسی نیز سوال مشابهی مطرح است: چه کسانی معبر گشایی برای دشمن می کنند؟ و چرا برخی مدیران تا این حد، جاسوس پروری و نفوذ خورشان مَلَس است؟ جاسوس که همیشه هست؛ کدام روحیات و بافت مدیریتی، کلید درهای بسته به روی شبکه های نفوذ و جاسوسی هستند؟ ♦️این طیف، متهمان ردیف اولی هستند که هنوز در حاشیه مانده اند؛ مدیرانی که برای امثال جیسون رضائیان، نزار زکا، سیامک و باقر نمازی، کاووس سید امامی، دری اصفهانی، نازنین زاغری، رکسانا صابری، کاملیا انتخابی فرد، مسیح علینژاد، لیلی صرافان، کلوتید ریس، "النا- الف" و ... مجال نفوذ فراهم کردند.
🔴«مصلحی» وزیر اسبق اطلاعات: فقط ۲۰ درصد مشکلات اقتصادی به خاطر تحریم است و عامل بقیه مشکلات اقتصادی بحث سوء مدیریت است. ♦️یک گروهی در وزارت خارجه آمریکا تشکیل شده و مبلغ ۲۵۰ میلیون دلار بابت برنامه ریزی و مقابله با ایران هزینه شده است. ♦️طرح نهایی که در حال حاضر علیه کشور برنامه ریزی میکنند فتنه در امسال و ماه های آینده است. ♦️می خواهند از لحاظ اقتصادی مردم را تحت فشار قرار بدهند تا این عامل فتنه شود همان طور که در سال گذشته ایجاد شد.