eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.6هزار عکس
23.5هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای، ۹دی را تجلی اراده و قدرت الهی در ملتی دانست که با الهام از فرهنگ سرخ عاشورا و با تبعیت از ولی امر خود، درسی بزرگ به دشمنان حق و حقیقت، فریب‌خوردگان و دنیا طلبان داد.
یادتان هست ۳ماه پیش در#منوتو گفتم ایران برای نخستین بار از زمان هخامنشیان به مدیترانه وصل شده؟ و مجری کم استعداد پوزخند زد؟ حالا با تصمیم ترامپ برای خروج از سوریه میشود از تهران تا سواحل مدیترانه اتوبان کشید
شبکه المیادین لبنان به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد عربستان سعودی به کشورهای عضو اتحادیه عرب گفته مخالف بازگشت سوریه به این اتحادیه نیست.
♦️ کسی که می گوید " ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کردیم اما متاسفانه ناچارم کاملا مخفیانه به آنجا سفر کنم. دوبار قرار بود به عراق سفر کنم اما خبر آن درز کرد و سفر لغو شد"، پشت بندش چطور رویش می شود از زیر پتو بگوید "ایران را زیر نظر داریم"؟! حتما باید از حاج قاسم پس گردنی بخورد تا شکر زیادی نخورد؟!
🔸صفارهرندی: 🔹تصویر ۹ دی فقط با عاشورای سال ۵۷ قابل مقایسه است. 🔹امروز در کمال تعجب شاهد این هستیم که آقایان می گویند قرار نبود مشکلات اقتصادی با برجام حل شود. این به نوعی رو در روی مردم ایستادن و تمسخر آنهاست. 🔹در آن روز گفتید اگر می‌خواهید چرخ زندگی مردم بچرخد باید به سمت مذاکره برویم؛ امروز می گویید چرا شما کدخدای عالم را اینگونه قدر قدرت می‌بینید؟ این حرف را شما می‌زدید، مردم که این حرف را قبول نداشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خطیب نماز جمعه تهران به فتنه آفرینان:« حماسه ۹دی قابل تکرار است»
🔴 ملت عزیز و عزیز ملت ✳️ حکایت سفر ترامپ به عراق، آن هم به صورت اعلام نشده و با دولت عراق و آن‌گاه تعیین شروط گوناگون برای رئیس‌جمهور عراق برای ملاقات، اذهان را به سمت‌ و سوی پیشامد مشابهی در سال ۱۳۲۲ سوق می‌دهد. ✳️ هنگامی‌که سران متفقین با شاه ایران به تهران آمدند، نشستی برگزار کردند و حتی تا آنجا پیش رفتند که میزبانیِ صاحب‌خانه را نپذیرفتند و در نهایت شاه ایران با تمام شخصا به زیارت! آنها رفت... اما مسئله اصلی اینجاست: 👈 《عراق ندارد!》 خمینی‌ای که خود در قله ایستاده باشد، در روح بدمد و آنها را به قله‌های بکشاند... بی‌گمان اگر ایران نیز از برخوردار نمی‌بود، امروز شاه ایران پشت درب‌های سفارت آمریکا در تهران در انتظار اجازه‌نامه‌ای برای ملاقات با ترامپ ایستاده ‌بود ✅ این‌ است دستاوردی از دستاوردهای ۵۷ که گروهی در کوچه‌پس‌‌کوچه‌های ظلمانیِ ذهن خود سراسیمه به جستجویش مشغولند و البته که ببینند؛ بی‌توجه به آنکه مللِ دیگر در تمنای قِسمی از آن هستند.
«عبدالباری عطوان»، تحلیلگر جهان عرب: کشورهای عربی شتابان برای افتتاح سفارت‌های خود به دمشق می‌روند.
⭕️ ترامپ:۷ هزار میلیارد دلار در خاورمیانه خرج کردیم 🔻با هواپیمایی که چراغ هایش خاموش بود و تمام شیشه های اش پوشیده بود، در تاریکی محض و با اسکورت چند جت در #عراق نشستیم 🔻ترسناک بود من برای #حیثیت ریاست جمهوری نگرانم و نگران بانوی اول آمریکا هستم 🔻من تا به حال سوار هر هواپیمای با سایزهای مختلف شده بودم اما هیچ وقت چنین تجربه‌ای نداشتم 👈 وقت آن است که برگردیم و پول ها را خرج کشور خودمان کنیم
🔴 چرایی زلزله سیاسی در عربستان 🔻تغییر وزیرخارجه عربستان را باید متاثر از دو عنصر مهم دانست: 1⃣ نخست، شکست حاکمیت نگاه تهاجمی در سیاست خارجی؛ مجموعه تصمیم گیر و تصمیم ساز در دربار سعودی به این نتیجه رسیده اند که رویکرد تهاجمی در سیاست خارجی به جای اینکه برای عربستان فرصت ساز باشد، هزینه بر بوده است. ناکامی در پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده آنهم با یک رویکرد صد در صد تهاجمی و افراطی در یمن، سوریه، عراق از جمله عوامل مهم در جابجایی وزیر خارجه سعودی است به کاربست رهیافت های تهاجمی در سیاست خارجی معتقد بود. از این منظرگاه می توان واگذاری دستگاه دیپلماسی ریاض به ابراهیم العساف ۷۰ ساله را به منزله عقب نشینی سعودی ها از مواضع شکست خورده منطقه ای شان دانست. 2⃣ دوم، جایگزینی دیپلماسی امنیتی با دیپلماسی اقتصادی؛ از این زاویه به نظر می رسد نیاز عربستان به حضور در بازسازی سوریه و عراق در دوران پساداعش از عوامل مهم تغییر عادل الجبیر است. ظاهرا سعودی ها، مشارکت در_بازسازی سوریه و عراق را تنها روزنه نفوذ در این دو کشور پس از اقدامات متعدد و چندین ساله سلبی و ایجابی جهت به چنگ انداختن سوریه و عراق می دانند. برای تحقق این امر نیاز به یک دیپلماسی اقتصادی می باشد که از نظر دربار سعودی العساف برای این امر گزینه مناسبی است. اگر عادل الجبیر به عنوان نماینده گفتمان امنیت گرایی در حوزه سیاست خارجی عربستان شناخته می شود در نقطه مقابل العساف که یک عنصر فعال با سوابق اقتصادی است، نماینده نگاه اقتصادی در سیاست خارجی شناخته می شود. به بیان ساده تر اگر الجبیر برای یک فضای امنیتی عنصر خوبی است، العساف برای یک فضای اقتصادی گزینه مطلوبی است.
پیامبر اسلام (ص) : از فتنه و آزمایش در آخرالزمان نگران نباشید؛ چرا که موجب نابودی منافقان خواهد شد 📚میزان الحکمه، حدیث شماره ۱۵۷۴۸
بزرگ؛ SPV همان FATF است/مبادلات مالی با اروپا در اختیار سه بانک قرار می گیرد! ◀️غربی ها تقریبا به این نتیجه رسیده اند که احتمال تصویب در ایران بسیار پایین بوده و عملی شدن طراحی های آنها در قالب توصیه های FATF بعید به نظر می رسد، بنابراین با همکاری دولت روحانی بازی جدیدی طراحی کرده اند! آنچه در حال رخ دادن است چیزی نیست جز تحمیل FATF در قالب SPV. براساس اخبار رسیده، اروپا سه بانک را برای اجرای نفت در برابر غذا و دارو! طرف حساب خود قرار داده که همگی در اختیار یک جریان خاص سیاسی در کشور است؛ بانک زیر نظر حسین برادر روحانی، بانک در اختیار خانواده و علی و بانک هم در دست جمعی از نزدیکان دولت .. جالب اینجاست که در اوج تحریمها هم دسترسی این بانکها به قطع نشد! براساس طراحی صورت گرفته این بانکها باید تمام الزامات FATF را اجرا کنند، حق تبادل مالی با لیست تحریم های آمریکا در داخل ایران را ندارند، تمام شرکتهایی که با این بانکها همکاری دارند باید گواهی سلامت از اروپا دریافت کنند، تمام مشتریان آنها مشخص باشند و نهایتا اینکه پول واریزی به صندوق مذکور امکان انتقال به ایران را نداشته و فقط باید هزینه مواد خوراکی و دارو از طریق اروپا شود! بنابراین اکنون دیگر می توان با اطمینان ادعا کرد که در یک هماهنگی کامل میان آمریکا و اروپا و برای اجرایی شدن طراحی شده و این واقعیتی که دولت روحانی موذیانه از مردم پنهان کرده است! جنبه دیگر این داستان به این نکته باز می گردد که در قالب اجرایی شدن spv غرب در حال انحصاری کردن مبادلات تجاری خود با ایران از طریق جریان سیاسی و تقسیم کردن اقتصاد ایران به دو بخش سیاه و سفید است! و جالب اینجاست که تمام این فرایند با آگاهی و همکاری کامل دولت روحانی در حال اجرا شدن است!!! حالا بیشتر می توان به ماهیت کاسبان تحریم، کاسبان برجام و دلار بیست هزار تومانی و حالا هم کاسبان SPV پی برد..