«آیتالله کعبی»، عضو هیأترئیسه مجلس خبرگان:
🔹 کنوانسیون CFT نه تنها نفعی برای کشور ندارد و گشایش اقتصادی ایجاد نمیکند، بلکه مضر هم هست.
🔹شورای نگهبان با لحاظ استعماری بودن CFT و سلطه آن و فشار بر مقاومت، باید درباره این لایحه نظر بدهند.
وب سایت صهیونیستی دبکا ادعا کرد روسیه هدایت و کنترل سامانه پدافند هوایی اس-۳۰۰ در سوریه را به عهده نیروهای #ایرانی گذاشته است. این اتفاق موجب شگفتی مقامات اسرائیل و آمریکا شده است.
جنجال و فشار بی فایده است
دولت باید به استاندارد ها برگردد
✍ هیئت نظارت بر مطبوعات که زیر نظر وزارت ارشاد اداره می شود، به کیهان تذکر داده و دادگاهی کرده . به خاطر این تیتر: " دلار با برجام 18 هزار تومان شد؛ با FATF چند؟" است. دلار بدون برجام 3300 تومان بود و حالا که از 19 هزار تومان به 14 هزار تومان پایین آورده اند، 4 برابر (چهار صد درصد) ماقبل برجام است.
♦️این تذکر در حالی است که ناقضان واقعی امنیت و منافع ملی در مطبوعات و سایت ها و کانال های مدعی حمایت از دولت، به اعتبار سکوت توام با رضایت هیئت نظارت، مشغول خیانت های زنجیره ای هستند؛ نمونه این خیانت را در تحرکات همین طیف برای به هم زدن روابط راهبردی با ملت و دولت عراق شاهد بودیم.
🔹همزمان 18 پرونده شکایت علیه کیهان از سوی ریاست جمهوری و برخی وزارتخانه ها تشکیل شده اما سوال مهم این است: چه کسی باید مواخذه شود؛ دولت که با سوء مدیریت و بی اعتنایی به تذکرات صاحب نظران موجب نابسامانی شده یا کیهان که می گوید عمل به مطالبات دشمن، موجب بحران می شود نه گشایش اقتصادی؟
♦️سوء مدیریت فاحش دولت موجب شده حامیان سیاسی روحانی، او را بدتر از چوب خشک، بی کفایت و سزاوار استعفا معرفی کنند. اما کیهان ضمن مخالفت با استعفا می گوید دولت باید بماند و قصور و تقصیرهای بزرگ خود را جبران کند. مقامات ارشد دولت باید درباره واگذاری رانت 18 میلیارد دلاری حساب پس بدهند.
🔹خوابزدگی و نفوذ زدگی برخی مدیران، موجب شبیخون اقتصادی دشمن شد اما دولت همچنان قائل به "واگذاری امتیاز- دریافت وعده نسیه" است. این نگاه عقیم باعث اعتراض اصلاح طلبانی مثل محمد سلامتی شده که می گویند: دولت کارنامه موفقی برجای نگذاشت.اغلب مدیران روحانی ضعف مدیریت و نگاه به خارج دارند.
♦️اگر منتقدان با اخبار و اسناد دشمن، نسخه تسلیم طلبی پر خسارت را به چالش بکشند، باید مورد تهدید و فشار دولت قرار بگیرند؟ طیف آلوده در دولت از چه چیرز می ترسند؛ شفافیت و روشنگری؟ چرا حکایت مواجهه آنها با روشنگری و شفافیت، داستان جن و بسم الله شده است؟!
🔹هدف از پنهانکاری و بالا بردن هزینه روشنگری چیست؟! امنیت ملی را که دستاویز برخی تهدید و فشار ها شده، چه کسانی تهدید می کنند؛ مدیران مسبب سوء مدیریت شدید و نابسامانی اقتصادی؟ یا آنها که از ادامه مسیر پرخسارت فعلی نهی می کنند؟
♦️به یاد داریم همین ها چند سال قبل از مطبوعات خواستند به پرونده فساد و تخلفات تیم مدیریتی زنگنه در قرارداد کرسنت نپردازند تا به ضرر ایران در دعوای حقوقی تمام نشود. آخر سر، هم ایران به 14 میلیارد دلار جریمه محکوم شد و هم تیم مقصر با وقاحت ماندند تا افتضاح توتال را رقم بزنند! اگر کسانی دزدی کردند و کسی فریاد زد "آی دزد"، باید گریبان دزدها را گرفت یا کسی که مردم را خبردار می کند؟!
🔹قیمت سازی دروغین دلار را دلال ها و کارچاق کن ها و شبکه تروریسم اقتصادی وابسته به خزانه داری آمریکا انجام می دهند و به بهانه آن تولید تورم بالای صد درصد کرده اند. میدان این عملیات روانی- اقتصادی مشخصا تلگرام و فضای مجازی است اما دولت اصرار به بی ضابطه رها کردن آن دارد! چرا؟
♦️با همین قیمت سازی سازمان یافته، فشار اقتصادی به مردم و معیشت آنها وارد شد اما دولت با لجبازی نپذیرفته فضای بی در و پیکر مجازی را ساماندهی کند. همچنان که بامافیای قیمت ساز هم مماشات می کند و این در حالی است که اخیرا در ترکیه باند 421 نفره قاچاق دلار از ایران به آمریکا بازداشت شدند.
🔹دولت گویا فقط یک کار را خوب بلد است؛بستن دهان منتقدان که رنج توده مردم را بازتاب می دهند و از دولتمردان می خواهند به جای دست روی دست گذاشتن، چشم امید به دشمن داشتن و رانت های سنگین تولید کردن در بازار ارز و سکه و خودرو، کمی تدبیر و شجاعت و شنیدن از ناصحان را چاشنی کار کنند.
♦️در ماجرای فساد حقوق های نجومی (دریافت حقوق های نامشروع از 34 میلیون تا 734 میلیون تومان) نیز در حالی که دو وزیر دولت می گفتند دست مطبوعات افشا کننده را می بوسند، یک وزیر مامور فشار مداوم به دستگاه قضایی برای دادگاهی کردن و تحت فشار گذاشتن کیهان بود!
🔹دولت روحانی رکوردهای بی نظیر برجا گذاشته و باید پاسخگو باشد. فساد 16 هزار میلیاردی صندوق فرهنگیان، رانت 18 میلیارد دلاری (150 هزارمیلیارد تومانی)، تورم 70 درصدی (در برخی اقلام تا 300 درصد) و... واگذاری امتیازات پیاپی به دشمن. این پرونده بزرگ با فشار علیه مطبوعات سفید نمی شود.
♦️جبهه صاحبنظران مطلع و منتقد به رغم میل برخی مدیران، رو به گسترش درمیان نخبگان و افکارعمومی است؛ هرچند که پیشگامان آن تحت فشار سنگین هستند و هزینه می پردازند. مدیریت دولت باید به هنجارهای معطوف به منافع ملی و انقلاب اسلامی بازگردد. این مطالبه هرروز قدرتمندتر خواهد شد ان شاء الله.
آلمان دیپلمات ایرانی را به بلژیک تحویل داد
🔹در حالی که پیش از این اعلام شده بود دادگاهی در آلمان با استرداد یک دیپلمات بازداشتشده ایرانی به بلژیک موافقت کرده است، رسانهها خبر دادند این استرداد صورت گرفته است.
🔹پیش از این یک دیپلمات ایرانی از سوی بلژیک به اتهام مشارکت در طرح ناکام بمب گذاری در گردهمایی مخالفان نظام ایران نزدیک پاریس تحت تعقیب قرار گرفته بود
🔴وعده سر خرمن یا اطمینان از حماقت داخلی ها؟
◀️ اروپاييها از ايران خواستهاند تا پايان دورۀ ترامپ منتظر بمانند!
📰 نیویورکتایمز به نقل از دیپلماتهای اروپایی:
🔸 بروکسل به تهران توصیه کرده است آرام بنشیند و منتظر پایان یافتن دوره ترامپ باقی بماند.
🔸 اروپاییها به ایران فشار میآورند که قویا به مفاد توافق اتمی ﴿برجام﴾ پایبند بماند و از دادن بهانه به دست ایالات متحده و اسرائیل برای آغاز جنگ ﴿که یک نگرانی فزاینده است﴾ خودداری کنند.
🔴 آیا #جلیلی معمار FATF بوده است؟
طبق یک قانون نانوشته برخی سیاستمداران بعد از قهرمان سازی های کاذب و مقطعی در موعد شکست یا پاسخگویی، سعی می کنند دیگران را در فعل یا خطای خود شریک کنند!
در برجام این تاکتیک رسانه ای نخ نما شد ولی دوباره پس از مصوبه جنجالی FATF روزنامه آفتاب یزد در شماره جدید خود (روز سه شنبه) تلاش کرده ذیل عکس سعیدجلیلی و احمدی نژاد به گونه ای وانمود کند که معمارfetf جلیلی در دولت دهم بوده است.
اما #واقعیت ماجرا چیست؟
در دولت دهم سازمان FATF مدعی میشود که چون ایران قانونی داخلی در موضوع مقابله با تروریسم ندارد، پس این کشور حامی تروریسم است. دولت وقت در واکنش به این اتهام زنی، لایحهای داخلی تنظیم کرده و آن را تقدیم مجلس میکند. نکته قابل توجه اینجاست که این لایحه مطابق قانون اساسی و شرع بوده و هیچ تعهدی نسبت به FATF ایجاد نکرده بود.
اما در دولت یازدهم در سال ۹۵ «علی طیب نیا» وزیر وقت اقتصاد به طور پنهانی از سوی دولت ایران متعهد میشود که ۴۱ بند مربوط به دستورات FATF را آن هم بدون اطلاع مجلس اجرا کند!
اما ۴ بند از ۳۷ بند مذکور مربوط به تغییر قوانین است و اینجاست که دولت مجبور میشود که این ۴ بند را در قالب لایحه تنظیم کرده و نتیجه آن میشود لوایح چهارگانه مرتبط با پیوستن به FATF و جنجالهای چند ماه اخیر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥عراقی ها در مهدکودک به بچه ها یاد میدن که چطور از زائرین اربعین پذیرایی کنند..
🔻یه عده هم هستن که تو مهدکودک هامون به بچه ها رقص و آواز و اخیرا هم نکات #سند_2030 رو آموزش میدن