eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
51.1هزار عکس
23.8هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✌سلبریتی واقعی شمایید میلیون ها درود نثار ورزشکاران بی ادعایی که از هزاران مشکل گذشتند و برای #ایران افتخار کسب کردند. ای در رگانم خون وطن ای پرچمت ما را کفن
⚡️نقش FATF را در این توصیه نامه نمی‌بینید؟ وزارت خزانه داری آمریکا روز ۱۱ اکتبر ۲۰۱۸ بیانیه‌ای منتشر کرد که هدف آن، هشدار درباره دور زده شدن تحریم‌ها عنوان شده است. این بیانیه حاوی اطلاعاتی درباره چگونگی مبادلات مالی بانک مرکزی، صرافی‌های مرتبط با بانک مرکزی در خارج از کشور و نحوه دور زدن تحریم از سوی ایران است که قبل از اجرای برنامه اقدام FATF برای آمریکا چنین شفاف نبوده است. در واقع می‌توان گفت تبادل اطلاعات ذینفع واقعی از طریق واحد FIU وزارت اقتصاد با طرف‌های خارجی این اشراف را برای آمریکا به وجود آورده تا مسیرهای دور زدن تحریم را برای ایران ببندد. پلمپ صرافی‌های ایرانی در گرجستان همزمان با انتشار این توصیه‌نامه وزارت خزانه‌داری آمریکا بسیار قابل تامل است. آقایان مدعی هستند که با اجرای FATF هیچ گونه اطلاعات مالی مربوط به نهادهای کشور به خارج داده نمی‌شود. راهکار عیارسنجی این ادعا روشن است. طرحی را در مجلس تصویب کنید که برای آمران و عاملان و معاونان هرگونه به اشتراک گذاری اطلاعات مالی و هویتی نهادهای داخلی با طرف‌های خارجی، جرایم سنگین در نظر گرفته شود.
⛔️وقتی حامیان CFT حتی نمی‌دانستند FATF اسم یکی از لوایح دولت نیست، بلکه نام یک سازمان بین دولتی و نظارتی است! که بر اجرای لوایح چهارگانه نظارت میکند...
ظریف، ۷مهر: هفت بانک مرکزی اروپایی همکاری خود را با ایران آغاز کردند! بانک مرکزی اروپا، ۲۰مهر: مقام های اتحادیه اروپا هنوز هیچ رایزنی رسمی با این بانک درباره طرحی که به مکانیسم ویژه اروپا برای حفظ معروف شده انجام ندادند! آقای ظریف، خسته نمیشی اینهمه دروغ میگی؟
کانالهای اجاره ای دولت شایعه کردن که حجت الاسلام ابوترابی بجای آیت الله جنتی "رئیس" شورای نگهبان میشود. ۱. شورای نگهبان رئیس نداره،دبیر داره. ۲.دبیرشورای نگهبان از بین اعضا انتخاب میشه و ابوترابی عضو شورا نیست. ۳. انشاءالله آیت الله جنتی حلوای روحانی و محمودصادقی رو باهم میخوره! *فرید ابراهیمی*
هیچ می‌دونستید توی لایحه «منع خشونت علیه زنان» که ابتکار و ‌مولاوردی پشتش هستن و زنان لیست امیدی و حلقه به گوش مجلس هم دنبال تاییدش تو مجلس، اگر یه «مادر» بابت رفت و آمدهای دخترش بهش تذکر بده، میتونه به حبس محکوم بشه؟ بالاخره چه زمانی طبل رسوایی فمینیست‌های وطنی در دولت و مجلس بر زمین خواهد افتاد و شرشان از سر زنان شریف این مملکت کنده خواهد شد؟
هرچی زمان می‌گذره بیشتر می‌فهمم که"آذری جهرمی" همون"حسن روحانی"، فقط جوان شده؛ چرا؟! *هردو امنیتی‌اند *هردو اهل تعامل با همه طیف‌ها(از دوست تا دشمن) بر اساس منافع هستند *هردو تفسیر خاص خود را از ولایت دارند *هر دو اهل سر کار گذاشتن نظامند *هردو بیشتر اهل عملیات روانی‌اند تا کار *علی قلهکی*
در آمریکا هر ۸ دقیقه یک کودک _ که آموزش سند۲۰۳۰ هم دیده_ مورد آزار جنسی قرار می‌گیرد! در ایران هم هر چند روز یکبار یک خبرنگار(!) دروغگو خبر کذب تجاوز به کودکی را جعل کرده و موج سازان زنجیره‌ای اذهان عمومی را جریحه دار میکنند! آقای قوه قضاییه حکم شایعه ساز چیست؟
🔴 ؛ ‼️ 🔻 یعنی جهانی به دنبال این است که قتل یک خبرنگار به نام خاشقچی کار آل سعود بوده یا خیر؟! ولی یک نفرشان از مرگ هزاران کودک بیگناه یمنی با جنگنده های آل سعود نمی گوید!! 👌 غرب در تعریف حقوق بشر هم استاندارد دوگانه دارد!!
🔴 از دربی ۷۴ تا دربی۹۷ 🔻تلویزیون چندشب قبل به بهانه فوت گزارشگر پیشکسوت فوتبال، مسابقه دربی مرداد ۷۴ با گزارش بهرام شفیع پخش کرد. 🔹 نکته‌ای که نظر کاربران فضای مجازی را بیش از همه جلب کرد، تنوع شگفت‌آور تبلیغات دور زمین بود: آنتن مریخ، یخچال فیلور، یک و یک، کاشی سعدی، کرم سیدری، پیستون ایران تکنولوژی پیشتاز، کیک و کلوچه درنا، بهنوش، پمپ سمنان، کرم ساویز، مهیا گاز، علاءالدین، گلنار، شامپو صحت، فرش مهستان، تلویزیون رنگی صنام، کاشی ایرانا، کفش گام، کفش نهرین، سیبک شتاب پودر پاشی میل لنگ، و ... کارخانجات، کارگاه‌ها و موسساتی با هزاران کارگر و کارمند (دولتی، رانتی یا خصوصی) در هر حال چرخ‌شان می‌چرخید و رونق‌شان در سطحی بود که از شهرآورد تبلیغ بگیرند. 🔸اما کافیست دوباره تبلیغات شهرآورد اخیر ببینید. بعد از دو دهه و در سال خرید کالای ایرانی، سراسر تبلیغات ورزشگاه شده بود تبلیغات رنگین ایرانسل یا نوشته بود پیامک بزن جایزه ببر...!! در روزهایی که بانک ها و صندوق هایی اعتبار با ساختمان های سر به فلک‌ کشیده روزانه مثل قارچ رشد میکنند حمایت از تولید ملی کجاست؟ صدا وسیما چه نقشی در جهاد اقتصادی دارد؟ آیا ما باور کرده ایم جنگ اقتصادی را یا.....؟ ⭕️ دوستان عزیز؛ در اینکه ملتی بزرگ هستیم هیچ شکی نیست ولی بایست قبول کنیم که در این روزها فرهنگ نادرست مصرف، فرهنگ دلالی، مدگرایی، برندپرستی آفتی شده است بر درخت اقتصاد کشور عزیزمان. 👌گام اول جهت عبور از جنگ اقتصادی است.
⭕️دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی اخبار منتشر شده در شبکه‌های مجازی مبنی بر بستری شدن رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیمارستان را تکذیب کرد
⭕️ اول شدن #زهرا_زاویه در المپیاد جهانی ریاضی مربوط به مرداد ماه بوده که اصلا دیده نشد اما کافی بود خبر مربوط به تجاوز، خشونت و...می‌بود تا #فضای_مجازی پُر میشد از انواع هشتگ و تحلیل!