eitaa logo
حَیَّ عَلَی الله
1.1هزار دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.2هزار ویدیو
121 فایل
کانالی با موضوعات مختلف به همراه کنفرانس با صلوات وارد شو اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وصیت و دلنوشته های شهدای عزیزانتان را با ما به اشتراک بگذارید و به رسالت زینبی خود عمل کنید https://eitaa.com/Sahebzamanalamann
مشاهده در ایتا
دانلود
الا تسمعون الي جواب اهل النار حين سئلوا: و ما سلککم في سقر؟قالوا: لم نک من المصلين(1) .آيا به پاسخ اهل دوزخ گوش فرا نمي دهيد که وقتي از آنها سؤال مي شود چه چيز شما را گرفتار دوزخ ساخت؟ گويند: ما از نمازگزاران نبوديم. نماز، ياد خدا و بالاترين ذکراوست. نشانه ي ايمان، سيماي مکتب و ستون دين است. از اين رو ترک نماز از روي عمد از گناهان کبيره شمرده شده است و در بعضي روايات از تارک نماز به عنوان «کافر» تعبيرشده و مراد کسي است که از روي انکار نماز نخواند 📚خطبه ي190 @ala_allah
های واجب خود را دقیق و اول وقت بخوانید. خواهید دید که چگونه درهای رحمت الهی رو به روی شما باز خواهند شد. 🌺شهید_مدافع_حرم سجاد_زبرجدی @ala_allah
🖼 ی که خداوند به آن فرمان می‌‏دهد، می‌‏دانید چه ی است؟ ی است که قلب را روشن می‌‏کند و نفس را در برابر حقیقت به کرنش وامی‏دارد و انسان را فروتن و افتاده می‌‏کند. 👆👆👆👆 @ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیداری اسلامی نفوذ و قدرت نرم جمهوری اسلامی را در مواجهه با نظام سلطه آشکار ساخت و نشان داد که جمهوری اسلامی و مبانی فکری و معرفتی آن و سخن برآمده از فطرت و وجدان پاک انسانی ، ظرفیت تبدیل شدن به عنوان الگویی جایگزین در برابر الگوی غربی را داراست . در ادامه به بررسی ابعاد مختلف قدرت نرم جمهوری اسلامی که زمینه ساز بیداری اسلامی گردید خواهیم پرداخت . ابعاد قدرت نرم در فرآیند انقلاب اسلامى ایران قدرت نرم در فرآیند انقلاب اسلامى ایران در سطح تحلیل داخلى ، منطقه اى و بین المللى داراى اهمیت قابل توجهى بود . انقلاب اسلامى ایران را مى‌توان تجلى تحقق قدرت نرم به معناى توانایى نفوذ در رفتار دیگران بدون تهدید و یا پرداخت هزینه محسوس به شمار آورد 1)
از اهداف انقلاب اسلامى ، پاسدارى از آزادى و امنیت انسان در حوزه‌هاى گوناگون فرهنگى ، سیاسى ، اجتماعى ، قضایى و اقتصادى است . آرمان‌ها و هنجارهاى انقلاب در سطح تحلیل منطقه‌اى و بین‌المللى نیز پیام جذاب انقلاب اسلامى توانست راه‌گشاى ملت‌هاى مسلمان و نیز ملل جهان سومى و مستضعف گردد و ضمن احیاى هویت جهان اسلام ، ارتقاى بیدارى اسلامى ، به بازسازى تمدن اسلامى بر اساس تکیه بر خودبارى فرهنگى و پرچمداران انقلاب فرهنگى جهانى اهتمام ورزد . 2)
🅰 در سطح تحلیل داخلى براساس زیرساخت‌ها و الزامات فکرى و فرهنگى سند چشم‌انداز بیست‌ساله نظام ، تعمیق معرفت و بصیرت دینى آحاد جامعه و تقویت و تحکیم ارزش‌هاى اسلامى و اخلاقى که حوزه‌هاى فردى و اجتماعى و همچنین برجسته‌سازى مستمر و همه‌جانبه اندیشه‌هاى دینى و سیاسى حضرت امام خمینى ( ره ) در حوزه‌هاى تصمیم‌سازى و تصمیم‌گیرى ، برنامه‌ریزى و اجرایى دستگاه‌هاى نظام جمهورى اسلامى به ویژه سازمان‌ها و نهادهاى فرهنگى و آموزشى و اصلاح نوسازى نظام آموزشى و تعلیم و تربیت کشور و تعمیق تفکر و فرهنگ بسیجى در زمره اولویت‌هاى نرم‌افزارى نظام جمهورى اسلامى ایران قلمداد مى‌گردد . افزون بر این مى توان به ابعادى از قدرت نرم افزارى انقلاب اسلامى ایران از جمله رهبرى امام خمینى ، وحدت و اعتماد ملى ، توسعه دانایى محور ، جنبش نرم افزارى و سیاست فرهنگى اشاره کرد . 3)
1⃣رهبرى امام خمینى : رهبرى امام خمینى را مى‌توان در ارائه ارزش‌هایى دانست که مردم را به پیروى بى‌چون و چرا از فرامین ایشان با توجه به جذابیت محتواى آن و باور قلبى مردم به اعتقاد امام به گفته‌هاى خویش و ابتناء آن بر آموزه‌هاى فقهى و اسلامى متقاعد مى‌ساخت . 4)
2⃣وحدت و اعتماد ملى : انقلاب اسلامى ایران با بهره‌گیرى از اعتماد ملى به عنوان سرمایه اجتماعى و بعد چهارم قدرت توانست به تعمیق وحدت و همبستگى ملى و تجمیع کلیه اقشار و گروه‌ها و دستجات ملى و مذهبى کشور همت گمارد و با بهره‌مندى از مشارکت عمومى ، فرهنگ استقلالى ، بسیجى ، سازندگى ، اصلاح‌طلبى و عدالت‌خواهى را در جامعه گسترش بخشد . وفاق اجتماعى به عنوان مظهر قدرت نرم توانست به ایفاى کارکردهایى چون همفکرى ، هم‌احساسى ، هم‌کنشى ، و شکل‌گیرى ذهن اجتماعى که به همکارى و تعامل میان گروه‌هاى مختلف اجتماعى مى‌انجامد ، بپردازد و نظم درونى و بى‌نیازى از نظم بیرونى و سیاسى را آشکار سازد . 5)
3⃣توسعه دانایى محور : انقلاب اسلامى ایران زمینه را براى اهتمام همزمان به توسعه چند بعدى در ابعاد علمى ، فرهنگى ، اخلاقى ، دینى و اجتماعى علاوه بر توسعه سیاسى و اقتصادى فراهم مى‌آورد . این مهم ناشى از توجه به فرهنگ به عنوان حوزه مستقل و بالذات مطلوب و بهره‌گیرى نرم‌افزارى از دین به عنوان نظام معانى و نمادسازى بود . انقلاب اسلامى رویکرد توسعه دانایى محور را براى تبدیل کشور به جامعه‌اى دانش بنیان اتخاذ کرد تا علم و اندیشه مسیر حیات فردى و جمعى را مشخص سازد و فرآورده‌هاى علمى با خود اقتدار ، صلابت وعزت را به ارمغان آورد و نقش مؤثرى در تأمین امنیت و آرامش اجتماعى ایفا کند . 6)
4⃣جنبش نرم‌افزارى : انقلاب اسلامى ایران توجه به نوآورى و نواندیشى را در صدر اولویت‌هاى خود قرار داد به گونه‌اى که رهبر فرزانه انقلاب خواستار تحقق جنبش نرم‌افزارى همه‌جانبه و فراگیر شدند . 🔻🔻این حرکت و نهضت مبنتى بر مؤلفه‌هاى زیر بود : ایجاد فرهنگ تولید علم ، ارتقاى قدرت علمى و جرأت علمى ، پرورش و شکوفایى استعدادها ، نفى الگوپذیرى تقلیدى از فرهنگ غرب ، ایجاد تحولات و پیشرفت‌هاى علمى در چارچوب ارزش‌هاى دین‌مدار ، ارتقاى روحیه خودباورى و اتکاء به نفس و اندیشه و اراده خودى ، استفاده از ظرفیت‌هاى علمى بومى ، تقویت بنیه پژوهش کشور ، تعالى و رشد اقتصادى و علمى کشور با هویت بخشیدن به مراکز علمى ، پیوند مفاهیم و اخلاق دینى با علم روز ، ایجاد خلاقیت و نوآورى علمى ، اهتمام به فراگیرى علم و دانش با ارتقاى ایمان و معنویت ، عنایت به آزاداندیشى ، دین‌باورى و نواندیشى دینى و نفى تحجر و جزم‌گرایى و تفکر و فرهنگ وارداتى غرب ، هوشیارى در برابر تئورى‌هاى وارداتى ، نفى تفکر تقلیدى و تبعى و اهتمام به فکر استقلالى به منظور پرهیز از انفعال و مجذوبیت و مبهوت بودن در برابر تحلیل‌هاى بیگانه ، اهتمام به تولید علم و بومى کردن آن بر مبناى فرهنگ ملى و ارتقاى توسعه انسانى ، گسترش و اعتلاى جنبش نرم‌افزارى در حوزه‌هاى علوم اجتماعى و انسانى بر اساس اصول و ارزش‌هاى ایران اسلامى ، سیاستگذارى و برنامه‌ریزى براى توسعه و اعتلاى فعالیت‌هاى تحقیقاتى پیرامون نوآورى و دستیابى به فناورى‌هاى نوین . 7)
5⃣سیاست فرهنگى : انقلاب اسلامى ایران با هدف نشر و گسترش اندیشه و پیام اسلام ، استقلال فرهنگ ، تکامل روحى و اخلاقى ، تحقق کامل فرهنگ اسلامى در عین اهتمام به درک مقتضیان زمان ، اولویت خود را بر برنامه‌ریزى و اصلاح فرهنگ جامعه و نهادینه کردن آن مطابق با نیازهاى توسعه در جامعه دینى قرار داد و سیاست فرهنگى برگرفته از جهان‌بینى و انسان‌شناسى اسلامى بر اساس احترام به کرامت انسانى ، سرشت معنوى بشر ، خیرخواهى ، کمال‌جویى ، آرمان‌طلبى ، استقلال‌گرایى ، آزادى‌خواهى ، عزت‌نفس و قدرت ایمان را محور فعالیت‌هاى خود قرار داد 8)