eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
51هزار عکس
23.8هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای قوه قضائیه و آقای نظام عزیز محاکمه #آخوندی یک گام به جلو قوی برای شادی دل مردم، خانواده های قطار تبریز مشهد، خانواده های کشتی سانچی، خانواده های هواپیمای یاسوج، خانواده های اتوبوس های... است. لطفا پیش از مسئولیت جدیدش، محاکمه اش کنید العاقبه للمتقین #فتنه88
💢افشای پشت پرده تصویب در مجلس 🔹🔸حجت الاسلام در همایش «نه به بن بستFATF»: ♦️نظر در زمینه کنوانسیون ها مواردی است که در دیدار با نمایندگان طرح کرده اند اما چیزی که طی نامه از زبان آقای حجازی بیان شد آیا به معنای این است که تصویب شود؟ ♦️برای مبانی رهبر معظم انقلاب دو کار انجام دادند نخستین کار مکتوب کردن آن با بود و دیگر این که نامه را آقای سه مرتبه قرائت کرد که اگر نماینده ای هم در دیدار با رهبر معظم انقلاب موردی در ذهنش است شود.
🔴 محمد بن سلمان می ماند 🔸دادستانی کل عربستان نهایتا پس از حدود ۱۸ روز انکار، رسما کشته شدن خاشقچی را در کنسولگری این کشور در استانبول پذیرفت و اعلام کرد که در این رابطه تاکنون ۱۸ نفر برکنار و دستگیر شده اند. ژنرال احمد العسیری معاون استخبارات و سعود القحطانی مشاور دربار، از جمله برکنارشدگان هستند. باید منتظر برکناری افراد دیگری نیز بود. 🔸برخی منتظرند تا به دلیل این افتضاح بین المللی، محمد بن سلمان ولیعهد سعودی تغییر کند تا آنجا که جایگزین هایی همانند خالد بن سلمان برادر بزرگتر وی را مطرح می کنند اما به نظر می رسد وزن پرونده قتل خاشقچی آنقدر نیست تا محمد بن سلمان برکنار شود. فارغ از نزدیکی بسیار زیاد محمد بن سلمان به پادشاه سعودی، شخص وی از اهمیت و کارکرد راهبردی برای آمریکایی ها برخوردار است. 🔸پ.ن : ژنرال احمد العسیری نقش مهمی در سرکوب و کشتار مردم داشت.
🔴 قافله عشق در سفر تاریخ است و این تفسیری است بر آنچه فرموده اند: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» این سخنی است که پشت شیطان را می لرزاند و یاران حق را به فیض دائم رحمت او امیدوار می سازد. 🔸شهید آوینی، فتح خون، ص ۵۱ ☘ پیاده روی اربعین ۱۰۲ سال قبل و امروز هم چنان ... لبیک یا حسین (ع)
📷نزول رحمت الهی در بین الحرمین
♦️وقتی روحانی وزیرِ در آستانه استیضاح را از وزارت صنعت و تجارت برای تصدی وزار رفاه و کار معرفی می کند؛ یعنی اولا از عملکرد شریعتمداری (رئیس ستاد انتخاباتی خود) در حوزه صنعت و تجارت راضی است. ثانیا کمترین اعتباری برای مجلس قائل نیست. وزارت صنعت از مقصران اصلی نابسامانی اقتصادی است. 🔹وقتی روحانی از عملکرد رئیس ستاد انتخاباتی خود راضی باشد، لابد مهم نیست که محمد شریعتمداری در وزارت صنعت و تجارت با تولید و تجارت و مصاف نابرابر صنایع داخلی با سیل واردات بی حساب و کتاب و همچنین قیمت خودرو و سایر تولیدات انحصاری دولت چه کرده است.به قول وزیر بهداشت ♦️مردم فکر می کنند اکنون مهر 97 است اما برای روحانی و مشاوران او، اردیبهشت 96 وفصل انتخابات سپری نشده است. اگر جز از این بود، او نباید رئیس ستاد انتخاباتی خود را از وزارت صنعت به وزارت کار و رفاه می برد. یا آخوندی رئیس ستاد موسوی در سال 88 را به وزارت راه و شهرسازی می گماشت.
💢 #جهانگیری قصد دارد با علنی کردن اختلافاتش در دولت، بنحوی هم مقدمات خداحافظی قهرمان گونه‌اش از دولت را فراهم آورد هم خودش و اصلاح‌طلبان را از تمام ناکارآمدی‌های دولت مبرّا کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ليدی گاگا خواننده، ترانه‌سرا، آهنگ‌ساز و بازیگر مشهور آمريكايی که شرکت های مد و لباس برایش دست و پا می شکنند چند روز پیش با یک کت و شلوار گشاد مردانه بر روی سن رفت و از آزارهای جنسی و استفاده های ابزاری غرب از زنان گفت و گفت همه مرا به خاطر لباس‌ها و تنم می خواهند نه خودم.... حالا شما نتیجه بگیرید امثال مسیح علینژاد چقدر بی‌شرفن که نسخه برهنگی رو برای زنان ایرانی می نویسند
صندلی های خالی پرواز همدان-تهران
🔴آخوندی با رفت🔴 🔷عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی پس از شش سال بی‌عملی و ناکارآمدی، در آستانه سومین استیضاح از سوی مجلس، با استعفاء داد و رفت. ♦️چرا آخوندی با رفت؟ 1⃣ایجاد رکود در بازار ساخت و ساز 2⃣بی‌خانمان نمودن متقاضیان مسکن مهر 3⃣وعده پوچ و غیر عملی مسکن اجتماعی 4⃣وعده خرید ایرباس و انحرف در اذهان 5⃣اغفال مجدد جامعه با وعده خرید بوئینگ 6⃣عدم اهتمام به ناوگان حمل و نقل زمینی 7⃣قصور در حادثه قطار و کشته شدن مردم 8⃣تداوم تلفات و خسارت در حمل‌و‌نقل جاده‌ای 9⃣افزایش صد ‌و دوازده درصدی قیمت مسکن 🔷عباس آخوندی به عنوان یک و عضو هیات مدیره یازده شرکت خصوصی، با حمایت سیاسی و خانوادگی بر سر کار آمد و با پشتوانه همین از دو استیضاح در مجلس گریخت. وی با اطلاع از عدم حمایت سیاسی و خانوادگی در استیضاح سوم، تصمیم به استعفا گرفت. آخوندی در حالی وزارت شهرسازی را با رها می‌کند که در حوزه مسکن و حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای و ریلی کارآمدی در کارنامه او مشاهده نمی‌شود.