6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار عمل عالی برای حذف عذاب قبر
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#حدیث_روز
🌺پيامبر خدا صلی الله عليه و آله: إنَّكُم لَن تَسَعُوا النّاسَ بأموالِكُم، فالْقُوهُم بِطَلاقةِ الوَجهِ وحُسْنِ البِشرِ؛
🍀شما نمىتوانيد، با مالتان، همه مردم را بهرهمند سازيد، پس با آنان با روى خوش و گشاده برخورد كنيد.
📚 الكافی: ج ۲، ص ۱۰۳، ح ۱
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ رهبر انقلاب ضمن تأکید بر لزوم داشتن شناختِ بِروز نسبت به نقشه دشمن
👈 راهبرد امروزِ دشمن «بدبین کردن ما به خودمان» است
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
✅ اگر فرصت دارید، درباره برکات صلوات مطالعه کنید!
🔹حقیقت صلوات این است که از خدا میخواهیم رحمتهای خاصّش را بر پیغمبرصلیاللهعلیهوآله نازل کند.
🔹این کاری است که از دست ما بر میآید.
صلوات که میفرستید، گناهانتان آمرزیده میشود، دل هایتان نورانی میشود، رحمت بر شما نازل میشود. در مجلسی که صلوات بر پیغمبرصلیاللهعلیهوآله فرستاده شود، ملائکه نازل میشوند و آن مجلس را رحمتباران میکنند.
📚بیانات #آیت_الله_مصباح_یزدی رحمه الله در تاریخ ۱۳۸۷/۱۲/۲۲
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#صلوات
اگر گناه بود چه خاکی بر سر کنم؟!
🔸[آدمی خطا کند و] چند دقیقه بعد به سادگی بگوید این کاری که کردم گناه نبود؟! اگر گناه بود آن وقت چه خاکی بر سرم کنم؟ تا زود است توبه و استغفار کنم که خدایا قول میدهم دیگر انجام ندهم، غلط کردم!
🔸[اگر چنین بگوییم] به ملائکه دستور میدهد که اگر نوشته اند پاک کنند اگر هم هنوز ننوشتند ننویسند. این حد لازم محاسبهای است که هر مؤمنی باید داشته باشد. اگر این محاسبه نباشد باید در ایمان خودش شک کند.
📚بیانات #آیت_الله_مصباح_یزدی رحمه الله در تاریخ ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#استغفار
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸به بازجو گفتم الان نوبت بچه داری من است! / باید تداخل وظایف و تکالیف را پذیرفت🔸
رسول اکرم (ص) نماز می خواند در حالیکه در بغل او فرزند دخترش امامه بود. وقتی می ایستاد، بچه را بغل می گرفت و وقتی به سجده می رفت بچه را زمین می گذاشت و نماز جماعتش را با بچه داری تمام می کرد!
این معنایش این است که مسائل و وظایف، گاهی با هم تداخل می کند. انسان بایستی وظائفی که به عهده اش هست را انجام بدهد. ما اگر بخواهیم بچه ها را حذف کنیم باید ازدواج نکنیم و اگر بخواهید ازداواج نکنید باید بپذیرید که نسلی که رفت نسل دیگری نباشد که جای آنها را بگیرد، جای سوخته ها را چیزی نباشد سبز کند. اگر آن را نمی پذیری باید همسر بگزینی؛ اگر همسر را می گزینی باید قسمتی از بچه داری را تحمل کنی. یعنی سهم داری. من حتی با بچه اولم که از این کوچکتر بود، یک بازجویی مفصل در ساواک رشت پس دادم و هرچه کردند که بچه را از من دور کنند [نتوانستند]. من گفتم: الان نوبت بچه داری من است. اگر می خواهید بازجویی کنید، من با این بچه هستم.
@haerishirazi
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
🏴به مناسبت هشتم شوال، سالروز تخریب حرم و قبور ائمه بقیع علیهمالسلام🏴
☑️حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔻روز هشتم ماه شوال – که روز هَدْم قبور ائمهی بقیع علیهمالسلام است – قاعدتاً روز تعطیلی حوزهی علمیه نجف بود، ولی ما کمکم عادت کردیم و برای ما عادی شد!
📚کتاب حضرت حجت(عج)، ص٢٢٩
مجموعه فرمایشات آیتاللّٰه بهجت پیرامون حضرت حجت، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
۸شوال سالروز تخریب بارگاه مقدس
ائمه بقیع تسليت باد
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#مناسبتي #شوال
25.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید | حیا داشتن خوب است یا بد؟
🔺قسمت صد و دوم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
پیش از خواب، چگونه محاسبه کنیم؟
🔹مؤمنین، آخر شب مرورى بر رفتارهاى روزانهشان مىكنند؛ اگر خطا و لغزشى از آنها سر زده، براى هر لغزشی استغفار مىكنند و اگر خدا حفظشان كرده، یكایك نعمتهاى خدا را شكر میکنند.
🔹به اندازهای كه مجال داشته باشند، دستهای از نعمتها را ذكر میكنند؛ آنچه در روحشان، خانوادهشان، محیطشان و آنچه مربوط به ولایتشان نسبت به اهلبیت است. سرانجام توجه مىكنند كه توفیق همین شكرگزاری را هم خدا داده است؛ بابت این هم شكر میکنند و با چنین حالى دل به خواب مىسپارند.
📚بیانات #آیت_الله_مصباح_یزدی رحمه الله در تاریخ ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#استغفار #محاسبه #اخلاقی #شکر
🔎 #کلام_نور
🌺 امام صادق(عليه السلام ): خانه ای که در آن،کتاب خداوند متعال خوانده می شود، چنان نوری از آن بر آسمان می تابد که در میان خانه ها، شناخته می شود.
📚 بحارالأنوار ج 92 ص 203
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#قرآن
🌟راه رسیدن از پله اول نردبان، به پشت بام موفقیت
🌺«و اذ تأذّن ربّکم لأن شکرتم لازیدنّکم»(۱) - خیلی آیهی مهمی است؛ هم تشویق است، هم تهدید است. اگر شکر کردید، ازدیاد نعمت دنبالش هست و برکات الهی پیدرپی خواهد رسید؛ اگر کفران کردید، عذاب خدا دنبالش است؛ بروبرگرد ندارد؛ هیچ نقطهی استثنایی هم در تاریخ ندارد. اگر یک موردی را شما تصور کنید که پس چطور در فلانجا خدا عذاب شدید خودش را نشان نداد، این کوتاهی تحلیل است و اگر پای تحلیل به میان بیاید، معلوم خواهد شد که هیچ استثناء ندارد.
📌«شکر» چیست؟ شکر، چند پایهی اصلی دارد:
1️⃣اول، شناختن نعمت و توجه پیدا کردن به آن است. آفتِ اول ما این است که به نعمت توجه نمیکنیم؛ نعمت سلامت را جز بعد از مریض شدن و ناقصالعضو شدن نمیفهمیم؛ نعمت جوانی را جز بعد از پیر شدن، درست تشخیص نمیدهیم؛ اشکال کار این است. نعمت امنیت را جز بعد از دچار شدن به ناامنی نمیفهمیم. مردم کوفه، وقتی نعمت امیرالمؤمنین را فهمیدند، که حجاج بالای سرشان آمد؛ مردم مدینه نعمت وجود امیرالمؤمنین و امام حسن را آن روز فهمیدند، که مسلمبنعقبه بالای سرشان آمد، قتلعامشان کرد، زنهاشان را بیناموس کرد، بعد هم گفت همهتان باید اقرار کنید که بردهی یزید هستید. مردم یکی یکی آمدند و جلویش اقرار کردند و هر کس اقرار نکرد، گردنش را زد. آن مردم، آن وقت فهمیدند که حکومت امیرالمؤمنین و حکومت امن و امان و حکومت احترام و تکریمِ به مردم در دورانِ قبل، چقدر ارزش داشته است.
2️⃣دوم، نعمت را از او دانستن.
3️⃣سوم، از خدا سپاسگزار بودن. نه اینکه بگوییم نعمت را خدا داده و وظیفهاش بوده که بدهد؛ نه، بلکه بدهکار بودن در مقابل خدای متعال.
4️⃣و چهارم، این نعمت را به کار گرفتن؛ مثل یک پلّکان. وقتی نعمتی را به شما میدهند، این پلهای از یک نردبان است که پایتان را روی آن گذاشتهاید، تا بالا بروید؛ حالا نوبت پلهی بعدی است. اگر دسترسی به پلهی بعدی پیدا کردهاید، پس این هم یک نعمت است؛ از آن استفاده کنید و پایتان را روی آن بگذارید و بروید بالا. آن کسی که دسترسی به پلّکانِ نردبان پیدا میکند، اما پایش را روی آن نمیگذارد، شکر نکرده است.
📌شما ببینید خود این شکر با این ارکان، چه نعمت بزرگ خدایی است. امام حسین (علیهالسلام) در دعای عرفه عرض میکند که من اگر هر کدام از نعمتهای تو را شکر کنم، خود آن شکر، یک نعمت است؛ پس من اگر تا آخر دهر زنده بمانم، با همهی وجودم گواهی میدهم که شکر یک نعمت تو را نمیتوانم بهجا بیاورم؛ چون همین که آن نعمت را شکر کنم، خود اینکه توفیق شکر پیدا کردهام، یک نعمت دیگر است و باید آن را شکر کنم و همینطور تسلسل پیدا میکند تا ابد. خودِ شکر، یک نعمت است. اولاً، وقتی شکر کردید، این شکر موجب ذکر میشود؛ متوجه خدا میشوید؛ خود شکر انسان را ذاکر میکند. ثانیاً، شکر به ما صبر میدهد. شکر نعمت یکی از خواصش، دادن صبر و پایداری است. در دعا میخوانیم: «اللهم انی اسئلک صبرالشاکرین لک»(۲).
🍀وقتی شما شکر میکنید، نعمت را میشناسید و موقعیت را درک میکنید؛ امکانی را که خدا در اختیار شما گذاشته است، به یاد میآورید و امیدوار میشوید. این امید، پایداری شما را زیاد میکند. لذا لازمهی شکر، صبر است.
👈یکی از دستاوردهای شکر، قدرت پایداری و ایستادگی در میدانهای دشوار است.
👈یکی از خواص شکر، مغرور نشدن است.
👈بعد هم خدای متعال وعده کرده است افزایش نعمت را؛ «لازیدنّکم» . وعدهی الهی صدق است و ساز و کار روشنی هم دارد. همین که عرض کردیم، نشاندهندهی این است که خودِ شکر، نعمت را زیاد میکند. شکرِ پلهی اول، انسان را به پشتبام میرساند. شکر، وظیفهی ماست.
📚بیانات #مقام_معظم_رهبری دامت برکاته در تاریخ ۱۳۸۵/۰۳/۲۹
📣کانال مدرسه علمیه الهادی علیه السلام
🆔@alhadihawzahqom
#از_قرآن_بیاموزیم #آیت_الله_خامنه_ای دامت برکاته #شکر #موفقیت