👈در روایات مربوط به روز های قبل از عاشورا و بعد از شهادت امام حسین (ع) آمده است: که امام شب قبل از عاشورا مشغول کندن این خارها بودند و از ایشان سوال می شود که این چه کاری است که انجام میدهید ؟ حضرت می فرمایند: این خارها را می کنم تا کودکانم فردا که به بیابان پناه می بردند ، این خارها پایشان را اذیت و زخمی نکند.
🗣️ در مرثیه ها نیز آمده است که وقتی امام حسین علیه السلام به شهادت می رسند ، دشمن ملعون خیمه های اولاد پیغبر را به آتش می کشد و کودکان آواره و بی پناه هر کدام به سمت بیابان فرار می کنند و بر اثر این خارها پاهایشان زخمی می شوند و عده ای نیز در پشت این خارها پنهان می شوند.
🌵خار مغیلان و یا درخت «ام غیلان» درختچه ای خاردار است که در بیابان ها می روید و اندازه درختچه، گاهی به بلندی درخت سیب می رسد. خار این درختچه به قدری تیز است که مانند میخ در پای کسی حس می شود و بسیار دردناک است و سریع باعث عفونت و زخم میشود.
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@alamdar_qom79
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
مداحی آنلاین - خداحافظ ای برادر زینب - پویانفر.mp3
8.37M
🔳 #محرم
🌴خداحافظ ای برادر زینب
🌴به خون غلطان در برابر زینب
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@alamdar_qom79
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
Bazri-Shab 11 Moharam1395-003_5947224185225871746.mp3
8.04M
🌹امشب به صحرا بی کفن جسم شهیدان است ... شام غریبان است ...
هدایت شده از 💠هِيْئَت عَلَمدارِكَربَلا(قم)💠
﷽
محضرعزاداران حسینی:
سلام علیکم
باصلوات برمحمدوآل محمد(ص)
عزاداری، احیاء خط خون و شهادت، و رساندن صدای مظلومیت آل علی به گوش تاریخ است.
عزاداران حسینی، پروانگانی شیفته نورند که شمع محفل آرای خویش را یافته و از شعله شمع، پیراهنِ عشق پوشیده اند و آماده جان باختن و پرسوختن و فدا شدن اند چرا که عمیقترین پیوندها میان عقل و عشق و عاطفه و برهان، در سایه عزاداری برای عاشورا شکل می گیرد.
عزاداری برای شهید کربلا، انتقال «فرهنگ شهادت» به نسلهای آینده است و رسالت «اشک»، پاسداری از «خون شهید» است.
از تمامی عزاداران حسینی که در مراسم عزاداری باشکوه وپرشوددهه اول محرم
💠هیئت علمدارکربلا(قم)💠
حضور پرشوری داشتند صمیمانه تشکر وقدردانی میکنیم و عرضه میداریم خاک پای عزاداران حسینی، توتیای چشم ماست.
از درگاه ایزدمنان و در ظل توجهات
حضرت ولی عصر (عج) و منویات مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله امام خامنه ای آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای شما عزاداران حسینی خواستاریم.
جمعه۶مرداد۱۴۰۲
عاشورای حسینی
مسئول هیئت علمدارکربلا(قم)
خادم العباس علی وکیلی
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@alamdar_qom79
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯