🟢 شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
🔰شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
❇️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔰شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔰همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
✅ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
❇️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
👇👇👇روایت های بیشتر از الگوی حکمرانی آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی را با عضویت در کانال «شهید جمهور» دنبال کنید
🔰@shahidjomhor
و پاییزی که تلخ گذشته💔...
🔹به امید روزهای سفید زمستانی و موفقیت برای جبهه مقاومت
#کنگره_ملی_شهدای_پایتخت
┄┅┅┅┅❀ 💠💠 ❀┅┅┅┅┄
نماهنگ برای مادرم.mp3
3.34M
چه اسم قشنگی چه اسم شریفی
مادر پر از عشقه چه حس لطیفی
چقدر خوبه مادرت توی خونه
راه بره تو هم دورش بگردی
ببوسی دستاشو لبخند بزنه
انگار که بهشتو تجربه کردی
🎙 #سجاد_محمدی
#️⃣ #ولادت_حضرت_فاطمه_س
#️⃣ #استودیویی
#️⃣ #مادر
28.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر شهید ابراهيم رئيسى: قاتل پسرم را پيدا كنيد. مسئولين فراموشمان كردند
📍#مطالعات_اسلامی_زنان 📍
دست به دست کنیدتابرسه به دست مسئولین مربوطه
.
[تأملی در جایگاه ولایت فقیه💛🍃]
⭕️ برخي افراد و جريانات با ناديدهانگاشتن مؤيدات فراوان تأييد نظام ازسوي مردم، مانند شرکت در انتخاباتها و تجمعات و راهپيماييها، خواستار برگزاری رفراندوم مجدد هستند چون قائلند احتمال دارد که در صورت برگزاري رفراندوم مجدد، مردم به جمهوري اسلامي رأي مثبت ندهند.
⬅️ گاهي يک احتمال، قراين و شواهدي دال بر صحت دارد. اينگونه احتمالات را «عقلايي» يا «احتمال بهمعناي خاص» ميناميم. خردمندان به چنين احتمالاتي ترتيب اثر ميدهند و آنها را در زندگي بعيد نميدانند. احتمالي که در اينجا مطرح شده است، احتمال عقلايي نيست، بلکه احتمال بهمعناي عام است. پس لزومي ندارد به اين احتمال پاسخ دهيم. ممکن است کسي پافشاري کند و بگويد: در مسائلي مانند تعيين نوع حکومت، هرچند احتمال ضعيف باشد، چون مسئله بسيار مهم است، بايد به آن ترتيب اثر داد. ولي خواهيم گفت که اين احتمال در هر نظام و هر حکومتي هست. فرض کنيد کسي بگويد: اگر در آمريکا انتخابات برگزار شود، مردم نظام دوحزبي کنوني را نميپذيرند. پس بايد رفراندوم برگزار شود. آيا فقط با اين احتمال ميتوان انتخابات مجدد برگزار کرد؟ آيا تا کنون در کشوري، با هر شکل از حکومت، انتخاباتي بهصرف احتمال و ادعا برگزار شده است تا نظام جمهوري اسلامي نيز چنين کند؟
و برگزاري انتخابات بهصرف چنين احتمالي، مستلزم پیامد منفی مهمي است که در ادامه به آن اشاره میکنیم.
#ولایت_فقیه
نماهنگ زندگیم مادر.mp3
4.34M
عاشقانه رو سرم دستی بکش مادرانه
عشق تو توی دلم ضربانه
به خدا دوست دارم صادقانه
🎙 #گروه_سرود_نجم_الثاقب
#️⃣ #ولادت_حضرت_فاطمه_س
#️⃣ #گروه_سرود
#️⃣ #استودیویی
#️⃣ #مادر