⤵️وظایف انسان کامل از منظر قرآن:
🌀کنترل شکم با روزه (الصائمین)
🌼کنترل زبان با صداقت (الصادقین )
🍁کنترل شهوت با دوری از حرام (والحافظین فروجهم)
🌸مبارزه با غرور با داشتن تواضع (القانتین )
🕋غفلت زدایی با ذکر و یاد خدا (والذاکرین )
💐مقاومت در برابر نیش ها و نوش ها با صبر(و الصابرین)
🍀غافل نماندن از محرومان با انفاق (والمتصدقین )
@ala_allah
#التماس_تفکر
ما معمولاً ماه رمضان رو به عنوان ماهِ روزه میشناسیم.
و تا میگن ماه رمضان، اوّل از همه یاد روزه و سحری و افطاری و... میافتیم،
ولی...
شناسنامهای که خدا برای ماه مبارک رمضان، در آیات مبارکه سوره بقره اعلام میکنه، در درجه اوّل قرآن است:
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ (بقره/۱۸۵)
ماه رمضان، ماهی که قرآن در آن نازل شده است.
بعد در دنبالهی آیه صحبت از روزه و روزه گرفتن در این ماه میکنه:
فَمَن شَهِدَ مِنکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ (بقره/۱۸۵)
پس هر کس از شما که این ماه را درک کرد، باید آن را روزه بدارد.
یعنی ماه رمضان، قبل از اینکه ماهِ روزه باشه، ماهِ قرآن است، و خدا شناسنامهی این ماه رو به نام قرآن زده.
این ماه، ماهی است که امام زمان (عج) در شبهای قدر از این ماه، نزولِ مجدّد قرآن رو رصد میکنه.
در این ماه بیشتر قرآن بخونیم و بیشتر با قرآن انس بگیریم.
قرآن باعث برکت و نورانیت در زندگی میشه.
انس باقرآن، به وقت و عمر و فهم و رزق و... خلاصه به همه زندگیِ آدم برکت میده.
انس با قرآن رو در زندگی جدّی بگیریم.
@ala_allah
⤵️استاد فاطمی نیا :
آنچه بايد از ماه رمضان حاصل شود ، تقواست. اين گونه نباشيم كه فقط در ماه رمضان اطاعت خدا را بكنيم و در غير آن ترك طاعت كنيم! بعضي فقط در ماه رمضان نماز ميخوانند، خوش اخلاق هستند، دل نميشكنند ! يا مثلا فقط در اين ماه با حجاب مناسب هستند! عزيزان من قرآن كه فرمود "كتب عليكم الصيام" براي اين است كه در اين ماه ملكه ي تقوا برايمان حاصل شود ، نه اينكه فقط يك ماه رمضان عبادت كنيم و مابقي ايام را به حال خودمان باشيم!
سعي كنيد تا ميتوانيد نورهاي كسب شده در اين ماه را با گناه نكردن حفظ كنيد اولياء الله كه به آن مقامات عاليه رسيدند در اثر حفظ همين انوار بود!
@ala_allah
💐حضرت محمد(ص):
كسى كه در رمضان آمرزيده نشود، در كدام ماه آمرزيده مى شود؟
مَنْ لم يُغفَرْ لَهُ في شَهرِرمضانَ ففِي أيِّ شهرٍ يُغفَرُ لَهُ؟
📚ميزان الحكمه جلد4 صفحه 521
@ala_allah
✨ دعای امام_جواد علیه السلام برای شب و روز ماه مبارک رمضان
🌸 «يا ذَا الَّذي كانَ قَبْلَ كُلِّ شَيء، ثُمَّ خَلَقَ كُلَّ شَيء، ثُمَّ يَبْقَى وَ يَفْنَى كُلُّ شَيءٍ.
يا ذَا الَّذي لَيْسَ كَمِثْلِهِ شيءٌ،
وَ يا ذَا الَّذي لَيْسَ فِي السَّماواتِ الْعُلَى، وَ لا فِى الاَرَضينَ السُفْلَى، وَ لا فَوقَهُنَّ وَ لا تَحْتَهُنَّ، وَ لا بَيْنَهُنَّ اِلهٌ يُعْبَدُ غَيْرُهُ.
لَكَ الْحَمْدُ حَمْداً لا يَقْوَى عَلى اِحْصائِهِ إلاّ اَنْتَ، فَصَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمِّد صَلاةً لا يَقْوَى عَلَى اِحْصائِها إلاّ اَنْتَ.
📚المقنعة، ص۳۲۰
@ala_allah
🌹دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان🌹
🍀بسم الله الرحمن الرحیم🍀
اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والكَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من كلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِكَ یا عِصْمَةَ الخائِفین.
خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاكدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسودهام دار در آن از هر چیز كه میترسم به نگاهدارى خودت اى نگهدار ترسناكان .
@ala_allah
enc_16494581535669059898875.mp3
4.18M
🔊🔉نواهنگ فوقالعاده محشر
بسیار زیبا و فوقالعاده عالی
اللهم رب شهر رمضان با صدای
امیر کرمانشاهی
#⃣ مناجات عاشقانه
#ماه_خدا
#بحق_الحسین_الهی_العفو
✨✨✨✨✨✨✨✨
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
👆👆👆👆👆👆👆👆
✅✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
💠 اگر زن ها با قرآن مأنوس بشوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ انشاءالله به برکت حرکت عظیم [تربیت بانوان قرآنپژوه]، فردای جامعهی ما بهمراتب از امروز قرآنیتر باشد.
⤴️امام خامنه ای مدظله العالی،
@ala_allah
🔻🔻🔻حتما بخوانید🔻🔻🔻
🌹10 نکته از دانشمندان درباره قرآن🌹
1 . گوته، شاعر و نویسنده معروف آلمانی می گوید: سالیان دراز کشیشان از خدا بی خبر، ما را از پی بردن به حقایق قرآن مقدس و عظمت آورنده آن دور نگه داشتند; اما هر قدر که ما قدم در جاده علم و دانش نهادیم و پرده تعصب را دریدیم، عظمت احکام مقدس قرآن، بهت و حیرت عجیبی در ما ایجاد نمود . به زودی این کتاب توصیف ناپذیر، محور افکار مردم جهان می گردد!
2 . آلبرت انیشتاین که نیازی به معرفی ندارد، می گوید: قرآن کتاب جبر یا هندسه نیست; مجموعه ای از قوانین است که بشر را به راه صحیح، راهی که بزرگ ترین فلاسفه و دانشمندان دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند، هدایت می کند .
3 . ویل دورانت، دانشمند امریکایی شرق شناس، می گوید: در قرآن، قانون و اخلاق یکی است . رفتار دینی در قرآن، شامل رفتار دنیوی هم می شود و همه امور آن از جانب خداوند و به طریق وحی آمده است . قرآن در جان های ساده عقایدی آسان و دور از ابهام پدید می آورد که از رسوم و تشریفات ناروا آزاد است .
4 . پروفسور آرتور آربری که یکی از مترجمان مشهور قرآن به زبان انگلیسی است، می گوید: زمانی که به پایان ترجمه قرآن نزدیک می شدم، سخت در پریشانی به سر می بردم; اما قرآن آنچنان آرامش خاطری به من می بخشید که برای همیشه به خاطر خواهم داشت . من در حالی که مسلمان نیستم، قرآن را خواندم تا آن را درک کنم و به تلاوت آن گوش دادم تا مجذوب آهنگ های نافذ و مرتعش کننده اش شوم و تحت تاثیر آهنگش قرار گیرم و به کیفیتی که مسلمانان واقعی و نخستین داشتند، نزدیک گردم تا آن را بفهمم .
5 . لئوتولستوی، نویسنده معروف روسی می گوید: هر کس که بخواهد سادگی و بی پیرایگی اسلام را دریابد، باید قرآن مجید را مورد مطالعه قرار دهد . در قرآن قوانین و تعلیمات حقیقی و احکام آسان و ساده برای عموم بیان شده است . آیات قرآن به خوبی بر مقام عالی اسلام و پاکی روح آورنده اش گواهی می دهد .
6 . دکتر هانری کربن، اسلام شناس معروف فرانسوی، سخن جالبی درباره قرآن دارد . وی می گوید: اگر قرآن خرافی بود و از جانب خداوند نبود، هرگز جرات نمی کرد که بشر را به علم و تعقل و تفکر دعوت کند . هیچ اندیشه ای به اندازه قرآن محمد (ص) انسان را به دانش فرا نخوانده است تاآن جا که نزدیک به نه صد و پنجاه بار در قرآن، از علم و عقل و فکر سخن رفته است .
7 . ارنست رنان، فیلسوف معروف فرانسوی می گوید: در کتابخانه من هزاران جلد کتاب سیاسی ، اجتماعی، ادبی و ... وجود دارد که هر کدام را بیش از یک بار نخوانده ام; اما یک جلد کتاب هست که همیشه مونس من است و هر وقت خسته می شوم و می خواهم درهایی از معانی و کمال به رویم باز شود، آن را مطالعه می کنم . این کتاب، قرآن - کتاب آسمانی مسلمانان - است .
8 . ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه می گوید: امیدوارم آن زمان دور نباشد که من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یکدیگر متحد کنم تا نظامی یکنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید که اصالت و حقیقت دارد و می تواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم کنم . قرآن به تنهایی عهده دار سعادت بشر است .
9 . مهاتما گاندی، رهبر فقید هند هم اعتقاد داشت: از راه آموختن علم قرآنی، هر کس به اسرار وحی و حکمت های دین، بدون داشتن هیچ خصوصیت ساختگی دیگری پی می برد . در قرآن هیچ اجباری برای تغییر دین و مذهب انسان ها دیده نمی شود . قرآن به راحتی می گوید: هیچ زور و اکراهی در دین وجود ندارد .
10 . ژان ژاک روسو، متفکر و روان شناس مشهور فرانسوی، برداشت منحصر به فردی از قرآن دارد; او می گوید: بعضی از مردم بعد از آن که مقدار کمی عربی یاد گرفتند، قرآن را خوانده، اما درست درک نمی کنند . اگر می شنیدند که محمد (ص) با آن کلام فصیح و آهنگ رسای عربی آن را می خواند، هر آینه به سجده می افتادند و ندا می کردند: ای محمد عظیم! دست ما را بگیر و به محل شرف و افتخار برسان . ما به خاطر یاری تو حاضریم که جان خویش را فدا سازیم! !
@ala_allah
میگوینـد...؛
هرگاه به هرامامۍ"سلام"دهید...
خود آن امام
جوابـــــ سلامتان را میدهد!
ولۍاگرکسۍ بگوید:
"السلامعلیڪیافاطمهالزهراس🌹"
همهۍ امامان جوابش را میدهند ...
مۍگوینـــــد:
ڪه این فرد نام مادرمان را برده است !؟
[ السلامعلیکیافاطمةالزهراس]
@ala_allah
#السلام_علیک_یاصاحب_الزمان_عجل_الله ✋
من ز خود هیچ ندارم ڪہ بدان فخر ڪنم
هر چہ دارم همہ از نوڪرے خانہ توست
جز در خانہ تو هیچ ڪجا خیرے نیست
هرچہ خیر است آقاجان بہ در خانہ توست.
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
@ala_allah