🔴علی نیکزاد با حکم قالیباف رسماً به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی وی منصوب شد.
@akhbarsiasirooz
🔴 برای ایران !!!
⏪جواد ظریف با شعار "برای ایران" و انتشار تصویری از پرچم های مقدس جمهوری اسلامی ایران حمایت خود از مسعود پزشکیان را اعلام کرد.
▪️ستاد انتخاباتی پزشکیان هم تصویر این پرچم مقدس را بعنوان نماد انتخاباتی خود انتخاب کردند.
⏪آدم دلش می سوزد که چرا این جماعت در فتنه سال ۱۴۰۱ که به این پرچم مقدس جسارت میشد و به آتش کشیده میشد ساکت بودند و برای دفاع از این نماد مقدس ملی اقدامی نکردند و سکوت کردند....
@akhbarsiasirooz
⭕️ لولوی جدید برای ترساندن مردم و روی کار آوردن دولت سوم روحانی!
@akhbarsiasirooz
⭕️ چند روز بعد از قطعنامهی ضدایرانی E3 (سه کشور، نه اروپا)، برای اولین بار از ایران در سطح وزیر خارجه برای حضور در اجلاس بریکس دعوت میشود و وزیر خارجهی دومین اقتصاد بزرگ دنیا در اولین دیدار با همتای ایرانی، خطای اخیر را تصحیح میکند.
جهان، ایران را "فرامنطقهای" میبیند...
💬 مهدی خانعلیزاده
@akhbarsiasirooz
🇮🇷معاون سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا: مسیر آیت الله رئیسی در دولت چهاردهم باید تکمیل شود
#انتخابات
@akhbarsiasirooz
🔻روزنامهها شانس کدام یک از "آن شش نفر" را بیشتر می بینند؟
🔸 روزنامه اصلاح طلب آرمان ملی روی کلمه ی "پزشکیان تنها نامزد اصلاحات" مانور داده است. و روی تیتر نوشته: آیا رقابت با 5 نامزد منصفانه است؟
🔸 آرمان امروز دیگر روزنامه اصلاح طلب هم سه عکس از پزشکیان در مجلس منتشر کرده و او را مرهم دردهای مردم خوانده است.
🔸 روزنامه اصلاح طلب اعتماد هم تک عکسی از پزشکیان منتشر کرده و از تیتر "دومین خرداد اصلاح طلبان" استفاده کرده است.
🔸 روزنامه ی جوان هم ترجیح داده با انتشار تصویر همه کاندیداها از تیتر: میدان رقابتی تر شد استفاده کند......
بسیاری بر این باورند تک بودن پزشکیان در این رقابت بزرگترین امتیاز برای اوست. جریان مورد حمایتش روی او اجماع دارد و میداند باید از یک نفر دفاع کند. در صورتی که در طرف مقابل، این طور به نظر نمیرسد.
@akhbarsiasirooz
قالیباف و پزشکیان صدرنشین اولین روز تبلیغات ریاست جمهوری
🗓 ۲۰خرداد
💢 هگزا @hexadata_ir با داده کاوی بیش از 6/1 میلیون پست در فضای مجازی در ۲۰ خرداد به بررسی حجم پستهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی پیرامون نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداخته است.
۲۰ خرداد شروع تبلیغات رسمی نامزدها پس از اعلام تایید صلاحیت ها بود
#پزشکیان و #قالیباف در توییتر و تلگرام در صدر محتوای انتخاباتی قرار دارند و زاکانی اینستاگرام از نظر تعداد محتوا پیشتاز است.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ اصلاح طلبان را ببینید
☝️نظر تاجزاده درباره آیتالله جنتی
🎙تاجزاده:
جنتی چون دینش رو به دنیا نمی فروشه باهاش مخالفم!
یعنی دست پاک بودن گزینه بسیار منفی است.
این را دیگه ما نگفتیم
👌بلکه خود اصلاح طلبان میگوید
@akhbarsiasirooz
💢از افاضات جدید داماد سر خونه حسن روحانی:
ما همه پزشکیان هستیم!
پزشکیان یعنی همه چیز تمام
@akhbarsiasirooz
🔰استمرار راه تجربه شده
معمولا در نظام های سیاسی دنیا آمد و شد دولتها در اصول سیاست خارجی کشورها تفاوت چندانی ایجاد نمیکند و تغییرات عمدتا در تاکتیکها و نحوه اجرای سیاستهای مشخص شده، است. جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثناء نیست. با این حال اما یک حقیقت نیز وجود دارد و آن اینکه نوع نگاه و نگرش مجریان سیاست خارجی به تحولات و بازیگران روابط بینالملل در تحقق اهداف سیاست خارجی نقش تعیین کنندهای ایفاء مینماید.
به عنوان مثال هر چند وضعیت کنونی که در برجام پدید آمده ناشی از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هستهای است، اما نمیتوان از محاسبات و خطاهای صورت گرفته در درون کشور صرفنظر کرد. ترامپ آن روزی تصمیم قاطع به خروج از برجام گرفت که اطمینان یافته بود دولت ایران در برجام باقی میماند.همان نظری که رئیسجمهور پيشين دقایقی بعد از اقدام ترامپ بیان کرد؛"خوشحالم که یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است." روزنامه ایران نیز درست در فردای خروج آمریکا از توافق هستهای در روز ۱۹ اردیبهشت ۹۷ با تیتر بزرگ نوشت؛ "برجام بدون مزاحم". شاید اگر محاسبات ترامپ از رفتارهای واکنشی ایران به صورت دیگری رقم میخورد، ریسک خروج از برجام برای او بشدت افزایش پیدا میکرد.
اهمیت نقش سیاست داخلی در سیاست خارجی تا بدان حد است که گفته میشود هیچ پروژه ای در سیاست خارجی موفق نخواهد شد، مگر آن پیش از آن در درون یک نظام سیاسی، اجماع نظر قاطع پدید آید و محاسبات و اقدامات صحیح طراحی و اجرایی شود.
یکی از ابعاد و محاسن برجسته دولت سیزدهم درک این نکته مهم و تعیینکننده و آزمون یک راه موفق تجربه شده بود که در سیاستخارجی باید از همه ظرفیتهای کشور، به سود منافع ملی بهره برد. تجمیع و همافزایی سیاستخارجی با توان دفاعی و امنیتی، بهرهگیری از حمایتهای مجلس شورای اسلامی و حتی بخش قضایی کشور و در رأس همه اینها هدایتهای رهبری معظم انقلاب اسلامی بیتردید، امکانات و فرصتهایی بیشتری را در اختیار دولت و دستگاه سیاستخارجی قرار خواهد داد. این قاعده همافزایی و انسجام در سیاستخارجی البته امری رایج در همه سیستمهای سیاسی دنیا به حساب میآید.
هنوز که هنوز است رئیسجمهور سابق قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی را که برای بخش دیپلماسی کشور تولید فرصت و ظرفیت کرده را، مانعی بر سر راه معرفی میکند.قانون اقدام راهبردی نیز همان است که رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کارکرد آن گفتند، تصویب این قانون کشور را از وضعیت سردرگمی خارج کرد. نیز به تازگی رئیس دفتر رئيسجمهور دوره گذشته دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را در حوزه سیاستخارجی به باد انتقاد گرفت. نمود این تعارضات داخلی در عرصه سیاستخارجی، خانمانسوز و به ضرر منافع ملی است؛ به نفع ایران است که ریل همافزایی و هماهنگی بنیان نهاده شده در دولت آقای رئیسی تداوم پیدا کند.
#عزیز_غضنفری
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عجیب_ولی _واقعی
⚠️ سعید حجاریان؛ تئوریسین اصلاحات: آدم خشک و نچسبی مثل لاریجانی را هم می توانیم رئیس جمهور کنیم.
✍️ نیروهای انقلابی هوشیار باشید...
@akhbarsiasirooz
🗳 اخبار کوتاه انتخاباتی
🔹 علی نیکزاد رئیس ستاد انتخاباتی شهید رئیسی در دوره گذشته، رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف شد
🔹تکذیب نامه همسر رئیس جمهور شهید به شورای نگهبان/ در ساعات گذشته خبری تحت عنوان نامه جمیله علمالهدی به شورای نگهبان برای رد صلاحیت یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری منتشر شده بود
🔹مسعود پزشکیان: ظریف وزیر خارجه من خواهد بود. مقولهی بهداشت و آموزش کالا نیستند که هر که پول بیشتری بدهد سهم بیشتری هم داشته باشد.
🔹جهانگیری در توئیتی مطالبه اعلام ردصلاحیت خود کرد
🔹عباس عبدی بعد از جلسه امروز با پزشکیان: معتقدم باید در انتخابات مشارکت کرد و به دکتر پزشکیان رای داد
🔹 پورمحمدی از نام دولت احتمالی خود رونمایی کرد: " دولت قرار "
🔹محمدرضا عارف در دیدار با پزشکیان، ضمن برشمردن ویژگیهای اخلاقی و مدیریتی مسعود پزشکیان و با اشاره به حساسیت ویژه انتخابات پیش رو ، حضور دکتر پزشکیان را در عرصه انتخابات فرصت ارزشمند برای مردم و نظام برشمرد و حمایت خود و بنیاد امید ایرانیان را از او اعلام کرد.
@akhbarsiasirooz
🔹بر اساس آخرین نظرسنجی متا، میزان مشارکت مردم در دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، ۴۸.۸٪ پیشبینی شده است
@akhbarsiasirooz
🔻 سایت اصلاح طلب انتخاب نیوز با توضیح مواردی شرح داده که چرا مسعود پزشکیان در حال حاضر فقط یک قدم با پیروزی و رسیدن به ریاست جمهوری کشور ایران فاصله دارد.
دو مورد از دلایل این سایت به شرح زیر است:
۱- اما تفاوت بزرگ این دو انتخابات، تفاوتِ اخلاقی-شخصیتیِ رقبای پزشکیان از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ است که هم اینک، به دلیل تشدید سنگین درگیریهای درونگروهی میانِ «دو قطب اصلی اصولگرا» (قالیباف - جلیلی)، کنارهگیری و انصراف به نفع دیگری، بسیار بعید به نظر میرسد؛ مگر آنکه از سطوح بالا به آنها حکم شود. درست بر عکس انتخابات ۱۴۰۰ که همهی رقبای اصولگرای رییسی به سود او کنار رفتند و آراء آنها به سبدِ رأیِ رییسی اختصاص یافت.
۲- بر همین اساس، به نظر میآید که در انتخابات ۱۴۰۳، آراء جلیلی و قالیباف به سود پزشکیان شکسته خواهد شد و عدم انصراف زاکانی و قاضیزاده نیز، کار را برای انقلابیها سختتر میکند؛ هر چند انصراف آنها نیز تفاوتی جدی در کشاندنِ رقابتها به دور دوم نخواهد داشت.
@akhbarsiasirooz
🔺چشم امید غرب به اختلاف قالیباف و جلیلی در انتخابات
🔹اندیشکده امریکن اینترپرایز از پرنفوذترین موسسات سیاستگذاری ایالاتمتحده با انتشار گزارشی به وضعیت اصولگرایان در انتخابات پیشرو پرداخت.
🔹این اندیشکده آمریکایی با برجستهسازی کاذب و ادعایی از وجود اختلافنظر بین جلیلی و قالیباف در مسائلی نظیر آزادیهای اجتماعی و اصلاحات اقتصادی در حال تئوریزه کردن اختلاف جدی بین این دو نامزد جبهه انقلاب است.
✍️دو کاندیدا حواستون رو جمع کنین
راحت میتونیم هم مجریه و هم مقننه رو داشته باشیم
@akhbarsiasirooz