مهمترین شئون عاقبت به خیری
«برادران، رزمندگان، یادگاران جنگ، یکی از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید، مهمترین محور محاسبه این است.»
شهید حاج قاسم سلیمانی
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
🔸 به گمان من داغ شدن دوگانهی قالیباف-جلیلی در زمان طلایی نزدیک شدن طیفهای متنوع نیروهای انقلاب، سرآغاز نقشه روحانی برای بُردن انتخابات مجلس است.
👤 🇮🇷وحید یامین پور
روایت باهنر از حذف لاریجانی
🔻آقای لاریجانی در سه دوره قبلی از قم رای آورده بودند و الان هم تغییر حوزه انتخابیه برایشان مصلحت نبود و نمیخواستند از تهران بیایند، از نظر اخلاقی هم خوب نبود.
🔻در قم جریانهای اصولگرایی چند گروه شدند و یک گروه قبل از ثبت نامها با هم ائتلاف کردند و لیست دادند؛ یکسری جریانهای اصولگرای قم معترض بودند؛ چون اینها خودسرانه تصمیم گرفته بودند.
🔻من چند دفعه با لاریجانی صحبت کرده و سعی کردم ایشان را ترغیب کنم مجددا ثبت نام کنند؛ اما ایشان قانع نشد.
🔻روزهای آخر آقای لاریجانی به کاندیداتوری من اصرار داشتند و می گفتند: به چه دلیل ثبتنام نمیکنید؟ من هم گفتم: به همان دلیل که شما ثبت نام نمیکنید.
🔻ممکن است قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ مجددا نامزد شود.
🔻در تهران یک لیست رای نمیآورد | ایران
⭕️ روحانی تو یزد به خاتمی سلام میده
تو کاخ سعد آباد لیستشونو با هم میبندن، بعدش اصلاحاتیا تکذیب میکنن که انگ حمایت از دولت نخورن
وقتی روحانی،خاتمی و ناطق جلسه سیاسی خودشون برا انتخابات مجلس رو تو کاخ شاه برگزار میکنن توقع دارین تفکر مجلس چیزی غیر از رفتار طاغوتی و همراهی با بیگانه ها بشه؟
👤 فامیل دور
🔴 عبور مردم از لیست انتخاباتی، فرصت یا تهدید
🔰مطابق نظرسنجی دو مرکز معتبر، در انتخابات پیش روی مجلس، مردم در پاسخ به این سئوال که کاندیدای خود را بر اساس کدام گزینه انتخاب میکنند، ۲۷ درصد گزینه بر اساس لیست، ۵۶ درصد گزینه افراد و چهرهها و ۱۷ درصد هم گزینه ترکیبی از لیست و فرد را انتخاب کردهاند. این نتیجه نشان میدهد که با توجه به گسترش و تأثیر فضای مجازی، در انتخابات امسال لیستها حرف اول را نخواهند زد.
🔺آیا از عدم اقبال مردم به لیستهای انتخاباتی باید استقبال کنیم؟
🔹قطعا این روند مطلوب نیست چرا که در این صورت اولا فقط مشهورین مورد توجه قرار خواهند گرفت و نیروهای جوان، تازه نفس و توانمند، فرصتی برای عرضه پیدا نخواهند کرد. ثانیا تشتت آرا و عدم تمرکز بر جمعی با شاخصههای سلامت، صراحت، شجاعت، کارآمدی و مردمی، باعث توزیع آرا شده و ریسک را بالا خواهد برد.
🔺چرا اکثر مردم از انتخاب لیستی رو برگرداندهاند؟
🔹این که چرا جامعه به جای اعتماد به احزاب، ائتلافها و جبهههای سیاسی، به سمت انتخاب افراد و چهرهها رفته و شناخت خودشان را بر معرفی لیستهای انتخاباتی ترجیح داده اند، نکتهای است که میتواند یک تهدید را به فرصت تبدیل کند.
🔺بدیهی است که این نتیجه نشان میدهد، ساز و کار و خروجی مجموعههایی که در انتخاباتهای گذشته به مردم لیست انتخاباتی دادهاند، دچار اخلال بوده که نتوانستهاند اعتماد مردم را برای این انتخابات جلب کنند.
🔹دلیل آن را شاید بتوان در بیانات رهبر انقلاب یافت. چهار سال قبل رهبر انقلاب، یکی از راههای انتخاب کاندیدای اصلح را با شرایطی در مراجعه به لیستهای انتخاباتی دانستند. این تاکید دلسوزانه، فرصتی فراهم آورد تا برخی جریانات سیاسی که بر اساس مدل سهمیه و قبیله گرد هم آمده بودند با استناد به کلیت بیانات رهبر معظم انقلاب، «رأی لیستی» را پشتوانه «لیست سهمیهای» خود کنند!
🔺مصیبت اما اینجا بود که «رأی لیستی» با استناد به بیانات رهبر انقلاب، در حالی از سوی این جماعت، راهبرد نظام القا میشد که امام خامنهای در کنار تأکید بر مراجعه به لیستهای انتخاباتی، خطاب به گروهها و افرادی که لیست انتخاباتی ارائه میدهند، قبیلهگرایی، مدل سهمیهای و باند بازی را اینگونه نفی کرده بودند:
🔹«آن کسانی که این فهرستهای پیشنهادی را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئله رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند. این هم یک بخش و یک بُعد از رعایت حقّالنّاس است.»
🔺راهحل چیست؟
🔹دقیقا مهمترین عامل در عبور مردم از لیستها انتخاباتی در انتخابات پیش رو، عدم توجه به این تذکرات دلسوزانه و گرفتار شدن در ارائه لیست انتخاباتی بر اساس مدل سهیمه، باندبازی و ... در گذشته است.
🔺اکنون تنها راه حل در برابر احزاب، گروهها، ائتلافهای انتخاباتی و جبهههای سیاسی یک گزینه است: تهیه لیستهای انتخاباتی بر اساس شاخصهای مورد توجه و احترام بدنه رأیساز و کنار گذاشتن مدل سهمیهای و باندی.
💢اشتباه راهبردی ائتلافها و جبهههای سیاسی در انتخابات پیش رو، این است که بدون توجه به مطالبات و دغدغههای این بدنه رأیساز، به دنبال ایجاد وحدت در جمع محدود خودشان باشند که متاسفانه این وحدت هم عمدتا بر اساس اعطای سهمیه کاندیدا به وجود میآید. در حالی که راهبرد اصلی باید ایجاد وحدت در بدنه رأیساز باشد و این حاصل نمیشود مگر با حاکمیت اشاخص مردمی انقلابی به جای اشخاص باندی سهمیهای در ارائه لیستهای انتخاباتی تا اعتماد مردم بازگردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید مصطفی تاج زاده چقدر راحت مردم را احمق خطاب میکنه!
گرگ های دیگر در لباس میش راهی انتخابات98
خبرنگار: آیا لیست اصلاحطلبان در این دوره ثمرهای برای کشور داشته است که شما آبرویی برای حضور در انتخابات بعدی داشته باشید؟
تاجزاده : مردم که به گذشته رای نمیدهند، مردم به آینده رای میدهند!
پ؛ ن؛ چه حافظه کوتاهی دارن مردم!! سالها باعث شدن اصلاح طلبان حکومت را دست بگیرند و گند بزنن به کشور و 90 درصد وعده هایی که دادن بهش عمل نکردن حال تاجزاده با گستاخی میگوید مردم چیکار به گذشته دارن!
#هوشیاری
با کی ام پلیر ببینید