5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چرا_حجاب
❤️ عشق ۹۸ درصدی‼️
🔹فلسفه حجاب از زاویه ای دیگر.....
استاد #قرائتی
🌸 تذکر لسانی _ وظیفه همگانی 🌸
@akhbarsiasirooz
🔴 #برهنگی| دودش به چشم که خواهد رفت؟‼️
🔻 در مقام یک شاگرد ولی پژوهشگر بدین نتیجه رسیدم که آمار طلاق یکسال بعد از راه اندازی شبکه های ماهواره ای فارسی زبان ، تحت تاثیر القائات مستقیم و غیرمستقیم سریال های جذاب و ترویج لایف استایل غربی شبکه هایی مثل شبکه منوتو (رویکرد اول این شبکه متفاوت با الان و با تم سرگرمی بسیار حرفه ای بود) و فارسی وان افزایش چشمگیری داشت.
🍃اکنون هم با جرات ادعا میکنم که : عزیزانم تاریخ امروز را در حافظه و تاریخ ثبت کنید و به قید حیات یک یا دو سال آتی به روایت آمار اثبات خواهم کرد که نتیجه کشف حجاب و برهنگی تعدادی از خانم ها (گرچه خیلی قلیل) در سال آتی موجب افزایش افسردگی، پوچ گرایی، خودکشی دختران ، خیانت زوجین، گسست خانواده و نهایتاً افزایش آمار طلاق خواهد شد...؛ انتهای کوچه ی ولنگاری بن بست است.
🍃 نه متحجر هستم ؛ نه بدبین ؛ نه همه را خدای نکرده هرزه میخوانم و نه همه کشف حجاب کرده ها را مثل هم یا شیاد یا خائن و... هم میبینم ولی فارغ از بحث قانون و شرع، دلسوزانه و انسان دوستانه با دیدن برخی صحنه ها قویاً معتقدم عاقبت این رفتار با هر نیتی (جاهلانه، غافلانه، خائنانه) باشد نهایتاً باز هم دودش به چشم خانواده ها و خود خانم ها خواهد رفت. اوج تاسف این است که مادری دخترش را تشویق به کشف حجاب کند!
🍃اکنون دلسوزانه و به قیمت اینکه حتی فقط یک خانم متوجه رفتار ناصوابش شود و بداند رفتارش موجب ظلم به حقوق زنان و جنسیت خودش میشود آروغ نفرت روشنفکرنمایان را به جان میخرم.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
@akhbarsiasirooz
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهاد_تبیین
🎦 وقتی بعضی عمامه به سرها هم نمیفهمند که امروز قضیه بیحجابی مهمترین نماد فرهنگی غرب است
🔺زدن حجاب فتح سنگر اول است، بعدش نه به پوشش اجباری نه، به ممنوعیت روابط پسر و دختر و بعدش هم نه ممنوعیت همجنسگرایی...
#حجت_الاسلام_عالی
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حجاب
🔴 پاسخ استاد و مفسر بزرگ قران به یک سوء برداشت جاهلانه
🔺آیتالله جوادی آملی: «لااکراهفیالدین» به معنی بیحجابی و بی حیایی در جامعه نیست
🔹این [طرز برداشت] میشود اباحیگری!
🔹اگر معنای این آیه اینگونه بود پس اینهمه بگیر و ببند در قرآن برای چیست؟
@akhbarsiasirooz
🌸 یک پاسخ منطقی و زیبا
🔴 #سؤال: چرا حجاب در ایران اجباری است؟
اگر واقعاً کسی اعتقاد نداشته باشد به احکام اسلامی و حجاب، چرا مجبور به اجرای آن باشد؟
مگر اسلام نمی گوید «لا اکراه فی الدین»؟
🔴 #پاسخ:
🔻مرحوم آیت الله حائری شیرازی:
🔹در اسلام اکراه نیست؛ اما آیا اکراه به بی عفتی خوب است یا بد است؟
مثلاً زنی، زیبایی هایی دارد. وقتی آرایشکرده بیرون می آید و مرد او را میبیند، این مرد وقتی که به این زن دل بست، آیا به خانمش که در خانه هست صدمه وارد نمیشود؟
آن زن آدم نیست؟!
آن زن، امنیت نمی خواهد؟!
این زن بیحجاب، با این کارش، امنیت خانۀ او را تهدید نمی کند؟!
🔹بله. قرآن گفته «لا اکراه فی الدین» و تا آخر هم پایش ایستاده. اما این مواردی که ذکر کردید، اِکراه به بیعفتی است. بنیان خانوادهها را به هم می ریزد. چقدر پیش آمده که زندگی یک زن در خانه آشفته شده به خاطر رویِ بازِ یک زن دیگر، یک لبخند از یک زن دیگر، آرایش یک زن!
🔹همین خانمی که آرایش میکند و بیرون میآید، اگر یک کسی از او زیباتر باشد و شوهرش را جذب خودش کند، او دو دستی به سر خودش نمی زند؟!
🍃آن چیزی که برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم نپسند!
@akhbarsiasirooz
🔴 آقای خسروپناه، بقیه تحلیل هایتان هم اینگونه است؟!
🔰حجت الإسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سؤالی در خصوص ضرورت تصویب قانون جدید عفاف و حجاب، گفت :
" قانون این بود که اگر خانمی حجاب را رعایت نکرد، جرم است؛ نیروی انتظامی باید او را دستگیر کند و تحویل قوه قضائیه بدهد تا او را محاکمه کند و محاکمه او چند ماه طول میکشد. این فرآیند اصلا شدنی نیست و بعد هم احتمال قصهای مثل آن خانم که سکته کرد پیش می آید. این قانون واقعا اجراشدنی نبود. در مورد باندهای فساد و بیحجابی شدنی است؛ اما این قانون برای تک تک افراد شدنی نبود. لذا مراتبی در نظر گرفته شد؛ به نظر شما این قانون حکیمانهتر نیست؟! "
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1600320
✳️ چند نکته:
1️⃣ واقعاً دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بقیه مسائل را هم اینگونه تحلیل می کند؟
🔻 اولاً، اگر قوه قضائیه و نیروی انتظامی به صورت جدی پای کار باشند، در کمترین زمان ممکن، محاکمه صورت می گیرد.
🔻ثانیاً، به دلیل اینکه کشف حجاب، جرم مشهود است، حتی این امکان وجود دارد که در همان لحظه ارتکاب جرم، قاضی سیار در کنار ضابطین ( نیروی انتظامی، بسیج و ... ) باشد تا حکم مربوطه را صادر کرده و صورت جلسه کند.
2️⃣ دبیر شورا می گوید این قانون واقعاً اجرا شدنی نبود. 👈 پرسش ما این است که چطور با همین قانون، سال های طولانی و در دهه های مختلف پس از انقلاب شاهد مشکلات فعلی در زمینه حجاب نبودیم⁉️
این تجربه پیش روی ماست اما لایحه مضحک عفاف و حجاب – که دبیر شورا از مدافعین آن بود – به درد دو روز هم نمی خورد!
3️⃣ دبیر شورا به قضیه سکته یک فرد اشاره می کند و قانون فعلی مربوط به حجاب را نقد می کند! عجیب است! پس با این حساب، اگر کسی در هر یک از ادارات یا در مراکز گوناگون کشور به زمین افتاد، بلافاصله قوانین مربوط به آن اداره یا مرکز را کنار بگذاریم؟!
4️⃣ اگر چند نفر هم از دنیا بروند – چه خودشان به زمین بیفتند، و چه براثر خطای فردی و سازمانی – هیچ ارتباطی با قانون حجاب ندارد و ذره ای نمی توان از قاطعیت در زمینه حجاب، کوتاه آمد.
@akhbarsiasirooz
🔴 این متأسفانه را باید ما بگوییم، نه شما !
🔰طبق گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای، رئیس دستگاه قضا در نشست شورای عالی قوه قضائیه گفته است:
« تاکید عدلیه از سال گذشته بر این بوده و هست که بسیاری از ناهنجاریها، جرم مشهود است و با همین قوانین موجود میتوان با هنجارشکنان به ویژه افرادی که به صورت سازمان یافته در این راستا اقدام میکنند برخورد کرد، ولی متاسفانه به هر دلیل با جرم مشهود برخورد نمیشود » اینجا
پ.ن:
1️⃣ اینکه رئیس عدلیه معتقد است که با همین قوانین موجود هم می توان با هنجارشکنان برخورد کرد، جای تقدیر دارد.
2️⃣ این «متأسفانه» را باید مردم عادی بگویند که دستشان به جایی بند نیست نه مسئول قوه قضائیه که همه چشم ها به او دوخته شده است!
این مثل این است که مردم پول جمع کرده باشند تا به فقرا بدهند و آنگاه این پول را در اختیار فردی قرار دهند تا به دست فقیر بدهد. اگر او پول را به فقیر نرساند، دیگر نمی تواند بگوید "متاسفانه" پول را به فقیر ندادم.
@akhbarsiasirooz
🔴 زباندرازی ولنگاران حاصل لکنت زبان و عمل ماست
🔰 اگر می بینیم که برخی سلبریتی ها و ولنگاران کف خیابان، #گستاخ و #زبان_دراز شده اند، به این دلیل است که برخی از مسئولین ما در بیان و یا اجرای قاطع حکم الهی، #لکنت_زبان و #عمل دارند. از این می ترسند که اگر محکم و قاطع در برابر ولنگاران بایستند، برایشان هزینه ایجاد شود و مورد هجمه قرار گیرند.
⏪ در چنین شرایطی، زبان درازی و گستاخی بی بند و بارها کاملاً طبیعی است و اگر غیر از این باشد باید تعجب کرد.
@akhbarsiasirooz
🔴 شهرهای جمهوری اسلامی در معرض خطر است
🔻اگر همین امروز، دشمن خارجی یا فتنه گر داخلی، یکی از شهرهای کشور را #تصرف کند، همه مسئولین در سریعترین زمان ممکن برای آزادسازی آن بخش از کشور دست به کار می شوند و شب و روز نمی شناسند.
👈 این سقوط، سقوط ظاهری است. اما سقوط واقعی این است که ایمان و غیرت مردم و #هویت جمهوری اسلامی سقوط کند.
🔻با این حساب باید بگوییم که وقتی که ولنگاران و هنجارشکنان در حال #رژه رفتن و به #سخره گرفتن حکمرانی جمهوری اسلامی هستند، یعنی ایمان و غیرت بقیه مردم مورد تعرض و بمباران قرار گرفته است.
یعنی در همان نقطه از شهر و کشور، هویت ظاهری جمهوری اسلامی سقوط کرده است.
🔻مسئولین، اینگونه به ولنگاری ها بنگرند؛ وگرنه چهاردیواری های ادارات و تابلوها، جمهوری اسلامی نیستند. جمهوری اسلامی همان کف خیابان و میزان توانایی حاکمیت در اعمال سیاست ها، مبانی و اهداف خود است.
🔻جمهوری اسلامی یعنی اینکه فضای شهر بوی ارزش های انقلاب و مبانی دینی می دهد.
در هر شهر یا بخشی از کشور اگر اینگونه است، یعنی جمهوری اسلامی در آنجا جریان دارد و اگر دست ولنگاران است یعنی برداشته شدن و #سقوط حاکمیت جمهوری اسلامی در آن نقطه❗️
@akhbarsiasirooz
✴️ چرا نمی شود که حال دلمان خوش بماند؟!
📝علی محمدی
🔸این روزها خبرهای خوبی که بتواند حال جامعه را خوب کند ، کم نیستند. مهمانی ده کیلومتری غدیر در تهران و متعاقب آن در سراسر کشور، احداث کلان بیمارستان غدیر به دست متخصصان داخلی، رفع مشکلات عمده مردم در سفرهای استانی رئیس جمهور همچون مشکل آب در سفر به کرمان، بهبود اشتغال و وضعیت تجاری کشور و ده ها خبر خوب دیگر که می توانند کانون های امید بخشی در جامعه باشند.
🔸اما این خبرهای خوب در سایه هیاهوی رسانه ای و جوسازی های منفی پنهان می ماند و آنچه بر پیکر جامعه وارد می شود، تازیانه هایی است که از بازخورد چند موضوع حاشیه ای بر جامعه وارد می گردد. حاشیه های که به دلایل مختلف پر رنگ تر از متن می شوند.
🔸در واقع جریان رسانه ای تحریف با تکیه بر ضعف ها و کاستی ها، به دنبال ناامید ساختن جوانان و مردم است. البته کار دشمن و منافق، دشمنی است، اما آنچه مهم است اینکه چرا دولت زبان گویا و پیوست رسانه ای در مواجهه با کنش های اجتماعی و عملکردهایش ندارد.
🔸اگر می خواهیم آسیب شناسی دقیق تری در این زمینه داشته باشیم، آنگاه باید بدانیم که کارآمدی دولت هنگامی بستر ساز امید می شود که بتواند در دو حوزه امنیت روانی و اعتماد عمومی موفق عمل کند.
🔺در باب مولفه اول، جامعه ای که امنیت روانی در آن برقرار نباشد، نمی تواند به آینده امید داشته باشد. در واقع در بستر امنیت روانیِ جامعه است که زمینه های رشد و پیشرفت و توسعه فراهم می شود. این موضوع چنان اهمیت دارد که رهبری چندین مرتبه بین مسئولین آنرا مطرح نموده اند. اینکه هیچ کسی حق ندارد با اطلاعات و موضع گیری های نادرست، روان جامعه را به مخاطره اندازد.
🔺درباره مولفه دوم آن چه می توان گفت اینکه امید بدون برخورداری جامعه از اعتماداجتماعی اصولا امکان تحقق نمی یابد. اعتماد به اجزای حاکمیت و به قانون گذاران، در بستر اعتماد اجتماعی است که شکل می گیرد و جامعه با حکمرانان همسو می شود و می پذیرد و اجرا می کند. لذا توجه به اعتماد اجتماعی از مسیر ارتقای سرمایه های اجتماعی در عرصه حکمرانی یکی از مولفه های اجتناب ناپذیر امیدآفرینی است که در سایه شفافیت و اعتماد به مردم و گفتگو با آنان و پذیرش اشتباهات و داشتن پیوست های فرهنگی و رسانه ای میسر است.
🔚نکته راهبردی: امید در جامعه یک نقطه کانونی است که در ساحت عمل و احساس تحقق می یابد و حال جامعه را خوب می کند. عمل را حکمران شکل می دهد و احساس را رسانه. بی توجهی به ساحت احساس می تواند هر دستاوردهای را از بین ببرد و همه ظرفیت های دولت را به حاشیه ببرد و سرمایه اجتماعی نظام را نابود سازد. از این جهت است که به فرمایش رهبری شکست جریان تحریف می تواند زمینه ساز شکست تحریمها باشد.
@akhbarsiasirooz
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد تند استاد محمد شجاعی از اژه ای ، مجلس و دولت به خاطر وضعیت بی حجابی در جامعه اسلامی و کم کاری مسئولین .
@akhbarsiasirooz