امینی:
" هرگز وجود حاضرغایب شنیده ای !؟ "
این روزها تعداد چشم های خیره به آسمان زیاد شدند! چشمانی که سابقه حلقه بستن اشک را بخاطر نمی آورند ، اما اشک جاری بر گونه ها را در حالی تجربه می کنند که همه حیثیت علمی و تجربی بشر را در بازگرداندن آرامش و امنیت به زندگی ناتوان و عاجز می بینند، مساجد ، کلیساها و کنیسه ها هم که درها را بسته اند و کلیدها را به زلف زمان بسته اند.! کلوپ ها، میخانه ها ، قهوه خانه ها و تفرج گاه ها هم بساط خود را جمع کرده اند و قید جام و جمع را زده اند و در تنهایی خزیده اند.
یک دنیا مانده و فعلا یک حرف مشترک، و آن؛
" از دست ما کاری بر نمی آید "
رسیدن انسان از نقطه ادعا و رجَز به نقطه اعتراف و عجز ، از شتاب و سرعت به ترمز و توقف ، از نعره و فریاد به سکوت و خاموشی هرگز اتفاقی نیست و بی شک پشتش هزاران نکته باریک تر از مو نهفته است ! نکاتی که متاسفانه در درس های مدرسه ای ، دانشگاهی و حوزوی رسیدن به آنها ناممکن بود اما این روزها با اندک ذکاوت و هوشیاری عیان و آشکار است.!
آری ؛ شاید هیچ زمانی بهتر از این روزها بستر برای " رجعت دوباره " مهیا نبوده است.! بازگشت به هویت خداییِ انسان " ، همان هویتی که در پیوند با خاستگاه خود یعنی خداوندگار هستی هیچ دری به رویش بسته نخواهد ماند ، همانگونه که بی او هر دمی با در و درهای بسته روبرو خواهد شد.!
بازگشت به خود حقیقی پیش نیاز قطعی ظهور ، تجلی و شکوفایی انسان و جهانی است که در آن زندگی می کند ، و در مقابل اگر انسان از این رجعت مقدس باز بماند بناچار در برهوت غیبت گرفتار خواهد آمد و در دست و پا زدنی که نامش را به خطا زندگی می گذارد ، متوقف خواهد شد و غائب از متن زندگی واقعی .
📌با توجه به تعطیلی دروس کانال زیر جهت استفاده شما طلاب محترم از متون پی دی اف و صوت دروس حوزوی تقدیم میگردد.
🔸بیش از55هزار جلسه درسی وبیش از20هزارکتاب بارگذاری شد.
لینک کانال:
http://eitaa.com/joinchat/2866675732C0bad970ead
بیش از55هزار جلسه درسی وبیش از20هزارکتاب بارگذاری شد.
لینک کانال:
http://eitaa.com/joinchat/2866675732C0bad970ead
آیدی کانال:
@asvathovze
*حقایقی که اصلا قابل درک و قابل حدس نبودن*
*چه کسی باور می کند* ؟
یک هیئت ایتالیایی که برای مأموریت به سومالی رفته بودند پس از پایان دورۀ مأموریت خود از دولت سومالی خواستند تا با ادامۀ اقامتشان در آن کشور موافقت و جواز اقامتشان را تمدید کند چون نمی خواهند به کشورشان باز گردند!!!
*چه کسی باور می کند* ؟
نخست وزیر پیشین سومالی که پس از پایان نخست وزیریش، برای زندگی در بریتانیا سومالی را ترک کرده بود، در اثر ابتلا به کرونا در آن کشور از دنیا رفت!!!
*چه کسی باور می کند* ؟
دیوار حائلی که ترامپ برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی مکزیکی ها به آمریکا در مرز مکزیک ایجاد کرد اینک مکزیک آن را بر روی مهاجران غیر قانونیِ آمریکایی که قصد مهاجرت به مکزیک دارند ببندد!!!
*چه کسی باور می کند* ؟
تنها دو ماه پیش اسپانیا با مشکل مهاجرت از کشورهای آفریقایی رو به رو بود که با کشتی از سواحل مراکش به سوی این کشور انجام می شد
اینک آن شناورها مسیری معکوس را می پیمایند... آنها مهاجران غیرقانونی اسپانیایی هستند که می کوشند خود را به مراکش برسانند!!!
چه کسی باور می کند؟
خداوند ترس را در جان نیرومندترین ارتش، برترین اقتصاد و قلّۀ پیشرفت جهان بیفکند؛
همانان که می گفتند: هیچ نیرویی در جهان ما را به وحشت نمی اندازد!!!
*چه کسی باور می کند* ؟
مساجد بسته، ركنی از اركان اسلام تعطیل شود و همزمان، بانگ اذان از کشورهایی برخیزد که بلند کردنِ صدا به اذان در آنها ممنوع بوده است!!!
*چه کسی باور می کند* ؟
در کاخ سفید قرآن تلاوت شود؛ قرآنی که آن را کتاب ترورییسم می شمردند و در همۀ جراید آمریکا و اروپا حتی نشریات الحادی به تفسیر احاديث نبوي پرداخته شود!!!
*چه کسی باور می کند* ؟ پزشکی که بیمار را درمان می کند بمیرد و بیمار بهبود یابد!!!
*چه کسی باور می کند* ؟
ارتش هایی که برای پیروزی در جنگ ها بسیج می شدند
امروزه برای نجات از مرگ منحل و متفرق شوند!!!
*چه کسی باور می کند* ؟ پزشکان جهان که بر همۀ درمان های طبیعی می تاختند، امروزه در اثر ناتوانیشان در درمان، به دنبال تجویز دارو های طبیعی برای بالا بردن ایمنی بدن باشند!!!
سه ماه پیش اگر کسی این سخنان را می گفت *چه کسی از ما باور می کرد* ؟
*منزّهی* تو ای زیرورو کنندۀ حال ها که خود تغییر نمی پذیری
*منزّهی* تو اي منجى
*منزّهی* تو اي گردانندۀ دل ها
پس کدام یک از نعمت های پروردگارتان را تکذیب می کنید؟
بگویید منزّه است آن تغیردهندۀ تغییر ناپذیر...
بگویید خداوندا، ای گردانندۀ حال ها، بدحالی ما را به نیک حالی خویشتن بگردان...
بگویید ای گردانندۀ دل ها، دل های ما را بر دین خود استوار بدار...
منزّه است پادشاه... خداوندا به تو پناه می برم از بازپس گیریِ نعمت پس از بخشیدن و از دشواری پس از آسانی و از تهیدستی پس از دارندگی و از كفر پس از ايمان.
يا الله، امید ما به تو هرگز قطع نخواهد شد.
به زودی ابرهای تیره خواهند رفت و حالِ ما به فضل و کرمت به بهترین احوال دگرگون خواهد گردید
خدا را یاد کنید تا بر شما رحمت آورد.
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رزمایش مواسات جهت اطاعت از رهبر انقلاب نیمه شعبان
📌 با توجه به وضعیت کنونی کشور و با راه اندازی سامانه آموزش مجازی حوزه های علمیه، در در راستای حمایت دولت از مراکز عالی و اموزشی کشور، مصرف اینترنت برای اساتید و طلاب در استفاده از سامانه آموزش مجازی حوزه های علمیه رایگان خواهد بود.
http://najah.ismc.ir
📌ثبت نام پذیرش حوزه های علمیه (برادران) برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ آغاز شد.
📌علاقه مندان جهت ثبت نام میتوانند از طریق لینک زیر وارد صفحه ثبت نام شوند.
https://paziresh.ismc.ir/news/412358
(جهت اطلاع رسانی به علاقمندان از اقوام و آشنایان)
🔗 بانک جامع علمی تبلیغی حوزه علمیه
📬 خادم کانال:
🆔 @mrt_sarbaz
▪️صوت دروس حوزه
👉 @komaki_soat
▪️صوت اصول فقه
👉 @komaki_osool
▪️کتب و مقالات علمی
👉 @komaki_maghalat
▪ نمودار دروس
👉 @nemodaredoros
🌹الطاف و نظرات دوستان
✅ @nazarate_doostan
📢|بسم الله الرحمن الرحیم
نصر من الله و فتح قریب و بشرالصابرین
🔰طبق اطلاعات واصله جمهوری اسلامی ایران موفق شد با وجود شدیدترین و ناجوانمردانه ترین تحریمها از سوی ایالات متحده و در سایه بی تفاوتی و سکوت اروپا و همراهی سازمان ملل به دانش کنترل ویروس کرونا دست یابد. دانشمندان ایران اسلامی از نسل سلمان فارسی به فضل الهی توانستند با استفاده از زیرساختهای قدرتمند پزشکی و تکنولوژیک که در چهل سال اخیر در سایه معنویت گرایی و خودباوری علمی پدید آمده، بر بیماری کرونا غلبه کنند تا جهانیان شاهد آن باشند که روز به روز بر تعداد افراد بهبود یافته در ایران افزوده گردد و میزان تلفات کاهش پیدا کند.
🔹 این در حالی است که آمریکا با آن همه دبدبه و کبکبه هنوز در حوزه بالینی در حال آزمایش است. این موفقیت تاریخ ساز را از صمیم قلب به مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایران و دانشمندان مومن و سختکوش آن و عموم مستضعفان جهان تبریک می گویم و یقین دارم ایران همچون گذشته های تاریخی خود، این پیشرفت را نیز بی منت در راه صلح و آسایش جمیع بشریت در اختیار جامعه جهانی از جمله درمان بیماران آمریکا و اروپا قرار خواهد داد.
حمیدرضا ترابی
مدیر آکادمی اسلام شناسی اروپا
❇️ #نرم_افزار #طلیعه_نور برای گوشیهای اندرویدی که تقریبا میشه گفت چیزی شبیه به نرم افزارهای کامپیوتری مرکز نور هست. این نرمافزار شامل آثار علما و کتب مختلف درسی و غیردرسی هست.
🔸 نحوه دانلود:
پس از کلیک بر روی لینک زیر، روی دانلود با سرعت کُند کلیک کنید. پس از آزمون راستی آزمایی لینک دانلود فایل براتون میاد، سپس دانلود کنید.
📲 دانلود از طریق لینک زیر:
http://uploadboy.com/ov54m6rce6m1
🆔 @basijerazavieh
یعنی: اول پدید اورنده، (اسم کوچک بعد می اید)، نام اثر، ناشر، محل چاپ، نوبت چاپ، سال نشر.
موفق باشید
25فروردین 99 عنوان مساله: اذن شوهر / بیان مساله / موضوع تحقیق مساله اذن شوهر در انجام پاره ای از امور می باشد. چنانکه پیداست این موضوع ارتباط با حقوق خانواده و زوجین و هم چنین مباحث فقهی می باشد.
از آنجایی که زوجین به عنوان دو رکن اصلی خانواده مورد توجه ویژه اسلام قرار گرفته است، احکام و قوانین خاص و هم چنین روایات فروانی در این ارتباط بیان شده و لزوم اذن گرفتن زوجه از زوج در انجام برخی امور مورد تاکید واقع شده است.
آنچه در این، مورد پژوهش واقع شده، بررسی مواردی است که در آن اذن شوهر واجب است و نیز در مواردی که اذن شوهر فاقد اعتبار می باشد. همچنین به شیوه دلالت روایات و حکم فقهی و اقوال فقها در این رابطه می پردازد.
#سوال اصلی: در چه اموری اذن شوهر بر زوجه محقق می گیرد؟
#سوالات فرعی :
1-عمل کردن به اذن شوهر در چه مواردی واجب است؟
2-در چه مواردی اسلام اذن شوهر را فاقد ارزش می داند؟
3-نظر فقها در رابطه با اذن شوهر چیست؟
4- مصادیق که در روایات انجام آنها به اذن شوهر منوط شده است کدامند؟
پیشینه تحقیق : موضوعات ومسایل مربوط به خانواده وزوجین از موضوعاتی است که از دیر باز مورد توجه فقها واندیشمندان اسلامی بوده ودر کتب فقهی خود فروع فروانی را دراین مورد مطرح نموده اند نظیر کتابهای مختلفی مانند تحریر الوسیله ]اللمعه الدمشقیه با قلم زین الدین عاملی ،بررسی فقهی حقوق خانواده با قلم سید مصطفی محقق داماد ،جواهر الکلام فی شرح شرایع اسلام آقای محمد حسن بن باقر نجفی و....می توان نام برد .
ضرورت تحقیق : متاسفانه باید گفت که برخی اززنان جامعه امروز ما به علت الگو گرفتن از جوامع غربی و عدم آگاهی از جایگاه والایی خود موجب اختلافات فراوانی بین همسران خود واقع شده اند بنااست در این نوشته آشنایی همسران حکم فقهی اذن شوهر بپردازیم وهمچنین موضوع مورد تحقیق به عنوان یک فرع فقهی اختصاص به باب خاصی از فقه نداشته ودر چندین باب از ابواب فقهی قابلیت بحث وبررسی دارد لذا باید گفت تلاش این نوشته آن است که زمینه روشن در این رابطه داشته باشد.
فهرست عناوین تحقیق بخش ها و فصول: تحقیق حاضر در سه بخش مورد بررسی قرار میگیرد که در بخش اول مفهوم شناسی که در دوفصل که فصل اول :کلیات ودر فصل دوم مفهوم شناسی ،بخش دوم:بررسی ادله اذن شوهر در دوفصل مورد بررسی قرارمی گیرد در فصل اول بررسی ادله اذن شوهر در امور واجب ،فصل دوم :بررسی ادله بر عدم اذن زوج در انجام امور عبادی ،بخش سوم :بررسی روایات وادله فقها بر اذن شوهر که در دو فصل ،فصل اول :بررسی روایات در اذن شوهر ،فصل دوم :بررسی نظر فقها در رابطه با اذن شوهر
منابع : 1-عروه الوثقی ، سیدمحمد کاظم طباطبایی جلد دوم 2-تحریر الوسیله روح الله خمینی 3-مسله حجاب شهید مطهری
4-کتاب صوم ،آیه الله سید ابوالقاسم خویی 5-اللمعه الدمشقیه ،زین الدین الجبعی عاملی معروف به شهید ثانی ،ج ا
5-بررسی فقهی حقوق خانواده ،سید مصطفی محقق داماد 6-جواهر الکلام فی شرح اسلام ،محمد حسین بن باقر نجفی
7-رساله فی ارث ،شیخ محمد علی اراکی / 8= روضه البهیه ،محمد بن مکی معروف به شهید اول جلد اول
9-مدارک الاحکام فی شرح العبادات ،محمد بن علی موسوی 10-مصابح الهدی فی شرح عروه الوثقی ،میرزا محمد تقی آملی.
راهنمایی: با سلام و ضمن تشکر از تلاشتان 1. عنوان مسئله را به کمک مدل سه جزیی تنظیم بفرمایید.
در یک عنوان خوب باید عنصر استفهام و رویکرد و قید شما در بررسی مشخص باشد یعنی بفرمایید در خصوص اذن شوهر چه سوالی و یا سوالاتی دارید و چگونه و با چه نگاه خاصی می خواهید بدان بپردازید مثلا از منظر فقه شیعه
2. سوالات تحقیق نیز باید با عنوان مسئله شما هم خوانی داشته باشد.
3. پیشنهاد بنده: در فقه شیعه در چه مواردی و بنابر چه ادله ای اذن شوهر بر زوجه معتبر است؟
سوالات فرعی هم می شود: در چه مواردی اذن شوهر برای زوجه لازم است؟ ادله فقهی موارد لزوم اذن شوهر بر زوجه چیست؟
در تجربه اول همین دو سوال کافی به نظر می رسد.
4.برای بیان ضرورت مساله می توانید بر روی اهمیت مساله تکیه کنید مثلا بگویید چرا باید این مسئله حل شود، اگر این مسئله حل نشود، چه پیامدهایی خواهد داشت. به عبارت دیگر در قسمت اهمیت و ضرورت، باید توضیح دهید که اگر این مسئله حل شود، چه آثار و برکاتی خواهد داشت و چه مسائل دیگری به تبع آن حل خواهند شد. همچنان که بی تفاوتی به حل آن، چه مشکلاتی را ممکن است ایجاد کند.
5. لازم است هماهنگ با سوالات فرعی تحقیق ساختار را نیز تنظیم مجدد بفرمایید.
6. در کتاب نامه الگوی زیر را که در قالب یک نمونه امده است باید رعایت بفرمایید:
خمينى، سيد روح اللّه موسوى، تحرير الوسيلة، مؤسسه مطبوعات دار العلم، قم - ايران، اول، 1421ه .ق؛
یعنی: اول پدید اورنده، (اسم کوچک بعد می اید)، نام اثر، ناشر، محل چاپ، نوبت چاپ، سال نشر.
موفق باشید