❌عباس عبدی: نامزدهای انتخاباتی باید موضع صریح خود را نسبت به عملکرد سه سال گذشته روشن کنند/ کسی که موافق است مسئولیتهای آن را بپذیرد، اگر مخالف است باید صریحا نقد و اعلام برائت کند
👈🏻هنوز چند روز از انتقاد رهبر انقلاب در مورد سیاه نمایی علیه شهید رئیسی نگذشته که باز اینا شروع کردن، یکی از افرادی که مدام علیه دولت و شهید رئیسی سیاه نمایی می کرد همین عباس عبدی بود
🔻بترسید از خون شهید که دامن گیرتان خواهد شد.
@akhbarsiasirooz
🔎 سعید جلیلی سیاستمدار و همچنین مدیر اجرایی است
🟠 زادهٔ مشهد مقدس متولد ۱۳۴۴ میباشد.سیاستمدار و دیپلمات ایرانی است که هماکنون بهعنوان عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندهٔ رهبر جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی از تیر سال ۱۳۸۷ فعّالیت میکند.
او سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکنندهٔ هستهای ایران را نیز از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ برعهده داشت.وی همچنین معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه بودهاست.
🟠 جلیلی با شعار «حیات طیبه» در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» نامزد شد اما پیش از انتخابات به نفع سید ابراهیم رئیسی انصراف داد.
🟠 جلیلی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده پاسدار بوده و در عملیات کربلای ۵ پای خود را از دست داد.
🟠 وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است.و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است.
سعید جلیلی به زبانهای انگلیسی و عربی آشنایی دارد.
رساله دکترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ و پروفسور حمید مولانا، در مقدمهای که بر آن نوشت، و به تجلیل از شخصیت این دانشآموخته اقدام کرد. این رساله در کشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.
همچنین وی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارا مباشد.
🟠 دکتر سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ به ریاست ادارهٔ بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده میشود و تا سال ۱۳۷۵ عهده دار این سمت بود
. پس از آن، تا سال ۱۳۷۶ که سید محمد خاتمی به ریاستجمهوری میرسد، بهعنوان معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه فعالیت میکند. پس از آنکه این مسولیت از وی گرفته شد، به عنوان مدیر بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری به فعالیت مشغول شد.
در دولت محمود احمدینژاد وی به عنوان معاون اروپا و آمریکا به وزارت امور خارجه بازگشت و به فعالیت پرداخت. در این مدت، بههمراه علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
در سال۱۳۸۶، سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی شد.
پس از آن رهبر فرزانه انقلاب در سال ۱۳۸۷ طی حکمی جلیلی را نماینده خود در شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. از آن زمان تا روی کار آمدن دولت یازدهم سعید جلیلی، رهبری جناح ایرانی را در مذاکرات هسته ای به عهده داشت.
در سال ۱۳۹۲ با حکم حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، علی شمخانی جایگزین سعید جلیلی شد و به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🟠 جلیلی را یکی از رویشهای ارزشمند انقلاب اسلامی در عرصه دیپلماسی کشور دانست که این شکوفایی جز در سایه تعهد،تخصص و تفکر انقلابی به دست نیامده است.
@akhbarsiasirooz
🔹خدمات دولت #شهید_رئیسی یک روز هم تعطیل نشده خدمت ادامه دارد...
🔺سه اتفاق بزرگ و تاریخی در سیستان و بلوچستان
@akhbarsiasirooz
یکی از شدت خستگی...
یکی از شدت بیکاری و عیش ...
همین عکس برای این روزهای انتخابات و چه بسا ۴سال آینده کافیست که به یاد داشته باشیم فرق می کند به چه کسی رای بدهیم!
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشهای از دیدار سردار حاجیزاده با خانوادۀ شهید موسوی
@akhbarsiasirooz