مربیان «طلاساز المپیک» چقدر پاداش گرفتند؟
🔹تیم ملی کشتی فرنگی در المپیک پاریس ۲ طلا، یک نقره و یک برنز گرفت و کشتی آزاد نیز توانست ۳ نقره و یک برنز کسب کند.
🔸بعد از بازیها، حسن رنگرز سرمربی کشتی فرنگی ۵ میلیارد تومان و محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ۲ میلیارد تومان پاداش گرفتند.
🔸کادر تیم ملی فرنگی هرکدام حدود ۹۰۰ میلیون و آزاد هرکدام ۵۰۰ میلیون تومان پاداش گرفتند.
@akhbarsiasirooz
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سفیر پیشین اسرائیل در روسیه در مصاحبه با رسانه اوکراینی:
📍ایران و روسیه بدون توقف درحال تبادل سلاح و تجهیزات نظامی هستند...
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون امنیتی وزارت کشور: زائرانی که تا اربعین در عراق ماندند، روز اربعین به کشور بازنگردند و آمدن خود را به روزهای بعد موکول کنند
🔹برای حدود ۳۰۰ هزار زائر که با اتوبوس به عراق رفتند تامین ۱۰ هزار اتوبوس برای بازگشت به شهرشان ممکن نیست.
🔹موکبهای عراقی که در مسیر نجف به کربلا مستقر شدند، ظهر اربعین موکبهای خود را جمع میکنند و برای مراسم ۲۸ صفر به نجف میآیند.
@akhbarsiasirooz
🔺وزیر اطلاعات: بر اساس گزارشات و اطلاعیه سپاه پاسداران، در ترور شهید هنیه برای عوامل نفوذی نقشی دیده نشده است
🔹او در خصوص اینکه آیا عوامل نفوذی هم در ترور شهید هنیه نقش داشتهاند؟ گفت: بر اساس گزارشات و اطلاعیهای که سپاه پاسداران داده، برای این موضوع نقشی دیده نشده است.
@akhbarsiasirooz
🔴 بازگشت پس از ۱ سال؛ پژمان درستکار به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد انتخاب شد.
@akhbarsiasirooz
🔰سید حسن مصطفوی : در عهدی که میبندی نباید بگویی این نمیگذارد او نمیگذارد و نمیشود/ نمیتوانی مرحمت عالی زیاد
🔹تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) در تجدیدمیثاق هیات دولت چهاردهم با آرمانهای امام راحل (ره): مراقب باش در عهدی که می بندی ادا و اصول درنیاری و بگی نمیشه و سخت هست مصلحت این طوری است که مشکلی در من پیش آمده و این نمی گذارد او نمی گذارد.
🔹حضرت به صراحت می گوید عهدی که می بندی حق نداری در آن مصلحت سنجی کنی و محکم باید روی آن محکم بایستی. نمی توانی مرحمت عالی زیاد. توجیه نباید کرد چون توجیه سرآغاز سقوط است.
@akhbarsiasirooz
🔴مژدگانی که گربه زاهد شد
🔸علی اصغر شریفیان مدیر مسوول زردنامه انصاف نیوز هم خیلی "دلسوزانه با جریان انقلابی" فرمودند که حمله شما به شخص رئیس جمهور فصل مشترکی با اینترنشنال پیدا نکند.
🔹این شارلاتان های رسانه ای اصلاحات سه سال تمام که هیچ، از هشتاد و چهار تا امروز، به جز سالهایی که خودشان در قدرت بودند، یک تنه مانند براندازان داخلی و صدای ناتو در تهران علیه نه فقط رهبری و رئیس جمهور که علیه ایران فعالیت خصمانه کردند و حالا نگران فصل مشترک با دشمن هستند.
🔸حقیقتا که زیبا فرمود عبید که مژدگانی که گربه تائب شد، زاهد و عابد و مسلمانا
@akhbarsiasirooz
✅منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
✍سید یاسر جبرائیلی
@akhbarsiasirooz
🌑 خطای فاحش آقای عراقچی
🔹آقای عراقچی، وزیر امور خارجه، در پاسخ به این سوال که آیا از مجموع سخنان او در برنامه تلویزیونی شب گذشته می توان تعبیر مرگ برجام را داشت، گفت: «من چنین صحبتی نکردم اما برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست ولی حتما اشکال دیگری برای توافق وجود خواهد داشت که ما دنبال خواهیم کرد».
🔻برجام شکل دیگری ندارد، همین سندی است که آقای ظریف و وزرای خارجه ۶ کشور در تیر ماه ۱۳۹۴ توافق کردند و سپس مورد حمایت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت قرار گرفت. ایران، ظرف دو ماه تمام تعهدات خود را پیش از روز اجرای برجام به اجرا گذاشت! و سپس در اواخر دی ماه، روز اجرای برجام فرا رسید، اما طرف آمریکایی/ اروپایی از همان ابتدا به نقض تعهدات نیم بند خود درباره لغو با تعلیق تحریم ها پرداختند تا این که آمریکا در ابتدای سال ۱۳۹۷، اعلام کرد کلا از توافق خارج می شود.
🔹دولت روحانی با این وجود، به مدت دو سال و نیم همچنان انجام تعهدات را به شکل یکطرفه ادامه داد. سرانجام، پس از اثبات بی ارادگی غرب و گروکشی آنها، مجلس شورای اسلامی، قانون راهبردی اقدام متقابل را برای توقف اجرای تعهدات ایران تصویب کرد.
🔻در واقع، به اعتبار تنظیم غلط برجام و خوش خیالی تیم ظریف، ایران هزینه های گزاف توافق را پرداخت، اما با چک برگشتی تعهدات غرب و بد تر از آن، گروگان گرفتن تعهد لغو تحریم ها مواجه شد.
🔹در این میان، معنای سخن آقای عراقچی آن است که خسارت دیدگی هنگفت ایران، نادیده انگاشته شود و سراغ توافق دیگری بدون تامین حقوق پایمال شده ایران برویم؛ توافقی که قابلیت اجرا به زعم ایشان ندارد و طرف اصلی، شش سال قبل، از آن خارج شده است! این،اگر مرگ یک توافق چیست، پس چیست؟!
🔻توافق، اگر قابلیت اجرایی نداشته باشد و از سوی یک طرف زیر پا گذاشته شده باشد، حتما مرده است.
🔹آقای عراقچی نیز همین را می گوید، هر چند که نمی خواهد از کلمه مرگ برای روایت واقعیت استفاده کند. با این وجود می گوید که برجام به شکل فعلی قابل اجرا نیست.
🔻او از اشکال دیگر توافق سخن می گوید، بی آن که به خسارت های ایران از بدعهدی طرف غربی برجام اشاره کند. ضمنا توضیح نمی دهد که چگونه می شود با طرف کلاهبردار -بدون اخذ حقوق پایمال شده در توافق قبلی- توافق جدید کرد؟ از همه مهم تر اینکه طرف اروپایی نشان داد فاقد کمترین اراده مستقل و فاقد اهلیت است. در این میان، آمریکایی ها (هم ترامپ و هم بایدن) نشان دادند نه تنها بنای جبران ندارند، بلکه باج هایی فراتر از برجام می خواهند! در این صورت، ادعای توافق با اشکال دیگر، صرفا تضعیف موضع به حق ایران و پذیرش رسمی پایمال کردن حقوق کشورمان است.
@akhbarsiasirooz
⚠️ ذوالنورِ اصولگرا...
🔻 از آتش زدن برجام تا حمایت از مذاکرات برجام...
⁉️ تشکر ادمین هتاک کانال اصلاحات نیوز از ذوالنور!!
مردم قم فکر کردند به یک انقلابی رای دادند ...
هر نماینده که به فتنه گر و مجرم اقتصادی رای داد به رای مردم حوزه انتخابیه اش و خون مطهر شهدای اغتشاشات خیانت کرد !
@akhbarsiasirooz