eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.1هزار عکس
23.1هزار ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
عصر و دعای
✨ایمان به ولایت فقیه، اگر محدود به قلب و زبان ماند و هیچ تعهدی برای انسان مومن معین نکرد، ایمان واقعی نیست. متعهد بودن به نائب امام مهدی(ع)، یعنی دنباله‌گیری از راه ولی فقیه و قبول مسئولیت به منزل رساندن بار ولی فقیه. ▫️در سخنرانی نیمه شعبان، حضرت آقا از اقداماتی تقدیر کردند که مومنان به ولایت، باید با تمام توان در این عرصه‌ها ورود کنند؛ ۱. اطعام نیازمندان(در محله‌ها، حول امام جماعت مسجد گرد آییم، کمک جمع آوری کنیم، گوسفند قربانی کنیم و نیازمندان را اطعام کنیم). حضرت آقا فرمودند این یک چیز "لازم و مهمی" است. ۲.تولید ماسک در خانه‌هایی که امکان خیاطی وجود دارد و اهدای آن. همان گروه‌های شکل گرفته در مساجد، می‌توانند از داوطلبان خیاطی ثبت نام کنند، از محل کمک‌ها موارد اولیه تهیه کنند در اختیار خیاط‌ها بگذارند، ماسک‌ها را دریافت و توزیع کنند. ۳. صحبت با مالکین برای صرف‌نظر از دریافت اجاره ملک(معتمدان محل، کسانی را که به سبب کرونا کسب و کارشان تعطیل شده، اما تعهد پرداخت اجاره دارند، شناسایی کنند و با صاحبان ملک برای صرف‌نظر از دریافت اجاره، تخفیف یا تعویق صحبت کنند) ۴. تقویت و کمک به گروه‌هایی که مشغول ضدعفونی هستند. 🔸یک پیشنهاد هم به دولت محترم دارم. حقوق‌بگیران دولت، قشری هستند که به دلیل کارمندی، درآمدشان آسیب ندیده است و سر ماه، حقوق‌شان را دریافت خواهند کرد. با محوریت خود آقای روحانی، یک خیریه بزرگ کارمندان دولت تشکیل شود. از کارمندان برای مشارکت در همیاری ملی ثبت نام شود که مبلغی اختیاری از حقوقشان را به صندوق خیریه واریز کنند تا صرف اطعام نیازمندان شود. از سامانه‌های تلفن همراه به راحتی می‌توان برای سازماندهی و ثبت نام این طرح بهره گرفت. دولت می‌توان محور رزمایش گسترده کمک به نیازمندان باشد که رهبر انقلاب فرمودند.
رئیس بنیاد مستضعفان: کارت هدیه‌اى تا سقف یک میلیون تومان به کولبران ⁩که بدلیل کرونا ⁩ از نظر معیشتی دچار آسیب شده‌اند، تقديم می‌شود.
📖 گوش به فرمان ولی گاهی که خدمت آقا می‌رفتیم، می‌دیدم آقا که صحبت می‌کنند صیاد تند تند یادداشت برمی‌دارد. آخرین بار عید غدیر بود و برای تبریک خدمت آقا رسیده بودیم. درجه‌ی سرلشکری را هم ابلاغ کرده بودند. من در مراسم کنار صیاد نشسته بودم و دستم را گذاشته بودم روی دستش. آقا که شروع به حرف زدن کردند، صیاد آرام دستش را از زیر دست من بیرون کشید و دفتر‌چه‌اش را برداشت و شروع کرد به نوشتن. وقتی مراسم تمام شد و داشتیم برمی‌گشتیم، ازش پرسیدم: «حاج علی، برای چه موقع سخنرانی آقا یادداشت برمی‌داری؟ حرف‌های ایشون رو از تلویزیون پخش می‌کنند. گفت: من که باید از صحبت‌ها یادداشت بردارم، دیگه منتظر اخبار ساعت دو نمی‌شم. همون‌جا یادداشت می‌کنم. بعد در فاصله‌ای که می‌شینم توی ماشین، این صحبت‌ها را به دستور العمل تبدیل می‌کنم. وقتی به ستاد کل رسیدم، می‌دم برای تایپ و بعد هم اجرا. 👈 تو شاید حرف‌های آقا رو سخنرانی تلقی کنی، ولی برای من این حرف‌ها سخنرانی نیست، دستوره. از همون لحظه‌ای که می‌شنوم، تکلیف به گردنم میاد که امری رو از فرمانده‌ام گرفتم و باید اجرایش کنم. تا ستاد کل برسم وقت رو تلف نمی‌کنم.»
⭕️ روزنامه قطری العربی الجدید: 🔸اولین سخنان مصطفی الکاظمی، نخست وزیر منتخب، حاکی از احتیاط بود. او به شدت مواظب واژه هایی بود که انتخاب می کرد. او تلاش کرد تا خود را طرفدار هیچ کدام از دو اردوگاه درگیر در عراق، امریکا و ایران، نشان ندهد. 🔸نخست وزیر منتخب به مانند محمد توفیق علاوی و عدنان الزرفی وعده تشکیل دولتی تکنوکرات و یا مستقل نداد. بلکه تنها از تشکیل دولت خدمتگزار سخن گفت که هر احتمالی درباره آن مطرح است؛ چه کمک گرفتن از وزیران سابق و یا حتی ابقای برخی از وزیران دولت مستعفی عادل عبد المهدی.
حدیث کرونا هم به بازار اومد!😐 🔹ویدئویی از یک روحانی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می شود که گوینده شرح طولانی از یک حدیث متعلق به امام علی(ع) و تشبیه آن با بیماری کرونا را دارد که نام آن حدیث را کرون می‌نامد. +حجت الاسلام فاضل لنکرانی، رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) حدیث " کروون" منتسب به امام علی(ع) در کتاب «عظائم الدهور» را ساختگی دانست و گفت: از این کتاب نامی تاکنون دیده نشده و حتی در فهرست کتابخانه امیرالمؤمنین علی(ع) نامی از این کتاب و مؤلف وجود ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دلیل حمله‌ی BBC،علی مطهری، مهناز افشار و کل شبکه رسانه‌ای آنها به چین چیست؟ علی قلهکی
❌ یک خانم در پنسلوانیا آمریکا رفته داخل یک فروشگاه و به قصد روی همه مواد غذایی به ترتیب و با حوصله سرفه کرده است. 👈 حالا رئیس فروشگاه می گوید از ترس سرایت کرونا مجبور شدیم به میزان ۳۵ هزار دلار از مواد غذایی خود را دور بریزیم. ❌ یعنی الان کجای تمدن ایستاده اند؟ این صحنه ها را فقط در فیلم های عقب ماندگان فرهنگی می دیدیم و هرگز باور نمی کردیم واقعیت داشته باشد😔 👌 چقدر این غربی ها با فرهنگ و با شعوووووورند 👈 حالا عبدالکریم سروش و بیژن عبدالکریمی و مصطفی ملکیان و بقیه این غرب لیس های بیچاره میاند میگند نه این غربی ها بی شعوریشونم عین باشعوریه😂😂
۱۲ سطح آلوده! 🔹پس از تماس با این سطوح دست خود‌ را بشویید
♦️ آیت الله طالقانی: 🔻هر چه ما مسلمان ها از اول اسلام ضربه خوردیم به دست منافقین بوده است نه بدست کفار. کفار چهره شناخته شده ای دارند. صفشان جداست. ولی منافق یعنی انسان چند چهره و آن کسی که با چهره دین نفوذ می‌کند در صف مسلمانها… امروز برادرها، خواهرها، فرزندان عزیز اسلام، ما دچار چنین منافقان شرور و حیله‌گر و فریبکاری هستیم که گاه به چهره اسلام در می‌آیند و به چهره ایرانی❗️
♦️مقصد عمده صادرات ایران در سال ۹۷ و ۹۸ به چین و عراق بوده و مهم‌ترین شریان‌ها در دورانِ تحریم‌ها هستند. برای تخریب رابطه ایران و عراق بحث "صیغه زنان و دختران ایرانی توسط زوار عراقی مشهد و قم" (که باز هم bbc و مهناز افشار پرچم‌دار بودند) مطرح شد و برای تخریب رابطه ایران و چین هم جهانپور _سخنگوی وزارت بهداشت_ پیش‌قدم گردید. ✍️پی نوشت: برای مذاکره پساکرونایی (همانطور که عباس عبدی تحلیل کرد) نیازمند از سَرراه برداشتن چین هستند!
توقف ۹۰ درصد هواپیماها در پارکینگ فرودگاه‌ها دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: 🔹پیش از این اعلام شد در قالب بسته حمایتی ۸ هزار میلیارد تومانی دولت از حمل و نقل قرار است از شرکت‌های حمل و نقلی در انواع مدل‌ها حمایت شود که یکی از این حمایت‌ها، حمایت از شرکت‌های هواپیمایی به دلیل کاهش شدید سفرها و توقف پرواز ۹۰ درصد هواپیماها بود. 🔹با توجه به کاهش شدید سفرها، شرکت‌های هواپیمایی قطعا قادر نخواهند بود حقوق پرسنل خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت کنند و اگر بسته حمایتی نرسد به ناچار مجبور به تعدیل نیرو هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دفن اجساد کرونایی نیویورک در گورهای دسته جمعی... 🔹🔸دفن به صورت دسته جمعی توسط زندانیان (جزیره ریکرز) در جزیره هارت آمریکا ♦️چقدر دفن کرونایی ها در ایران و جهان رسانه ای شد ولی هیچ کس از این اخبارها اطلاعی ندارد ... ♦️اگر این تصاویر برای ایران بود، بی‌بی‌سی و ایران اینترنشنال و من و تو چکار که نمی‌کردند، اما چون آمریکاست همه‌شون لال شدند!
🔴تلاش مشكوك در بدنه دولت براي برهم زدن آرامش خانواده‌ها در دوران كرونا ♦️بعد از قرنطينه خانگي در شهرهاي اروپايي و افزايش خشونت به‌ويژه عليه زنان، جرياني مشكوك در دولت و بدنه رسانه‌هاي دولتي و اصلاح‌طلب نيز تلاش دارد وضعيت ايران را مانند كشورهاي اروپايي جلوه دهد ♦️در همين رابطه پيامك وزارت بهداشت كه با استقبال شبكه‌هاي ضدانقلاب و رپورتاژ رسانه‌هاي دولتي مانند خبرگزاري ايرنا همراه شد؛ با معرفي شماره اورژانس اجتماعي از مردم خواست تا در صورت مشاهده كودك‌آزاري يا همسر آزاري در ايام كرونا، تماس بگيرند ♦️اقدامي كه مشخص نيست ناظر به كدام گزارش مستند انجام‌شده و بيشتر به القاي لزوم وجود چنين خشونت‌هايي كمك مي‌كند! ♦️معصومه ابتكار معاون روحاني در امور زنان و خانواده نيز اعلام كرد كه «شماره ۱۲۳ را به خاطر بسپاريد و در صورت مشاهده كودك‌آزاري، همسر آزاري و ...اطلاع دهيد» ♦️بهتر است خانم ابتكار قبل از سياسي بازي جديد، توضيح دهد چه برنامه‌هاي عملي براي خانواده‌ها در ايام كرونا ارائه داده است.
🔴کاهش بی‌سابقه ۱۰ میلیون بشکه ای تولید اوپک وغیراوپک رقم خورد ♦️زنگنه، وزیر نفت:توافق برای کاهش روزانه ١٠ میلیون بشکه در بازه زمانی نخست (یکم ماه مه تا پایان ژوئن) ٢ ماهه خواهد بود، در مرحله بعد از یکم ماه ژوئیه تا پایان ٣١ دسامبر سال ۲۰۲۰ کاهش عرضه روزانه هشت میلیون بشکه کاهش خواهد بود، سپس از یکم ژانویه ۲۰۲۱ تا آوریل ٢٠٢٢ نیز کاهش عرضه روزانه ۶ میلیون بشکه می‌شود. ♦️این تصمیم دوساله خواهد بود و این نخستین بار در تاریخ اوپک است که تصمیمی دو ساله گرفته می‌شود.
امام خمینی (ره) رهبر همه‏ ی شما و همه‏ ی ما، وجود مبارک بقیة اللَّه (ع) است و باید ماها و شماها طوری رفتار کنیم که رضایت آن بزرگوار را که رضایت خداست، به دست بیاوریم. 📚صحیفه نور، جلد ١۴، صفحه ٩۵
⛔️با جماعتی طرف هستیم به اسم اصلاح‌طلب، به رسم افساد طلب؛ 🔸وقتی آمریکا با نامردی حاج قاسم رو به شهادت رسوند، سکوت کردن و گفتن بریم مذاکره! 🔹وقتی وکیل ترامپ برجام رو پاره کرد و روش تُف انداخت، باز هم ساکت موندن و گفتن بریم مذاکره! 🔸وندی شرمن گفت فريب و نيرنگ بخشی از DNA ايرانيانه، سکوت کردن، 🔹وقتی ترامپ دو بار به ملت ایران گفت "تروریست"، باز هم ساگت بودن و برخی‌شون ماست مالی هم کردن! 🔸وقتی موگرینی که باهاش تو مجلس سلفی حقارت گرفتن، عکس تجزیه شده ایران رو به عنوان هدر توییترش گذاشت، باز هم خفت بار ساکت موندن! 🔻اما حالا که سفیر چین به سخنگوی وزارت بهداشت گفته به چین احترام بذارید، از محمود صادقی و علی مطهری تا مهناز افشار و بقیه‌شون دارن چین رو تخریب می‌کنن و صحبت از عزتمداری می‌کنن! شما هم مدیونید فکر کنید دستور تخریب چین از خونه کدخداشون رسیده
🔰عراق و یک گام به جلو 📝عزیز غضنفری ✅ بعد از سپری شدن چندین ماه سخت و دشوار در عراق، نهایتاگروههای شیعه «مصطفی الکاظمی» را برای تصدی پست نخست وزیری عراق معین کردند؛ در این زمینه در نظر داشتن نکات و ملاحظات زیر دارای اهمیت است: 1️⃣ اقدام گروه های شیعه در عراق و به عبارتی جمع بندی نهایی آنها در تعیین نامزد پست نخست وزیری دارای این خصلت اساسی و راهبردی است که با در نظر گرفتن شرایط پیچیده و حساس عراق در طی ماههای گذشته، این امکان را به طور همزمان فراهم می نماید که تا حد زیادی اولا منافع مردم عراق را تقویت کند، ثانیا جایگاه دولت و حاکمیت عراق را ارتقاء بخشد و ثالثا دغدغه ها و مطالبات محور مقاومت را تامین نماید. 2️⃣ باید به این نکته توجه داشت که گزینه مطلوب برای جبهه مقاومت در سطح منطقه تداوم نخست وزیری عادل عبدالمهدی بود و اما شرایط بحرانی و اعتراضات خونین عراق و نهایتا درخواست مرجعیت شیعه که منتهی به استعفاء وی شد شرایط مطلوب را تغییر و تنزل داد. با این حال ائتلاف اکثریت گروههای مقاومت شیعی در عراق بر روی مصطفی الکاظمی و جمع بندی کامل و نهائی آنها بر وی خود اقدامی مثبت و رو به جلو با در نظر گرفتن شرایط حساس کنونی کشور و جامعه عراق تلقی می شود. 3️⃣ دستاورد دیگر این رخداد از این منظر حائز اهمیت است که فرصت مناسبی را برای تقویت انسجام و ایجاد همگرایی در مجموعه گروه‌های سیاسی اعم از شیعه، کردها و اهل سنت فراهم نمود. توافق سه جریان مهم سیاسی و مذهبی عراق بر کاندیدای معرفی شده از طرف ائتلاف اکثریت پارلمان خود می تواند مقدمه ای برای غلبه بر چالش هایی باشد که عراق در دوره اخیر با آن مواجه بوده است. 4️⃣ در اینکه نخست وزیران پیشین عراق سطحی از رابطه و یا حتی گرایش به بازیگران فرامنطقه ای مانند آمریکا داشتند جای تردیدی نیست و اینکه آقای مصطفی الکاظمی نیز از این سنخ است باز ابهامی وجود ندارد. و البته واضح است اجماع بر روی مصطفی الکاظمی یعنی ما در نقطه ای قرار گرفته ایم که متغیرهای داخلی، منطقه ای و فرامنطقه ای سطحی از رضایتمندی را از شرایط پدیدآمده در عراق کسب کرده اند. 5️⃣ اما نکته اساسی و بااهمیت در تحلیل انتخاب نخست وزیر جدید عراق، سازوکار و روشی است که منجر به انتخاب نخست وزیر شده است. ظاهر و واقع امر اینگونه است که سازوکار آمریکایی که عبارت بود از تحمیل عدنان الزرفی از طریق اقدام غیرقانونی برهم صالح با مخالفت قاطعانه گروههای شیعی راه به جایی نبرد و به شکست منتهی شد. اما سازوکار درونی عراق و ائتلاف اکثریت توانست فردی را که بر سر آن به توافق رسیده اند را مکلف به تشکیل کابینه نمایند. 6️⃣ سوابق الکاظمی به ویژه در سمت ریاست سرویس اطلاعاتی این کشور، کارنامه قابل قبولی را برای تصدی این جایگاه برای وی رقم زده است. برخی ابهامات ادعا شده پیرامون اطلاع الکاظمی از عملیات ترور سردار سلیمانی تاکنون هیچ قطعیتی پیدا نکرده و بررسی‌های اطلاعاتی، چنین موضوعی را تائید نمی کند. روابط خوب الکاظمی با گروه‌های سیاسی داخلی و نیز کشورهای همسایه عراق و بازیگران منطقه‌ای از نقاط مثبت اوست که می‌تواند بسیاری از پرونده‌های بر زمین مانده در عراق و منطقه را به پیش ببرد. 7️⃣ معرفی مصطفی الکاظمی در حالی صورت می‌گیرد که هیچگونه اتهام و یا شبهه‌ای مبنی بر دخالت بازیگران خارجی در تعیین او مطرح نیست و جریانات عراقی اعم از شیعه، کرد و سنی آن را نتیجه یک تفاهم فراگیر درون شیعی و همراهی و پشتیبانی کردها و اهل سنت از تصمیم اجماعی گروههای شیعه عراق که اکثریت را در پارلمان این کشور در اختیار دارند قلمداد می کنند. 8️⃣ موضوع اجراء مصوبه مهم و راهبردی پارلمان عراق مبنی بر خروج آمریکایی ها از عراق به عنوان یکی از شروط و تاکیدات اصلی گروههای شیعی عراق در انتخاب الکاظمی قابل توجه است. و این مهم بایستی به عنوان یک مطالبه از سوی گروههای شیعی عراق از نخست وزیر جدید همچنان پیگیری شود. 9️⃣ تاریخ و تجربه ثابت کرده شرایط سیاسی در عراق به شدت سیال و پیچیده است. آن چه اما در این باره حائز اهمیت است اینکه گروههای مقاومت و شیعی عراق با حفظ انسجامی که در خصوص مسئله انتخاب نخست وزیر از خود نشان دادند، با همین تفاهم و هم افزایی با دیگر جریان ها دو خواسته اصلی مردم عراق که در وقایع چندماه پیش مطرح شده را به طور جدی در دستور کار قرار دهند: نخست، تسلط بر اوضاع برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی، و دوم، اصرار بر خروج پایگاه های و نیروهای نظامی آمریکا در عراق
🌹خاطرات مهدی سلحشور از سردار سلیمانی ♦️سلحشور مداح اهل‌بیت (ع):در تیرماه سال گذشته بود که به همراه حاج قاسم به سوریه مشرف شدیم و تا دمشق با یکدیگر مشغول صحبت بودیم. ♦️در میان این گفت‌وگوها، نکته‌ای مطرح شد. من گفتم: حاجی، ملت ایران هیچ وقت اهل جنگ نبود و همه از جنگ متنفرند امّا دعا کنید هیچ وقت خداوند باب شهادت را بر رویمان نبندد. ♦️او نگاهی کرد و گفت: به شما اطمینان می‌دهم روزهایی را پیش‌رو خواهیم داشت که شهدا به حال آن حسرت می‌خورند و می‌گویند، ای کاش ما نیز در کنار آنها بودیم.
🔴طرح هر محله یک قربانی در سبزوار که رهبرمعظم انقلاب در سخنرانی خود به آن اشاره کردند ♦️خیرین و بسیجیان سبزواری با قربانی گوسفند جهت سلامتی و فرج امام زمان(عج) و دفع بلا به یاری خانواده‌های نیازمند رسیدند.
✨ایام هجران می‌رود ...
بین مداومت بارندگی و استمرار آن با دو نسبت ناهمسو میتوان برقرار کرد از یک سو بارندگی ها باعث رشد سرما شد.توقف کرونا در مناطق گرمسیری ایران و استوایی جهان نشان میدهد گرما در حذف آن موثر است اما یک حسن هم دارد حسن بارندگی،توفیق اجباری در منزل ماندن مردم و به بازار،تفریح ،مسافرت و... نرفتن است.
شرط عاقبت بخیری از نگاه دو سپهبد شهید صیاد شیرازی و قاسم سلیمانی.هر دو یک حرف (ولایت)
‏رهبر انقلاب در برنامه زنده ۴۵دقیقه ای سهوا کلمه"ابتلا"را"کشته"اعلام کردند (بعدا هم توضیح دادند و اصلاح کردند) و اتفاقات اینچنینی در برنامه زنده محتمل و طبیعی است. ‏اما این یک کلمه چقدر اشتغال‌زایی کرد. کلی آدم بیکار را مشغول کرد و بیلان کارشان در رسانه‌های غربی -عربی را سامان بخشید. مانند گرگهای گرسنه که با بارش برف سنگین گرسنگی تهدیدشان میکند. به نزدیک مناطق مسکونی می آیند و اشیای حاشیه روستا را طعمه میبینند و حمله میکنند.
🔴 وحشت از شفافیت ‏وحشت مشاور امنیتی روحانی از مناظره قالیباف و حناچی و شفاف شدن مسائل برای مردم. جالب است که ادامه توییت گفته کارمند سازمان حتی بیرون سازمان هم حق برگزاری مناظره را ندارد!
🔴هر دیگی که برای آمریکا نجوشد، چپ می کنیم! 🔹🔸اتفاق عجیبی این روزها از سوی غربگراها در حال رخ دادن است که از آن می توان به چپ کردن هر دیگی که برای آمریکا نجوشد تعبیر کرد. 💢رفتارهای دوگانه ♦️در شرایط سخت تحریم، کشور سعی می کند با خوداتکایی، دور زدن تحریم و تعامل با همسایگان و کشورهای دارای منافع مشترک، خود را از بند تحریم ها رها کند. اما انگار یک عده ماموریت دارند با بهانه های واهی و حتی ساختگی هر راهی را که به شکست تحریم ها منجر می شود مسدود کنند. ♦️یک روز با شایعه پراکنی وقیحانه درباره زوار عراقی (که بیشترین ارز آوری صنعت توریسم کشور و گرم کردن بازار مشاغل گردشکری کشور از این راه است) از طرف کسانی که واویلا سر می دانند که اجبار حجاب کارشکنی در صنعت توریسم است؛ ♦️و یک روز با یقه چاک دادن خنده دار به خاطر توییت ساده ی سفیر چین از سوی کسانی که حضور سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی را بی اشکال می دانستند و معتقد بودند نباید با برخورد با سفیر روابط را بهم بزنیم؛ ♦️و یک روز به بهانه اعتراض به رفتار چین با مسلمانان اویغور از سوی کسانی که آرمان فلسطین را تضعیف می کنند و اعتراض به جنایات دولت هند علیه مسلمانان را برخلافِ منافع می دانستند. ♦️این تناقض ها آنقدر رسواست که دیگر کم مانده مستقیم بگویند چرا در مقابل فشار حداکثری آمریکا مبارزه می کنید و چرا تسلیم ترامپ نمی شوید؟ چرا مطابق میل آمریکا رفتار نمی کنید؟ 💢پیشتازی ایران در مهار کرونا ♦️امروز کشور با وجود تحریم ها خیلی بهتر از اروپا و آمریکا توانسته کرونا را مهار کند. دلیل این مساله البته عملکرد تحسین آمیز پزشکان، کادر درمان، نیروهای مسلح، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان، عملکرد منحصر به فرد نیروهای جهادی که بی مزد و منت پای کارند و در هیچ جای دنیا چنین نمونه ای وجود ندارد است. اما نقش همکاری های کشور چین در این موفقیت انکار ناپذیر است. البته ایران هم در دوران اوج کرونا در چین در کنار این کشور بود. ♦️اما غربگراها مدام دنبال کارشکنی در این همکاری هستند. فعالان رسانه ای غربگرا در یک ماموریت مشترک نه تنها شروع به توهین به سفیر چین کردند، بلکه همزمان با برچسب های چاینوفیل و شرق زده یک دوقطبی مضحک داخلی ساختند. سخنگوی وزارت بهداشت، سیاسیون و حتی نمایندگان مجلس هم هرکدام سعی کردند در این کارشکنی گوی سبقت را از یکدیگر بربایند. حتی نمایندگان مجلس برای تذکر به وزارت خارجه بابت دلجویی از سفیر چین امضا جمع کردند. همان کسانی که در مقابل ترور سردار سلیمانی با دستور مستقیم ترامپ هیچ اقدام مهمی انجام نداده بودند! ♦️توییت علی مطهری هم اوج خواب آلودگی و از مرحله پرت بودن او را نشان داد. او نوشته وزارت خارجه باید سفیر چین را احضار کند. نیاز اقتصادی به چین باعث سکوت ما نسبت به ظلم چین به اویغورها شده و نباید مبارزه با آمریکا منجر به وابستگی به چین شود. ♦️«آقای عزیز» گفتن سفیر چین رفتاری نیست که در مناسبات دیپلماسی دنیا توهین محسوب شود و احضار سفیر با چنین بهانه ای موجب بی آبرویی ایران در صحنه بین المللی می شود. ♦️مناسبات اقتصادی هم هیچ وقت مانع سکوت جمهوری اسلامی نسبت به ظلم دولت ها نشده. چنانچه همکاری های مهم ما با دولت هند در چابهار موجب سکوت جمهوری اسلامی در ماجرای جنایات هندوها علیه مسلمانان نشد. 💢ماجرای مسلمانان اویغور چین ♦️اما ماجرای اویغورها یا ایگورهای چین متفاوت است. آنان بخشی از جمعیت ۲۳ میلیون نفری مسلمان هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ چین سکونت دارند. دولت مرکزی چین نسبت به مسلمانان که اقلیت قومی پنجم این کشور هستند، تبعیض خاصی ندارد؛ به جز گروه هایی از اویغورها که تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کرده‌اند. این گروه که جذب وهابیت تکفیری شده اند، از گروه های خشن فعال در جنگ سوریه محسوب می شوند که به خاطر سرسختی بسیار، ضربه های زیادی به جبهه مقاومت وارد کرده و عامل جنایات بسیاری بوده اند. طبیعی ست امنیت منطقه سین کیانگ به خاطر نقش محوری اش در انتقال سرمایه و توسعه از شرق به غرب چین برای دولت پکن اهمیت زیادی دارد و فشار به گروه های تکفیری تروریستی ساکن در این منطقه منطقی ست. هرچند این موضوع با بزرگنمایی رسانه های غربی همراه بوده که گواه رفتار دوگانه این رسانه هاست. اینکه یک نماینده مجلس ایران به راحتی فریب بازی های رسانه ای غربی ها را می خورد واقعا مایه خجالت است. ♦️در پایان باید گفت جمهوری اسلامی آغازگر مخاصمه با هیچ کشوری نبوده و نخواهد بود. مانع روابط ما با آمریکا راهبرد همیشگی حاکمیت این کشور در تخاصم و برخورد حذفی با هر ملت مستقل و بالنده است و جمهوری اسلامی اجازه نمی دهد آمریکا و هر قدرتی مانع تحقق آرمان های انقلابیش یعنی استقلال، آزادی و جمهوریت اسلامی شود. ✍️
💢تحلیلگر صهیونیست: قاآنی جای سلیمانی را پر کرد 🔹🔸«راز زمیت» کارشناس اندیشکده مطالعات امنیت ملّی دانشگاه تل‌آویو و تحلیلگر اطلاعاتی اسرائیل که سابقه حضور در ارتش رژیم صهیونیستی نیز دارد، در رشته توئیتی کوتاه به بررسی تأثیر نخست‌وزیری مصطفی الکاظمی بر رابطه ایران و عراق پرداخته است: ♦️هر چند ماه یک بار گفته می‌شود «ایران در حال از دست دادن نفوذ منطقه‌ای‌اش است»، اولاً به خاطر تحریم‌هاست که «ایران از تأمین فعالیت‌های نظامی‌اش ناتوان شده» و ثانیاً «به این دلیل که ارتش اسرائیل توانسته در کارزار علیه ایران در میدان سوریه پیروز شود». [در اثبات این حرف که نفوذ منطقه‌ای ایران از دست رفته است] یک بار به اعتراضات در لبنان و عراق اشاره می‌کنند، یک بار اعتراضات در ایران را به عنوان دلیل می‌آورند، یک بار ترور سلیمانی را و حالا هم شیوع کرونا را به عنوان دلیل می‌آورند. ♦️و هر بار ایران اثبات می‌کند به رغم محدودیت‌ها و ضعف‌هایش و بسیاری از مواردی که در سال‌های اخیر تشدید شده‌اند، می‌تواند همچنان اوضاع را مدیریت کند، تهدیداتش را به فرصت تبدیل کند و نه تنها جمهوری اسلامی را حفظ کند، بلکه همچنان نفوذ منطقه‌ای‌اش را داشته باشد. ♦️چرا؟ چون این نفوذ منطقه‌ای برای آنها بسیار مهم است و با منافع حیاتی ایرانیان گره خورده است و چون می‌دانند چگونه حرکت و بازی کنند، به ویژه در مقایسه با دیگر بازیگران منطقه که نمی‌خواهند یا نمی‌دانند چگونه باید اقدام کنند. چون ایرانی‌ها بسیار عملگرا هستند و می‌دانند چگونه استراتژی‌شان را در شرایط متغیر تنظیم و تدوین کنند. چون آنها بسیار صبورند و البته بسیار مصمم‌اند. ♦️الکاظمی گزینه‌ای نیست که ایرانی‌ها دوست داشته باشند او را در پست نخست‌وزیری عراق ببینند، اما وقتی آنان مجبور باشند بین الزرفی و الکاظمی یکی را انتخاب کنند، همه نیروهای سیاسی خود در عراق را علیه کسی که تصور می‌شود منافع آنها در عراق را تهدید می‌کند، بسیج می‌کنند. و [باید بدانیم] این فرایند دیگر توسط سلیمانی انجام نشده؛ بلکه توسط شمخانی که ماه پیش به عراق سفر کرد و با الکاظمی دیدار داشت و همچنین توسط فرمانده جدید نیروی قدس ایران، یعنی قاآنی که هفته پیش به عراق سفر کرد، راهبری و مدیریت شد. همان کسی که ادعا می‌شد صلاحیت ندارد و نمی‌تواند پای در مسیر سلیمانی بگذارد. ♦️آنچه در مورد نفوذ منطقه‌ای ایران صادق است، در مورد ثبات اقتصادی ایران نیز صدق می‌کند. مطمئناً ایران هم در داخل کشور و هم در خارج از مرزها با چالش‌های پرشماری روبروست، اما نظام ایران در حال سقوط نیست و اقتصاد ایران هم در حال فروپاشی نیست و نفوذ منطقه‌ای ایران نیز ضعیف نشده است. ♦️این برای خیلی‌ها فوق‌العاده ناامیدکننده و ناراحت‌کننده است، اما وضعیتی است که اکنون با آن روبروییم. هر کس می‌خواهد ایران را ستایش کند یا بر استراتژی‌هایی با این فرض که خاورمیانه بدون جمهوری اسلامی ایران یا بدون [آیت الله] خامنه‌ای یا بدون نظامیان طرفدار ایران، جای بهتری است؛ اصرار دارد، باید با واقعیت روبرو شود.
🔸قالیباف از پویش رزمایش همدلی خبر داد