eitaa logo
آل‌یاسین|🇵🇸🇱🇧🇮🇷ALEYASIN
561 دنبال‌کننده
412 عکس
276 ویدیو
0 فایل
-السَلام‌ُعَلی آلِ یاسین پست های کانال بر آمده از اعماق قلبمان است . -کپی؟حلالت‌مؤمن ! حالا اگر خواستی هم فور کن جای دوری نمیره !مزد این پست ها رو کسی دیگه ای میده ؛ شما بِبَر ! ✍️🏻علی‌بن‌مهزیار لینک محافل : @mahafel_aleyasin_ag
مشاهده در ایتا
دانلود
دنیا دنیا گر دوستت داشته باشند ولی من زِ همان ابتدا به دنيا آمدم تا تو را تنها دوست بدارم .
خسته زِ عالم و آدم که می شوم تنها آغوش توست که آرامم می‌کند .
من نخواستم و نخواهم آدمیان را گر بشودند حجاب بین من و شما آقا .
دل خون شده ام قلم به دست دارد ، می نویسد که تنها تو را دوست دارد .
دلم همچنان‌ می‌خواهد زِ تو بنویسد ولی همین هایی که نوشته ساعت ها با خون دل نوشته و دمی وقت می خواهد تا اشک برایشان بریزد و بعد باز شروع کند .‌‌‌..
گاهی امام زمان عج صرفا لقلقه ی زبانمان میشود ، در صورتی که دغدغه ی قلبمان نیست ، حتی شاید کلی علم درباره ی جهان پس از ظهور و خود حضرت و ...طرف داشته باشه ولی ذره ای غم امام زمان عج توی دلش نباشه و نسبت به حضرت بی توجه باشه ! یعنی این علوم خودشان حجاب شده اند بین انسان و امام و... و این مصادیق بسیار می توانند خطرناک باشند .
اینکه در باب یک مسئله ای که براش کلی تلاش کرده باشی و بعد ازت در جمع تقدیر کنن ، عملا حس قشنگی داره ، اینکه همه برات بایستند و بهت تندیس و لوح تقدیر بدن ؛ اینکه مقامات‌ رده بالا باشن و تقدیر رو از دست اونها بگیری ... ولی از همه مهم تر این هست که امام زمان عج ازت تقدیر کنه ، مُهر نوکری و شهادت رو از دستان امام زمان عج بگیری. اون وقت هست که حقيقتا ذوق کردن داره .
امام زمان عج یک اکسیر شادی و آرامش هست که هر کس به این اکسیر دست پیدا کنه ، در سخت ترین و دشوار ترین حالت های زندگی خودش دیگه کم نمیاره ، افسرده نمیشه ، غمگین نمیشه ، احساس ترس و تنهایی نمیکنه و...
بنا نیست که صرفا مسئولین و مدیران مثلا فلان موسسه و... برای امام زمان عج کار کنند و بگیم از منِ مثلا یک راننده تاکسی کاری بر نمیاد ! بله اونها در طبقه ای که قرار دارند عملا قدرت و امکانات‌ بیشتری شاید داشته باشند ! ولی برای تشکیل و زمینه سازی برای ظهور باید آحاد مردم کمک کنند . ولو یک نوجوان ۱۳ ساله باشی ! پیر مرد و یا پیر زن ۷۰ ساله باشی ! خانم خانه‌دار باشی ! آقایی باشی که صبح تا شب سر کاری ! خانم شاغلی هستی که هم مسائل محل کار هست و هم کار منزل ! به قول استاد شجاعی حتی اگه طرف معلول و زمين گیر باشه می تونه دعا برای حضرت بکنه و ارتباط روحی و قلبی خودش رو با حضرت تقویت کنه و این خودش مؤثر هست ! کار برای امام زمان عج تنها عشق میخواد و مقام و منصب مهم نیست !
بچه حتی اگه بد هم که باشد از خانه بیرونش نمی‌کنند ... زیرا پدر و مادر خوب می دانند این بچه جایی برای ماندن غیر از این خانه ندارد ! آقا من خودم می دونم خیلی بدم... ولی بیرونم نکنید ! جایی رو ندارم که برم و بهش پناه ببرم آقای یا بن الحسن ❤️‍🩹!
📢سلام علیکم رفقا ! ان شاءالله امشب محفل داریم ، تحت عنوان و پرسش ذیل : ⭕️کاری که برای امام زمان عج انجام میدیم بر چه اساس و بر چه حسبی هست ؟ ➖بر حسب رفع تکلیف ➖بر حسب عشق بر حسب کسب منافع شخصیو... اصلا مگه فرقی هم میکنه که با چه قصدی باشه ؟ مهم این هست که یه کاری انجام داده باشیم دیگه... مگه نه 🤔 ؟! | محفل ساعت ۱۹:۳۰ از کانال آل ياسين | https://eitaa.com/joinchat/2475032928Ce3a67615c2 [ مثل سایر محافل نشر برابر با تگ می باشد ]
حدودا یک ساعت دیگه ؛