eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.3هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
23.8هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 آقای روحانی! شما کلا بلد نیستید کشور را اداره کنید؛ چه با مذاکره و چه بی مذاکره! روحانی ۴ سال تمام با امریکا مذاکره کرد و به برجام رسید تا بلکه بتواند طبق وعده های خودش، مشکلات اقتصادی ایران را کمتر کند اما حالا که با امریکا توافق کردیم، تمام شاخص های اقتصادی کشور بدتر شده، توان هسته ای کشور به شدت محدود شده، فضای جنگ بر کشور حاکم شده و دقیقا دو هفته است که خون حاج قاسم نیز توسط امریکایی ها ریخته شده امروز رئیس جمهور گفته "من برای اداره کشور بلد نیستم به داخل اکتفا کنم و راهی جز مذاکره با غربی ها بلد نیستم!" اعتراف ایشان به بلد نبودن اداره کشور جز از طریق مذاکره با امریکا خوب است اما کافی نیست! چون تجربه این چند سال نشان داده که ایشان علیرغم مذاکره با غربی ها باز هم بلد نیست کشور را اداره کند کما اینکه اگر بلد بود بعد از سالها مذاکره با امریکا و رسیدن به برجام باید وضع بهتر میشد نه بدتر! لذا جا داشت رییس جمهور اعتراف دقیق تری انجام میداد و آن اینکه "من کلا بلد نیستم کشور را اداره کنم، چه با مذاکره و چه بی مذاکره!"
‏پس از تصمیم اروپاییها برای فعال کردن مکانیسم ماشه، آقای روحانی محکومیت جهانی ترامپ پس از خروج از برجام را یادآور شده و آقای ظریف هم به اروپاییها تشر زده که دیگر از اخلاق حرف نزنند. آقایان! وعده شما در برجام "لغو تحریمها" بود نه محکومیت ترامپ و اروپا و آوردن کاپ اخلاق به ایران.
🔺حکایت مواضع پی در پی! این روزهای روحانی درباره و پشت بند آن وی به طرفهای اروپایی و حتی آمریکایی، حکایت است که میخواهد دعوا راه بیاندازد و به او می گویند:《ول کن بابا》 همین را بهانه می کند که : به من ! دادی؟😳 بعد همین را آتش تهیه یک دعوا میکند. 🔺 ولی تفاوت آن این است که ول کن بابا! میشود بهانه یک دعوای کودکانه، اما... اما اینجا دنبال مقصر ، (با توجه به قبول خطای انسانی قابل توجیه سپاه)می شود بهانه ای برای بر هم زدن وحدت ملتی در برابر دشمنان و زمینه ای برای به قاتلان و رضایت دهندگان بر شهادت ! ۱.اگر آن روز که متکبرانه می گفت: مگر کنار منقل است که را به آتش بکشیم، توی دهنش زده می شد، کار به اینجا نمی رسید! ۲. الان هم توی دهنش باید زد که بفهمد مسیله با این بچه بازیها به حاشیه نمی رود. ✍️
🔴 شاید #روحانی ترسیده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 از نابلدی روحانی 🔸صحبت‌های دو روز اخیر روحانی رئیس جمهوری بسیار غیرعادی است. از حمله به شورای نگهبان تا بازی غیرصادقانه با افکار عمومی. این سخنان حاوی نکاتی است: 🔺۱. ایده مرکزی روحانی نگاه به غرب و مذاکره و تعامل بود. پس از حدود هفت سال این واقعیت روشن شده است که این ایده نه در حوزه خارجی دستاوردی داشته و نه در حوزه داخلی بخصوص حل مشکلات افتصادی. حال که ناتوانی فکری و اجرایی او برای عموم مردم و حتی سخت‌ترین هوادارانش آشکار شده است با ژست طلبکارانه، فرار به جلو را آغاز کرده است و مغالطه‌های جدید ابداع می‌کند. 🔺۲. سخن امروز او که "من کاری به دنیا نداشته باشم و برای حل مشکلات فقط به داخل نگاه کنم" گونه‌ای آشکار از فریب در گفتار است: ▪️اولا؛ فرببکارانه به مخاطب القاء می‌کند که دست من برای تعامل با دنیا بسته است. ▪️ثانیا؛ علی‌رغم شکست در تعامل با غرب، هم‌چنان افکار عمومی را فریب می‌دهد که راه حل مشکلات در خارج است. ▪️ثالثا؛ تعامل‌گرایی حداکثری روحانی در طول شش سال گذشته با هزینه برخی از مزیت‌های راهبردی کشور انجام شد و محصول آن فشار حداکثری آمریکا و همراهی اروپا با این سیاست شد. اتفاقا ما هم معتقدیم آقای روحانی اول چشم خود را به این واقعیات در دنیا باز کند و سپس متناسب با این سطح از دشمنی غرب، اقتصاد داخلی را مقاوم سازی کند. 🔺۳. اما واقعیت چیست؟ ▪️الف. جمله نیستم، روحانی جمله‌ای ماندگار از زبان تمام غربگرایان تاریخ ایران است. این یک اعتراف تاریخی است که به‌جز وابستگی کامل، راه حلی درون‌زا برای حل مشکلات ندارند. این افراد اعتقاد عملی به اقتصاد منهای نفت و اصلاح بنیادین اقتصاد کشور ندارند. ▪️ب. واقعیت‌هایی همانند برجام و اخیرا مکانیزم ماشه، نشان داد که نگرانی و دغدغه‌مندان در هفت سال گذشته کاملا درست بوده است و پایان این غربگرایی، یا ذلت است یا بازگشت به گام اول با دستاورد !! ▪️ج. نابلدی روحانی، به معنای نبود راه حل نیست بلکه به معنای عدم اعتقاد این جماعت به توان داخلی و ظرفیت‌های نامحدود ملی است. اساسا این تفکر تنها توانایی اجرایی‌سازی توسعه وابسته به غرب را دارند که در حقیقت یک پیشرفت صوری و ظاهری است و با پیشرفت حقیقی فاصله دارد. خام فروشی نفت و صنعت مونتاژی که هنر خاصی ندارد. هنر آن است که در شرایط تحریم، این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و اقتصاد دانش بنیان را اجرایی کنیم. ▪️د. اساسا مگر کسی به‌دنبال عدم تعامل با دنیاست؟ بلکه اصل انتقاد این است که کل را معلق نگه‌داشتن و گره‌زدن به چند کشور معدود نه عقلانی است و نه گره‌گشا. الان دیگر متاسفانه ثابت شده دولت پلن B نداشته است. ▪️ه. نهایتا نمی‌توان در یک سخنرانی هم به آمریکا و اروپا حمله کرد و هم شورای نگهبان را نوازش!! کرد. این یعنی در تمام عرصه‌ها و فرار از !!!
🔺 در واکنش به انصراف برخی هنرمندان از نوشت: روزگار امروز محصول غلبه همیشگی احساسات بر عقل و منطق در همه سطوح اجتماعی و فرهنگی است. برخورد احساسی مانع از درخشش آفتاب آگاهی و عقلانیت در زندگی‌مان شده؛ تا آنجا که اول عمل می‌کنیم بعد فکر می‌کنیم و چه بسیار که فکرنکرده عمل می‌کنیم. وقت آن نرسیده که بیش از پیش از تفکر و تعقل بهره ببریم؟ ‌ 🔺درباره سیاست‌های کلان مملکتی چون از دانش کافی برخوردار نیستم، صاحب‌نظر هم نیستم و بعید می‌دانم نظر شخصی‌ام تاثیر چندانی بر روند وقایع داشته باشد. هرچند عیان است نسبت به دو دهه قبل، بیشتر از غلبه احساسات بر منطق رنج می‌بریم. اما در حیطه حرفه‌ای خود ناگزیر ار ذکر مطالبی هستم. ‌ 🔺در احوالات مواج و گل‌آلود کم نیستند موج‌سواران و ماهی‌گیران آب گل‌آلود. با ارادت به تمامی خانواده‌های داغدار وقایع اخیر به خصوص عروجیان هواپیمای مسافربری، لازم به ذکر می‌دانم سقوط سهمگین دیگری تهدیدمان می‌کند و آن سقوط از مرز استانداردهای رفتاری در جامعه است که این روزها در انواع مختلف شاهد آن هستیم؛ از صفحه تلویزیون گرفته تا سطح و عمق جامعه در فضای مجازی و حقیقی
♻️ خروج با هماهنگی روباه از ایران پس از فشار افکار عمومی و مطالبه همگانی در خصوص اخراج سفیر روباه پیر، قرار است یکشنبه کمیسیون سیاست خارجی با حضور ظریف (درس خوانده آمریکا) و عراقچی (درس خوانده انگلیس) نمایندگان را برای اتخاذ تصمیم (بخوانید انحراف تصمیم) راهنمایی کنند. این در حالی است که به سفیر انگلیس گفته شده قبل از آن، تهران را ترک کند تا در صورتی که وزارت خارجه نتوانست نمایندگان و افکار عمومی را مجاب کند، نگویند سفیر انگلیس از تهران اخراج شد و صرفا یک یادداشت به سفارت آنها در تهران خواهند داد که فقط جنبه اغوای اداری و درون سیستمی خواهد داشت بدون آنکه پوز روباه مکار بر زمین رسما و عملا مالیده شود. در همین راستا وزارت خارجه ایران اعلام کرد که سفیر انگلیس، طبق ضوابط و با اطلاع عازم کشورش شده و انگلیس هم با تایید این موضوع گفت که سفیر پس از اتمام کارش، به تهران بازخواهد گشت! بدین ترتیب، لندن منتظر تصمیم ایران خواهد بود، چنانچه تصمیم بر اخراج سفیر باشد، به وی می‌گویند به تهران نرود! تا دست برتر را داشته باشند البته با راهنمایی عناصر داخلی!
واقعیت این است که روحانی نه با دنیا را بلد است، نه را. خسارت اثبات اولی بود و فضاحت مدیریت اقتصادی اثبات دومی!
🔴توئیت جالب یامین پور در واکنش به سخنان رئیس جمهور که گفته بود من بلد نیستم نگاهم فقط به داخل باشد!
خبر شایعه درگذشت روح الله‌زم تکذیب شد 🔹یک منبع آگاه درگفت وگو با شفقنا خبر درگذشت روح الله زم را تکذیب کرد. 🔹در فضای مجازی امشب خبری مبنی بردرگذشت وی منتشر شده بود.
💢حسن روحانی: "پشت سر اشتباه بزرگ در سقوط هواپیما باید اقداماتی انجام شود که می‌شود!" ♦️پی نوشت: این سومین واکنش صریح روحانی (با لحاظ کردن بیانیه، چهارمین موضع) در زمینه سقوط هواپیماست؛ چرا؟! بررسی‌ها نشان می‌دهد بعد از انتشار بیانیه ستاد کل در مورد سقوط هواپیما و توضیحات سردار حاجی‌زاده در روز شنبه، موج خبر سقوط بوئینگ در روز یکشنبه فروکش می‌کند. گویا آقای روحانی دوست دارد موج این خبر (با چاشنی مقصریابی فردِ غائب) تا زمانی نامعلوم (احتمالا انتخابات مجلس) بالا بماند! ✍️