هدایت شده از موسسه مصاف
⭕️ طوفان توئیتری بین المللی عاشورا
▪️امام مهدی (علیه السلام) هنگام ظهور خود را با جدشان حسین (علیه السلام) معرفی میکند و تلاش برای معرفی امام حسین علیه السلام، تلاش برای زمینه سازی ظهور است.
🗓 شنبه ٨شهریور ساعت ٢٢ الی یکشنبه ٩ شهریور ساعت ١۴
👈 از همین الآن نوشته ها، کلیپ ها و عکس نوشته و توییت هایتان را به زبانهای پر تکلم، با این هشتگ ها آماده کنید:
#️⃣ #Hussain
#️⃣ #الحسین_یجمعنا
‼️ به طرز نوشتن هشتگ ها دقت فرمایید و برای جلوگیری از خطا حتما هشتگ ها را کپی کنید.
با محوریت :
1️⃣ عاشورا، معیار تشخیص اسلام حقیقی از اسلام منحرف (اسلام تکفیری و اسلام آمریکایی)
2️⃣ عاشورا تجلی گاه اخلاقیات (فداکاری ها، گذشت ها، رشادت ها، و تقابل نهایت خوبی ها و نهایت بدی ها با یکدیگر)
⭕️ #نشر_حداکثری
☑️ @Masaf
🔸قبل از ظهور، ممکن است در معرض امتحان «مواسات» قرار بگیریم
🔸در امتحان مواسات، اگر بخل بورزیم و امساک کنیم، سقوط میکنیم
🌼 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۵)
🔻 تو در دنیا نمیتوانی همهچیز داشته باشی، چون انتخابگر هستی و انتخاب یعنی یکی از دوستداشتنیهایت را کنار بگذاری و از آن صرف نظر کنی؛ این یعنی رنج. چه کسی بهتر انتخاب میکند؟ کسی که از پرداختکردن و ازدستدادن نترسد، کسی که بخل نورزد.
🔻 احتمالاً قبل از ظهور، در معرض امتحان «مواسات» قرار بگیریم. مواسات یعنی آن چیزی که داری، با برادر مؤمن خودت تقسیم کنی، حق نداری بیشتر از او پولدار باشی، نباید سفرهات از او پُرتر باشد یا خانهات از او بهتر باشد...
🔻 میترسم قبل از ظهور، تا از ما امتحان مواسات نگیرند آقا نیاید. چون امامباقر(ع) به کسانی که آمادۀ قیام بودند، فرمود: اگر نیاز داشتید دست در جیب هم میکنید که بدون اجازۀ همدیگر بردارید؟ گفتند: نه، حضرت فرمود: یاران آن امامی که قیام میکند اینگونهاند (اختصاص مفید/۲۴)
🔻 در آخرالزمان ممکن است در معرض امتحان مواسات قرار بگیریم، هر کسی ممسک باشد و بخل بورزد سقوط میکند. محافظهکاری به این معنا که «مبادا چیزی را از دست بدهم» انسان را ساقط خواهد کرد. آیا حکمت آسیبهای کرونا و مشکلات اقتصادیِ پشت سرش این است که میزان قدرتِ رسیدن به مواسات توسط مؤمنین و ولایتمداران امتحان شود؟
🔻 پیامبر(ص) این امتحان را مردم گرفت و فرمود: «هر کسی مسلمان میشود به مدینه بیاید.» با اینکه آنها در مدینه، خانه و زمین کشاورزی نداشتند. لذا وقتی مسلمانان مکه به مدینه آمدند، مومنین مدینه خانههای خود را با آنها نصف کردند؛ دوتا اتاق داشتند یکی را دادند. آیا خون ما رنگینتر از آنهاست که از ما این امتحان را نگیرند؟
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹۰۶.۰۳
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از تنها علاج
این جزئی است از آن کُل لا یتناهی_1.mp3
4.46M
بشنوید 🎶 👇🏻
🔷#پادکست_صوتی 🎙🎧
🔶#کتاب_دقایقی_از_قتلگاه 📚
🔷#این_جزئیست_ازآن_کُل_لایتناهی
@tanhaelaj
هدایت شده از تنها علاج
🔻کربلا یعنی مزرعه خدا؛ تفرجی در معانی کربلا
🔹فرهنگنویسان، مورخان و جغرافىدانان در ریشه واژه كربلا و نیز در اشتقاق و معناى آن اختلافنظر دارند. برخى بر این باورند این كلمه ریشه عربى محض دارد و گروهى دیگر بر این باورند ریشه اش غیر عربى است و گروهى دیگر گفته اند ریشه این واژه، آمیزه اى است از عربى و غیر عربى.
🔹در کربلا هیچ چیز نیست که معنادار نباشد. آن حرکتها، اشارهها، ایستادنها، رفتنها، گزینش افراد، کار اباعبدالله، شگردهای اباعبدالله، انتخاب زمین، همه اینها معنادار است. حتی اسم این زمین هم معنادار است. اسم زمینش کربلاست. «کربلا» در زبان عِبری به معنی مزرعه خداست. «کرب» به معنی مزرعه و «لا» به معنی خداست. اصلاً اِل و ایل به معنی خداست. در زبان عربی بابل یعنی باب خدا. اینجا خانه خداست و این در ورودی آن است. اسرائیل یعنی بنده خدا. ایل یعنی خدا و نزدیک به واژه الله است. کربلا یعنی مزرعه خدا؛ جایی که عزیزان خدا بذر جانشان را میافشانند و با خون خود، بذر اسلام را آبیاری میکنند و این معنی لطیفی است. «الدُّنْیا مَزْرَعَةُ الْآخِرَة» . کربلا هم مزرعه خداست و در آنجا شهید هست. پس معلوم میشود بهترین کسانی که در عالم زراعت میکنند، شهدا هستند و هیچ کس بهتر از شهید، حدیث «الدُّنْیا مَزْرَعَةُ الْآخِرَة» را نفهمیده و پیاده نکرده است.
📚"دقایقی از قتلگاه"
دریچه هایی زندگی ساز از کربلا
#زیر_خیمه_حسین
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
🏴 اعمال روز عاشورا
به دنبال کسب و کار نباشید و بدون نیت روزه تا عصر چیزی میل نکنید، نهایتا کمی آب بنوشید.
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
«اسم من ابوالفضل نیست...»
🔸
ما خجالتیها مجلسِ مصیبتخوانی هم که میرویم، ساکت و آرام مینشینیم یک گوشه، که مبادا زیاد اظهارِ عزا کردنمان را دیگران به حسابِ ریا بگذارند. که مبادا موقعِ جوابدادنها، خشِ توی صدای دورگهمان باعث شود بغلدستی ازمان بدش بیاید. دستمان را وقتِ جوابِ نوحه نمیگیریم بالا، مبادا از نگاهِ ناظرِ بیرونی دیلاقتر به نظر بیاییم.
🔸
سنج و طبل و زنجیر نمیزنیم که یکوقت ریتم از دستمان در نرود و ناکوکیمان همه سرها را برنگرداند طرفمان. از همهجور کنشی که درصدی احتمال خطا تویش باشد گریزانیم و درصدی احتمالِ خطا توی همه کنشهای بشری هست. این میشود که از همهچیز کناره میگیریم. تا میتوانیم دور میشویم و از تشویشِ خراب کردنِ هر کاری، پناه میبریم به آرامشِ هیچکار نکردن.
🔸
ما خجالتیها آنقدر حواسمان به این است که دست و بالمان یکوقت نگیرد به گوشه ضعفهامان و پتهمان نریزد روی آب، که دیگر نه پای روضه علیاکبر اشک درست و حسابی میتوانیم بریزیم، نه خودمان را تمام و کمال وسطِ خون و خاک و وحشتِ قتلگاه میتوانیم تجسم کنیم، نه قصه شام و سهساله و سر و تنور را جورِ به دردبخوری میتوانیم بفهمیم.
🔸
ما لحظههای شرم و ادبِ عباس را دوست داریم. دلمان میخواهد مردِ آبآور را یکی از خودمان تصور کنیم. یکی که که یکعمر رویش نشده برادرش را «برادر» صدا کند، که شرمش آمده قبل از بچههای حسین لب به آب بزند، که شرمنده شده وقتی مَشکِ تیرخورده از لای دندانش افتاده زمین... این هم اما کافی نیست. مرد خیلی کاملتر از این حرفهاست. خیلی گوشهها دارد که هیچکدامشان بهمان نمیآید.
🔸
...
مجلس دارد تمام میشود و ما هنوز چندتا تماشاچیِ گذریِ بیربطیم، که حتی نمیتوانند با قهرمانهای قصه همذاتپنداری کنند. مجلس دارد تمام میشود و ما هنوز دخیلمان را به هیچجای این ضریح نبستهایم. مجلس دارد تمام میشود و انگار از همهچیز بیرونمان کردهاند. و ما از رانده شدن «میترسیم».
🔸
ای کسی که اشکِ ترسیدهها را میبینی...
🔹
«اسم من ابوالفضل نیست»
#یاسین_کیانی
@bouye_behesht
@alfavayedolkoronaieh🌱