✅ ترجمه آیه به آیه صفحه ۴۱۲ آیات ۱۲ تا ۱۹ سوره لقمان
وَلَقَدْ آتَیْنَا لُقْمَانَ الْحِکْمَةَ أَنِ اشْکُرْ لِلَّهِ وَمَن یَشْکُرْ فَإِنَّمَا یَشْکُرُ لِنَفْسِهِ وَمَن کَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِیٌّ حَمِیدٌ(۱۲)
✅ما به لقمان حکمت دادیم؛ (و به او گفتیم:) شکر خدا را بجای آور هر کس شکرگزاری کند، تنها به سود خویش شکر کرده؛ و آن کس که کفران کند، (زیانی به خدا نمیرساند)؛ چرا که خداوند بینیاز و ستوده است.
وَإِذْ قَالَ لُقْمَانُ لِابْنِهِ وَهُوَ یَعِظُهُ یَا بُنَیَّ لَا تُشْرِکْ بِاللَّهِ إِنَّ الشِّرْکَ لَظُلْمٌ عَظِیمٌ(۱۳)
✅ (به خاطر بیاور) هنگامی را که لقمان به فرزندش -در حالی که او را موعظه میکرد- گفت: «پسرم! چیزی را همتای خدا قرار مده که شرک، ظلم بزرگی است.»
وَوَصَّیْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَیْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِی عَامَیْنِ أَنِ اشْکُرْ لِی وَلِوَالِدَیْکَ إِلَیَّ الْمَصِیرُ(۱۴)
✅و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کردیم؛ مادرش او را با ناتوانی روی ناتوانی حمل کرد (به هنگام بارداری هر روز رنج و ناراحتی تازهای را متحمّل میشد)، و دوران شیرخوارگی او در دو سال پایان مییابد؛ (آری به او توصیه کردم) که برای من و برای پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما) به سوی من است!
وَإِن جَاهَدَاکَ عَلَى أَن تُشْرِکَ بِی مَا لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا وَصَاحِبْهُمَا فِی الدُّنْیَا مَعْرُوفًا وَاتَّبِعْ سَبِیلَ مَنْ أَنَابَ إِلَیَّ ثُمَّ إِلَیَّ مَرْجِعُکُمْ فَأُنَبِّئُکُم بِمَا کُنتُمْ تَعْمَلُونَ(۱۵)
✅و هرگاه آن دو، تلاش کنند که تو چیزی را همتای من قرار دهی، که از آن آگاهی نداری (بلکه میدانی باطل است)، از ایشان اطاعت مکن، ولی با آن دو، در دنیا به طرز شایستهای رفتار کن؛ و از راه کسانی پیروی کن که توبهکنان به سوی من آمدهاند؛ سپس بازگشت همه شما به سوی من است و من شما را از آنچه عمل میکردید آگاه میکنم.
یَا بُنَیَّ إِنَّهَا إِن تَکُ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِّنْ خَرْدَلٍ فَتَکُن فِی صَخْرَةٍ أَوْ فِی السَّمَاوَاتِ أَوْ فِی الْأَرْضِ یَأْتِ بِهَا اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ لَطِیفٌ خَبِیرٌ(۱۶)
✅پسرم! اگر به اندازه سنگینی دانه خردلی (کار نیک یا بد) باشد، و در دل سنگی یا در (گوشهای از) آسمانها و زمین قرار گیرد، خداوند آن را (در قیامت برای حساب) میآورد؛ خداوند دقیق و آگاه است!
یَا بُنَیَّ أَقِمِ الصَّلَاةَ وَأْمُرْ بِالْمَعْرُوفِ وَانْهَ عَنِ الْمُنکَرِ وَاصْبِرْ عَلَى مَا أَصَابَکَ إِنَّ ذَلِکَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ(۱۷)
✅ پسرم! نماز را برپا دار، و امر به معروف و نهی از منکر کن، و در برابر مصایبی که به تو میرسد شکیبا باش که این از کارهای مهمّ است!
وَلَا تُصَعِّرْ خَدَّکَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِی الْأَرْضِ مَرَحًا إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ کُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ(۱۸)
✅(پسرم!) با بیاعتنایی از مردم روی مگردان، و مغرورانه بر زمین راه مرو که خداوند هیچ متکبّر مغروری را دوست ندارد.
وَاقْصِدْ فِی مَشْیِکَ وَاغْضُضْ مِن صَوْتِکَ إِنَّ أَنکَرَ الْأَصْوَاتِ لَصَوْتُ الْحَمِیرِ(۱۹)
✅(پسرم!) در راهرفتن، اعتدال را رعایت کن؛ از صدای خود بکاه (و هرگز فریاد مزن) که زشتترین صداها صدای خران است.
روز ملی کیفیت
چنین روزی از تقویم تاریخ هجری شمسی (هجدهم آبانماه)، بهعنوان روز ملی کیفیت نامگذاری شده است. در این روز، به برترین و سرآمدترین سازمانهای ایرانی حائز شرایط در بخشهای مختلف کشور شامل سازمانها، بنگاههای اقتصادی بزرگ، واحدهای عملیاتی، مؤسسات بخش عمومی، بنگاههای کوچک و متوسط مستقل و بنگاههای کوچک و متوسط وابسته که در زمینه ارتقاء کیفیت و سرآمدی کسب و کار، فعالیتهای چشمگیری انجام دادهاند، توسط رئیسجمهوری اسلامی ایران جوائزی اعطا میشود. عالیترین مرجع تصمیمگیری در جایزه ملی کیفیت ایران، شورای سیاستگذاری میباشد و مطابق نظامنامه جایزه، دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران مستقر در مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مجری جایزه بوده و کلیه عملیات اجرایی مرتبط با جایزه را عهدهدار است. یک کمیته فنی متشکل از ۲۱ نفر کارشناس متخصص در زمینه مدیریت کیفیت و مباحث سرآمدی نیز، دبیرخانه و شورای سیاستگذاری را در طرحریزی و اجرای ملی کیفیت ایران یاری مینمایند. این جوایز ابعاد مختلفی دارد؛ از یک سو، مفاهیم کیفیت و سرآمدی کسب و کار را به زبان شیوا بیان کرده و یک الگوی نظاممند را برای طرحریزی و استقرار نظامهای مدیریت جامع ارائه مینماید و از سوی دیگر، ابزار سیستماتیک خودارزیاب میباشد و به سازمانها کمک میکند که نظام مدیریت و عملکرد خود را براساس معیارهای معین ارزیابی نموده و با حرکت به سوی نظام کیفیت جامع، اهدافی متعالی همچون افزایش رضایت مشتری، افزایش مشارکت کارکنان، بهبود مستمر، دستیابی به نتایج پایدار مالی و اقتصادی را محقق سازد که از اصول مهم کیفیت در جامعه میباشد.
هدایت شده از جواد نجفی
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضیا میگن:
این بی حجابی کی تموم میشه؟
آخه چقدر!؟
تا کی قراره تذکر بدیم؟؟🤔
بعدش چی؟
فوقالعاده است ،حتما ببینید👌
#دکتر_علی_تقوی
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا یا من پولدار بشم یا محمود کریمی لُری بخونه😂😂😂
محمود کریمی اجابت شد😂
🌹
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «تنها» التماس امام خمینی(ره) به ملت ایران!
🔷تعدادشان زیاد نیست اما فضولی شان زیاد است!
🔷پیشرفت کشور معطل چیست؟
#غرب_زده
🌹
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 همه باید در قبال موضوع فلسطین برای آخرت خود جواب آماده کنند
🎙 سید شهید مقاومت
❓«در قبال ظرفیتی که در مسجدمان داشتیم چه کردیم؟»
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 دجال آخرالزمان ظهور کرد!!!🌺
سخنران استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف راهش فقط همینه!
🎙 استاد عالی
هدایت شده از @allamatesual
دونالد ترامپ به تازگی در موضع گیری پس از پیروزی در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا مدعی شده که "من نه تنها جنگی را آغاز نمی کنم، بلکه تمام جنگ ها را به پایان می رسانم."
مدت زمان زیادی از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا و پیروزی دونالد ترامپ در این انتخابات نمی گذرد. رویدادی که بازتاب های بینالمللی گسترده ای همراه شده و تحلیل و تفسیرهای مختلفی با محوریت آن مطرح می شود.
شخصِ ترامپ پس از پیروزی در انتخابات اخیر آمریکا، در جریان یک سخنرانی ادعایی معنادار را مطرح کرده است. وی مدعی شده است که "من نه تنها جنگی را آغاز نمی کنم بلکه تمام جنگ ها را به پایان می رسانم." ترامپ همچنین تاکید کرده که او به دنبال برقراری صلح در جهان است.
این موضع گیری ترامپ با واکنش های مختلفی همراه شده و بسیاری این سوال را مطرح می کنند که آیا بازگشت ترامپ به قدرت به معنای پایان یافتن جنگ های خونینی نظیر جنگ های غزه و لبنان است؟ برای پاسخ به این پرسش، باید دو موضوع را مد نظر داشت.
اول اینکه دونالد ترامپ در فضای خاصی از اراده خود برای پایان دادن به جنگ ها صحبت می کند. مردم آمریکا در طی ماه های اخیر اعتراضات گسترده ای را علیه همدستی دولتمردانشان با رژیم اشغالگر قدس در اعمال جنایت علیه مردم غزه و لبنان انجام داده اند. در حقیقت، احساسات آمریکایی ها علیه جنگ و مداخلات دولت کشورشان در جنگ های مختلف در سطح جهان، به شدت تحریک شده است.
حال در این فضا، فردی نظیر ترامپ، هرگونه موضع گیری در نقطه مقابل این قببل احساسات را تهدیدی بزرگ علیه خود و دولت آتیاش ارزیابی می کند.
علامتِ سؤال
دونالد ترامپ به تازگی در موضع گیری پس از پیروزی در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا مدعی شده که "من نه تنها جنگی
در واقع، ترامپ به خوبی می داند که نمی تواند برای مردم خسته از جنگ و مخالف با آن در آمریکا، حرف از مداخلات تازه نظامیِ کشورش بزند. از این رو، دم از صلح می زند.
نکته دوم اینکه باید توجه داشته باشیم که در طی سال ها و دهه های اخیر، یک نکته در مورد سیاست خارجی آمریکا همواره روشن بوده و آن این مساله است که رهبران آمریکا در این حوزه به نحوی سخن می گویند و به نحوی دیگر رفتار می کنند.
به بیان ساده تر، میان سیاستهای اعلامی و اعمالی آن ها فاصله زیادی وجود دارد. از این رو، هیچ بعید نیست که موضع گیری اخیر ترامپ یک عملیات فریب باشد و در پس پرده، ترامپ و متحدانش در محیط بین المللی و به طور خاص رژیم اشغالگر قدس، طرح و نقشه های تجاوزکارانه تازه ای را در ذهن داشته باشند. موضوعی که هوشیاری گسترده افکار عمومی منطقه خاورمیانه و کلیت جهان را طلب می کند!