فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹تربیت فرزند
👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌
✅☑️✅☑️✅☑️✅
@ala_allah
#التماس_تفکر
اگر جرات برداشتن اولین قدم را داشته باشید، قدمهای بعدی را راحتتر خواهید برداشت!
@ala_allah
🖼مهم نیست که چقدر مرتکب اشتباه می شوید ،
یا به اهستگی پیشرفت می کنید ،
شما همیشه جلوتر از کسانی هستید که هیچ قدمی بر نمیدارند .
👆👆👆👆
@ala_allah
#التماس_تفکر
تمام دستاوردهای مهم با بارها شکست، آزمون و خطا و اصلاح مسیر به دست آمدهاند. حتی بعد از چند بار تلاش هم نمیتوان به این نتیجه رسید که «من نمیتوانم.» اگر نتوانستهاید به هدفی برسید باید ببینید که چه مشکلی وجود داشته است؛ کجا دچار اشتباه شدید و چه کارهایی باید انجام میدادید و ندادید .
@ala_allah
🖼برای موفق شدن ،
اشتیاقت به پیروزی باید بیشتر از
ترست از شکست باشد .
👆👆👆👆
@ala_allah
اگر قلب ما، تاریکی و ناامیدی را،
بیشتر درخود جای دهد.
نور خدا کمتر میتواند،
میهمان قلبهایمان باشد..
زلال باش........ زلال باش!
همچو چشمه زلال باش...
فرقی نمیكند که؛
گودال آبی كوچك باشی،
یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی آسمان در تو پیداست ...
خدایا .. قلبمان را
با زلال بخشش و مهربانیت،
آنقدر پاک گردان،
تا مهمان قلبهایمان باشی ..
" کوی نومیدی مرو، اُمیدهاست
سوی تاریکی مرو، خورشیدهاست "
✍مولانا
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹قانون زیبای کائنات
رنج ها هم جزئی از زندگی هستن اما...
«دنیا چیزی جز پژواک نیست»
👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌
✅☑️✅☑️✅☑️✅☑️
@ala_allah
💠آيا لازم است شخص هنگام وضو ، اعضاى وضو را بررسى كند؟
همه مراجع: خير لازم نيست؛ مگر آنكه احتمال دهد به اعضاى وضو، چيزى چسبيده و احتمالش نيز نزد مردم به جا باشد (مانند رنگكار و خطاط).
📚 پرسش و پاسخ دانشجویی؛ دفتر سی ام؛ پرسش ۶۱.
@ala_allah
شما چهل روز دائمالوضو باشید
خواهید دید که درهای رحمت خداوند
چگونه یک به یک در مقابل شما باز خواهد شد..!
#نماز های واجب خود را دقیق و اول وقت بخوانید، خواهید دید که چگونه
درهای خداوند در مقابل شما باز خواهد شد..! سوره واقعه را هر شب یک مرتبه
بخوانید خواهید دید که چگونه فقر از شما روی برمی گرداند..!
🌷انسان اگر می خواهد به جایی برسد
با #نماز شب می رسد..!
🌺شهید_سجادزبرجدی
@ala_allah
✨امام حسن عسکری(ع):
#نماز ظهر و عصر را دنباله هم در اول وقت انجام بده که درنتیجه آن فقروتنگدستی ازبین می رود و به مقصود خواهی رسید
📚 کافی ج۳ ص۲۸۷
@ala_allah
#نماز اساسى ترین رشته ى الفت و عالى ترین عامل محبّت بین بندگان و حضرت حقّ است.
💥 #نماز نورِ دل و صفاىِ قلب و روحِ جان و سلامت روان و فروغ ذات عباد صالح خداست.
#حی_علی_الرفیق
#نماز_اول_وقت
@ala_allah
✅واقعا برای چه #نماز می خوانیم؟
✍حتما باید در انگیزه #نماز خواندنمان عمیق شویم علت اینکه #نماز های ما گاهی کم اثر و کم ثمر است ریشه اش در نیت های درونی ماست که عملمان خالص برای خدای مهربان نیست، انگیزه درونی ما گاهی نگاه اطرافیان و تاثیر برخورد آنهاست که اگر بدون توجه به آنها فقط محبت به خدا ما را به #نماز بکشد بی شک #نماز مان تغییر می کند!
🌱 امام صادق(ع) فرموند: #نماز شما در بلند شدن و ايستادن نيست همانا #نماز شما فقط اخلاص شماست و اخلاص هم آن است كه در #نماز فقط خداوند را در نظر بگيريد.
📚 محجّة البيضاء، ج ۱، ص ۳۵۰
@ala_allah
enc_16326888986755283001903.mp3
4.68M
🔊🔉نواهنگ فوق العاده محشر
بسیار عالی و فوق العاده زیبای
خاطرات اربعین با صدای
حسین طاهری
🎼از هرچی عشقه توبه کن
با حسین 😍 عشق و تجربه کن
آقامو هر جوریه با گریه راضی میکنم
فقط با نام حسین 😍 من عشق بازی میکنم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#پای_کار_امام_حسین_هستیم
#تو_هر_شرایطی_لبیک_یا_حسین
#خداحافظ_سیاهیها
#بحق_الحسین_الهی_العفو
#بحق_الزینب_عجل_لولیک_الفرج
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌👌👌
⤴️از دست ندیها 👌
😍😭😍😭😍😭😍😭
👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌
✅☑️✅☑️✅☑️✅☑️
✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
@ala_allah
#افراط_و_تفریط
✨شاخصه اصلی افراط و تفریط خارج شدن ازمسیراعتدال است ، در صورت خارج شدن از اعتدال اگر زیاده روی در امری انجام گیرد به آن افراط و در صورت کم کاری به آن تفریط می گویند ، لذا با شناخت اعتدال شاخصه های افراط و تفریط روشن می شود .- اعتدال و میانه روی در اسلام اعتدال و میانه روی، همان گونه که از نامش پیداست، به معنای پیمودن و گزینش راه میانه و وسط و عدم تمایل به دو طرف افراط و تفریط می باشد
1)
این واژه در منابع اسلامی، با الفاظی مانند «قصد» ، (۱) «اقتصاد» ، (۲) «وسط » ، (۳) استعمال شده است .
با پژوهشی ژرف و عمیق می توان دریافت، همان گونه که اصل توحید در تار و پود احکام و مقررات اسلام و آیات و روایات و سیره ائمه ( علیهم السلام) پیچیده شده، اصل اعتدال نیز در تشریع احکام لحاظ گردیده است .
قرآن کریم، امت اسلام را امت میانه و وسط می نامد و می فرماید: «و کذلک جعلناکم امة وسطا لتکونوا شهداء علی الناس و یکون الرسول علیکم شهیدا» ; (۴) و این چنین شما را امتی میانه (معتدل) ساختیم تا بر مردمان گواه باشید و پیامبر (صلی الله علیه و آله) هم بر شما گواه باشد .
معنای آیه بالا این است که در آیین اسلام، هیچ گونه افراط و تفریط وجود ندارد و مسلمانان برخلاف سایر فرقه ها، از مقرراتی پیروی می کنند که قانونگذار آن، به تمام نیازهای فطری بشر آگاه بوده و همه جهات زندگی جسمی و روحی او را در نظر گرفته است .
2)
اصل اعتدال، که در قرآن کریم به آن عنایت فراوانی شده است، در زندگی پر برکت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) و ائمه هدی ( علیهم السلام) و در کلیه اعمال و رفتارشان به روشنی دیده می شود . آنان هرگز در هیچ امری از اعتدال و میانه روی خارج نشدند . سیره رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در همه وجوه، سیره ای معتدل بود .
همان طوری که حضرت علی ( علیه السلام) در مورد آن حضرت فرموده است: «سیرته القصد» ; (۵) رسول خدا، سیره و رفتارش میانه و معتدل بود .
3)
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در رفتار فردی، در خانواده و اجتماع، در اداره امور و سیاست، در رویارویی با دشمنان و حتی در میدان نبرد، اعتدال را پاس می داشت و از افراط و تفریط در هر کاری پرهیز می کرد و تاکید فراوان داشت که امتش از او پیروی کنند و در زندگی میانه روی پیشه سازند .
از این رو، می فرمود: «یا ایها الناس علیکم بالقصد، علیکم بالقصد، علیکم بالقصد» ; (۶) ای مردم! بر شما باد به میانه روی، بر شما باد به میانه روی، بر شما باد به میانه روی .متاسفانه، بیشتر افراد و بسیاری از جوامع، در حیات خود فاقد این اصل بوده و هستند . از این رو، یا به دامن افراط افتاده، و یا در تفریط غلتیده اند و از مسیر صحیح و طریق کمال و هدایت خارج شده اند
4)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹بالای حرم نوشته:
«ادْخُلُوهَا بِسَلَامٍ آَمِنِینَ» یعنی :
«باسلامت و امنیت داخل شوید»
👌فراموش نشود...
اگر یکروز زنی یهودی با طعامی زهرآلود، حریم امن و پاک مصطفی(ص) را مسموم کرد!
اگر یکروز ابن ملجم با شمشیری زهرآگین، حریم امن علی مرتضی(ع) را آلوده ساخت!
اگر یکروز جعده با شربتی زهرآلود، حریم پاک و شفابخش مجتبی(ع) را آلوده کرد!
واگر یکروز دست پنهان نفاق، با انفجاری مهیب، حریم امن رضا(ع) را ناامن ساخت!
👌تقصیر مابود که مدافعان خوب حرم نبودیم وحریم امن خدا، آلوده وناامن گشت
🔻بیانات مقام معظم رهبری
ایشان برگزار کنندگان جلسات و آحاد شرکتکنندگان را به رعایت ضوابط و فاصلهها توصیه و تأکید کردند: نگذارید مجالس حسینی موجب شیوع بیماری و مایه طعنه مخالفان و دشمنان شود.
👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
ریشه بسیاری از انحرافات فردی و اجتماعی را می توان در عدم رعایت اصل اعتدال جست .اصولا شان عقل، اعتدال است و شان جهل، عدم اعتدال، یعنی انسان عاقل انسانی متعادل است و انسان جاهل غیر متعادل .
علی ( علیه السلام) درباره انسان جاهل همین شان را بیان می فرماید: «لاتری الجاهل الا مفرطا او مفرطا» ; جاهل را نمی بینی، مگر این که یا افراط می کند و یا تفریط . (۷)قلمرو اعتدال و میانه روی در اسلام اعتدال و میانه روی از دیدگاه اسلام، قلمرو وسیعی دارد و در همه جا به عنوان یک اصل خلل ناپذیر اسلامی مطرح می گردد و ابعاد فردی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، عقیدتی را از جزئی ترین تا مهم ترین موضوعات در برمی گیرد .
5)
ابعاد گوناگون «میانه روی » در اسلام که به صورت اشاره بیان می شود، عبارت است از:
1⃣اعتدال در امور فردی اسلام
اعتدال را در زمینه امور فردی و شخصی، اعم از عبادت، گفتار، رفتار و ... منظور داشته و بر آن تاکید می ورزد که امور ذیل به عنوان نمونه ذکر می شود:
الف) اعتدال در عبادت: با این که عبادت از شریف ترین مقولات محسوب می شود، اسلام اعتدال و میانه روی در آن را امری مهم منظور داشته است .
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرماید: «ان هذا الدین متین فاوغلوا فیه برفیق و لاتکرهوا عبادة الله الی عباد الله فتکونوا کالراکب المنبت الذی لا سفرا قطع و لاظهرا ابقی » ; (۸) این دین محکم و متین است; پس با ملایمت در آن درآیید و عبادت خدا را به بندگان خدا با کراهت تحمیل نکنید تا مانند سوار درمانده ای باشید که نه مسافت پیموده و نه مرکبی به جا گذاشته است (به سبب زیادی سرعت، مرکبش در میان راه از رفتن بازمانده و خودش هم به مقصد نرسیده است) .آنان که اندازه نمی شناسند و در هر امری زیاده روی یا کوتاهی می کنند، به مقصد نمی رسند .
6)
دینداری نیز اعتدال می طلبد و برای سیردادن آدمیان به مقاصدی که دین مشخص کرده است، باید ملاحظه استعداد و مرتبه وجودی آنان را نمود و تدرج را در تربیت رعایت کرد .
بسیاری از والدین و مربیان، این اصل (اعتدال در عبادت) را رعایت نمی کنند و نه تنها از تلاش خود نتیجه ای نمی گیرند، بلکه گاهی رفتارشان سبب واکنش و نتایج منفی می شود .
در آموزش تعالیم اسلامی به فرزندان، شرط اساسی رعایت اعتدال و ملایمت است; زیرا زیاده روی در عبادات و تحمیل آن بر دیگران، رویگردانی آنان را از عبادت و دین، در پی خواهد داشت .
این گونه افراطها، هم برای افراط کننده و هم برای کسانی که ناظر این گونه روش ها هستند، زیان آور است
7)
برای افراط کننده مضر است، زیرا روش افراطی قابل دوام نیست و دیر یا زود خسته می شود و از زیر بار وظایف اصلی هم شانه خالی می کند .
برای ناظران زیان بخش است، زیرا آن ها را از گرایش به مذهب و پذیرش تکالیف دینی باز می دارد و آن ها گمان می کنند که اگر کسی بخواهد بنده خدا باشد و به وظایف دینی قیام کند، باید از زندگی خود دست بکشد و خود را از هر نوع کار و لذت و آسایش محروم سازد تا بتواند مسلمان باشد و وظیفه شناس .
ولی اگر مردم ببینند که مسلمانان، هم به امور زندگی خود می رسند و هم به عبادت و وظایف دینی، بدون تردید به سوی مذهب گرایش پیدا می کنند و به سعادت و نیک بختی دنیا و آخرت نائل می شوند .
ناگفته روشن است که تندروی در عبادت، کسانی را شامل می شود که غیر از انجام عبادات واجب، آن قدر به عبادات استحبابی می پردازند که زندگی آنان فلج می شود و از کار و زندگی و سایر وظایف باز می مانند و این طبقه در جامعه معاصر کمتر دیده می شوند و متاسفانه اکثریت مردم (خصوصا اقشار جوان با سرگرمی هاو حربه هایی که استعمار گران تدارک دیده اند)، در امر عبادات، گرفتار واماندگی هستند که حتی به انجام عبادات واجب نیز توجه نمی کنند .
8)
ب) اعتدال در راه رفتن:
با این که به حسب ظاهر، راه رفتن، مساله جزئی و پیش افتاده ای است،
اما قرآن اعتدال را در همین مورد، مورد توجه قرار داده و می فرماید: «و اقصد فی مشیک » ; (۹) در راه رفتن میانه رو باش .در جای دیگر اولین نشانه عباد الرحمن (بندگان خاص الهی) را تواضع در راه رفتن می داند و می فرماید: «و عباد الرحمن الذین یمشون علی الارض هونا» ; (۱۰) بندگان شایسته خدا کسانی هستند که روی زمین با تواضع راه می روند
9)
.ج) اعتدال در سخن گفتن:
سخن و بیان از نعمت های بزرگ الهی و مهم ترین عامل نقل و انتقال مکنونات ضمیر آدمی است که خداوند آن را مایه امتیاز انسان از موجودات دیگر قرار داده است،
و می فرماید: «الرحمن علم القرآن خلق الانسان علمه البیان » ; (۱۱) خداوند رحمان، قرآن را تعلیم فرمود . انسان را آفرید و به او بیان را آموخت .با این حال، اگر حرف زدن از حد اعتدال خارج شد و به پرگویی مبدل گشت، به جای نعمت، نقمت خواهد شد . از این رو، دانشمندان علم اخلاق در غیر موارد ضروری، سکوت را اولی از کلام می دانند .
حضرت علی ( علیه السلام) می فرماید: «الکلام کالدواء قلیله ینفع و کثیره قاتل » ; (۱۲) سخن گفتن مانند داروست; کم آن نفع می رساند و زیاده روی در آن کشنده و مهلک است . باز آن حضرت در جای دیگر می فرماید: «من کثر کلامه کثر خطاؤه » ; (۱۳) کسی که بسیار سخن می گوید، خطا و اشتباهش بسیار خواهد بود
.کم گوی و گزیده گوی چون درکز اندک تو جهان شود پر (۱۴)
بنابراین، سخن باید عاقلانه، حکیمانه، سنجیده و دور از افراط و تفریط باشد تا انسان در گرداب زیان های اخلاقی و اجتماعی گفتار فرو نیفتد .
10)