eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.7هزار دنبال‌کننده
55.3هزار عکس
27.1هزار ویدیو
180 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴💭 #توئیت_گردی| اسفند91 که دولت وقت عیدانه ای 85 هزار تومانی (علاوه بر یارانه) به ازای هرنفر واریز کرد، رسانه‌های اصلاح طلب کلی فحش دادن که این عیدانه به درد مردم نمی‌خوره. بعد از 6سال تو این گرونی کمرشکن، یارانه 45هزار تومنی رو 4روز زودتر میخوان واریز کنن، تیتر زدن: عیدی دولت به مردم! زیبا نیست؟
🍀 حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند 🔻 به‌مناسبت روز درختکاری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در محوطه‌ی دفتر رهبری دو نهال میوه کاشتند. 🔹 حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس روز درختکاری را مژده‌ی در پیش بودن بهار و یادآور اهمیت پوشش گیاهی دانستند و با اشاره به خسارت‌هایی که در اثر بی‌اعتنایی به جنگلها، مراتع و پوشش گیاهی به کشور تحمیل می‌شود، خاطرنشان کردند: مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند. 🔸 ایشان کاشت نهال در روز درختکاری را اقدامی نمادین و با هدف تقویت فرهنگِ اهمیت دادن به درخت و گیاه برشمردند و با انتقاد از آسیب زدن به درختان در برخی مراکز پر درخت با انگیزه احداث ساختمان، افزودند: دستگاههای مسئول باید جداً در مقابل اینگونه کارها بایستند و اجازه انجام آن را ندهند. 🔹 رهبر انقلاب اسلامی همچنین از غرس برخی نهالهای مضرّ در بعضی از نقاط کشور به منظور جلوگیری از پیشرفت صحرا و بیابان‌زایی انتقاد کردند و گفتند: دستگاههای مسئول باید از چنین اقداماتی جلوگیری کنند، ضمن اینکه برای حفظ جنگلها و مراتع باید تلاش کرد و دستگاههای ناظر از جمله دستگاه قضایی در جلوگیری از تعرض به جنگل کمال اهتمام را داشته باشند. ۹۷/۱۲/۱۵
🔴ژنرالهایی که تدبیر و دور اندیشی ندارند 1- روسیه بزرگترین دارنده ذخایر گازی جهان(صادرات سالی 200 میلیارد متر معکب) و ایران دومین( 13 میلیارد) 2- روسیه 80 درصد گاز اروپای غربی را تامین میکند 3-اروپا بهمین دلیل از روسیه حساب میبرد 4-زنگنه اگر برای صادرات گاز برنامه‌ریزی میکرد، اروپا هم در ماجرای برجام از ما حساب میبرد..
✍شمارش معکوس برای دور ریختن آشغال‌ها «حسین شریعتمداری» در یادداشت روزنامه «کیهان» نوشت: 🔸خبرها حاکی از آن است که طی چند روز آینده -‌شاید امروز یا فردا- حجت‌الاسلام والمسلمین آقای رئیسی ریاست قوه قضائیه را در دست خواهند گرفت. 🔸در ماه‌های پایانی ریاست آیت‌الله آملی، برخوردهای قاطع و امیدوارکننده‌ای با مفسدان اقتصادی را شاهد بوده‌ایم که با توجه به روحیه انقلابی جناب رئیسی و سابقه درخشان ایشان در مسئولیت‌های قضایی و تولیت آستان قدس رضوی (ع)، از هم‌اکنون می‌توان امیدوار بود که مبارزه جدی با مفسدان اقتصادی و زالوصفتانی که سال‌هاست به مکیدن خون ملت مظلوم مشغولند و از برخی رانت‌های دولتی نیز برخوردارند، متوقف نخواهد شد. 🔸با توجه به حضور آقای رئیسی در رأس قوه قضائیه و برخورداری ایشان از همراهان همدل نظیر اژه‌ای، می‌توان امیدوار بود که شمارش معکوس برای دور ریختن آشغال‌ها، آغاز شده است.
⭕️ اعتراف آمریکایی‌ها درباره ماموریت FATF 👤معاون سابق وزارت خزانه‌داری آمریکا: 🔺 ماموریت FATF تنگ کردن حلقه فشار علیه ایران است. 🔺 انزوای ایران از نظام مالی نیازمند مداخله FATF برای تأیید قضاوت‌هایی پیرامون نظام مالی ضد پولشویی و مبارزه با تروریسم است.
🔺جانشین فرمانده قدس سپاه: «اسد» را نیروی قدس سپاه به تهران آورد 🔹بشار اسد را نیروی قدس سپاه به تهران آورد و آنهایی که باید بدانند، می‌دانستند و آنهایی که نباید، نمی‌دانستند؛ بالاخره یک کار حساسی بود 🔹آقای رئیس جمهوری از سفر بشار اسد مطلع بود و ظاهراً غفلتی انجام می‌شود و به آقای ظریف گفته نمی‌شود که اینها همه به خودشان (دولت) بر می‌گردد 🔹آقای سلیمانی و آقای ظریف با هم رفیق هستند 🔹نیروی قدس با دولت رفیق است/ ایسنا
3.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 انتشار برای نخستین‌بار/ رهبرانقلاب: به جای متکدی‌ها، به همسایگانتان و یا کمیته امداد کمک کنید. ▫️ بسیاری از متکدیان سطح شهر محتاج نیستند!
پرچم سوریه است! ح‌سین ق‌دیانی: شماری از مردم شام به‌ویژه در فضای مجازی این گله را داشتند که چرا در دیدار رئیس‌جمهورشان با همتای ایرانی؛ حسن روحانی بود اما خبری از نبود! اشاره کنم مختصر و ان‌شاءالله مفید به چند نکته؛ اولا- سفر بشار اسد به ایران آنقدر یهویی بود که به‌بروز پاره‌ای ناهماهنگی‌ها منجر شد! من‌جمله نبود وزیرخارجه‌ی ایران در دیدار اسد و روحانی! لذا درباره‌ی فقدان پرچم سوریه، قطعا قصد و غرضی در کار نبود! ثانیا- «بشار اسد» خودش فی‌نفسه «پرچم سوریه» است! پرچمی بلندبالا، رشید، مقاوم، پیروز و همیشه در اهتزاز! بدین معنی در هر دیدار دیپلماتیکی که باشد، حتما آنجا پرچم سوریه هم هست! ثالثا- من در همین منطقه‌ی غرب آسیا، رئیس‌جمهوری می‌شناسم که نه‌تنها نماد پرچم کشورش نیست، بلکه از فرط قصور و تقصیر و خیانت، بدل به مایه‌ی ننگ رأی‌دهندگانش شده! خل و چلی که با وجود کارنامه‌ی بعضا به خودش نمره‌ی ۲۰ می‌دهد! رابعا- هان ای مردم سوریه! خاک ویران را حتما می‌توان آباد کرد اما امان از فکر ویران! فکر ویران غربزده‌ای که امضای کدخدا را تضمین می‌داند کجا و رئیس‌جمهور سلحشوری که امضای خدای خامنه‌ای را تضمین می‌داند کجا؟! خامسا- آری! قبول! سلمنا! پرچم پارچه‌ای کشور آدمی در دیداری دیپلماتیک نباشد، بد است لیکن بدتر آن است و مصیبت آن است که رئیس‌جمهور کشور آدمی اصلا و اساسا نباشد! و عین آب خوردن بگوید! پی‌نوشت- چه کار دارید حالا به منظورم؟! رئیس‌جمهور یکی از کشورهای غرب آسیا منظور است دیگر! واقعا چه کار به اسمش دارید؟! ولش کنید! طرف را، هم کدخدا زده و هم خدا! ولش کنید!
✍ حاج قاسم سلیمانی خطاب به رزمندگان: 🔹بچه ها اگر ڪسے شوق شهادت دارد آن را فعلا طلب نڪند اینجا (سوریه) جاے شهادت نیست! 🔹شهادت را در جنگ با اسرائیل از خدا بخواهید. 🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا