روحانی چرا هنجارشکنی می کند؟ -1
✍ سخنان اخیر آقای روحانی با اعتراض علما و مراجع مواجه شده است. آیتالله مکارم شیرازی در اعتراض به این سخنان گفت "سخنان رئیسجمهور درباره حجاب و فضای مجازی زننده بود. شما رئیس جمهوری اسلامی هستید؛ نه رئیس جمهور دموکراتیک سکولار. رئیس جمهوری که قسم خورده ارزش های اسلامی را حفظ کند، باید به قسم خود پایبند باشد".
♦️علت خودزنی آقای روحانی که کسوت روحانیت (عبای پیامبر ص) را بر تن دارد، چیست؟ مگر نه اینکه او عادت داشت هر چند وقت یک بار، هیئتی را نزد مراجع و علما در قم بفرستد تا همراهی و حمایت ایشان را نسبت به خود و دولت جلب کند؟ پس چرا اکنون به صورت مبانی و ارزش های اسلامی چنگ می اندازد و مرتکب مواضع هنجارشکنانه فرهنگی و ساختار شکنانه سیاسی می شود؟
🔹باید دید روحانی در ارتکاب این مواضع رادیکال، فعال و انتخابگر است یا منفعل و متاثر؟ غرض این نیست که از او رفع مسئولیت کنیم؛ این رویکرد، او را در موضع اتهام و مجرمیت قرار می دهد و موجب زوال صلاحیت های ریاست جمهوری و روحانی بودن -مگر در حد نام خانوادگی- می شود.
♦️واقعیت این است که روحانی در مسیر عقبگرد نسبت به محکمات دینداری و دین و انقلاب، دچار "مجبوریت از سر انتخاب قبلی"! شده است. ابتدا علت را بشناسیم و سپس درباره این اجبار حرف بزنیم.
🔹آقای روحانی در حالی که هنوز به اولین سالگرد دومین انتخاب خود برای ریاست جمهوری نرسیده بود، دچار ریزش شدید مقبولیت و محبوبیت بین مردم به ویژه رای دهندگان شد. روزنامه آرمان از روزنامه های حامی دولت، دیروز ضمن گفت و گو با فرزانه ترکان (عضو مرکزیت کارگزاران) نوشت "دولت روحانی دارای پایینترین میزان محبوبیت میان دولتهای پس از انقلاب است".
♦️همچنین امروز صالحی امیری (مشاور و معاون ستاد انتخاباتی روحانی و وزیر ارشاد پیشین وی) گفته است "افول سرمایه اجتماعی دولت، غیر قابل انکار است".
🔹این نظرسنجی ها دایما به روحانی و تیم لصلی وی عرضه می شود و حالتی از کلافگی و برآشفتگی را تولید می کند. آنها می فهمند که هم چوب حراج به سرمایه افتخار آمیز هسته ای (که حتی میان طیف های مخالف جمهوری اسلامی هم مایه مباهات بوده) زده اند، هم در دلداگی یکطرفه به آمریکا و اروپا، دچار آسیب عاطفی شدید شده اند، و هم سفره نسبتا تامین مردم را به باد داده و مردم را شاکی کرده اند.
♦️هر انسان آزاده و مختاری، در چنین موقعیتی، از سرعت تاختن در بیراهه و خسارت می کاهد، می ایستد و می کوشد اصلاح و جبران کند. اما مشاوران وسوسه گری هستند که رگ خواب برخی مدیران را پیدا کرده اند و درماندگی ناشی ازعبور از خط قرمز ها و هنجارهای اسلامی و ملی را می شناسند. بنابراین در چنین وضعیتی نسخه افراطی گری و رادیکالیسم (هنجار شکنی دوباره) را می پیچند.
روحانی چرا هنجارشکنی می کند؟ - 2
♦️توجیه مشاوران وسوسه گر این است که همین رفتار متهورانه، علت عمده پیروزی در انتخابات 96 بود و اکنون می تواند مقبولیت شدیدا سقوط کرده را مجددا بر گرداند؛ به عبارت دیگر، دوباره دوقطبی های ساختگی و عوام فریبانه را احیا کند.
🔹این پیشنهاد البته ظاهری گره گشا دارد اما در باطن، اولا عقیم است (بلکه چالش مقبولیت را تشدید می کند) و ثانیا در متن نقشه اصلی جبهه دشمن تعبیه شده و به چشم مهره انتحاری و دژ شکن به دولت می نگرد. عقیم است، چون شرایط فعلی با ابتدای سال 96 تفاوت کرده است. آن زمان کنگره آمریکا تصویب تحریم های جدید و چند لایه را به بعد از انتخابات ایران موکول کرد تا آسیبی به طیف مروّج خوش بینی به غرب وارد نیاید
♦️ ضمنا تصور القایی به عموم این بود که سال 96 و 97، سال رونق اقتصادی است؛ اما درست بعد از انتخابات، فشار اقتصادی به خاطر سوء مدیریت عود کرد و موجب اعتراضات صنفی و کارگری متعدد حد فاصل خرداد تا دی 96 شد؛ پس از آن هم که وضعیت اقتصادی و واگذاری 18 میلیارد دلار ارز به رانت خوران و ایجاد تورم بالای 50 درصد معلوم است.
🔹بنابراین احیای دوقطبی های آمیخته به هنجارشکنی، صرفا نمک پاشیدن به زخم مردم تلقی می شود؛ چرا که تصور عمومی بر این است که دولت و شخص رئیس جمهور، اقتصاد و معیشت مردم را رها کرده و سرگرم حاشیه سازی و رفتارهای فانتزی شده اند.
♦️حق با فرزانه ترکان است که به آرمان گفت "دولت، فاقد برنامه و فرمانده اقتصادی است". ور رفتن با دین و حجاب، احساس ولنگاری مدیریتی نسبت به اقتصاد را جبران نمی کند بلکه موجب انزجار می شود.
🔹اما دشمن حتما از رادیکالیسم زدگی روحانی شادمان است؛ چرا که پمپاژ حس بی اعتنایی دولت به اولویت های معیشت مردم و ناتوانی آن، لازمه ایجاد بن بست در درون کشور و اجرای نقشه "ضربت از داخل" است.
♦️همچنین به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، «نظام وقتی اسلامی است که در آن همه اجزای اسلام محفوظ باشد و صورت و سیرت اسلام حفظ بشود...آنچه امروز در زبان مستکبرین و مخالفین جمهوری اسلامی مشاهده می کنیم که با تغییر رفتار از آن یاد می کنند، همین است.
🔹مقتدای انقلاب همچنین فرموده اند «هدف اصلی جنگ نرم، استحاله جمهوری اسلامی ایران و تغییر باطن و سیرت، با حفظ صورت و ظاهر آن است. در چارچوب اهداف جنگ نرم، باقی ماندن نام جمهوری اسلامی و حتی حضور یک معمم در راس آن مهم نیست، مهم آن است که ایران تامینکننده اهداف آمریکا، صهیونیسم و شبکه قدرت جهانی باشد».
🔸آقای روحانی متاسفانه در مسیری افتاده که می توان نام آن را "سیاست خُسران" (نابودی خود و همه دارایی خویش) نامید. مشفقانه باید هشدار داد : حالا که دنیا و معاش مردم را دچار خسارت های بزرگ کرده اید، با معاد و آخرت مردم کاری نداشته باشید.
🔰 صبح امروز؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم شناختی:
👈 شتاب حرکت علمی کشور به هیچوجه کُند یا متوقف نشود
🔻 حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار مسئولان و محققان ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، وزیر علوم، رؤسا و اساتید دانشگاههای مرتبط، با اشاره به تأثیرگذاری علوم شناختی در عرصه های علمی، پزشکی، اجتماعی و اقتصادی، بر لزوم تلاش همهجانبه و شبانهروزی برای پیشرفت بیش از پیش در این علوم تأکید کردند و گفتند: شتاب حرکت علمی کشور نباید کاهش یابد و یا متوقف شود، بلکه این شتاب باید برای سالهای طولانی و تا رسیدن به نقطه اوج علمی حفظ و تقویت شود.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی از زحمات و دستاوردهای علمی مسئولان و دانشمندان ستاد توسعه علوم شناختی افزودند: پیشرفتهای علمی بشر و گشوده شدن دریچههای جدید برای شناخت بیشتر از نظم عجیب و پیچیدگیهای حیرت آور عالم خلقت، مستلزم شکرگزاری است، زیرا انسان را به معرفت الهی نزدیک تر میکند.
🔹 حضرت آیت الله خامنهای خاطرنشان کردند: هریک از این دریچههای علم و دانش که از جانب خداوند به روی بشر باز میشود، زمینهساز تحولات شگرف و جدید در زندگی انسانها است، بنابراین هر ملتی که از دانشهای جدید و فناوریهای مرتبط با آن عقب بماند، سرنوشتی جز عقبماندگی، ذلیل شدن و استعمار از جانب قدرتها نخواهد داشت.
🔹 ایشان افزودند: علت تأکیدهای مکرر بر موضوع علم و پیشرفت علمی همین موضوع است، بنابراین دانشمندان و محققان و مراکز علمی و پژوهشی برای ادامه پر شتاب حرکت علمی کشور بخصوص در زمینه علوم جدید، باید با توکل به خدا و با نیت الهی، از جان مایه بگذارند و شب و روز نشناسند و مسئولان کشور بهویژه دولت نیز باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی حرکت علمی کشور در ۲۰ سال اخیر را خوب توصیف کردند و گفتند: شتاب این حرکت علمی نباید کاهش یابد بلکه این شتاب باید برای بیست تا سی سال آینده حفظ و تقویت شود تا به نقطه اوج برسیم.
🔹 حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر اینکه نباید به حد کنونیِ پیشرفتهای علمی قانع بود، افزودند: اگر اندکی از کاروان حرکت علمی دنیا عقب بمانیم، دیگر به این کاروان و قله های علمی نخواهیم رسید، بنابراین هیچگونه توقفی در زمینه حرکت علمی نباید ایجاد شود.
🔹 ایشان با اشاره به مسائل مربوط به بودجه مراکز فرهنگی و علمی کشور و اظهارات مسئولان اجرایی مبنی بر مشکلات اقتصادی، گفتند: من در جریان مشکلات هستم اما معتقدم کشوری که همت کند، حتی میتواند در بحبوحه مشکلات سیاسی و اقتصادی نیز کارهای بزرگی انجام دهد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نمونههای تاریخی در برخی کشورها که در شرایط بسیار سخت، سنگ بناهای علمی بزرگی را پایهگذاری کردند، افزودند: شرایط امروز ما به سختیِ تلاطمهای آن کشورها نیست، بنابراین می توانیم پایههای مستحکم علمی را بنا بگذاریم.
🔹 حضرت آیت الله خامنهای در ادامه دو توصیه هم بیان کردند. توصیه اول اینکه، برای پیشرفت علمی از همه تواناییهای غربیها استفاده کنید و از شاگردی کردن و یادگرفتن هرگز پرهیز نکنید، زیرا ما از شاگردی کردن ننگمان نمیآید بلکه از «همیشه شاگرد ماندن» ننگمان میآید.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی در توصیه دوم خود گفتند: هیچگاه به برنامهها و توصیههای غربیها اعتماد نکنید.
ایشان با تأکید بر اینکه همواره باید به توصیه غربیها با سوءظن نگریسته شود، افزودند: کشورهای غربی که امروز بیشترین پیشرفتها را در زمینه علوم جدید دارند، بیشترین جنایات را نیز در طول تاریخ بر ضد ملتها مرتکب شده اند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی، مسئولان ستاد توسعه علوم شناختی را به تعیین اولویتها و هدفهای لازم نیز توصیه کردند و گفتند: در همه عرصههای علوم شناختی، ابتدا باید هدف گذاریها مشخص و سپس طرح و پروژه، تعریف شود و در اختیار پژوهشگر و محقق قرار گیرد.
🔺 حضرت آیت الله خامنهای، لزوم تعریف یک راهبرد بومی برای پیشبرد علوم شناختی را مورد تأکید قرار دادند و در پایان خاطرنشان کردند: در مسیر شناخت این علوم که با استدلال و منطق سر و کار دارد، بگونهای حرکت کنید که زمینه معرفت بیشتر خداوند حاصل شود. ۹۷/۱۱/۳
🔴 روزنامه اسرائیلی ژورزالم پست، امروز:
رتبهبندی نظامی 2018: ایران قویتر از اسرائیل
طبق رتبهبندی سایت Global Firepower با بررسی 55 مولفه اسرائیل در رتبه 16 و ایران در رتبه 13 قرار دارد
اسرائیل سه ساله در حال نزول هست 2016 در رتبه 11، سال 2017 در رتبه 15 و امسال در رتبه 16 اما ایران در حال پیشرفته سال 2017 در رتبه 20 بوده و امسال در رتبه 13
و جالبتر اینکه بودجه نظامی اسرائیل 20 میلیارد دلاره و بودجه نظامی ایران 6 میلیارد دلار
.
♻️ اصرار کنندگان چه پاسخی به سئوالات رهبر انقلاب دارند؟
🔰 حمید رسایی: برخلاف خبری که در رسانه های مجازی شایع شده، یکی از وزرایی که نامه لزوم پذیرش FATF به رهبر انقلاب را امضا کرده است، رحمانی فضلی (وزیر کشور) است.
واعظی امروز ضمن تأیید اصل این نامه نگاری، از پاسخ رهبر انقلاب به این وزرا خبر داد که با توجه به بیانات صریح رهبر انقلاب در ۳۰ خرداد در دیدار نمایندگان و رییس مجلس با ایشان، پاسخ امام خامنه ای قابل پیش بینی است.
اکنون رییس جمهور، این وزرا و دیگر موافقان پیوستن به کنوانسیون های استعماری از جمله علی و صادق لاریجانی باید توضیح دهند که چرا همچنان اصرار به این پیوستن دارند؟!
پاسخ اصرار کنندگان به این سئوالات بدیهی افکار عمومی چیست:
الف - پیوستن به کنوانسیونها چه ارتباطی به مشکلات و شرایط اقتصادی کشور دارد؟
ب - چه تضمینی وجود دارد که با پیوستن به این کنوانسیونها مشکلات نقل و انتقالات مالی برطرف میشود؟!
🔸مجمع تشخیص جلوی این گروگانگیری و راهزنی را بگیرد
هشت وزیر دولت آقای روحانی به رهبر انقلاب درباره الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF نامه نوشتهاند.
به خاطر داشته باشیم، فردا که خسارات FATF آشکار شد، همین جماعت آن را "تصمیم نظام" خواهند خواند، چنانکه در قصه برجام چنین کردند.
اعضای دولت آقای روحانی نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مسئله مبادلات بانکی ما حل خواهد شد، و نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مشکلی برای کشور پیش نخواهد آمد، بلکه صرفا میگویند اگر دستورات FATF اجرا نشود، مشکلات بیشتر خواهد شد!
این نحوه مواجهه با مسئله، نوعی باجخواهی و مسئولیتگریزی توامان است که فقط در داستان راهزنان و گروگانگیران شنیدهایم. مبادلات بانکی را که در اختیار کامل دولت است، گروگان گرفتهاند و میگویند اگر درخواستهای ما را انجام ندهید، وضعیت مبادلات بانکی بدتر میشود، اما اگر درخواست ما را انجام دادید، درباره بهبود یا بدتر نشدن وضعیت مبادلات بانکی هیچ تضمینی نمیدهیم!
دولت آقای روحانی به جای نامهنگاری با رهبر انقلاب، باید درباره فرجام FATF تضمینهای سلبی و ایجابی لازم را بدهد. تضمین بدهند که اولا هیچ گونه مشکلی از ناحیه این کنوانسیونها برای کشور پیش نخواهد آمد، ثانیا باید دقیقا مشخص کنند کدام مشکل بانکی به چه نحوی حل خواهد شد و فیالمثل در وضعیت مشخص "الف" در مبادلات، پس از الحاق به CFT و پالرمو چه تغییری ایجاد خواهد شد.
با کلی گویی و هوچیگری حق ندارند کشور را وارد یک باتلاق دیگر کنند و بعد از روشن شدن فرجام ماجرا بگویند این وضعیت تصمیم نظام و تقصیر ترامپ بوده است.
مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دارد با اخذ این تضمینها، در مقابل این گروگانگیری بایستد.
وقتی وزیرخارجه کشورمان، خودش علناً نظام را متهم به انجام #پولشویی_گسترده میکند، دیگر تعجب ندارد که سفیر سابق کشورمان در آلمان، دقیقاً چند ماه بعد از بازنشستگیاش، نظام را متهم به انجام عملیات تروریستی در اروپا کند و بنحوی بر تمام اتهامات چند وقت اخیرِ اروپاییها مهر تأیید بزند!!
#دولت_باسوادها
#گل_به_خودی
🔴 نتانیاهو، سردارسلیمانی را به دخالت در انتخابات اسرائیل متهم کرد
نتانیاهو: سلیمانی بهتر است به جای دخالت در انتخابات اسرائیل، وضعیت پایگاههایی را که او در صدد ایجاد آنها در سوریه است، بررسی کند.
تا هنگامی که من نخست وزیر هستم، دست از مبارزه علیه ایرانیها بر نمیداریم.
#شنیده_ها
💢ماجرای نامه ۸عضو دولت به رهبر انقلاب!
🔹🔸در دو ماه گذشته دو نامه به رهبر انقلاب داده شده است.
در نامه اول که اواخر آذر ماه داده شده از رهبر انقلاب خواسته اند که تصویب لوایح در مجمع تشخیص تسریع شود!
امضا کنندگان نامه :
ظریف وزیر خارجه
علوی وزیر اطلاعات
رحمانی فضلی وزیر کشور
رحمانی وزیر صنعت و معدن
آوایی وزیر دادگستری
دژپسند وزیر اقتصاد
جنیدی معاون حقوقی رییسجمهور
همتی رییس بانک مرکزی
بوده اند و برخلاف آنچه منتشر شده، زنگنه وزیر نفت و حجتی وزیر کشاورزی این نامه را امضا نکرده اند!
♦️رهبر انقلاب در پاسخ ذیل نامه به این سوال بسنده کرده اند که: " چه تضمینی هست که تحریمها را بردارند و دوباره عهد شکنی نکنند؟ آیا شما مسئولین امضا کننده تضمین می دهید با تصویب این لوایح، مشکلات اقتصادی مردم حل شود؟"
♦️اما نامه دوم را جهانگیری به نیابت از هیات دولت، برای رهبر انقلاب فرستاده و در نامه از #عدم_تضمین حل شدن مشکلات اقتصادی بعد از تصویب لوایح نوشته است!
♦️رهبر معظم انقلاب پاسخی به نامه دوم ندادند و این بار نامه را به مجمع تشخیص فرستادند تا بررسی شود!