🔺برخی تصور میکنند محدودیتهای قطر برای میزبانی #جام_جهانی به اسلامی بودن این کشور مربوط میشود؛ اما ۴سال پیش نیز، فیفا به شرکتهای تلویزیونی دستور داد از زوم روی بدن و چهره #زنان تماشاگر پرهیز کنند...
حتی در یک رویداد سرگرمی هم قواعد پوشش وجود داره تا اصل رویداد دچار حواشی نشه!
💬 فائزه اکبرشاهی
➕ ضوابط و مقرراتی که قطر برای حرمت حلال و حرام دینی در جام جهانی گذاشته اگر فرضا در ایران بود و جمهوری اسلامی اعلام می کرد، سلبریتی های ورزشی می گفتند کلا مراسم لغو شود، روشنفکران از خجالت آب می شدند و شبه رسانه های لندنی هزاران ساعت در تمسخر آن برنامه می ساختند!
💬 عبدالله گنجی
@akhbarsiasirooz
#واکنش_جالب
🔴رییس فیفا: صحبت اروپاییها از حقوقبشر مایه تعجب است
🔹پاسخ اینفانتینو به سوالی درباره حقوق بشر در قطر: وقتی این انتقادات را از سوی اروپاییها دیدم تعجب کردم. من از خودم مثال میزنم. وقتی بچه بودم با خانوادهام به سوئیس مهاجرت کردم. آنجا خیلی خوب فشار و ظلمی که به خانوادهام به عنوان مهاجر وارد میشد را حس کردم. این اتفاقات تلخ برای خانوادهام در قطر نبود بلکه در سوئیس در قلب اروپا رخ داد.
🔹فکر میکنم به خاطر کاری که ما اروپاییها در ۳۰۰۰ سال گذشته در سراسر جهان انجام دادهایم، باید برای ۳۰۰۰ سال آینده عذرخواهی کنیم.
@akhbarsiasirooz
🔴ضدفوتبال شدن سلبریتیها فتنه جدیدشان علیه #امید است
🔺سلبریتیهای صحنهگردان اغتشاش این روزها مشغول کوبیدن تیم ملی و سمپاشی فضا علیه آن هستند؛ به بازیکنان توهین میکنند، آنان را متهم به عدم همراهی با مردم میکنند، درباره آنان شایعهسازی میکنند و حتی علنا آرزوی باخت و حذف تیم ایران را دارند.
🔹مقام معظم رهبری دیروز فرمودند امیدآفرینی شاخص ایراندوستیست و امیدستیزی شاخص ایرانستیزی. هرکس علیه امید مردم اقدامی کند، ایرانستیز است؛ حتی اگر خودش مدعی طرفداری ایران و مردم باشد.
🔹ضدانقلاب و سلبریتیهای اغتشاشگر میدانند مردم اگر حالشان خوب باشد، دیگر به حرفشان گوش نمیدهند و کمتر دروغهایشان را باور میکنند. چیزی که این روزها میتواند مردم را خوشحال و امیدوار کند و تأثیرپذیری از فضای منفی و تاریک شایعات را کم و احتمال پیوستنشان به صف اغتشاش را از بین ببرد، موفقیت ملیپوشان در قطر است. شروع برگزاری بازیها احتمالا جمع زیادی از همین نوجوانانی که پیادهنظام اغتشاش شدهاند را از خیابانها جمع کند. از همین رو تمام توانشان را این روزها گذاشتهاند تا تیم ملی را تضعیف کنند و از علاقه و توجه مردم به بازیها کم کنند.
🔹اینکه این آقای بازیگر برای بازیکنان تیم ملی به دروغ مینویسد «مردم دعا میکنند ببازید» جز برای خراب کردن روحیه بازیکنان معنای دیگری دارد؟ یا آقای خواننده که در اعتراض به استفاده از آهنگش روی کلیپ حمایت از تیم ملی میگوید این روزها فوتبال و ملحقاتش کمترین اهمیتی برای من ندارد، قصدش جز این است توجهات را از بازیها کم کند و حال جوانان فوتبالدوست را بگیرد؟ حتی صداوسیما هم نسبت به ایجاد شور در مردم به نسبت جامهای قبلی به شدت عملکرد سرد و بیحالی دارد.
🔻مردم ایران در میانه جنگ بزرگی هستند که شرارتها و خشونتهای کف خیابان نیمه کوچکتر آن و نیم بزرگتر آن #جنگ_تحمیلی_ناامیدی ست. سلبریتیها در این جنگ به جان امید مردم افتادهاند؛ پس سلاح ما هم در دفاع از ایران و مردممان سلاح امیدآفرینیست. رهبری دیروز همین را ازهمه فعالان خواستند. همین جام جهانی و حضور تیم ملی یک اتفاق حالخوب کن است که باید قدرش را دانست و با تمام توان برای موفقیتش دعا و از آن حمایت کرد. کم نگذاریم!🇮🇷
📝 #رها_عبداللهی
@akhbarsiasirooz
📍اگر ایران جای قطر بود!
🔹در جشنواره فجر انقلاب اسلامی سال گذشته، بخاطر تذکر حجاب به یکی دو نفر از شرکتکنندهها، مسئولان جشنواره مورد سوال واقع شدند!
🔸قطر در جام جهانی گشت ارشاد راه انداخته و از تماشاگران زن خواسته متناسب با قوانین لباس بپوشند، اگر تخطی کنند ممکن است با مجازات زندان روبهرو شوند!
❓انصافا اگر جای قطر و ایران در اجرای این قوانین عوض میشد، از سلبریتیها تا غربزدگان چه واکنشی نشان میدادند! احتمالا بجای اخبار جام جهانی، انتقادها، تخریبها و آه و نالههای این افراد تیتر اول رسانههای دنیا بود!
❓آیا غیر از این است که این اقدامات قطر، تهدید جدیای برای جهان استکبار محسوب نمیشود؟ بنابراین مخالفت چندانی با آن ندارند!
❓آیا غیر از آن است که ایران اسلامی با گفتمان «معنویت و دین مداری» در اوایل انقلاب کمونیست را و در ادامه لیبرالیسم را به چالش کشانده است؟
🔹این دشمنی برای ما شیرین است چون نشان از «عمق اثرگذاری» دارد
اما «وادادگی» مسئولین حوزه هنر و فرهنگ خیر!
@akhbarsiasirooz
علی کریمی، دلقک بیسواد، اخیرا یک استوری گذاشته بود قیافه یه بسیجی رو مسخره کرده بود. مقایسه کنید بقیه اش با شما،
بدون شرح ...😉
@akhbarsiasirooz
💬توییت دشمن شکن و منافق کش سید حسین آقامیری! در جواب برادرش حسن که در کلاب هاس گفته بود حتی مریم رجوی هم حق اظهار نظر و صحبت داره!
دمش گرم دلاور
اینجوری برادر خائنش را رسوا کرد
@akhbarsiasirooz
🔹 شهادت کیان و بروکراسی روایت
🔹 کیان و دیگر شهدای ایذه روز چهارشنبه شهید شدند و امروز پس از سه یا چهار روز، فیلم مدافعان امنیت بدون سلاح دفاعی یا تهاجمی منتشر می شود. دقیقا قضیه اش مانند فیلم امجد امینی قبل از فوت مهسا امینی است که به سالم بودن بدن دخترش اعتراف می کند ولی یک هفته پس از فوتش اجازه انتشار یافت.
🔹 ما در جنگ روایت ها قرار داریم و این یک واقعیت است. جنگ روایت مثل دعوای خیابانی است آنکس که سیلی اول را محکم تر بکوبد احتمال موفقیتش بیشتر است. در جنگ روایت ها هم دو موضوع بسیار مهم است سرعت روایت و جذابیت روایت.
🔹 متأسفانه در جنگ روایت ها ما اسیر بروکراسی شده ایم، درگیر پیچ و خم اجازه حفاظت یا حراست فلان سازمان، اذن فلان وزیر یا وکیل، آمار دادن یا ندادن فلان سازمان عریض و طویل. مانند دن کیشوتی که با شمشیر نه به جنگ آسیاب بادی بلکه به جنگ توپخانه عظیم دشمن آمده است.
🔹 راهکار هم ساده و هم پیچیده است. ساده از آن جهت که ما دیتا و اطلاعات بیشتری داریم، پیچیده از آن جهت که درگیر ذهن های فرسوده و پیچ و خم های اداری روایتیم.
#یعقوب_ربیعی
@akhbarsiasirooz
❌توهین هایی که مادر کیان در خاکسپاری فرزندش کرد نتیجه انحلال مراکز تربیت معلم شهید رجایی و باهنر بود.
🔹نقش آموزش و پرورش در تحول و ارتقاء جامعه و تربیت نسلی در تراز انقلاب اسلامی برکسی پوشیده نیست که در این زمینه نقش معلمان به عنوان مهم ترین عنصر نظام تعلیم و تربیت بسیار تاثیر گذار هستند. اما در حوزه فرهنگ و اندیشه و در حوزه تعلیم و تربیت در صف مقدم جنگ نرم قرار داریم. امروز دشمن میدان جدیدی را برای تاخت و تاز فرهنگی، سیاسی ، امنیتی گشوده است و صحنه نبرد را به مدارس و دانش آموزان و دانشگاهیان کشانده و به دنبال بی هویت کردن نسل جوان است که پیچیده ترین و مرموزترین میدان نبرد است که دشمن در آن حضور جدی و سنگین دارد.
🔹اما امروز ما چالشهای زیادی در بدنه تعلیم و تربیت داریم هم از باب مدیریتی و هم از باب مسائل سیاسی و اجتماعی. از باب مدیریتی ما آموزش و پرورش را از حیث مدیریتی ایده آل نمی دانیم چون در ساختار خود مخصوصا نیروی انسانی آسیب دیده که این امر یک مدیریت انقلابی می خواهد که کاری بسیار سخت است. و اما مشکلات فرهنگی راه طولانی را می طلبد تا حل شود و زمان و منابع خاص خودش را می خواهد.
🔹آموزش و پرورش ما در حوزه نیروی انسانی آسیب دیده است، چون بخش زیادی از کلاسهای ما یا از حضور معلمان غیر مرتبط استفاده می شود یا سرباز معلم یا نیروهای حق التدریس یا خرید خدمت. اینها در اصل معلم نیستند اینها افراد باسواد با دانشی هستند که آمدند کار معلمی انجام بدهند. موضوع معلمی تنها با داشتن سواد دانشگاهی نیست ، معلمی بالاخره یک حرفه است ، مهارتهای مختلفی را می طلبد و دارای صلاحیت های مختلفی است و این صلاحیت ها و این مهارتها هم زمان با تحصیلات دانشگاهی ، باید در دانشگاهی بنام فرهنگیان کسب کرد تا در کلاس درس حضور یابد.
🔸اصلاح طلبان در راسش دولت سازندگی در دهه ۷۰ تا ۹۰ بیش از ۱۲۰ مرکز تربیت معلم را به تدریج تعطیل کردند و استدلالشان این بود که آموزش و پرورش نیازی به تربیت معلم ندارد. این میزان دانشگاه داریم و دانشجوها هم بیکار هستند و چرا از جیب دولت هزینه کنیم و معلم تربیت کنیم بلکه مردم خود با پول خود درس بخوانند و مدرک بگیرند، آزمونی میگیریم یا نمیگیریم و به سر کلاس میفرستیم. با این سیاست مراکز تربیتمعلم تعطیل شد. نتیجه حذف تربیت معلم، بهکارگیری معلمان حقالتدریس و شرکتی است یا کسانی که دیگر هیچ جا استخدام نشدند و نهایتاً به آموزش و پرورش آمدند. در حقیقت شاهدیم که تربیت معلمی را که با آن همه زحمت در زمان جنگ به وجود آمد و شهید رجایی و باهنر برای ایجاد آن به میدان آمدند، به تدریج تعطیل شد که این آغاز مصیبت بود.
🔹در سال ۹۰ دانشگاه فرهنگیان تاسیس شد و یک سال بعد دولت روحانی بر سر کار آمد که اعتقادی به دانشگاه فرهنگیان نداشت و این دانشگاه را تا مرز نابودی برد. مهمترین چالشی که امروز در آموزش و پرورش داریم و رهبر فرزانه انقلاب چندین بار هم فرموده اند موضوع اجرایی شدن سند تحول است. اگر تاکنون انجام نشده ما باید بگوئیم شاید اعتقادی پشت آن نبوده که سند ۲۰۳۰ را به جای آن ابلاغ کردند. چون سند تحول بنیادین نزد غربگدایان محلی از اعراب نداشت. رهبر فرزانه انقلاب فرمودند ۲۰۳۰ نباید اجرا بشود و باید جلوی آن گرفته شود. بعضی از آقایان گفتند از هرچی بگذرم از سند ۲۰۳۰ نمی گذرم.
🔸سه عامل اساسی آموزش و پرورش را تضعیف کرد : یکی تعطیلی مراکز تربیت معلم و دیگری ابلاغ سند ۲۰۳۰ و سومی عدم اعتقاد به دانشگاه فرهنگیان در دولت یازدهم و دوازدهم.
🌀آقایان، خانم ها :
مادر نوجوان کیان پیر فلک که در اغتشاشات ایذه کشته شد ، معلم مدرسه ای از مدارس وزارت آموزش و پرورش است. این خانم معلم، به اتفاق این بچه و شوهرش برای شرکت در اغتشاشات به آن نقطه شهر ایذه رفته بود.
چنین آدمی معلم جمعی از دانش آموزان این سرزمین است.
این فرد در طول مدت معلمی بشدت دانش آموزان را بر ضدیت با قرآن و ائمه اطهار ع تشویق می کرد . رسما اعلام میکرد؛ قرآن را قبول ندارد . صحبت های ایشان را در جمع مردم و در حین دفن کیان گوش کنید. با افتخار میگوید:
در مراسم ختم پسرم قرآن پخش نکنید ، پسرم از قرآن متنفر بود ، چه کسی یک پسر بچه ۹ ساله را از قرآن متنفر کرده بود ؟ یک مادر، که معلم مدرسه ای هم هست .
👈تعلل جایز نیست همه باید به دولت انقلابی و مدیران انقلابی آموزش و پرورش کمک کنند.
@akhbarsiasirooz
راهاندازی اولین پالایشگاه فراسرزمینی نمونه حرکت رو به جلوی کشور است
رهبر معظم انقلاب:
🔹دستیابی دانشمندان ایرانی به بومیسازی تجهیزات استخراج نفت و گاز، افتتاح چندین کارخانه، راهاندازی اولین #پالایشگاه_فراسرزمینی، پرتاب موشک ماهوارهبر و رونمایی از یک موشک جدید و... همه نمونههایی از حرکت رو به جلو کشور، آن هم در زمانی است که دشمن تلاش دارد با برخی اغتشاشات مانع این حرکت شود.
#راه_امید
@akhbarsiasirooz
🔰اشک تمساح بر پیکر کیان
🔻مسعود فروغی سردبیر روزنامه فرهیختگان نوشت: ️اگر عکس کیان عزیز پسر ۱۰ ساله ایذهای را استوری میکنند ولی حاضر نیستند به عامل جنایت اخم کنند، در واقع به خودشان و مخاطبان دروغ میگویند. تازه برعکس جنایتکار را رها میکنند و تیغ رو به پلیس و بسیج و مدافع امنیت میکشند. این وارونه کردن جنایت و واقعه اول بار در روزگار ما رخ نداده، حالا تنها تفاوت ظهور پررنگتر وارونهنمایی هست که خصوصیت عصر شبکههای اجتماعی است. در مظلومیت خونهای ریخته شده در پاییز ۱۴۰۱ همین بس که صدای هلهله تجزیهطلبان، نوای حقطلبان را ضعیف کرده. اگر دستور اعتصاب اینترنشنال اجتماعی شده بود نیازی به جنگ مسلحانه در خیابان نبود. ولی این تمام قصه نیست، اصل کاری نیاز طراحان صحنه به خونریزی و آشفته کردن فضای عمومی است؛ جابجا کردن جانی و مظلوم. ضربهای بزرگ به افکار عمومی که راه مقابله با آن ساده نیست. مجموعهای پیچیده از امر امنیتیـ اطلاعاتی، کنش سیاسی و اجتماعی و البته تصمیمات مهم رسانهای نیاز است.
@akhbarsiasirooz