📢فراخوان | افطاری ساده در مناطق سیلزده کشور
🔹«افطاری ساده» پویش همگانی است که پس از طرح دغدغهی رهبرانقلاب در سال ۱۳۹۲ در خطبههای عید سعید فطر به راه افتاد و سال به سال در جامعه رواج بیشتری یافت. 🔹همزمان با رونق گرفتن این کار خیر و برای تبلیغ و ترویج بیشتر آن، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR هرسال از مردم شریف ایران درخواست کرده است که از افطاری های ساده ( توزيع افطاری در سطح معابر عمومی) در محله یا شهرتان عکس تهیه و با هشتگ #افطاری_ساده در صفحه خود منتشر کنند تا به ترویج این سنت ارزشمند کمک شود.
🔸امسال، هموطنان عزیزمان در چند استان کشور درگیر سیل شدهاند.
🔹توجه ویژه رهبر انقلاب به معیشت آسیبدیدگان و ادامهدار بودن پیامدهای سیل باعث شد تا با همراهی کمیتهی امداد امام خمینی(ره) به کمک این عزیزان بشتابیم. برای همین تصمیم داریم با کمک شما، سنت حسنهی افطاریهای عمومی را به سمت مناطق سیلزده هدایت و اجرا کنیم.
📮شما میتوانید از طریق شماره گیری #۸۸۷۷*۴۴*
و یا واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۰۴۴ به نام کمیته امداد امام خمینی، در این امر شریک شوید.
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️دو تا دونه لوله بخاری خورده توی اسرائیل ، قیامت به پا شده توی شهرهاشون 🔥🇮🇱🔥
آخه یکی نیست بهشون بگه شماها که با دو تا لوله بخاری خودتون رو خیس میکنید ، با موشک بالستیک سجّیل که ۲۳ تُن وزنشه چیکار میخواید کنید ؟ 😌🚀
💢 آیا قالیباف به بنیاد مستضعفان می رود؟
🔹🔸شنیدهها حکایت از آن دارد که به زودی محمدباقر قالیباف جایگزین محمد سعیدی کیا و رئیس بنیاد مستضعفین انقلاب اسلامی میشود.
♦️بنیاد مستضعفان به عنوان یکی از کارتلهای بزرگ اقتصادی شناخته میشود که دارای واحدها و هلدينگها و شركتهای متعدد و قدرتمندی است.
رویکرد جهادی به نفع مردم در بنیاد میتواند ثمرات بسیاری در حوزههای اقتصادی و اجتماعی برای کشور داشته باشد.
♦️باید دید آیا قالیباف میتواند با تکیه بر توانمندیهای مدیریتی خود و نیز رفع نقاط ضعف مشهود عملکردی در دوران حضور ۱۲ سالهاش در شهرداری تهران، در این بنیاد انقلابی تحول مثبت ایجاد نماید؟
✴️پاسخ متقابل برجامی ایران
🔸فردا چهارشنبه، روز بسیار مهمی در حوزه دیپلماسی کشور است. درست 18 اردیبهشت سال 1397 بود که رئیسجمهور امریکا به طمع اینکه با خروج از برجام، ایران را هم به دنبال خود بکشاند و ناچار به خارج شدن از این معاهده کند از این توافقنامه مهم خارج شد تا دورهای از تنش و فشار بیش از اندازه بر ایران تحمیل شود. در طول یک سال گذشته روند فشارها، تهدیدها و تطمیعها توسط هیئت حاکمه امریکا و به عبارت بسیار بهتر، کاخ سفید بر ایران چند برابر شد، تا جایی که به اذعان خود آنها اگر این فشارها را بر هر کشور دیگری وارد کرده بودند تا به امروز چند بار شیرازه حکومتشان از هم پاشیده بود، با این حال مردم ایران که زیر فشاری کمرشکن قرار داشتند، باز هم مقاومت کردند.
🔸با این حال، یک سال پس از اقدام رئیسجمهور امریکا، امروز نوبت به ایران است. در طول 12 ماه گذشته ایران بارها و بارها تلاش کرد تا از مسیرهای مسالمتآمیز و صلحدوستانه و دیپلماتیک جهان را در مقابل عهدشکنی امریکا قرار داده و حتی اروپاییها را به همراهی برای کمک به ایران جهت خارج نشدن از برجام، تشویق کرد. ایران در طول این مدت با مقاومت در برابر تشدید تحریمها، نه تنها به مذاکره در فشار تن در نداد، بلکه با تداوم سیاست تهاجمی خود به واشنگتن یادآوری کرد که ایرانیها مردمانی نیستند که در فشار بشود با آنها مذاکره کرد. درخواست دور از انتظار و غیرمنطقی وزیر امور خارجه امریکا از ایران که در 12 بند تنظیم شده بود، نشان داد که امریکاییها میخواهند بدون جنگ، ایران را اشغال کنند!
🔸دو اقدام پایانی امریکا، یعنی قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروههای تروریستی و همچنین برداشتن معافیتهای نفتی برای صادرات نفت ایران به هشت کشوری که مشتری نفت ایران بودند، تقریبا نشان دادن تیغ جنگ به ایران بود، با این حال در برابر همه اقداماتی که امریکاییها برای عصبانی کردن حاکمیت ایرانیها انجام دادند، مقامات در تهران با صبر و حوصله، باوجود تهدید به اقدامات متقابل، آرام و به دور از هیجان مجموعه اقدامات خود را برای روز مبادا انجام دادند. ایران در طول این 12 ماه به جهان ثابت کرد که به تعهدات بینالمللی پایبند است، قوانین بینالمللی را محترم میشمارد، اما وقتی پای امنیت ملی و تمامیت ارضی، جان و مال شهروندانش پیش میآید نمیتواند سکوت کند و بالاخره صبر هم روزی به پایان میرسد.
🔸با این حال صبر ایران نه از روی عصبانیت به پایان رسیده، بلکه روی یک منطق عملکردی و بر اساس شرایط زمانی است که ایرانیها به یک نقطه حساس و مهم در تصمیمگیری رسیدهاند. این تصمیم چه چیزی است، بدون شک خروج از برجام نخواهد بود (بارها نوشتهام که جمهوری اسلامی به هیج عنوان از برجام خارج نخواهد شد) اما باید یک سلسله اقداماتی باشد که خود این اقدامات، مقدمه یک روند زمانبر است که طی آن باید طرفهای مقابل به این نتیجه برسند که اگر نخواهند با ایران از در تعامل در بیایند، بدون شک خود آنها بیشتر آسیب خواهند دید. این اقدامات نشان خواهد داد که بر خلاف باور بسیاری، دست تهران خالی نیست و گزینههای متعددی در برابر بدعهدی امریکاییها دارد.
🔸این نکته را هم عرض کنم که اقدامات برجامی ایران، هیچ ربطی به اقدامات کشور در برابر تحریمهای نفتی ندارد و مسوولان امر روشهای مقابلهای را در این حوزه درنظر گرفتهاند و باید بهزودی شاهد عملیاتی شدن آنها باشیم. با این حال در طول چند روز گذشته گمانهزنیهای متعددی در مورد چگونگی واکنش ایران به خروج امریکا از برجام پس از یک سال، جریان داشته و هر طرفی بر اساس برداشتها و اطلاعات خود تلاش کرده تا موارد مدنظر را برشمرد.
🔸«اقدامات متقابل ایران مبتنی بر بندهای 26 و ۳۶ برجام بر کاهش تعهدات هستهای استوار است. این اقدامات به نظر نمی آید در این مرحله به معنای خروج از برجام باشد بلکه ایران بر اساس بند 26 با توجه به نقض برخی تعهدات برجامی از سوی طرف مقابل، اقداماتی را انجام میدهد و البته در صورت بی توجهی طرف های مقابل، این روند می تواند به خروج از برجام بینجامد. آغاز غنیسازی ۳.۶۷ درصدی، عدم پایبندی ایران به ذخیره ۳۰۰ کیلوگرمی، نصب سانتریفیوژها در فردو که میتواند از نسل اول و دوم و 4IR- باشد، تولید آب سنگین بیش از ۱۳۰ تن و انبار آن در خاک کشور نه کشوری خارجی، توقف اجرای پروتکل الحاقی و دسترسیهای اضافی، تحقیقات درباره سانتریفیوژهای پیشرفته و غیره از جمله اقداماتی است که میتواند در لیست اقدامات احتمالی ایران در چارچوب کاهش تعهدات هستهایاش قرار گیرد.
آمریکا از اروپا خواست اجرای «اینستکس» را به FATF گره بزند
🔹یک مقام خزانهداری آمریکا از کشورهای اروپایی خواسته اجرای کانال تسهیل تجارت میان ایران و اروپا را به اجرایی شدن FATF از سوی ایران گره بزند.
اخبار سیاسی روز
✴️پاسخ متقابل برجامی ایران 🔸فردا چهارشنبه، روز بسیار مهمی در حوزه دیپلماسی کشور است. درست 18 اردیب
✴️پاسخ متقابل برجامی ایران /2
🔸از سوی دیگر، در طول سه سال گذشته ایران تحت نظارت یکی از شدیدترین و بیسابقهترین بازرسیها توسط سازمان بینالمللی انرژی اتمی قرار داشته و بازرسان این سازمان دسترسیهای ویژهای به مراکز هستهای کشور داشتهاند. این مساله در طول سالهای گذشته باعث شد تا دبیرکل این سازمان بارها بر تعهد ایران به توافق هستهای تاکید کند. هر چند که آمانو در بازی طرف امریکایی قرار دارد، اما مسلماً نمیتواند روی گزارشهای کارشناسی دروغ بگوید. ایران در واکنش احتمالی خود که بازتاب بینالمللی بسیاری هم دارد، سطح دسترسی بازرسان سازمان انرژی اتمی را کاهش خواهند داد. این یک پیام روشن و آشکار از طرف تهران به طرفهای اروپایی است که اگر نخواهند به تعهدات خود عمل کنند، دست ایران برای واکنش باز است.
🔸به هر حال روز چهارشنبه، اتفاق مهمی روی خواهد داد. ایران در عین اینکه درهای دیپلماسی را نخواهد بست، با این اقدامات خود، پیامهای مختلفی را مخابره خواهد کرد. بدون شک نه طرف امریکایی میتواند بگوید چرا ایران دسترسی بازرسان را کم کرده است و نه طرف اروپایی میتواند به ایران خرده بگیرد که چرا سانتریفیوژهای جدید و پیشرفتهتر را نصب کرده است. همچنین هر دو طرف نمیتوانند به توقف اجرای پروتکل الحاقی توسط ایران ایراد بگیرند، چرا که یکی با خروج از برجام گفته که آن را قبول ندارد و طرف دیگر نیز با سکوت و انجام ندادن تعهداتش باعث شد تا ایران جز در پیش گرفتن راهکارهای جدید برای نشان دادن توانایی خود جهت برخورد با این روندها، به طرف مقابل یادآوری جدی در همه حوزهها کند.
🔸ایران برای انجام این اقدامات از مدتها پیش زیرساختهای لازم را تدارک دیده است. این زیرساختها که به دستور رهبر انقلاب از سال 1396 توسط سازمان انرژی اتمی کشور فراهم شد، حالا به ایران اجازه میدهد با کمترین زمان ممکن سلسله اقدامات خود را اجرایی کند. حالا شاید برخی سوال کنند که ما این اقدامات را انجام دادیم، بعد چه خواهد شد؟ در پاسخ باید گفت که امریکا و اروپا سر میز مذاکره نشستند تا ایران غنیسازی را در سطح پایین انجام دهد، بازرسیهای شدید را بپذیرد، سانتریفیوژهای نسل جدید را نصب نکند، آب سنگین را در کشور خود نگه ندارد و... حالا قرار است همه این اتفاقات، البته در سطحی مشخص روی دهد. ایران هیچ وقت به دیپلماسی و زبان مذاکره بر اساس احترام متقابل «نه» نگفته است، اما به خوبی هم میداند که امریکا منطق و زبان مذاکره را نمیداند.
🔴چرا سفر پمپئو به آلمان ناگهان لغو و هواپیمای او در شرق ترکیه از صفحه رادار ناپدید شد؟
🔹🔸ساعاتی پیش پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، سفرش به آلمان را ناگهان لغو کرد.
♦️آخرین بار هواپیمای او در مرزهای شرقی ترکیه دیده شده و سپس از صفحه رادار ناپدید شده. دقایقی پیش ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در رأس هیئتی بلندپایه به روسیه رفت. پمپئو کجا رفته؟ در منطقه چه میگذرد؟
♦️خانم کیتلن کالینز، خبرنگار سیانان در کاخ سفید، توئیت کرده که به خبرنگاران همراه با پمپئو گفته شده که تا پایان سفر و بازگشت حق اعلام مقصد سفر را ندارند.
💢مقصد سفر پنهان پمپئو روشن شد. او به بغداد رفته است.
⭕️ هشدار دبیرکل نُجَباء به اسرائیل: تلآویو و حیفا را به صحرای آتاکاما تبدیل میکنیم
🔻شیخ اکرم الکعبی : بیان امام خمینى (قدسسره) که فرمود "راه قدس از کربلا مىگذرد" مسئولیت بزرگی را بر دوش مقاومت و ملت عراق میگذارد، زیرا این راه قطعا زمینهساز دولت عدل الهى است.
🔻 مقاومت نظام تکقطبی به رهبری آمریکا را به رسمیت نمیشناسد. کاخ سفید بداند که تحریم و محاصره اقتصادی کارآیی خود را از دست داده است و این اقدامات، پیروان امام حسین علیهالسلام را وادار به تسلیم و پذیرش ذلت نخواهد کرد.
🔻بترسید از روزى که پرچمهاى "یازهراء" را برافرازیم؛ زیرا در آن روز تلاویو و حیفا را نمىتوان از "صحراى آتاکاما" در امریکاى جنوبى تشخیص داد. ما مرد عمل و جهادیم و آنچه را به زبان مىآوریم، اجرا خواهیم کرد و لباس رزم را از تن خارج نمیکنیم مگر آنکه سر افعى بزرگ ـ آمریکا و اسرائیل تروریستپرور ـ را قطع کنیم
بیچاره آن دانشجو!
صادق زیباکلام در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشته است: «پوشش خبری رسانههای حکومتی ایران از تلفات انسانی در غزه و اسرائیل به نحو باور نکردنی یکسویه و جانبدارانه است. تلفات اسرائیلیها را «معدوم شدن صهیونیستهای جنایتکار» عنوان میکنند و از فلسطینیها به عنوان شهدای بیدفاع مظلوم نام میبرند. در حالی که هر دو قربانیان بیگناه خشونت هستند.»
جملاتی که آنقدر بیخود و مضحک هستند که حتی نیازی به نقد یا پاسخگویی ندارد! اما در این میان باید به حال آن دانشگاهی که از بیتالمال مسلمین اداره میشود و به حال آن دانشجویی که علم سیاست را در کلاس چنین استادی میآموزد، گریست! فردی که حتی ابتداییترین مباحث، مانند تفاوت میان اشغالگر و آزادیخواه را نمیداند یا نمیخواهد بداند! فردی که در حالی عنوان استاد دانشگاهی را یدک میکشد که مبارزه فلسطینیان برای بیرون راندن غاصبان صهیونیست را خشونت میداند و بر نسلکشی 60 ساله رژیم غاصب صهیونیستی چشم میبندد و آن را با دفاع از جان و مال و سرزمین از سوی فلسطینیان همسان میکند، چطور کفایت تکیه بر کرسی استاد دانشگاهی را یافته است! او چگونه استاد علوم سیاسی است که نمیداند آنان که «قربانیان بیگناه خشونت» مینامد، همان شهرکنشینانی هستند که بر اساس کنوانسیون چهارم ژنو، اسکانشان غیر قانونی است و سازمان ملل بارها بر این موضوع تأکید کرده است؟ سازمان مللی که زیباکلام و همفکرانش مدام مصوبات و معاهدات آن و کنوانسیونهای مشابه آن را برای جمهوری اسلامی ایران لازمالاجرا میدانند و میگویند ما چارهای جز پذیرش آنها نداریم! چگونه است که به ناگاه و در مواجهه با رژیم صهیونیستی این قدر ساده برای آنها بیاعتبار میشود و هیچ اهمیتی برای آن قائل نیستند؟!
ناوگروه امریکا در تیررس موشکهای ایران
امریکا ناوگروه یواساس آبراهام لینکلن را به منطقه اعزام کرد و جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ در بیانیهای اعلام کرده که «امریکا در پاسخ به شماری از نشانههای بیثباتساز و تصاعدی و هشدار از سوی ایران»، ناوگروه و بمبافکنهای خود را به منطقه اعزام کرده است. در حالی که امریکا به طور معمول ناوهای خود را به منطقه اعزام یا از آن خارج میکند، بیانیه جان بولتون که در آن به ایران اشاره شده، تحریک آمیز به نظر میرسد. بولتون در بیانیه مکتوب خود گفته که هدف اعزام این ناوگروه آن است که این «پیام واضح و غیراشتباه را به رژیم ایران بفرستد که هرگونه حمله به منافع ایالات متحده یا متحدین ما با نیرویی بیامان روبهرو خواهد شد.» بولتون میگوید: «امریکا به دنبال جنگ با رژیم ایران نیست، ولی کاملاً آماده برای پاسخ به هرگونه حمله است، چه از طرف نایبان (ایران) باشد و چه از طرف سپاه پاسداران یا نیروهای متعارف ایران.» ساعاتی بعد از بیانیه مشاور امنیت ملی امریکا، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه امریکا هم استقرار ناو هواپیمابر امریکا در منطقه را پیامی به ایران توصیف کرد و گفت: «سران ایران را برای هرگونه حمله به منافع امریکا مسئول خواهیم دانست.» ناوگروه آبراهام لینکلن ۹۰ فروند هواپیما و بالگرد با خود حمل میکند و به گفته مایک پمپئو امریکا مدتی است که برای اعزام این ناوگروه برنامهریزی میکند. وزیر خارجه امریکا که پیش از سفر به فنلاند در جمع خبرنگاران سخن میگفت، افزود: «ما شاهد اقدامات تحریککننده از سوی ایرانیها بودهایم و ما ایرانیها را برای هرگونه حمله به منافع امریکا مسئول خواهیم دانست. ایرانیها دقیقاً میدانند که منظور ما از تهدیداتی که آنها در سراسر جهان متوجه منافع امریکا کردهاند، چیست.» وزیر خارجه دونالد ترامپ گفت: «اگر این اقدامات (حمله مستقیم به منافع امریکا) روی دهد یا اگر آنها این کار را از طریق نیروهای نیابتی، همچون حزبالله انجام دهند، ما بهطور مستقیم سران ایران را مسئول آن میدانیم.» یک مقام وزارت دفاع امریکا در توضیح دلیل اعزام ناوگروه امریکا به منطقه به آسوشیتدپرس گفته است: «نشانههای روشنی وجود داشت که ایران و گروههایی که به نیابت از آن عمل میکنند برای حملهای احتمالی به نیروهای امریکایی در منطقه آماده میشدند.»
اصلاحطلبان بر سر دوراهی!
روزنامه «ابتکار» در مطلبی نوشت: «امروز کارنامه دولتهای یازدهم و دوازدهم به دست اصلاحطلبان داده شده و بخش کثیری از جامعه اقدامات این دولت را نتیجه سیاستهای اصلاحطلبان میدانند.» چندی پیش «مصطفی ایزدی» از فعالان اصلاحطلب گفته بود: «اصلاحطلبان بر سر دوراهی قرار گرفتهاند. اگر بخواهند دولت و آقای روحانی را به طور کامل رها کنند، دیگر در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نمیتوانند از فرد دیگری حمایت کنند. چرا؟ به این دلیل که مردم خواهند گفت اصلاحطلبان از روحانی حمایت کردند تا رأی بیاورد، اما میانه راه او را تنها گذاشتند! مردم این مسائل را میدانند و خواهند فهمید. از سویی هم اگر بخواهند با تمام توان و پتانسیل خود از روحانی حمایت کنند، عملکردها و نمرات منفی دولت روحانی به پای اصلاحطلبان نوشته خواهد شد و باید پاسخگو باشند.»