✨ ﴾﷽﴿✨
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
⚠️ عملکرد داخلیها ملاک دشمنان است!
🔴 از هیچ قدرتی ، از هیچ جایی نباید بترسیم. هر کسی، هر کشوری باید از خودش بترسد که در #داخل خودش چه میگذرد. #خارج تابع این است که در داخل چه بشود … همیشه بنا بر این بوده. این طور نبوده است که یک کشوری [را] از خارج بیایند بگیرند؛ این طور نبوده؛ [بلکه] اول داخلش را خراب میکردند.
امام خمینی(ره) ؛ ۰۱/دی/ ۱۳۶۱
@akhbarsiasirooz
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سخنرانی آقای حیدری کاشانی در مورد صحبتهای بی سابقه مقام معظم رهبری در مورد جانشینی بعد از خودش در جمع اعضای مجلس خبرگان
@akhbarsiasirooz
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪀ماشاءالله استاد شجاعی به شجاعتت
انتقاد بدون تعارف و کاملا رُک استاد شجاعی
@akhbarsiasirooz
⭕️نیروهای مسلح یمن :
🔹با چندین فروند موشک کروز و پهپاد به ناو هواپیمابر آمریکایی «آبراهام» در دریای عرب حمله کردند، این ناو برای انجام عملیات خصمامه علیه یمن آماده میشد که با این حمله عملیات هوایی دشمن آمریکایی نیز ناکام ماند.
🔹وی اظهار داشت: در عملیات دوم هم دو ناو آمریکایی در دریای سرخ با چندین موشک بالستیک و پهپاد با دقت مورد اصابت قرار گرفت.
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین مسئولیت تبدیل دریای سرخ به منطقه تنش نظامی و پیامدهای آن برای دریانوردیها را متوجه آمریکا و انگلیس دانست.
@akhbarsiasirooz
⚫️ نتانیاهو: اسرائیل خواهان جنگ با ایران نیست!؟
باز بوی توطئه از سوی این حیوان خبیث می آید!!!
صهیونیستها در حال خرید زمان برای ضربه زدن به کشور.
@akhbarsiasirooz
هوا هنوز آنقدر سرد نشده که دولت، زندگی روزمره مردم را با مشکل مواجه کرده و اختلال بوجود آورده.
آیا این اقدام غلط، سیاست عامدانهای برای فشار بر مردم و نظام در جهتِ عدم پاسخ ایران به اسرائیل نیست؟!! آیا توطئهای درکار نیست؟
مجلس آیا قصد ورود به این سوءتدبیر را ندارد؟!
@akhbarsiasirooz
⭕️ نه خانم معلم، متاسفانه داری ماله کشی میکنید، اونم خیلی ناشیانه!
🔻اولا: این از نا کارآمدی دولت هست که نمیتونه برق تامین کنه، چطور شهید رئیسی با اون #خزانه_لیسیده_شده تونست اما شما با این خزانه سرشار نمیتونید؟ (هر چند که همینم میتونه سیاسی باشه)
🔻دوما: متاسفانه شما هنوز معنی عدالت رو نفهمیدید، عدالت این هست که اگر خاموشی هست باید برای همه باشه نه اینکه برا حومه شهر و پایین شهر باشه اما برا بالای شهر چون متمولین و روسا اونجا هستن نباشه!
🔻 سوما: چرا بجای مخارج اضافه دولت و گران کردن نان و انرژی بنزین، نیروگاههای خصوصی رو تقویت نمیکنید که به مردم فشار بیاد؟ آیا فقط از جیب مردم زدن رو بلدید؟
✍️خیلی دوست دارم بگم این پروژه به، #گرانی_دلار و طلا و بنزین و #کشف_حجاب ها و خودکشی و #ملاقاتهای_نامبارک رئیسجمهور ربطی نداره اما شواهد چیز دیگه ای رو نشون میده!
#فتنه
@akhbarsiasirooz