13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ #خط_دیدار | امسال حجّ ما، بالخصوص «حجّ برائت» است.
🕋 مرور تصویری بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران حج. ۱۴۰۳/۲/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
پی نوشت:
"بزرگترین عبادت توحیدی در مقابل بزرگترین مشرکین"
هر سال در آستانه حج مفهوم برائت از مشرکین مطرح میشه. برائت خودش به معنای دوری جستنه ولی اینکه چرا مهمه و چرا در حج اینقدر تاکید میشه نیاز به توضیح داره. تو همه زمینه های اعتقادی اگه تفکیک کامل صورت نگیره، در طولانی مدت مردم دچار عادی انگاری و تسامح میشن. یعنی فرض کنید روضه های فاطمیه چند سال تعطیل بشه، طبعا بعد چند وقت اختلاف اهل بیت علیهم السلام و دشمنانشون از ذهن مردم میره و دیگه فرقی نمیکنه که کی خلیفه اول بوده کی چهارم. برا همین هیچ وقت ابراز محبت به اهل بیت جدای از اظهار دشمنی به مخالفینشون مطرح نشده. ادامه...
قضیه حج هم همینطوره. بزرگترین و جامع ترین عبادت مسلمون ها که تو دنیا به این میشناسنشون حجه و اینجا هم باید عقاید یکتا پرستی با شرک کاملا تفکیک بشه تا بعد چند وقت مردم فکر نکنن حالا فرقی نمیکنه ک بین ما که فقط خدارو میپرستیم با بقیه. مشرک هم هر زمانی یه مصداقی داره، یه زمان علنا میگن ما هم به خدا اعتقاد داریم هم به بت هامون، یه زمان هم مثل زمان ما دیگه بتی وجود نداره اما بدتر از اون اینه که خود انسان رو زمین ادعای خدایی میکنه، ینی میگه خواست منه که قطعا اجرا میشه و هیچکس نمیتونه با اراده من مخالفت بکنه، اگه بخوام یه عده رو میکشم ینی جونتون دست منه، بخوام تحریم میکنم ینی غذاتو دست منه، بخوام بمبارون میکنم و.... هیچ اراده ای هم نمیتونه جلوم رو بگیره. از اصلی ترین کارکردهای حج توحیدی اعلام برائت از این عقاید شرک آلود هست.
@ali_sabzevari
⁉️غربگرایی، خوب یا بد؟
جمع شدن اتمام دوران قاجار و به نتیجه رسیدن مشروطه با تشکیل یک حکومت سلطنتی دیگر و از طرفی نتیجه دادن انقلاب صنعتی در اروپا و پیشرفت روز افزون آنها ، باعث شد نخبگان ایران بیش از پیش به مساله عقب افتادگی و عدم توسعه ایران فکر کنند. گروه های مختلف هرکدام براساس عقاید خود، راه های گوناگونی را برای توسعه پیشنهاد دادند که شاید اسم جریان غربگرا اولین بار در آنجا مطرح شد. طبعا وقتی طیف روشنفکر جامعه تحصیلکرده غرب باشند، جهان توسعه یافته را الگوی کاملی برای هدف گذاری میبینند.
در کل سه ایده و نظریه برای توسعه ایران مطرح بود:
1.اسلامگرای افراطی: این گروه معتقد بودند ما هیچ احتیاجی به غرب نداریم و هرچه نیاز داشته باشیم(از فکر و اندیشه تا کالا و صنعت) را خودمان میسازیم و هرگونه ارتباطی را بد میدانستند.
2.غربگرا: این گروه که غالبا از طیف روشنفکر بودند میگفتند ما هیچ چیز از خودمان نداریم و از طرز لباس و ظاهرمان تا قانون و صنعت و همه چیز را باید وارد کنیم.
3.اسلامگرای معتدل: اما گروه سوم باور داشتند که در بسیاری از مسائل غربی ها از ما جلو هستند و اینگونه نیست که همه چیزشان بد باشد یعنی باید دید گزینشی داشته باشیم و از طرفی در پی خودکفایی و تولید داخل برویم.
@ali_sabzevari
نتیجه: با پیروزی انقلاب، نظریه سوم برای مردم مقبول افتاد اما به معنای نابودی دو گروه دیگر نشد. گروه غربگرا به عنوان یک ایدئولوژی وجود داشت و گاها در مسئولیت های مهم هم قرار گرفت.
اما گاها این غربگرایی دچار افراط بیش از اندازه شد. چند مثال ⬇️⬇️⬇️
🔶آخوندی وزیر راه سابق:
کدام تولید داخل؟ مرغ هم نمیتوانیم تولید کنیم
🔶محسن تنابنده (بعد از خبر کشته شدن 150 نفر در هالووین) :کاش ما هم از خوشی زیاد بمیریم.
🔶ظریف:
آمریکا میتواند با یک بمب سیستم دفاعی مارا از کار بیندازد
21.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 خواهشا غربگرا باشید!!!
🎤علی سبزواری
____________
@ali_sabzevari