🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 2⃣3⃣
🔰..درس هایی که می توانیم از زیارت عاشورا بگیریم:
3⃣2⃣- عبادت و دعا
🔹عبادت و عبودیت خدا از بزرگترین عوامل تقرب به خداست. خداوند در سوره ذاریات آیه ی [56] می فرماید: «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ»✨ انتظارم از شما این است که وقتی خلق شدید به یک مقامی به نام «عبودیت و بندگی» برسید.
✍برای رسیدن به مقام عبودیت و بندگی، نقشه ی ما قرآن📖 است و نقشه خوان ما اهل بیت هستند و زیارت عاشورا با داشتن دعاهای متعددش در عمل زائر را اهل دعا و مناجات با خدا✨ می کند و اباعبدالله (ع) به عنوان یک شخصیتی است که می تواند بلدِ راه باشد برای ما برای رسیدن به آن مقام عبودیت و بندگی.
🔷لذا می بینیم که زیارت عاشورا با نماز شروع می شود، با دعا ادامه دارد و سرانجام با لحظه ی زیبای سجده به پایان می رسد. انسان بتواند متواضع باشد، انسان👤 بتواند خودش را در مقام عبودیت و بندگی شبیه زندگی اهل بیت کند «اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»✨
4⃣2⃣- حمد و شکر الهی
🔸راضی بودن به رضای حقّ و تسلیم بودن در برابر تقدیرات الهی است. انسان را به نتیجه ی شیرین حمد و سپاس خدا میرساند.
👥 زائر در زیارت عاشورا می آموزد که علی رغم متحمل شدن مصائب بسیار نباید معترض بود بلکه باید برای خدا حمد و شکر الهی کند، در برابر قضای حق سر تعظیم فرود بیاورد و زیارت عاشورا این درس را در اوج خاکساری👌 در محضر خدا به زائرین سیدالشهداء در سجده ی پایانی میآموزد «اَللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاکِرینَ لَکَ..»✨
👆و این عبارت اشاره به آخرین کلام سیدالشهداء 💌 دارد که در لحظات آخر زندگی و در کوران سخت ترین مصائب، اینکه حضرت در مقام راز و نیاز با محبوب خودش فریاد می زند من راضی ام و معبودی جز تو ندارم. لذا می بینید که امام حسین (علیهالسلام) از مردم خیلی گله کرد ولی هیچ وقت از خدا گله نکرد.
🔶ان شاءالله که بتوانیم در زندگی خودمان اگر مصائب و گرفتاری هایی دیدیم، همه را با خدای✨ خودمان معامله کنیم و صبر در مسائل و مشکلات داشته باشیم و مثل اباعبدالله صبور باشیم و بتوانیم در مقامی قرار بگیریم که رضای الهی🌷 را همیشه داشته باشیم. ان شاءالله زندگی توحید محور داشته باشیم و همیشه حمد و ثنای الهی و شکر خدا را بکنیم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۳۲
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
این که گناه نیست 15.mp3
4.79M
🚦#راه_و_چاه ۱۴
🎙#استاد_شجاعی
※گناه، یک فرآیندی هست که
سیستم رو بهم میریزه،تاثیراتش
هم بر روح که بخش اصلی ما هست
متفاوته. یکی از اثراتش کند شدن
هست...
👂ادامه را بشنوید...
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
حقایق اربعین ۵.mp3
7.81M
- چرا مشایه با همه سختیها و مشکلاتش آنقدر آشناست؟
- آنقدر پُرجاذبه؟
و نه تنها مردمِ عراق، که تمام زائران از ملل و ادیان مختلف، آنرا برایِ خود و از خود میدانند؟
#استاد_میرباقری
#استاد_شجاعی
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
Clip-Panahian-CheraImanMaZaeefe.mp3
1.4M
▫️چرا ایمان ما ضعیفه؟
👈🏻 چطور تقویتش کنیم؟
#کلیپ_صوتی
#استادپناهیان
وام ۵ میلیونی کمک هزینه ی معیشتی خانواده ی سادات
به لطف خدای مهربان وعنایت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف امروز
الحمدالله
https://eitaa.com/akhlaghmahdavi2
کمک هزینه ی تهیه لوازم التحریر و مدرسه برای یک دانش آموز کلاس اول
پرداخت شد الحمدالله
به لطف خدای مهربان وعنایت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف امروز
https://eitaa.com/akhlaghmahdavi2
امروز به لطف خدای مهربان وعنایت امام زمان عج الله کمک هزینه ی تهیه شیر خشک و آذوقه پرداخت شد الحمدالله
از طرف خیریه باب الحوائج حضرت موسی ابن جعفر علیه السلام
https://eitaa.com/akhlaghmahdavi2
به لطف خدای مهربان وعنایت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف امروز کمک هزینه ی درمان مددجوی محترم باردار واریز شد
خیریه باب الحوائج حضرت موسی ابن جعفر علیه السلام
https://eitaa.com/akhlaghmahdavi2
عزیزانی که مایل به مشارکت و همکاری در این امور خدا پسندانه هستند لطفا هدایای نقدی خود را به این شماره واریز کنند خدا به مال وجان ونسل شما برکت مضاعف عنایت کند انشاءالله .
6221 0610 6502 1489
🌹اخلاق مهدوی
https://eitaa.com/akhlaghmahdavi2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیـــــچ اتفاق بدی نمیفته‼️
⭕️وقتی خدا نخواد
#استاد_عالی
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 یک نفر از سپاه فرعون غرق نمیشه!! میدونید چه کسی بود و چرا غرق نشد؟؟؟
چه نکتهی زیبایی!👌
#استاد_فرهنگ
#اسلام_زن_زندگی_آزادی
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📣 کانال جواهرانه،
زیر نظر دانشگاه تخصصی عفاف، پاسخگوی دغدغه های به روز جوانان. 👇👇👇
🆔@Javaherane
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 3⃣3⃣
📚درس هایی که می توانیم از زیارت عاشورا بگیریم:
5⃣2⃣- الگونمایی
⚠️یکی از مهمترین روش های تربیت دینی، روش الگونمایی و ایجاد انگیزه برای تبعیت از الگوهای آسمانی🔅 است، که قرآن از آن بهره برده و در همین راستا نبی اکرم (صلَّاللهعلیهوآله)، حضرت ابراهیم و پیروان راستین آنها را به عنوان الگو معرفی کرده است.
✅شما می بینید که پیامبر بزرگوار الگوی احسن معرفی شده است. حضرت ابراهیم الگوی فضای توحید محوری، مبارزه با شرک معرفی شده است. حضرت یوسف به عنوان الگوی انسان هایی که بخواهند حیا و عفت داشته باشند. یعنی در همه ی مسائل انسان می تواند الگوهایی را برای خودش داشته باشد و براساس آن الگوی خودش حرکت کند.👉
📘در زیارت عاشورا با استفاده از روش الگونمایی و طرح چهره و اسوه ی بزرگ انسانیت یعنی امام حسین (علیهالسلام) و یاران باوفای ایشان راه تأسی و اقتداء به عموم خلق نشان داده می شود، که ‼️عجیب است انسان اینجا در همه ی مسائل میبیند امام حسین شخصیت هایی را در کربلا آورده از پیرغلام گرفته، حبیب بن مظاهر گرفته تا حضرت علی اصغر🍁
👌یعنی عملا این نگاه برای انسان ها وجود دارد که در برابر کفر و در برابر ظلم ظالمین باید انسان هر آنچه که در توان دارد بیاورد، و اینجاست که یک پا عقب نکشید و تا مقام شهادت خودش را نزدیک کرد و به آن مقام عظمی هم رسیده است ولی دست از 🤝بیعت با مسائل الهی و خدایی نکشیده و حاضر نشد با ظلم و تباهی و انسان های فاسد بیعت کند. لذا در فضایی که ایجاد شده آدم هایی هم که در کنار اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) بودند همه ی آنها اهل تسلیم در برابر امام بودند، همه ی آنها 👥 وفادار به امام بودند، همه ی آنها اهل تصدیق بودند و همه ی آنها هم در مسیری قرار گرفتند که هرچه که در توان داشتند، خدمت امام خودشان عرضه کردند.
⚠️ما هم باید امام حسین و یاران امام حسین (علیهالسلام) را با تکیه بر جریان واقعه ی عاشورا و زیارت عاشورا الگوی خودمان قرار بدهیم. باید توجه ما این باشد که برای مسیر الهی سنگ تمام بگذاریم، در کارهایمان سمبل نکنیم. برای وفاداری از امام خودمان باید حرکتی انجام بدهیم، کاری انجام بدهیم.
🔹در دوران امروزی فقط ❌ننشینیم ذکر و دعا و مناجات بگوییم. ذکر و دعا و مناجات بخشی از کار است.
بخشی از کار را باید جهاد بکنیم، جهاد با نفس! خودمان را بسازیم. جهاد با مال! موقوفاتی برای امام زمان (عجالله)✨ در جامعه به یادگار بگذاریم و فرهنگ مهدویت را در مسیری قرار بدهیم که مسیر درست باشد. همنوعان خودمان را کمک کنیم. حسن خُلق داشته باشیم و در فضای معرفت🌾 به امام هم خودمان و هم جامعه را رشد بدهیم. محبت به امام زمان را در جامعه ارتقاء بدهیم و روحیه ی اطاعت پذیری از امام را برای خودمان با اطاعت از ولی فقیه نشان بدهیم و مرحله بعدی فعالیت در مسیرِ در حمایت از امام زمان (عجالله) است.
👌لذا باید سنگ تمام بگذاریم و بتوانیم آن فرهنگ اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) که اجرای عدالت، اجرای جامعه ی توحید محور بود ان شاءالله در جامعه ی امروزی به نحو احسن داشته باشیم. زیارت عاشورا عملا برای ما این منشور📄 را نوشته و تدوین کرده و این را باید جلوی راه خودمان بگذاریم تا بتوانیم روحیه ی اطاعت پذیری از امام و روحیه ی مبارزه با ظلم و فساد و تباهی را به نحو احسن یاد بگیریم. ان شاءالله که بتوانیم رهرو راه اهل بیت باشیم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۳۳
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
این که گناه نیست 16.mp3
4.77M
🚦#راه_و_چاه ۱۵
🎙#استاد_شجاعی
※گناه، یک فرآیندی هست که
سیستم رو بهم میریزه،تاثیراتش
هم بر روح که بخش اصلی ما هست
متفاوته. یکی از اثراتش کند شدن
هست...
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
4_6021562411192947029.mp3
16.35M
#مقام_محمود ۳۲
※ و أسئلهُ أن یُبَلّغنی المقامَ المَحمود لکم عندالله.
#استاد_شجاعی | #حجهالاسلام_قرائتی
من خیلی اهل مبارزه با خودم هستم.
از مال، محبت، موقعیت و .... برای دیگران زیاد میگذرم، اما اون رشدی که باید در من اتفاق نمیفته.
✘ هنوز توی ساده ترین مشکلات اخلاقی و روحی ام گیر دارم. چرا؟
🏴 اخلاق مهدوی
@akhlaghmahdavi2
زندگینامه آیت الله طالقانی
🌺 سید محمود علایی طالقانی در ۱۳ اسفند ۱۲۸۹ خورشیدی (برابر با روز یکشنبه ۴ ربیعالاول ۱۳۲۹ قمری) در خانوادهای اهل علم و دارای روحیات انقلابی در روستای گلیرد طالقان در استان البرز متولد شد.
✅ پدرش ابوالحسن علایی طالقانی نخستین استاد وی بود. وی دوران کودکی خود را در زادگاهش سپری کرد تا اینکه هنگامی که هفت ساله بود، پدرش به تهران مهاجرت کرد و در خانهای کوچک در محله قنات آباد ساکن شد. محمود طالقانی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ملارضا در میدان امین السلطان آغاز کرد و مبانی صرف و نحو و علوم دینی را نزد پدرش سید ابوالحسن طالقانی آموخت. پس از آن در مدارس رضویه و فیضیه قم تا سال ۱۳۱۷ تحصیل را تا درجه اجتهاد ادامه داد.
😔تبعید آیت الله طالقانی
بعد از رمضان ۱۳۵۰ خورشیدی در ادامه مبارزاتی که آیت الله طالقانی داشت به مدت ۱۰ سال به زابل تبعید شد که این موضوع اعتراضهای زیادی در پی داشت و عوامل رژیم آن زمان با فشار مردم و علما، رأی صادره را پس از ۶ ماه تقلیل و محل اقامت اجباری وی را از زابل به بافتِ کرمان تغییر دادند و پس از یکسال اقامت در بافت، وی به تهران بازگشت.
✅امامت جمعه آیت الله طالقانی
آیت الله طالقانی در مرداد سال ۱۳۵۸ از سوی امام خمینی به عنوان امام جمعه تهران منصوب شد و تا قبل از مرگ ۵ نماز جمعه را برگزار کرد.
😔مرگ آیت الله طالقانی
آیتالله طالقانی سرانجام در نخستین ساعات سحرگاه نوزدهم شهریور سال ۱۳۵۸ پس از سالها تلاش خستگیناپذیر، فعالیت سیاسی درگذشت و در میان اندوه هزاران نفر از مردم تهران تشییع و به دیدار معبودش شتافت.
🌹 امام خمینی (ره) در پیام خود درباره وی فرمودند: «مجاهد عظیمالشأن و برادر بسیار عزیز حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای طالقانی از بین ما رفت و به ابدیت پیوست و به ملأ اعلا با اجداد گرامش محشور شد. برای آن بزرگوار سعادت و راحت و برای ما و امت ما تأسف و تأثر و اندوه.»
🌹اخلاق مهدوی
https://eitaa.com/akhlaghmahdavi2