🔴 حسام نواب صفوی وکیل پرونده حادثه اتوبوس دانشجویان:
🔹با وجود اینکه رئیس دانشگاه از نقص فنی اتوبوسها و نبود حفاظ مطلع بوده و نسبت به احتمال وقوع حادثه آگاهی داشته هیچ گونه اقدامی برای این امر انجام نداده و به همین منظور طبق ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی بیاحتیاطی و بیمبالاتی وی در این پرونده محرز است.
🔹در حال حاضر متهمین پرونده هر کدام با قرار ۵ میلیارد تومانی آزاد هستند و جلسه بعدی دادگاه ۸ مرداد برگزار خواهد شد که به احتمال زیاد به دلیل مشهود بودن جرایم، مجازاتهای سنگینی برای متهمین در نظر گرفته خواهد شد. به احتمال قوی نیز جلسه بعدی دادگاه، آخرین جلسه دادرسی خواهد بود./مهر
@AkhbarTehran
🔺تجمع تعدادی از رانندگان مینیبوس روبروی شورای شهر
🔹در این تجمع که رانندگان مینیبوس، خودروهای خود را در خیابان بهشت و روبروی ساختمان شورای شهر پارک کرده بودند، با در دست داشتن پلاکاردهایی نسبت به پرداخت عوارض اعتراض داشتند.
@AkhbarTehran
🔸قیمت گوشی موبایل بالا رفت/ حداقل ۳۰۰ هزار تومان
▫️قیمت موبایل با فرارسیدن پرمصرف ترین فصل سال با افزایشی محسوس روبرو شده است.
▫️ بررسی ها نشان می دهد قیمت گوشی هایی که بیش از ۱۰ میلیون تومان در بازار خرید وفروش می شوند بین صد تا ۸۰۰ هزار تومان رشد قیمت را تجربه کرده اند.
▫️ بر اساس این گزارش قیمت گلکسی s۱۰ با ظرفیت ۵۱۲ گیگ ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان فروخته می شود.
▫️ در عین حال قیمت آیفون هشت با ظرفیت ۲۶ گیگ افزایشی محسوس را تجربه کرد. این گوشی از قیمت ۱۰ میلیون و پانصد هزار تومان به یازده میلیون و سیصد هزار تومان رسیده است.
@akhbartehran
‼️علی رغم کشته شدن چند دانشجو، دانشگاه آزاد علوم تحقیقات هنوز ایمن نشده است!
سید کاظم دلخوش نماینده مجلس:
🔹 طبق بازدید به عمل آمده هنوز شرایط تردد ایمن برای دانشجویان فراهم نشده است./ خانه ملت
@AkhbarTehran
شهرفروشی سخت نیست، اما تغییر شرایط موجود اتفاق بهتری است
شهردار تهران:
🔹کاری ندارد که شهر را بفروشیم و بیلان مالی را بالا ببریم و مجوزهایی بدهیم که قابل دفاع نباشد اما مهم این است که بتوانیم تغییری ایجاد کنیم و شرایطی را فراهم سازیم که مردم بتوانند آرامتر و بهتر زندگی کنند.