دلار آزاد زیر قیمت دلار دولتی؛ مشتری نیست
🔹️در ساعت 15:50 دلار در صرافی ملی 11 هزار و 600 تومان برای فروش قیمتگذاری شده درحالی که قیمت دلار در صرافیهای آزاد 11 هزار و 500 تومان شده است. اما از ساعت 16 به بعد قیمت دلار در صرافی ملی به 11 هزار و 400 تومان نزول پیدا کرد.
🔹️فعالان بازار میگویند از روزهای قبل افزایش عرضه در بازار موجب شده تا با کمبود تقاضا قیمتها هر لحظه سیر نزولی را با شدت بیشتری طی کنند، بازاریها معتقدند در این روزها حجم ورود دلارهای خانگی به بازار ارز شدت بیشتری گرفته و علت آن هم ترس مردم از ارزانتر شدن دلار در روزهای بعد است.
🔹️فعالان بازار سیاستهای اخیر بانک مرکزی در حوزه محدود سازی مبلغ تراکنشهای بانکی، محدودیت خرید و فروش و حواله ارز خارج از صرافیهای مجاز و افزایش عرضه از سوی بازارساز را موجب ادامهدار شدن ریزش قیمتها در بازار ارز میدانند/ تسنیم
#اقتصادی
اخبار لحظهای #تهران 👇
t.me/joinchat/DYtO6z3f9rg2Q8bdlsH7aQ
تغییرات ۸ ماهه قیمت مسکن در تهران
🔹 طی ۸ ماهه اول سال جاری میانگین قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در شهر تهران با رشد ۶۰ درصدی از مرز ۷ میلیون تومان عبور کرد و به ۷ میلیون و ۲۸۴ هزار تومان رسید.
🔹 در این ۸ ماه همچنین تعداد معاملات خرید آپارتمانهای مسکونی در مناطق مختلف شهر تهران، ۲۰ درصد کمتر از تعداد معاملات خرید مسکن انجام شده در بازه زمانی مشابه سال گذشته-۸ ماه اول سال ۹۶-است.
🔹 در آبان ماه امسال، متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی در شهر تهران با عبور از مرز ۹ میلیون تومان به ۹ میلیون و۱۸۰ هزار تومان رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 6.6 درصد و 91.5 درصد افزایش نشان میدهد/ دنیای اقتصاد
#اقتصادی
اخبار لحظهای #تهران 👇
t.me/joinchat/DYtO6z3f9rg2Q8bdlsH7aQ
مشکلات فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس بررسی شد
🔸مشکلات پروژه کوزو در فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس در استان تهران با حضور اصغر مهرآبادی قائم مقام و حبیب الله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی بررسی شد./ منبع: ایرنا
اخبار لحظهای #تهران 👇
t.me/joinchat/DYtO6z3f9rg2Q8bdlsH7aQ
🔻تهران تعطیل است!
مهدی چمران؛ رئیس سابق شورای شهر تهران:
🔹در دوره جدید شورای شهر یک سری شعارها داده شد که باعث شدند شهر تعطیل شود و الان نیز شهر تعطیل است.
🔹کارهای شورا بیشتر تبلیغاتی است به گونهای که یکی از همفکران این آقایان گفته بود این لپ تاپها را کنار بگذارید و کار کنید.
🔹شورای شهر گذشته در شفافیت کار کرد و شعار نداد، ولی تبلیغات ما ضعیف بود.
@akhbartehran
۲۶ درصد خودروهای سنگین در معاینه فنی مجدد رد شدند/ ۷۰ درصد موتورهای تهران فرسودهاند
مدیرعامل ستاد معاینه فنی تهران:
🔹از بین ۲۲۶ خودروی سنگین تست شده، بیش از ۸۰ درصد خودروها در کل پروسه معاینه فنی رد شدند و از لحاظ آلایندگی حدود ۲۰ درصد خودروها در معاینه فنی مردود شدند.
🔹از حدود ۸۰۰ هزار موتورسیکلتی که پلاک تهران دارند ۷۰ درصد موتورها دارای عمر بالای هفت سال هستند. یعنی ۷۰ درصد موتورسیکلتهای در حال تردد در تهران فرسوده به حساب میآیند.
اخبار لحظهای #تهران 👇
t.me/joinchat/DYtO6z3f9rg2Q8bdlsH7aQ