#دیابت
نام بیمار:آقای ر . م
سن:۵۲سال
علت مراجعه:قند خون بالا
علائم بیماری:
بیمار با شکایت #قند خون بالا مراجعه نمود در آزمایش انجام شده ۲۵۳ =FBS گزارش شد.
درمان های انجام شده:
برای بیمار #حجامت عام انجام شد. گیاه #خرفه و پودر پوست لوبیا تجویز گردید.
سیر درمان:
مجددا #آزمایش درخواست شد که
FBS=۱۲۳
گزارش شد.(قند خون ۱۳۰ واحد کاهش پیدا کرد)
پزشک معالج:دکتر جاوید شقاقی
#درمان_آسان_حرفهایی
https://eitaa.com/alajino
#گزارش
ایکتر نوزادی
نام بیمار: فرزند دکتر مرتضی جوانمردی
سن: ۴روز
علت مراجعه: زردی فیزیولوژیک
درمان انجام شده: #حجامت هلیکس گوش
سیر درمان: بهبودی کامل بعد از ۵ساعت
#درمان_آسان_موثر
https://eitaa.com/alajino
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی کوتاه از زندگینامه #نادر_طالب_زاده که به دلیل زندگی مجاهدانه در عرصه رسانه از سوی #آمریکا تحریم شد.
#ترور_بیولوژیک
https://eitaa.com/alajino
از آخرین صحبتهای او در وبینار دانشجویان عدالتخواه #کاشان مورخ آبان 1400در افشای ماهیت #سازمان_بهداشت_جهانی 👇
https://b2n.ir/Nader1
او نسبت به خفقان دیکته شده از سمت وزرات بهداشت در مورد تزریق #واکسن و دستورالعمل های درمانهای معلوم الحال آن و سانسور و حذف طب اسلامی و بومی و دستاوردهایش بخصوص در درمان ویروس منحوس و محدود کردن مخالفین واکسن برای استخدام و سفر و خدمات مختلف اجتماعی معترض بود.
در این مورد، دانشجویان و عدالتخواهان را به مطالبه مقدس از وزارت بهداشت فرامیخواند.
https://eitaa.com/alajino
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقی عجیب در زندگی #نادر_طالب_زاده که شاید هر کسی را ضد انقلاب می کرد...
🙃
https://eitaa.com/alajino
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواص #عناب از نگاه #طب_سنتی
✓در این ویدیو با حضور استاد تاجبخش در مورد خواص فوق العاده عناب و میزان مصرف آن و تأثیر آن در پاکسازی خون صحبت می کنیم.
ترکیب:عناب+آویشن+بنفشه یا عناب+آویشن+خاکشیر ؛از بهترین و قویترین ترکیبات پاک کننده بدن و تصفیه کننده خون میباشد..
🧑⚕️سلامتی و زیبایی پوست به خون لطیف و سالم وابسته است.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بذارین 😘
https://eitaa.com/alajino
#عناب . [ ع ُن ْ نا ] (ع اِ) سنجد جیلان . (منتهی الارب ). میوه ای است شبیه به #سنجد و در منضجات ومسهلات به کار برند. خوردن آن #خون را صاف کند.(برهان قاطع).
ثمر درختی است معروف ، قریب به درخت کنار و #زیتون در بلندی ، و برگ آن اندک ضخیم تر و طولانی تر از برگ کنار. و یک روی آن مزغب ، و پوست درخت آن سرخ رنگ و چوب آن نیز سرخ رنگ و نیمرنگ و خالدار. بهترین آن بزرگ بالیده ٔ به کمال رسیده ٔ سرخ شده ٔ در گوشت جرجانی و یا خطایی آن است که #شیرین و عفوصت آن کم باشد. تازه ٔ آن معتدل در حرارت و برودت و مایل به رطوبت است ، و #شیخ_الرئیس آن را بارد اول و معتدل در #یبوست و رطوبت قلیلی گفته است .
خواص آن :
منضج اخلاط غلیظه و ملین صدر و احشاء و مسهل اخلاط رقیقه و رافع خشونت #سینه و حلق و صوت ، عارض از حرارت و سرفه ، و صاف کننده ٔ خون ، و مولد خون صالح ، و مسکن التهاب و تشنگی و حدت خون وگرمی و وجع جگر و مثانه و امراض مقعده و لزع امعاء و معده . (از مخزن الادویة).
https://eitaa.com/alajino
28.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرسشوپاسخ
علت و درمان ضعف دست و پا در طب سنتی🧑⚕️
✓در این ویدیو با حضور #دکتر عسکرفراشاه در مورد اینکه علت خواب رفتن دست و پا بیشتر به دلیل اختلال در جریان #خون کافی در این ناحیه است و همچنین استفاده از دمنوش #آویشن و #عناب برای بدن بسیار مفید است صحبت می کنیم.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بذارین 🩷
https://eitaa.com/alajino
✓صابون اکسیر جوانی
✓صابون ضد جوش
✓صابون ضد لک
همه #صابون ها دست سازه بوده و حاوی #عصاره گیاهی طبیعی است.
#محصول
❀🛍❀
https://eitaa.com/alajino